בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

הפתעה לכבוד נר שמיני של חנוכה\מיאמי בל.א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/12/2015 22:39 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
השיר החדש לדעתי פשוט מדהים! אני כל הזמן מזמזמת אותו.. פתחתי בסידור את יקום פורקן,קשה קצת לזהות את המילים . הסולו של אביגדור נפתח במילים 'מרן די בשמיא' ,נכון?

אכן כן.
גם הסולו של יעקב שמחה בלקן נפתח  כך.
אם תעכבי ביחד עם המילים שכתבתי באחת התגובות הקודמות שלי, יהיה לך ממש פשוט וקל...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2015 07:31 לינק ישיר 

כן הצלחתי למצוא את כל המילים:)
הם קצת מדלגים שם אבל זה ניתן להבנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2015 14:52 לינק ישיר 

נראה לי תגלו מי הפרח...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2015 18:45 לינק ישיר 

רמז אחרון: הוא סולן בשיר שירו לו

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/12/2015 17:41 לינק ישיר 

מישהו הצליח לנחש?;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/12/2015 23:38 לינק ישיר 

?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2015 02:18 לינק ישיר 

אם את רוצה אני יכולה לשלוח לך .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/1/2016 14:22 לינק ישיר 

גריני- את מוזמנת לכתוב סוף סוף מי הבוגר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/1/2016 16:57 לינק ישיר 

יעקב רוזנבלט, סולן השיר 'שירו לו'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/1/2016 18:50 לינק ישיר 

תודה גריני.
אני לא מכיר אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2016 19:03 לינק ישיר 

תסתכל באקספריאנס 4;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2016 06:35 לינק ישיר 

greenie כתב:
בעז"ה ואמריקן איירליינס, התמזל מזלי וזכיתי להשתתף בהופעה של חנוכה בלוס אנג'לס.
לפחות קיבלתם first class?

הערב נפתח עם תזמורת שירה  ( 8 נגנים ) שניגנו פתיח קצר המורכב בעיקר משירי מיאמי. 
לאחר מכן הופע נחת ( 3 שירים ) ויואלי גרינפלד.
יפה שהיה לכם נגנים בהופעה שאני הייתי הכול היה פלייבק ואגב שמתי לב שירחמיאל מאוד אוהב את יואלי גרינפלד שהוא כבר הוםיע כמה פעמים

כאן סוף סוף הגיע החלק שעבורה הגענו להופעה: המקהלה שעלו לבמה מלאי אנרגיה.
היה חסר את יואלי קר...
*אני לא זוכרת את כל הסולנים ששרו כל סולו, אשתדל לכתוב כאן את מיטב זכרונותיי.
הלוואי אני הייתי זוכר את שמות הילדים אז הסיקורים שלי היה יותר מעניין

• המקהלה פתחה בשיר לייבדיק. סולנים: חיים גולובן צבי שמחון ואביגדור גלוק - סולו יפה של החלק הגבוה אך כשהגיע לסוף הקטע, ירד לטון נמוך, כנראה הבין שלא יצליח :)- ביצוע נחמד של השיר.
    כבר כתבתי באשכול אחר שאני לא כ"כ אוהב את השיר השה אני חושב שיש לירחמיאל שירים יותר טובים מזה 
  • כאן המקהלה עשתה סוג של ביצוע וואקלי לשתי דקות, ללא מנגינה ממש ברורה ולאחר מכן התזמורת פצחה בפתיח מחרוזת דוואי-מצוה גדולה - יבא.  
    המשימה הבא לשגע את ירחמיאל באימייל שיחפש כבר שירים אחרים למחרוזת בהופעה הבא

בסוף השיר יבא, עשה ירחמיאל משהו מעניין: הוא קרא אחד אחד לשלמה גרוס, בני זאדה, יעקב שמחה בלכהני ואביגדור גלוק וביקש מהם לבצע את החלק האחרון והגבוה של 'משיח ה' '. שלמה גרוס עלה ממש גבוה ולא הכי הצליח, בני זאדה ויעקב שמחה בלכהני עשו ביצוע מרשים ואביגדור גלוק פסח על החלק הגבוה השני.
מעניין מאוד שהוא לא עושה דברים כאלה בהופעות גדולות מצד שני מסכן הילד שלא מצליח לעלות גבוה 
  • כאן ירחמיאל סיפר שיש שני שירים חדשים שישירו הערב, והציג את השיר "לכל מאן דעסקין באורייתא" -  (חלק מהמילים בשיר ), שיר איטי, מה שהייתי מכנה: 'מיאמי טיפוסי', הרמוניות יפות. סולנים:  דואט: יהונתן סריברו עם אביגדור גלוק בהרמוניה גבוהה מלווה, שלמה גרוס, יעקב שמחה בלכהני ואביגדור גלוק. 

השיר הבא שביצעו היה השיר 'שמח': סולנים: צבי שמחון, שלמה גרוס ולא זוכרת מי עוד. יהונתן סריברו עשה כאן לההטטנות - שלושה כדורים, עד שהם נפלו :)
מאוד אוהב את השיר הזה רק חבל שבהופעה אחרונה המוזיקה היה פלייבק...

אריק שטרן פתח בסולו מרטיט  ואיטי של 'ה' מלך ה' מלך ה' ימלוך' של בני וגד אלבז, לאחר מכן שלמה גולומבק עשה סולו מרשים גם כן, הם שרו את השיר והקפיצו את כל הקהל, אפילו ירחמיאל נכנס והצטרף קצת. 
ירחמיאל לא היה צרוד...?

ירחמיאל חזר לבמה, סיפר קצת על השיר He will answer us, על אמא של ילד ממימאי מזרח שכתבה את המילים ושלחה אליו וביקשה ילחין מנגינה והציג את צבי שמחון לשיר את השיר. מה אגיד לכם, איזה ביצוע מקסים, מרטיט, עשה לי צמרמורת הילד. 
אני זוכר שהוא סיפר את באחד מההופעות שהייתי

הופתעתי לטובה עם מחרוזת שהמקהלה לא ביצעה הרבה זמן: דונאי - אשירה - קום שוין - ביום ההוא. סולנים: בלכהני, גרוס, זאדה ( היו עוד כמה, לא זוכרת ). 
אולי זה יכול להיות המחרוזת הבא...

פתחו לי - אהבתי את הביצוע הזה. סולנים: דניאל גרובר, שלמה גרוס, יעקב שמחה בלכהני ובני זאדה.
שיר מדהים לדעתי...

בואי כלה - אחד השירים האהובים עליי, 
גם לי...
הילדים ירדו מהבמה, כאן ירחיאל חזר לבמה, התיישב על השרפרף ( הוא צחק על עצמו והשרפרף ) ושאל את הקהל איזה שיר הם רוצים לשמוע, צעקו כל מיני שירים. הוא אמר לקהל לשיר את אנא בכח. לאחר מכן, צעקו שם של פרח מהעבר של המקהלה שנכח באולם. ירחמיאל הזמין אותו לבמה לשיר ואף ניגן בפסנתר החשמלי בזמן שההוא ביצוע את השיר We need you  - עשה ביצוע לא רע. עד עכשיו אני לא בטוחה אם זה היה מתוכנן או ספונטני. בשביל הכיף - נסו לנחש מי זה היה. 

ספונטני או לא זה משהו יפה שאני חושב שהוא יכול לעשות את זה בהופעות אחרות. אולי לעשות חידות והמתנה יהיה כרטיס להופעה הבא או לזכות לרעיין את ירחימיאל עצמו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2016 06:37 לינק ישיר 

לקח לי שבוע שלם להגיב כאן באשכול הזה ואני באמת רוצה להודות לגריני היקר שהיתה נציג שלנו בהופעה שקראתי את הסיקור שלה ממש הרגשתי כמו אני הייתי בהופעה בעצמי את באמת מגיע לה תודה מיוחדת על ההשקעה בסיקור וגם על ההסרטות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/1/2016 21:09 לינק ישיר 

יישר כח אלי! (ואגב, אם אתה לא תזכור את שמות הילדים, אז מי כן...?)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2016 21:28 לינק ישיר 

את הסולנים העיקריים הוא בוודאי זוכר:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > הפתעה לכבוד נר שמיני של חנוכה\מיאמי בל.א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.