| נשלח ב-9/12/2015 23:17 |
|
| |
איך שולחים קובץ pdf
אשמח מאוד להעזר בכם.
יש לי משהו שאני צריך לשלוח, זה מאוד חשוב לי לצורך קבלת מילגת לימודים, ושלחתי , וכתבו לי שזה לא הגיע אליהם, שאני אשלח להם את זה בקובץ PDF, איך אני שולח את זה?.
בתודה מראש.
תוקן על ידי הכהן36 ב- 09/12/2015 23:17:59
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2015 00:43 |
|
| |
קובץ pdf ממסמך קיים ניתן ליצור דרך גרסאות אופיס ..וורד וכדומה בתפריט "שמירה בשם" ואז להגדיר בפורמט pdf לאחר מכן כנס למייל ותבחר את הקובץ שיצרתה מהאופיס ותשלח לא בדיוק הבנתי מה שאלת אבל זה בעיקרון מה שצריך לעשות אשמח אם תפרט יותר מה יש לך וממה אתה מנסה ליצור את הקובץ נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2015 18:11 |
|
| |
אני לוחץ על המסמך שאני רוצה להעביר, ועולה לי שם שמירה בשם, אבל אין לי שם מקום להגדיר בפורמט PDF/
האישור שאני צריך לשלוח מופיע באתר אינטרנט, וזה דף אינטרנט.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2015 18:40 |
|
| |
| הכהן36 כתבה: |  | אני לוחץ על המסמך שאני רוצה להעביר, ועולה לי שם שמירה בשם, אבל אין לי שם מקום להגדיר בפורמט PDF/
האישור שאני צריך לשלוח מופיע באתר אינטרנט, וזה דף אינטרנט. |
|
תתקין PDFCreator http://download.pdfforge.org/download/pdfcreator/PDFCreator-stable תוכנה שיוצרת pdf ותתקין אותה שתיהיה בתור מדפסת. ואז כל קובץ וורד למשל שאתה רוצה להפוך לקובץ pdf אתה לוחץ על הדפסה. ובוחר את המדפסת PDFCreator נותן שם לקובץ. ומקבל קובץ חדש רק בפורמט pdf נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2015 20:47 |
|
| |
אפשר גם בלי התקנה של תןכנה תפתח את המסמך דרך דפדפן כרום ובאפשרויות תבחר בהדפסה ויש שם אפשרות שמירה כקובץ pdf נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|