בית פורומים שידוכי חרדים

זאת חנוכה..וזאת שאנל :)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/12/2015 14:19 לינק ישיר 

רגוע222 כתב:
הפעם התעלית על עצמך. ופעם הבאה אל תתפתי לאף אורחת פורחת ואל תלכי לכותל רגלית. הדרכים בחזקת סכנה בעת הזו. שמרי על עצמך.רקהפעם? אווץ נעלבתי באוזן. והכי מסוכן לייד ישיבת מיר...שלא יקפצו כמה מרוקאים..;) ושומרת מה נראלך בשביל מה אני מסתובבת עם מסתרעב

כל פעם את מתעלה, רק שהפעם זה היה חסר פרופורציה לפעם שעברה, אז הייתי מוכרח לציין זאת. 
בישיבת מיר יש השגחה עליונה. מה שאין כן בהסתובבות עם מסתערב. (אמונה היא העוגן, לא?) 
ובעניין המרוקאים, האמירה הזו נרשמת בפנקס. מרוקאים אף פעם לא שוכחים (;

אה אז לא להיעלב באוזן? סבבה.ודי תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)..
אמונה היא העוגן תמיד! רק ונשמרתם זה גם על הפרק..יו יו גם כשמדובר באחד המקומות הקדויישים 
ישיבעס מייער תובבא..
מרוקאים לא שוכחים?
יש לי קליינטית מרוקאית שעד עכשיו שכחה לשלם לי ..
על המתנה שקנתה לבת שלה בפסח שעבר..:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2015 18:14 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
הפעם התעלית על עצמך. ופעם הבאה אל תתפתי לאף אורחת פורחת ואל תלכי לכותל רגלית. הדרכים בחזקת סכנה בעת הזו. שמרי על עצמך.רקהפעם? אווץ נעלבתי באוזן. והכי מסוכן לייד ישיבת מיר...שלא יקפצו כמה מרוקאים..;) ושומרת מה נראלך בשביל מה אני מסתובבת עם מסתרעבכל פעם את מתעלה, רק שהפעם זה היה חסר פרופורציה לפעם שעברה, אז הייתי מוכרח לציין זאת. בישיבת מיר יש השגחה עליונה. מה שאין כן בהסתובבות עם מסתערב. (אמונה היא העוגן, לא?) ובעניין המרוקאים, האמירה הזו נרשמת בפנקס. מרוקאים אף פעם לא שוכחים (;אה אז לא להיעלב באוזן? סבבה.ודי תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)..אמונה היא העוגן תמיד! רק ונשמרתם זה גם על הפרק..יו יו גם כשמדובר באחד המקומות הקדויישים ישיבעס מייער תובבא..מרוקאים לא שוכחים?יש לי קליינטית מרוקאית שעד עכשיו שכחה לשלם לי ..על המתנה שקנתה לבת שלה בפסח שעבר..:)

כסף כולם שוכחים, לאו דווקא מסיבות שכחה שגרתיות (;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2015 18:28 לינק ישיר 

רגוע222 כתב:
הפעם התעלית על עצמך. ופעם הבאה אל תתפתי לאף אורחת פורחת ואל תלכי לכותל רגלית. הדרכים בחזקת סכנה בעת הזו. שמרי על עצמך.רקהפעם? אווץ נעלבתי באוזן. והכי מסוכן לייד ישיבת מיר...שלא יקפצו כמה מרוקאים..;) ושומרת מה נראלך בשביל מה אני מסתובבת עם מסתרעבכל פעם את מתעלה, רק שהפעם זה היה חסר פרופורציה לפעם שעברה, אז הייתי מוכרח לציין זאת. בישיבת מיר יש השגחה עליונה. מה שאין כן בהסתובבות עם מסתערב. (אמונה היא העוגן, לא?) ובעניין המרוקאים, האמירה הזו נרשמת בפנקס. מרוקאים אף פעם לא שוכחים (;אה אז לא להיעלב באוזן? סבבה.ודי תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)..אמונה היא העוגן תמיד! רק ונשמרתם זה גם על הפרק..יו יו גם כשמדובר באחד המקומות הקדויישים ישיבעס מייער תובבא..מרוקאים לא שוכחים?יש לי קליינטית מרוקאית שעד עכשיו שכחה לשלם לי ..על המתנה שקנתה לבת שלה בפסח שעבר..:)

כסף כולם שוכחים, לאו דווקא מסיבות שכחה שגרתיות (;
אז רגע...בשביל מה רשמת בפינקס?לא סומך על המרוקאיות שבקירבך?;) בושה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2015 22:20 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
הפעם התעלית על עצמך. ופעם הבאה אל תתפתי לאף אורחת פורחת ואל תלכי לכותל רגלית. הדרכים בחזקת סכנה בעת הזו. שמרי על עצמך.רקהפעם? אווץ נעלבתי באוזן. והכי מסוכן לייד ישיבת מיר...שלא יקפצו כמה מרוקאים..;) ושומרת מה נראלך בשביל מה אני מסתובבת עם מסתרעבכל פעם את מתעלה, רק שהפעם זה היה חסר פרופורציה לפעם שעברה, אז הייתי מוכרח לציין זאת. בישיבת מיר יש השגחה עליונה. מה שאין כן בהסתובבות עם מסתערב. (אמונה היא העוגן, לא?) ובעניין המרוקאים, האמירה הזו נרשמת בפנקס. מרוקאים אף פעם לא שוכחים (;אה אז לא להיעלב באוזן? סבבה.ודי תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)..אמונה היא העוגן תמיד! רק ונשמרתם זה גם על הפרק..יו יו גם כשמדובר באחד המקומות הקדויישים ישיבעס מייער תובבא..מרוקאים לא שוכחים?יש לי קליינטית מרוקאית שעד עכשיו שכחה לשלם לי ..על המתנה שקנתה לבת שלה בפסח שעבר..:)כסף כולם שוכחים, לאו דווקא מסיבות שכחה שגרתיות (;אז רגע...בשביל מה רשמת בפינקס?לא סומך על המרוקאיות שבקירבך?;) בושה

סוף סוף יש בי הרבה מן האשכנזיות.. ומי שמכירני יודע היטב..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2015 22:46 לינק ישיר 

אין כמו להיות מה שאתה כן!

נשלח מהאנדרואיד שלי

ערוץ היוטיוב שלי. מומלץ להיכנס: 
הבלוג שלי. כדאי להיכנס ולקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/12/2015 23:58 לינק ישיר 

[quote]הפעם התעלית על עצמך. ופעם הבאה אל תתפתי לאף אורחת פורחת ואל תלכי לכותל רגלית. הדרכים בחזקת סכנה בעת הזו. שמרי על עצמך.רקהפעם? אווץ נעלבתי באוזן. והכי מסוכן לייד ישיבת מיר...שלא יקפצו כמה מרוקאים..;) ושומרת מה נראלך בשביל מה אני מסתובבת עם מסתרעבכל פעם את מתעלה, רק שהפעם זה היה חסר פרופורציה לפעם שעברה, אז הייתי מוכרח לציין זאת. בישיבת מיר יש השגחה עליונה. מה שאין כן בהסתובבות עם מסתערב. (אמונה היא העוגן, לא?) ובעניין המרוקאים, האמירה הזו נרשמת בפנקס. מרוקאים אף פעם לא שוכחים (;אה אז לא להיעלב באוזן? סבבה.ודי תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)..אמונה היא העוגן תמיד! רק ונשמרתם זה גם על הפרק..יו יו גם כשמדובר באחד המקומות הקדויישים ישיבעס מייער תובבא..מרוקאים לא שוכחים?יש לי קליינטית מרוקאית שעד עכשיו שכחה לשלם לי ..על המתנה שקנתה לבת שלה בפסח שעבר..:)כסף כולם שוכחים, לאו דווקא מסיבות שכחה שגרתיות (;אז רגע...בשביל מה רשמת בפינקס?לא סומך על המרוקאיות שבקירבך?;) בושהסוף סוף יש בי הרבה מן האשכנזיות.. ומי שמכירני יודע היטב..
ובעניין ה'די תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)', לא יכולתי למצוא הגדרה יותר טובה. כל כך אופייני לך שהייתי מציע לך לכתוב את זה בתעודת זהות תחת הקטגוריה 'שם פרטי' (;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2015 07:29 לינק ישיר 

כתוב משובח!
(VVV)^999

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2015 09:48 לינק ישיר 

רגוע222 כתב:
הפעם התעלית על עצמך. ופעם הבאה אל תתפתי לאף אורחת פורחת ואל תלכי לכותל רגלית. הדרכים בחזקת סכנה בעת הזו. שמרי על עצמך.רקהפעם? אווץ נעלבתי באוזן. והכי מסוכן לייד ישיבת מיר...שלא יקפצו כמה מרוקאים..;) ושומרת מה נראלך בשביל מה אני מסתובבת עם מסתרעבכל פעם את מתעלה, רק שהפעם זה היה חסר פרופורציה לפעם שעברה, אז הייתי מוכרח לציין זאת. בישיבת מיר יש השגחה עליונה. מה שאין כן בהסתובבות עם מסתערב. (אמונה היא העוגן, לא?) ובעניין המרוקאים, האמירה הזו נרשמת בפנקס. מרוקאים אף פעם לא שוכחים (;אה אז לא להיעלב באוזן? סבבה.ודי תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)..אמונה היא העוגן תמיד! רק ונשמרתם זה גם על הפרק..יו יו גם כשמדובר באחד המקומות הקדויישים ישיבעס מייער תובבא..מרוקאים לא שוכחים?יש לי קליינטית מרוקאית שעד עכשיו שכחה לשלם לי ..על המתנה שקנתה לבת שלה בפסח שעבר..:)כסף כולם שוכחים, לאו דווקא מסיבות שכחה שגרתיות (;אז רגע...בשביל מה רשמת בפינקס?לא סומך על המרוקאיות שבקירבך?;) בושה
סוף סוף יש בי הרבה מן האשכנזיות.. ומי שמכירני יודע היטב..
חברים שלך יודעים שאתה משתכנז ונותנים לתופעה הזו להמשיך בלי לזרוק עליך דלי של קרח??? תתחיל לחשוב להחליף את מלתחת החברים שלך;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2015 09:49 לינק ישיר 

ניוטרל כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

תיהיה אתה.. כי כל השאר כבר תפוס

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2015 09:50 לינק ישיר 

רגוע222 כתב:
[quote]הפעם התעלית על עצמך. ופעם הבאה אל תתפתי לאף אורחת פורחת ואל תלכי לכותל רגלית. הדרכים בחזקת סכנה בעת הזו. שמרי על עצמך.רקהפעם? אווץ נעלבתי באוזן. והכי מסוכן לייד ישיבת מיר...שלא יקפצו כמה מרוקאים..;) ושומרת מה נראלך בשביל מה אני מסתובבת עם מסתרעבכל פעם את מתעלה, רק שהפעם זה היה חסר פרופורציה לפעם שעברה, אז הייתי מוכרח לציין זאת. בישיבת מיר יש השגחה עליונה. מה שאין כן בהסתובבות עם מסתערב. (אמונה היא העוגן, לא?) ובעניין המרוקאים, האמירה הזו נרשמת בפנקס. מרוקאים אף פעם לא שוכחים (;אה אז לא להיעלב באוזן? סבבה.ודי תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)..אמונה היא העוגן תמיד! רק ונשמרתם זה גם על הפרק..יו יו גם כשמדובר באחד המקומות הקדויישים ישיבעס מייער תובבא..מרוקאים לא שוכחים?יש לי קליינטית מרוקאית שעד עכשיו שכחה לשלם לי ..על המתנה שקנתה לבת שלה בפסח שעבר..:)כסף כולם שוכחים, לאו דווקא מסיבות שכחה שגרתיות (;אז רגע...בשביל מה רשמת בפינקס?לא סומך על המרוקאיות שבקירבך?;) בושהסוף סוף יש בי הרבה מן האשכנזיות.. ומי שמכירני יודע היטב..
ובעניין ה'די תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)', לא יכולתי למצוא הגדרה יותר טובה. כל כך אופייני לך שהייתי מציע לך לכתוב את זה בתעודת זהות תחת הקטגוריה 'שם פרטי' (;
אני אמורה לקחת עיצות מאדם שמשתנה עם השנים?? ואם מחר תחליט להיות אתיופי? לך לך לקלף כמה שומים תזכור מאיפה באת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2015 09:51 לינק ישיר 

married, זה מופנה אליי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2015 11:13 לינק ישיר 

שאנל_22 כתבה:

ניוטרל כתב:

תיהיה אתה.. כי כל השאר כבר תפוס

זה היה מיועד למשתכנז...!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2015 11:59 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
[quote]הפעם התעלית על עצמך. ופעם הבאה אל תתפתי לאף אורחת פורחת ואל תלכי לכותל רגלית. הדרכים בחזקת סכנה בעת הזו. שמרי על עצמך.רקהפעם? אווץ נעלבתי באוזן. והכי מסוכן לייד ישיבת מיר...שלא יקפצו כמה מרוקאים..;) ושומרת מה נראלך בשביל מה אני מסתובבת עם מסתרעבכל פעם את מתעלה, רק שהפעם זה היה חסר פרופורציה לפעם שעברה, אז הייתי מוכרח לציין זאת. בישיבת מיר יש השגחה עליונה. מה שאין כן בהסתובבות עם מסתערב. (אמונה היא העוגן, לא?) ובעניין המרוקאים, האמירה הזו נרשמת בפנקס. מרוקאים אף פעם לא שוכחים (;אה אז לא להיעלב באוזן? סבבה.ודי תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)..אמונה היא העוגן תמיד! רק ונשמרתם זה גם על הפרק..יו יו גם כשמדובר באחד המקומות הקדויישים ישיבעס מייער תובבא..מרוקאים לא שוכחים?יש לי קליינטית מרוקאית שעד עכשיו שכחה לשלם לי ..על המתנה שקנתה לבת שלה בפסח שעבר..:)כסף כולם שוכחים, לאו דווקא מסיבות שכחה שגרתיות (;אז רגע...בשביל מה רשמת בפינקס?לא סומך על המרוקאיות שבקירבך?;) בושהסוף סוף יש בי הרבה מן האשכנזיות.. ומי שמכירני יודע היטב..ובעניין ה'די תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)', לא יכולתי למצוא הגדרה יותר טובה. כל כך אופייני לך שהייתי מציע לך לכתוב את זה בתעודת זהות תחת הקטגוריה 'שם פרטי' (;אני אמורה לקחת עיצות מאדם שמשתנה עם השנים?? ואם מחר תחליט להיות אתיופי? לך לך לקלף כמה שומים תזכור מאיפה באת

עצרו הכל. דבריי הוצאו מהקשרם ללא כל פרופורציה. אבהיר: לא קם ולא יקום המרוקאי שיתבייש בעדתיותו, ואם ראיתםבכל זאת מרוקאי כזה, אז שיפשפש בשורשי משפחתו, שמא משוייך הוא לעדה אחרת.
אני אמרתי שיש בי הרבה מן האשכנזיות, כלומר: יש בי תכונות שיש אותם בדרך כלל לאשכנזים יותר מספרדים. כמו קרירות לאנשים זרים וכו, וגם זה לא בצורה מכוונת, פשוט ככה אני. בכל השאר זה אומר נוסח תפילות והנהגה, לא סוטה במילימטר מבית אבא. 
ובעניין השומים, תכיף מתחיל.. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2015 13:29 לינק ישיר 

לא סולחים עד שכל השומים מקולפים והבצל גם הוא

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/12/2015 14:58 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
לא סולחים עד שכל השומים מקולפים והבצל גם הוא

רק עכשיו התחלתי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > זאת חנוכה..וזאת שאנל :)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.