|
|
| נשלח ב-16/12/2015 16:16 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  | לא סולחים עד שכל השומים מקולפים והבצל גם הוא
רק עכשיו התחלתי |
| פכככ משתכנז אמא שלך בזמן הזה הייתה גומרת שלוש שקים פלוס כל מה שיש לשכנים האשכנזים במקרר
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 16:17 |
|
| |
חבל רק שלקחת את התכונות הגרועות של האשכנזים... שמהקור לא תבריח אנשים... יש אשכנזים שרק בגלל זה מסתפרדים... כך בחשבון
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 16:20 |
|
| |
לא מבינה את העולם.. לא מזמן באשכול המרוקאים צעק מישו במיקרופון ״אין על המרוקאיות״ והרגשתי עציץ והחלטתי להפוך למרוכנזית.... פתאום אנשים רוצים להיות אשכנזים.. כבר התבלבלתי אני בצומת דרכים .. צד אחד שק של שום צד שני שק של חזרת... מה לקלף? ו990 לא נדמה לי שהוא פנה אילך.. אלא לרשומת האשכול מה שמה.. שכחתי.. לא נדמה לי שזה אילך למה פה זה אשכול לאנשים פרימיטיבים מהפריפריה ..(נאמר בהומור נא להיעלב בהתאם)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 16:58 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | חבל רק שלקחת את התכונות הגרועות של האשכנזים... שמהקור לא תבריח אנשים... יש אשכנזים שרק בגלל זה מסתפרדים... כך בחשבון |
|
*קח (ככה אני, קרציה) ומי שמדברת, הפולניה הקפואה של הפורום מטיפה לחמימות... ולגופו של עניין, לדעתי התכונה הזאת לא כל כך רעה.. היא שומרת ממזיקות(; וגם טובה לביזנס...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 17:04 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | לא מבינה את העולם.. לא מזמן באשכול המרוקאים צעק מישו במיקרופון ״אין על המרוקאיות״ והרגשתי עציץ והחלטתי להפוך למרוכנזית.... פתאום אנשים רוצים להיות אשכנזים.. כבר התבלבלתי אני בצומת דרכים .. צד אחד שק של שום צד שני שק של חזרת... מה לקלף? ו990 לא נדמה לי שהוא פנה אילך.. אלא לרשומת האשכול מה שמה.. שכחתי.. לא נדמה לי שזה אילך למה פה זה אשכול לאנשים פרימיטיבים מהפריפריה ..(נאמר בהומור נא להיעלב בהתאם) |
|
עכשיו ברצינות, באמת שאין על המרוקאיות, הן האמהות הכי טובות, הכי דאגניות והכי מפנקות. אבל לי אישית יש בעיה שבגללה אעדיף אשכנזייה (אבל רק אחת שיודעת להכין אוכל;) והיא שהן דרמטיות פי כמה מכל העדות האחרות. ולטווח ארוך זה שיקול.. כך דעתי, אבל כל מקרה לגופו.. ואף אחד לא רוצה להיות אשכנזי. יש תכונות אופייניות לספרדים ואשכנזים, לפעמים רואים אשכנזים ככה ולפעמים ספרדיפ ככה. זה עדיין לא אומר שהם החליפו עדה. .
ובעצם אנחנו כבר ב2015, למי משנה לאיזו עדה הוא משתייך. אמנם עדיין יש פער בין האשכנזים למרוקאים, אבל עוד כמה שנים גם האשכנזים הכי נחשלים יספיקו להגיע למרוקאים ואז יהיה שוויון. (;
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 17:12 |
|
| |
הגענו לשוויון! השבוע אכלתי עם חבר מרוקאי, והוא לא מסוגל לגעת במשהו שאפילו דומה לחריף!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 17:19 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | הגענו לשוויון! השבוע אכלתי עם חבר מרוקאי, והוא לא מסוגל לגעת במשהו שאפילו דומה לחריף!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חח כמוני... לא נוגע בחריף
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 18:51 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  | חבל רק שלקחת את התכונות הגרועות של האשכנזים... שמהקור לא תבריח אנשים... יש אשכנזים שרק בגלל זה מסתפרדים... כך בחשבון
*קח (ככה אני, קרציה) ומי שמדברת, הפולניה הקפואה של הפורום מטיפה לחמימות... ולגופו של עניין, לדעתי התכונה הזאת לא כל כך רעה.. היא שומרת ממזיקות(; וגם טובה לביזנס... |
| לפעמים אדם לא יודע להבדיל בין השניים.. אבל אם זה עוזר ומגן אז יחיו המרוקאים הפחדנים חחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 18:53 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  | לא מבינה את העולם.. לא מזמן באשכול המרוקאים צעק מישו במיקרופון ״אין על המרוקאיות״ והרגשתי עציץ והחלטתי להפוך למרוכנזית.... פתאום אנשים רוצים להיות אשכנזים.. כבר התבלבלתי אני בצומת דרכים .. צד אחד שק של שום צד שני שק של חזרת... מה לקלף? ו990 לא נדמה לי שהוא פנה אילך.. אלא לרשומת האשכול מה שמה.. שכחתי.. לא נדמה לי שזה אילך למה פה זה אשכול לאנשים פרימיטיבים מהפריפריה ..(נאמר בהומור נא להיעלב בהתאם)
עכשיו ברצינות, באמת שאין על המרוקאיות, הן האמהות הכי טובות, הכי דאגניות והכי מפנקות. אבל לי אישית יש בעיה שבגללה אעדיף אשכנזייה (אבל רק אחת שיודעת להכין אוכל;) והיא שהן דרמטיות פי כמה מכל העדות האחרות. ולטווח ארוך זה שיקול.. כך דעתי, אבל כל מקרה לגופו.. ואף אחד לא רוצה להיות אשכנזי. יש תכונות אופייניות לספרדים ואשכנזים, לפעמים רואים אשכנזים ככה ולפעמים ספרדיפ ככה. זה עדיין לא אומר שהם החליפו עדה. .
ובעצם אנחנו כבר ב2015, למי משנה לאיזו עדה הוא משתייך. אמנם עדיין יש פער בין האשכנזים למרוקאים, אבל עוד כמה שנים גם האשכנזים הכי נחשלים יספיקו להגיע למרוקאים ואז יהיה שוויון. (; |
| התכונה הטובה אצל הפולנים שהם יודעים לפרגן.. והם שקרנים.. ככה שוואלה אתה צודק !! מצי נגיע אילכם מתי??? אולי אולי בשנת 1922...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 18:55 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  | הגענו לשוויון! השבוע אכלתי עם חבר מרוקאי, והוא לא מסוגל לגעת במשהו שאפילו דומה לחריף!! נשלח מהאנדרואיד שלי
חח כמוני... לא נוגע בחריף |
| אם היית רואה כמה חריף אחי אוכל .. זה לא לחם בניגוב חריף אלא חריף בניגוב לחם... ושוויון לא יהיה כי אין לפולנים כוח לחכות כלכך הרבה הם מתקדמים מהר..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 19:23 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | הגענו לשוויון! השבוע אכלתי עם חבר מרוקאי, והוא לא מסוגל לגעת במשהו שאפילו דומה לחריף!! נשלח מהאנדרואיד שלי חח כמוני... לא נוגע בחריף אם היית רואה כמה חריף אחי אוכל .. זה לא לחם בניגוב חריף אלא חריף בניגוב לחם... ושוויון לא יהיה כי אין לפולנים כוח לחכות כלכך הרבה הם מתקדמים מהר..;) |
|
מתקדמים אחורה אולי.. אחרת לא מציאותי. ורגע, כשכתבת אין לפולנים כח לחכות, זה כולל גם פולניות?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 21:13 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  | | [quote]הפעם התעלית על עצמך.
ופעם הבאה אל תתפתי לאף אורחת פורחת ואל תלכי לכותל רגלית. הדרכים בחזקת סכנה בעת הזו. שמרי על עצמך.רקהפעם? אווץ נעלבתי באוזן. והכי מסוכן לייד ישיבת מיר...שלא יקפצו כמה מרוקאים..;) ושומרת מה נראלך בשביל מה אני מסתובבת עם מסתרעבכל פעם את מתעלה, רק שהפעם זה היה חסר פרופורציה לפעם שעברה, אז הייתי מוכרח לציין זאת. בישיבת מיר יש השגחה עליונה. מה שאין כן בהסתובבות עם מסתערב. (אמונה היא העוגן, לא?) ובעניין המרוקאים, האמירה הזו נרשמת בפנקס. מרוקאים אף פעם לא שוכחים (;אה אז לא להיעלב באוזן? סבבה.ודי תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)..אמונה היא העוגן תמיד! רק ונשמרתם זה גם על הפרק..יו יו גם כשמדובר באחד המקומות הקדויישים ישיבעס מייער תובבא..מרוקאים לא שוכחים?יש לי קליינטית מרוקאית שעד עכשיו שכחה לשלם לי ..על המתנה שקנתה לבת שלה בפסח שעבר..:)כסף כולם שוכחים, לאו דווקא מסיבות שכחה שגרתיות (;אז רגע...בשביל מה רשמת בפינקס?לא סומך על המרוקאיות שבקירבך?;) בושהסוף סוף יש בי הרבה מן האשכנזיות.. ומי שמכירני יודע היטב..ובעניין ה'די תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)', לא יכולתי למצוא הגדרה יותר טובה. כל כך אופייני לך שהייתי מציע לך לכתוב את זה בתעודת זהות תחת הקטגוריה 'שם פרטי' (;אני אמורה לקחת עיצות מאדם שמשתנה עם השנים?? ואם מחר תחליט להיות אתיופי? לך לך לקלף כמה שומים תזכור מאיפה באת
עצרו הכל. דבריי הוצאו מהקשרם ללא כל פרופורציה. אבהיר: לא קם ולא יקום המרוקאי שיתבייש בעדתיותו, ואם ראיתםבכל זאת מרוקאי כזה, אז שיפשפש בשורשי משפחתו, שמא משוייך הוא לעדה אחרת.אני אמרתי שיש בי הרבה מן האשכנזיות, כלומר: יש בי תכונות שיש אותם בדרך כלל לאשכנזים יותר מספרדים. כמו קרירות לאנשים זרים וכו, וגם זה לא בצורה מכוונת, פשוט ככה אני. בכל השאר זה אומר נוסח תפילות והנהגה, לא סוטה במילימטר מבית אבא. ובעניין השומים, תכיף מתחיל.. |
|
בתור אשכנזיה אני נעלבת על ההכללה
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2015 23:35 |
|
| |
| פרומערית כתב: |  | [quote]הפעם התעלית על עצמך.
ופעם הבאה אל תתפתי לאף אורחת פורחת ואל תלכי לכותל רגלית. הדרכים בחזקת סכנה בעת הזו. שמרי על עצמך.רקהפעם? אווץ נעלבתי באוזן. והכי מסוכן לייד ישיבת מיר...שלא יקפצו כמה מרוקאים..;) ושומרת מה נראלך בשביל מה אני מסתובבת עם מסתרעבכל פעם את מתעלה, רק שהפעם זה היה חסר פרופורציה לפעם שעברה, אז הייתי מוכרח לציין זאת. בישיבת מיר יש השגחה עליונה. מה שאין כן בהסתובבות עם מסתערב. (אמונה היא העוגן, לא?) ובעניין המרוקאים, האמירה הזו נרשמת בפנקס. מרוקאים אף פעם לא שוכחים (;אה אז לא להיעלב באוזן? סבבה.ודי תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)..אמונה היא העוגן תמיד! רק ונשמרתם זה גם על הפרק..יו יו גם כשמדובר באחד המקומות הקדויישים ישיבעס מייער תובבא..מרוקאים לא שוכחים?יש לי קליינטית מרוקאית שעד עכשיו שכחה לשלם לי ..על המתנה שקנתה לבת שלה בפסח שעבר..:)כסף כולם שוכחים, לאו דווקא מסיבות שכחה שגרתיות (;אז רגע...בשביל מה רשמת בפינקס?לא סומך על המרוקאיות שבקירבך?;) בושהסוף סוף יש בי הרבה מן האשכנזיות.. ומי שמכירני יודע היטב..ובעניין ה'די תפסיק תפסיק (תמשיך תמשיך)', לא יכולתי למצוא הגדרה יותר טובה. כל כך אופייני לך שהייתי מציע לך לכתוב את זה בתעודת זהות תחת הקטגוריה 'שם פרטי' (;אני אמורה לקחת עיצות מאדם שמשתנה עם השנים?? ואם מחר תחליט להיות אתיופי? לך לך לקלף כמה שומים תזכור מאיפה באת
עצרו הכל. דבריי הוצאו מהקשרם ללא כל פרופורציה. אבהיר: לא קם ולא יקום המרוקאי שיתבייש בעדתיותו, ואם ראיתםבכל זאת מרוקאי כזה, אז שיפשפש בשורשי משפחתו, שמא משוייך הוא לעדה אחרת.אני אמרתי שיש בי הרבה מן האשכנזיות, כלומר: יש בי תכונות שיש אותם בדרך כלל לאשכנזים יותר מספרדים. כמו קרירות לאנשים זרים וכו, וגם זה לא בצורה מכוונת, פשוט ככה אני. בכל השאר זה אומר נוסח תפילות והנהגה, לא סוטה במילימטר מבית אבא. ובעניין השומים, תכיף מתחיל.. בתור אשכנזיה אני נעלבת על ההכללה |
|
אם תקראי את כל השרשור, תביני שזה תכונה חיובית בעיניי.
 |
|
|
|
|
|