בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הפתעה לכבוד נר שמיני של חנוכה\מיאמי בל.א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/12/2015 17:31 לינק ישיר 

מישהו יודע למה בחלק ג של ההופעה כתוב לי שמות השירים אבל אין לי קישורים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2015 18:40 לינק ישיר 

אני עוד מעט אשים קישורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2015 20:37 לינק ישיר 
'נחת'

קישור 1

קישור 2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2015 20:38 לינק ישיר 
'נחת'

קישור 3

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2015 21:35 לינק ישיר 
שימו לב

הוטמעו בחלק א' של הסרטונים של גריני, סרטונים חדשים(2 סרטונים של ביום ההוא יועלו בל"נ מחר).

'He will answer us' - הסרטון עודכן וכעת מנגן כל השיר.

ניורק- התווספו הקישורים בחלק ג'.

מיאמוש- השיר  החדש אינו מקדיש אלא מתפילת 'יקום פורקן' הנאמרת מידי שבת לאחר קריאת התורה.

להלן מילות השיר:

"ולכל מאן דעסקין באורייתא. מלכא דעלמא יברך יתהון... ויתפרקון וישתזבון מן כל עקא ומן כל מרעין בישין".
פזמון: "מרן די בשמיא יהא בסעדהון כל זמן ועידן"

גריני- השיר החדש מסודר לפי הסדר או ששני הקטעים האחרונים יש להפוך אותם?

תוקן על ידי netson ב- 14/12/2015 21:43:30

תוקן על ידי netson ב- 14/12/2015 23:26:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2015 23:12 לינק ישיר 

greenie כתב:
בעז"ה ואמריקן איירליינס, התמזל מזלי וזכיתי להשתתף בהופעה של חנוכה בלוס אנג'לס. זו היסטוריה קטנה בשבילך לא? כבר כמה שנים שלא יצא לך להשתתף בהופעותיהם...

• ...המקהלה פתחה בשיר לייבדיק. סולנים: חיים גולובן צבי שמחון ואביגדור גלוק - סולו יפה של החלק הגבוה אך כשהגיע לסוף הקטע, ירד לטון נמוך, כנראה הבין שלא יצליח :)- ביצוע נחמד של השיר... לפחות הוא לא הפסיק לשיר. גם זה משהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2015 23:22 לינק ישיר 
סיקור קצרצר ממצפיה בקליפים של גריני.

כמה הערות:

1)לא אהבתי את הרקע האדם והורוד מאחורה.... כמו גם את החליפות הלבנות שפתחו אתם הפעם את ההופעה.
2)הייתי מצפה שלהופעה בארה"ב יבואו יותר מ- 10 ילדים בלבד(לישראל כבר הגיעו יותר)...
3)גריני - היה אולם מלא?
4)בסיכום כל ההופעות האחרונות ניתן לומר כך: לכל הופעה יש כוכב אחר שבולט. (ייתכנו סיבות כאלו ואחרות אבל זו המציאות): בהופעה זו עלה קרנו של יעקב שמחה באלקאן ובני זדה.
בהופעת סוכות היה זה: יהודה בראון.
בהופעת פסח היו כמה(חוץ מדוד פרלמן וצבי שמחון): מיכאל ויינגראטן, חיים גלבן. כך שבהסתכלות כללית יותר יש המון קולות טובים במקהלה שאותם חילק לפי הופעות...
אפרופו מיכאל ויינגרטאן - לא ניתנו לו כמעט קטעי סולו...

'לייבעדיק'
כמו תמיד בפלייבק.
אביגדור גלוק -דווקא הוא... לא הצליח לעלות לטונים.

מחרוזת 'דווי הסר- מצווה גדולה -יבוא'.

ושוב פעם ניגנו את המחרוזת.
יאמר לזכות ירחמיאל שכל פעם הוא מחדש מעט בלחן בשיר הזה. הפעם גם היה את הסולואים בסוף שהמנצח בהם לעניות דעתי ללא כל ספק הוא בני זדה...
חמוד לראות בשיר 'מצווה גדולה' את האלו שאין להם את הבן זוג לרקוד, רוקדים עם עצמם:)

'לכל מאן דעסקין באורייתא'
אכן שיר מיאמי טיפוסי ואיטי(כדברי גריני):).
זה אגב השיר השני שמולחן מקטע התפילה של יקום פורקן(הראשון הוא "למרנן ורבנן")

'מחרוזת חנוכה'
הפתיח נשמע ממש באותו סולם המקורי. איזה נוסלגי-ה!

'ה' מלך'
פשוט נפעם לראות כמה השיר הזה 'צבר תאוצה' בארה"ב.

'He will answer us'

היה ביצוע טוב אבל זה לא זה... כמו שהיה לפני שנה יחד עם דוד ובכלל כמו שזה נשמע בדיסק...

מחרוזת "דוני- ביום ההוא-אשירה- קומט שוין"

נוגנה בהופעה בארץ לפני שנה וחצי ואף הועלתה לפורום או למייל...
מחרוזת יפה!

'פתחו לי'
ביצוע מצויין.
לא הבנתי למי מחאו כפיים באמצע: לשלמה גרוס שהביא את המיקרופון או ליעקב שמחה בלאקן?

'דור לדור'
כל השיר פלייבק. ירחמיאל שם מוריד את הטון(הסולם) של יעקב שמחה בלקאן

גריני -תודה גדולה ומיוחדת לך על שהשקעת מזמנך לטובת הפורום, הסרטת וצילמת! יישר כח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2015 23:32 לינק ישיר 

תודה נטסון,לא ידעתי שזה מיקום פורקן..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2015 01:34 לינק ישיר 

netson כתב:
הוטמעו בחלק א' של הסרטונים של גריני, סרטונים חדשים(2 סרטונים של ביום ההוא יועלו בל"נ מחר).

'He will answer us' - הסרטון עודכן וכעת מנגן כל השיר.

ניורק- התווספו הקישורים בחלק ג'.

מיאמוש- השיר  החדש אינו מקדיש אלא מתפילת 'יקום פורקן' הנאמרת מידי שבת לאחר קריאת התורה.

להלן מילות השיר:
"ולכל מאן דעסקין באורייתא. מלכא דעלמא יברך יתהון... ויתפרקון וישתזבון מן כל עקא ומן כל מרעין בישין".
פזמון: "מרן די בשמיא יהא בסעדהון כל זמן ועידן"

גריני- השיר החדש מסודר לפי הסדר או ששני הקטעים האחרונים יש להפוך אותם?

הסרטתי שלושה קליפים של השיר הזה. המקהלה כשהם שרו אותו בפעם השניה עם הרמוניות ושניים נוספים עם סולנים. 

תוקן על ידי netson ב- 14/12/2015 21:43:30

תוקן על ידי netson ב- 14/12/2015 23:26:46

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2015 01:41 לינק ישיר 

netson כתב:
כמה הערות:

1)לא אהבתי את הרקע האדם והורוד מאחורה.... כמו גם את החליפות הלבנות שפתחו אתם הפעם את ההופעה. זה היה נראה יפה יותר בלייב.
2)הייתי מצפה שלהופעה בארה"ב יבואו יותר מ- 10 ילדים בלבד(לישראל כבר הגיעו יותר)... לאו דווקא, צריך לשלם על טיסה, סוף שבוע ארוך, בחנוכה יש מסיבות משפחתיות, ייתכן וחלק מבתי הספר יש להם יום יותר או פחות חופש.
3)גריני - היה אולם מלא? די מלא
4)בסיכום כל ההופעות האחרונות ניתן לומר כך: לכל הופעה יש כוכב אחר שבולט. (ייתכנו סיבות כאלו ואחרות אבל זו המציאות): בהופעה זו עלה קרנו של יעקב שמחה באלקאן ובני זדה. ירחמיאל ביטא את השם משפחה בלכהני
בהופעת סוכות היה זה: יהודה בראון.
בהופעת פסח היו כמה(חוץ מדוד פרלמן וצבי שמחון): מיכאל ויינגראטן, חיים גלבן. כך שבהסתכלות כללית יותר יש המון קולות טובים במקהלה שאותם חילק לפי הופעות...
אפרופו מיכאל ויינגרטאן - לא ניתנו לו כמעט קטעי סולו... הוא בכלל לא נכח בהופעה אלא אם כן אתה מתכוון להופעות קודמות

'לייבעדיק'
כמו תמיד בפלייבק.
אביגדור גלוק -דווקא הוא... לא הצליח לעלות לטונים.

מחרוזת 'דווי הסר- מצווה גדולה -יבוא'.

ושוב פעם ניגנו את המחרוזת.
יאמר לזכות ירחמיאל שכל פעם הוא מחדש מעט בלחן בשיר הזה. הפעם גם היה את הסולואים בסוף שהמנצח בהם לעניות דעתי ללא כל ספק הוא בני זדה...
חמוד לראות בשיר 'מצווה גדולה' את האלו שאין להם את הבן זוג לרקוד, רוקדים עם עצמם:)

זה לא היה בדיוק כך. המקהלה סיימה את השיר ואח"כ הוא הזמין אותם אחד אחד לשיר את הסיומת, ללא תזמורת.

'לכל מאן דעסקין באורייתא'
אכן שיר מיאמי טיפוסי ואיטי(כדברי גריני):).
זה אגב השיר השני שמולחן מקטע התפילה של יקום פורקן(הראשון הוא "למרנן ורבנן") זו בדיוק המחשבה שעברה לי בראש :)

'מחרוזת חנוכה'
הפתיח נשמע ממש באותו סולם המקורי. איזה נוסלגי-ה! כמה שאכתוב וכמה שאנגן את הקליפ, זה עדיין לא מצדיק כמה מדהים היה הביצוע הזה.

'ה' מלך'
פשוט נפעם לראות כמה השיר הזה 'צבר תאוצה' בארה"ב. לגמרי.

'He will answer us'

היה ביצוע טוב אבל זה לא זה... כמו שהיה לפני שנה יחד עם דוד ובכלל כמו שזה נשמע בדיסק... אמנם אין מה להשוות לדוד פרלמן, עדיין, צבי ביצע את השיר בצורה יוצאת מן הכלל. בהופעה זה היה נשמע מקסים והוא באמת זייף רק פעם אחת. היתה לי צמרמורת מהביצוע של השיר.

מחרוזת "דוני- ביום ההוא-אשירה- קומט שוין"

נוגנה בהופעה בארץ לפני שנה וחצי ואף הועלתה לפורום או למייל...
מחרוזת יפה!

'פתחו לי'
ביצוע מצויין.
לא הבנתי למי מחאו כפיים באמצע: לשלמה גרוס שהביא את המיקרופון או ליעקב שמחה בלאקן? לשלמה גרוס

'דור לדור'
כל השיר פלייבק. ירחמיאל שם מוריד את הטון(הסולם) של יעקב שמחה בלקאן כן, שמתי לב

גריני -תודה גדולה ומיוחדת לך על שהשקעת מזמנך לטובת הפורום, הסרטת וצילמת! יישר כח!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2015 03:47 לינק ישיר 

וואו תודה גריני על הסיקור והווידיאו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2015 08:03 לינק ישיר 

השיר החדש לדעתי פשוט מדהים! אני כל הזמן מזמזמת אותו.. פתחתי בסידור את יקום פורקן,קשה קצת לזהות את המילים . הסולו של אביגדור נפתח במילים 'מרן די בשמיא' ,נכון?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2015 17:34 לינק ישיר 

קודם כל, תודה רבה רבה על ההסרטות!
מהסיקור הראשוני היה נשמע שיש רק תמונות, ככה שזו הייתה הפתעה נעימה:-)

מה עם הפרח שעלה מהקהל? מי זה היה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2015 17:42 לינק ישיר 

אתם צריכים לנחש;)
כמדומני שהעליתי גם את ההסרטה שהוא שר .
אבדוק זאת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2015 17:56 לינק ישיר 

זו ההסרטה אחת לפני האחרונה שהוטמעה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הפתעה לכבוד נר שמיני של חנוכה\מיאמי בל.א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.