|
|
| נשלח ב-21/12/2015 19:28 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | ניוטרל כתבה: |  |
| רציף כתבה: |  |
יגון וששון משמשים בערבוביה   אחח איזה כתיבה מעולה יש לשכנתך שתחיה    אני מתאר לעצמי שהבחור הצעיר לא משער לעצמו עד להיכן הדברים מגיעים, והוא בסך הכל סיפר כמה דברים לחברים בחדר או בשולחן בחדר האוכל |
|
הוצאת שם רע ורכילות!
|
|
אין לנו סיבה להניח שהסיפור ששאנל מספרת - לא היה,
אז יתכן שהבחור דנן סיפר את הממצאים שלו לחבר שלו, ויתכן שהוא סיפר את זה לכמה חברים,
והוא לא חשב על ההשלכות שעשויות להיות לדיבורים שלו
|
| אם היה או לא... זו הבחורה ששיתפה אותי צריכה להכריע.. בכולופן אני לא הייתי שם רק משמע שבכל חור יש אנשים כאלו.. ולא זה לא סיפורי סבתא באמצע אכילת פתיתים שהיו אתמול אורז בארוחת ערב ישיבתית..אלא זו בחורה שסובלת כבר תקופה מהשמצות לא קשורות רק בגלל שפגעה בכבודו של ילד לא מפותח ברגישותיו. |
|
כמדומה לי שההשמצות הן בעיקר בישיבה של הבחור הלזה, אפשר לערב גורם בישיבה שיעמיד את הברנש על מקומו, ויפה שעה אחת קודם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2015 19:36 |
|
| |
בגדול, החריפים שביננו נדמה להם שהכל קונספירציה וכמעט כול ם רעים ותחמנים וזה לא נכון ! רוב האנשים הם טובים ! שאנל, תנוח דעתך, את יכולה לבנות לך בית החיים הם לא הסרט הברנשים והשכנות.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 00:27 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | רציף כתבה: |  |
יגון וששון משמשים בערבוביה   אחח איזה כתיבה מעולה יש לשכנתך שתחיה    אני מתאר לעצמי שהבחור הצעיר לא משער לעצמו עד להיכן הדברים מגיעים, והוא בסך הכל סיפר כמה דברים לחברים בחדר או בשולחן בחדר האוכל |
|
הוצאת שם רע ורכילות!
|
| אז ממה התפרנסו אנשי הנעייס ? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 01:19 |
|
| |
יש פה בפוסט שכתבת הרבה מרכיבים, והמון מסרים ותובנות.
אולי אוסיף מעט כחידוד זוויות נוספות - אם יש מה לחדד - אחרי מה שכתבת.
1. פתיחות ופריצות.
בישיבות היום יש כמה וכמה סוגי בחורים (ובהחלט שהדבר מתייחס גם לישיבות עצמן - יש כמה וכמה...)
כן, גם לנושא זה יש זיקה לנושא הפתיחות הנדוש כאן.
יש את המקומות השמרניים שבהם לא כל בחור מעדכן את השני עם מי הוא נפגש, כמה ואיך, ויש את המקומות שחופרים על ה'מדוברות' עד לפרטים הקטנים (כולל תמונות - אם הועברו) ואכמ"ל.
כן, אותי זה הגעיל מאז ומעולם, ועדיין.
אין שום סיבה שבעולם לערב חברים בתוך הקלחת האישית. ושאף אחד לא יתרץ לי שזה לצורך בירורים. "בתוך עמי אנכי יושבת". זו רכילות לשמה ומציצנות שפעמים רבות גובלת באיסור.
פה מתחילה הבעיה.
ההמשך הוא הסתעפות מכוערת עוד יותר שלצערנו קיימת גם במישור הזה, וגם במישורים אחרים.
2. כבוד
יש כאלו שלא מסוגלים לקבל תשובה שלילית.
זה נכון בהצעות רשמיות, זה נכון בדייטים, וזה נכון גם בהיכרויות דרך הוירטואליה.
הנורמטיבים יודעים שלא כל בן / בת זוג מתאים'ה, ואם לצד השני זה לא נראה, לא משנה הסיבה - אז זו העובדה.
אלו שפחות, והם עדיין אינטלגנטיים ינסו לחפש את הדרך להעלות את הרעיון שוב ושוב...
אנחנו עוסקים, באנשים שאין להם גבול ואינם מסוגלים לקבל "לא".
זה אנשים שלא יבחלו בשום דרך / מעשה / תגובה ע"מ להוכיח מי בעל הבית.
וממש כמו שכתבת שאנל, שם הקוד הוא "כבוד"....
הרב שטיינמן כבר צעק בזמנו על הרב סורוצקין בסרטון הידוע "גאיווה, גאיווה, א'גרויסע בעל גאייווה..."... וזה עוד על בני תיירה.
אז כן... זהו סוד פח השמן - השמנת של הקצפת של בני התורה.
לא שווה תורה בלי דרך ארץ... והסיפור שסיפרת הוא מזעזע בכל קנה מידה, אבל אני מכיר סיפורים מחרידים הרבה הרבה יותר, על אנשים שבשביל כבודם אין להם בעיה להחריב בתים ולהרוס משפחות של יתומים, ועוד כהנה וכהנה, והכל בשם העסקנות הציבורית שבה הם עוסקים, ובשם "גדיילי ישרואל"...
אופס, שכחתי.... הם בעצם השמנת של הישיבות לשעבר... כן, זה אותם בחורים... בעצם הם נקראים צ'יקאבערס... כן.
3. רושם של "מייבין".
כל התיאורים על אותם "עושי רושם" למיניהם בפגישות, מתאימים גם לעוד סיטואציות (לא אמרתי פורום).
זה קיים גם בבנים וגם בבנות.
מה שעצוב הוא, שאחרי ככלות הכל, בשעת האמת הכל מתברר כנבוב לוחות, וכבור ריק, שבדרך כלל, ריק ממים אך מלא בנחשים ועקרבים, וסיפור אחר מיני רבים כבר העלתי פה לאחרונה באחד האשכולות על ה"עילוי" שמחפש את "שטיסל" ו"פאודה" כשזוגתו חשבה שהתחתנה עם - מינימום - רבי חנינא בן תרדיון. (ולא 'בכדי' נתתי בדווקא את הדוגמא של תנא זה)
4. רכילות מודרנית
ה"צהוב" וה"שימיינג" זו תופעה נלווית לשינוי שעובר הציבור החרדי בכמה וכמה תחומים, ביניהם חדירת מקורות מידע עדכניים חדשניים, מעמד האשה, תודה ועבודה, ועוד ועוד...
ורכילות תמיד הייתה, רק שהיום הרכילות היא לא מפה לאוזן, אלא מהמקלדת שלך - לעיניים של כל העולם.
מה שנקרא 'רכילות מודרנית', ובעצם ההרסנית ביותר.
במקרה שאת סיפרת, זה יכול להביא הרס של בת, ואולי גם הרס של בית.
במקרים אחרים שאני מכיר זה באמת הרס. יותר מבית אחד אני מכיר באופן אישי. (לא כאן המקום להרחיב בפירוט הדברים)
שלושת העולמות שסיכמת, בהחלט מהווים את המימד האמיתי של המציאות, ומקיפים מכלול שלם כדוגמאות מייצגות.
ועל כל עולם בנפרד ניתן לפתוח אשכולות רבים שכל אשכול יכיל סיפור אחד.
אבל פטור בלא כלום איני יכול, אז על קצה המזלג לסיום תגובתי סיפור שנזכרתי באחת מהשורות בעולמות...
בעבר נגשתי לאחד מגדולי הרבנים כיום, בהקשר לעסקן שעמד להזיק בצורה בלתי הפיכה (שימיינג מכוער, שקרי ומכוון מטרה) למספר משפחות בגלל אינטרס שלו, כשבהצהרה הרשמית הוא הצהיר שאת מעשיו הוא עושה בגיבוי רבני (הגיבוי הוא עצם מינוי ולא לעצם המעשה כמובן...).
אותו רב עזר? ממש ממש לא. אותו רב "פחד" מהעסקן והתחמק בביטויים מחרידים כלפי העסקן, אך להגנתו הוא טען שאין ביכולתו לסייע. וביקש שלא להשתמש בדבריו. (כדי להמנע מחשיפת המקרה, אני מתחמק מפירוט פרטים מזהים, ושיניתי מעט, אבל כל מילה שכתבתי היא אמת לאמיתה, והפרטים החסרים רק מחרידים יותר!!!)
אז כן. אין על מי להשען. הכל תלוי בחינוך הבית. ואין מה להסתמך על השאר.
הציבור הוא ציבור. והוא הולך ומתדרדר. המקרה שדיברת עליו הוא רק אחד מיני רבים.
אולי אם תעלה התודעה והמודעות דברים מעט ישתנו.
מסקנה - המסקנה שלי מהפוסט הזה, הם קטעי הסיום שלך, שבהתעמקות בהם, הם בהחלט מוכיחים את הפוסטים שכתבתי בזמנו על מודרניות ושמרנות במספר הזדמנויות, גם כתגובות לפוסטים שלך ושל אחרים.
שורה תחתונה - אי אפשר בלי לשבח את הכתיבה שלך שמרעננת את הפורום הזה - שהחל להתייבש באופן מחריד - בכתיבה משובחת, פורה, מסוגננת ובעלת טעם מעודן. כה לחי.
שאלת סיום: אם ה'מסקנה' וה'שורה התחתונה' הם החשובים, למה הם לא בכותרת? :P
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 22/12/2015 01:22:29
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 03:15 |
|
| |
| נועם_ושלום כתבה: |  |
יש פה בפוסט שכתבת הרבה מרכיבים, והמון מסרים ותובנות. אולי אוסיף מעט כחידוד זוויות נוספות - אם יש מה לחדד - אחרי מה שכתבת.
1. פתיחות ופריצות. בישיבות היום יש כמה וכמה סוגי בחורים (ובהחלט שהדבר מתייחס גם לישיבות עצמן - יש כמה וכמה...)
כן, גם לנושא זה יש זיקה לנושא הפתיחות הנדוש כאן. יש את המקומות השמרניים שבהם לא כל בחור מעדכן את השני עם מי הוא נפגש, כמה ואיך, ויש את המקומות שחופרים על ה'מדוברות' עד לפרטים הקטנים (כולל תמונות - אם הועברו) ואכמ"ל. כן, אותי זה הגעיל מאז ומעולם, ועדיין. אין שום סיבה שבעולם לערב חברים בתוך הקלחת האישית. ושאף אחד לא יתרץ לי שזה לצורך בירורים. "בתוך עמי אנכי יושבת". זו רכילות לשמה ומציצנות שפעמים רבות גובלת באיסור. פה מתחילה הבעיה. ההמשך הוא הסתעפות מכוערת עוד יותר שלצערנו קיימת גם במישור הזה, וגם במישורים אחרים.
2. כבוד יש כאלו שלא מסוגלים לקבל תשובה שלילית. זה נכון בהצעות רשמיות, זה נכון בדייטים, וזה נכון גם בהיכרויות דרך הוירטואליה. הנורמטיבים יודעים שלא כל בן / בת זוג מתאים'ה, ואם לצד השני זה לא נראה, לא משנה הסיבה - אז זו העובדה. אלו שפחות, והם עדיין אינטלגנטיים ינסו לחפש את הדרך להעלות את הרעיון שוב ושוב... אנחנו עוסקים, באנשים שאין להם גבול ואינם מסוגלים לקבל "לא". זה אנשים שלא יבחלו בשום דרך / מעשה / תגובה ע"מ להוכיח מי בעל הבית. וממש כמו שכתבת שאנל, שם הקוד הוא "כבוד".... הרב שטיינמן כבר צעק בזמנו על הרב סורוצקין בסרטון הידוע "גאיווה, גאיווה, א'גרויסע בעל גאייווה..."... וזה עוד על בני תיירה. אז כן... זהו סוד פח השמן - השמנת של הקצפת של בני התורה. לא שווה תורה בלי דרך ארץ... והסיפור שסיפרת הוא מזעזע בכל קנה מידה, אבל אני מכיר סיפורים מחרידים הרבה הרבה יותר, על אנשים שבשביל כבודם אין להם בעיה להחריב בתים ולהרוס משפחות של יתומים, ועוד כהנה וכהנה, והכל בשם העסקנות הציבורית שבה הם עוסקים, ובשם "גדיילי ישרואל"... אופס, שכחתי.... הם בעצם השמנת >המקולקלת והמסריחה!< של הישיבות לשעבר... כן, זה אותם בחורים... בעצם הם נקראים צ'יקאבערס... כן.
3. רושם של "מייבין". כל התיאורים על אותם "עושי רושם" למיניהם בפגישות, מתאימים גם לעוד סיטואציות (לא אמרתי פורום). זה קיים גם בבנים וגם בבנות. מה שעצוב הוא, שאחרי ככלות הכל, בשעת האמת הכל מתברר כנבוב לוחות, וכבור ריק, שבדרך כלל, ריק ממים אך מלא בנחשים ועקרבים, וסיפור אחר מיני רבים כבר העלתי פה לאחרונה באחד האשכולות על ה"עילוי" שמחפש את "שטיסל" ו"פאודה" כשזוגתו חשבה שהתחתנה עם - מינימום - רבי חנינא בן תרדיון. (ולא 'בכדי' נתתי בדווקא את הדוגמא של תנא זה)
4. רכילות מודרנית ה"צהוב" וה"שימיינג" זו תופעה נלווית לשינוי שעובר הציבור החרדי בכמה וכמה תחומים, ביניהם חדירת מקורות מידע עדכניים חדשניים, מעמד האשה, תודה ועבודה, ועוד ועוד... ורכילות תמיד הייתה, רק שהיום הרכילות היא לא מפה לאוזן, אלא מהמקלדת שלך - לעיניים של כל העולם. מה שנקרא 'רכילות מודרנית', ובעצם ההרסנית ביותר. במקרה שאת סיפרת, זה יכול להביא הרס של בת, ואולי גם הרס של בית. במקרים אחרים שאני מכיר זה באמת הרס. יותר מבית אחד אני מכיר באופן אישי. (לא כאן המקום להרחיב בפירוט הדברים)
שלושת העולמות שסיכמת, בהחלט מהווים את המימד האמיתי של המציאות, ומקיפים מכלול שלם כדוגמאות מייצגות. ועל כל עולם בנפרד ניתן לפתוח אשכולות רבים שכל אשכול יכיל סיפור אחד. אבל פטור בלא כלום איני יכול, אז על קצה המזלג לסיום תגובתי סיפור שנזכרתי באחת מהשורות בעולמות... בעבר נגשתי לאחד מגדולי הרבנים כיום, בהקשר לעסקן שעמד להזיק בצורה בלתי הפיכה (שימיינג מכוער, שקרי ומכוון מטרה) למספר משפחות בגלל אינטרס שלו, כשבהצהרה הרשמית הוא הצהיר שאת מעשיו הוא עושה בגיבוי רבני (הגיבוי הוא עצם מינוי ולא לעצם המעשה כמובן...). אותו רב עזר? ממש ממש לא. אותו רב "פחד" מהעסקן והתחמק בביטויים מחרידים כלפי העסקן, אך להגנתו הוא טען שאין ביכולתו לסייע. וביקש שלא להשתמש בדבריו. (כדי להמנע מחשיפת המקרה, אני מתחמק מפירוט פרטים מזהים, ושיניתי מעט, אבל כל מילה שכתבתי היא אמת לאמיתה, והפרטים החסרים רק מחרידים יותר!!!) אז כן. אין על מי להשען. הכל תלוי בחינוך הבית. ואין מה להסתמך על השאר. הציבור הוא ציבור. והוא הולך ומתדרדר. המקרה שדיברת עליו הוא רק אחד מיני רבים. אולי אם תעלה התודעה והמודעות דברים מעט ישתנו.
מסקנה - המסקנה שלי מהפוסט הזה, הם קטעי הסיום שלך, שבהתעמקות בהם, הם בהחלט מוכיחים את הפוסטים שכתבתי בזמנו על מודרניות ושמרנות במספר הזדמנויות, גם כתגובות לפוסטים שלך ושל אחרים.
שורה תחתונה - אי אפשר בלי לשבח את הכתיבה שלך שמרעננת את הפורום הזה - שהחל להתייבש באופן מחריד - בכתיבה משובחת, פורה, מסוגננת ובעלת טעם מעודן. כה לחי.
שאלת סיום: אם ה'מסקנה' וה'שורה התחתונה' הם החשובים, למה הם לא בכותרת? :P
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 22/12/2015 01:22:29 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 07:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | יגון וששון משמשים בערבוביה   אחח איזה כתיבה מעולה יש לשכנתך שתחיה    אני מתאר לעצמי שהבחור הצעיר לא משער לעצמו עד להיכן הדברים מגיעים, והוא בסך הכל סיפר כמה דברים לחברים בחדר או בשולחן בחדר האוכל |
| רציף היא מסרה תודה רבה.. כישרון אההה? מרוב שהיא מוכשרת החלטתי לרשום ממש כמוה..;). ואנחנו ניראות תותודבר, ובהקשר אילך.. אתה התשובה שגיל..זה רק מספר!!! כי התמימות קיימת גם באנשים גדולים ..;) תהינה ממנה כל עוד אתה יכול,
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 21/12/2015 16:30:41 |
|
הרוב הגדול של האנשים ובוודאי במגזר התורני - הם טובים ! מחילה, את טועה בעניין, אלא אם כן יש לך הוכחות שהבחור הוא רשע, יכול להיות . פשוט, נדלקתי על ביטוי "השכינה שתחיה" ולכן כתבתי כאילו עליה שתחיה.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| רציף אמא התקשרה אלי ואמרה שאני מקלקלת אותך..אתה מתחיל להגיד יותר מדי לצטט אותי:) (אממה,שתחיה,ושכחתי מה עוד אבל נתקלתי בהם פה ושם והתחלתי לצחוק..;;;)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 07:13 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  | אגב ח׳ברה תסבירו לי שניה איך זה הולך בישיבות.. יש מקום שמתקשרים ומבררים על בחורים? באמת? כאילו איך זה הולך? בחיים לא נתקלתי בזה .. מדברים עם הראש ישיבה? כמה משלמים לפני?;)
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 21/12/2015 16:31:29
תמיד מבררים, השאלה אצל מי. חלק מבררים אצל בחורים (מתקשרים לטלפון ציבורי ושואלים) חלק אצל הרבנים, וחלק גם אצל הראש ישיבה. משלמים? לא בדיוק (; |
| אם היה לי מצב רוח...הטלפון ציבורי הזה... היה עובר ממני התעללות קשה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 07:16 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | ניוטרל כתבה: |  |
| רציף כתבה: |  |
|
הוצאת שם רע ורכילות!
|
|
אין לנו סיבה להניח שהסיפור ששאנל מספרת - לא היה,
אז יתכן שהבחור דנן סיפר את הממצאים שלו לחבר שלו, ויתכן שהוא סיפר את זה לכמה חברים,
והוא לא חשב על ההשלכות שעשויות להיות לדיבורים שלו
|
| אם היה או לא... זו הבחורה ששיתפה אותי צריכה להכריע.. בכולופן אני לא הייתי שם רק משמע שבכל חור יש אנשים כאלו.. ולא זה לא סיפורי סבתא באמצע אכילת פתיתים שהיו אתמול אורז בארוחת ערב ישיבתית..אלא זו בחורה שסובלת כבר תקופה מהשמצות לא קשורות רק בגלל שפגעה בכבודו של ילד לא מפותח ברגישותיו. |
|
כמדומה לי שההשמצות הן בעיקר בישיבה של הבחור הלזה, אפשר לערב גורם בישיבה שיעמיד את הברנש על מקומו, ויפה שעה אחת קודם נשלח מהאנדרואיד שלי |
| לי זה נשמע כמו בחור עם הרס עצמי.. שבשביל הכבוד הוא גםיענה לראשישיבע... ולא פתחתי האשכול בכדי לדבר על הברנש ההוא אלא על התופעה הזו..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 07:20 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בגדול, החריפים שביננו נדמה להם שהכל קונספירציה וכמעט כול ם רעים ותחמנים וזה לא נכון ! רוב האנשים הם טובים ! שאנל, תנוח דעתך, את יכולה לבנות לך בית החיים הם לא הסרט הברנשים והשכנות.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| בכל אחד יש צד טוב והתפקיד שלנו למצוא את הצד הזה בכל אחד.. וזה נאמר בהומור קר הקטע של הקמת בית תנוח דעתך אחינו.. והחיים הם סרט בהחלט.. לפחות נעשה אותו סרט מעניין שובר קופות..;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 07:21 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
| ניוטרל כתב: |  | | רציף כתבה: |  |
|
הוצאת שם רע ורכילות!
|
| אז ממה התפרנסו אנשי הנעייס ? |
|
|
| מתפרנסים מקלקול תמימות העולם... וגם משפחות ושידוכים בהחלט.. עיניים על ההגה אדוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 11:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 19:38 |
|
| |
| רציף כתב: |  | יגון וששון משמשים בערבוביה   אחח איזה כתיבה מעולה יש לשכנתך שתחיה    אני מתאר לעצמי שהבחור הצעיר לא משער לעצמו עד להיכן הדברים מגיעים, והוא בסך הכל סיפר כמה דברים לחברים בחדר או בשולחן בחדר האוכל |
| רציף היא מסרה תודה רבה.. כישרון אההה? מרוב שהיא מוכשרת החלטתי לרשום ממש כמוה..;). ואנחנו ניראות תותודבר, ובהקשר אילך.. אתה התשובה שגיל..זה רק מספר!!! כי התמימות קיימת גם באנשים גדולים ..;) תהינה ממנה כל עוד אתה יכול,
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 21/12/2015 16:30:41 |
|
הרוב הגדול של האנשים ובוודאי במגזר התורני - הם טובים !
מחילה, את טועה בעניין,
אלא אם כן יש לך הוכחות שהבחור הוא רשע, יכול להיות .
פשוט, נדלקתי על ביטוי "השכינה שתחיה" ולכן כתבתי כאילו עליה שתחיה..
|
| רציף אמא התקשרה אלי ואמרה שאני מקלקלת אותך..אתה מתחיל להגיד יותר מדי לצטט אותי:) (אממה,שתחיה,ושכחתי מה עוד אבל נתקלתי בהם פה ושם והתחלתי לצחוק..;;;) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 19:41 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בגדול, החריפים שביננו
נדמה להם שהכל קונספירציה וכמעט כול ם רעים ותחמנים
וזה לא נכון !
רוב האנשים הם טובים !
שאנל, תנוח דעתך, את יכולה לבנות לך בית
החיים הם לא הסרט הברנשים והשכנות..
|
| בכל אחד יש צד טוב והתפקיד שלנו למצוא את הצד הזה בכל אחד.. וזה נאמר בהומור קר הקטע של הקמת בית תנוח דעתך אחינו.. והחיים הם סרט בהחלט.. לפחות נעשה אותו סרט מעניין שובר קופות..;) |
|
מה שאת כותבת יתכן מאוד שזו אמונה לא טובה שמסתתרת לה אצל שאנל שתחיה, ולכן אני מתייחס לדברייך בשיא הרצינות הראויה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 21:07 |
|
| |
שאנל, מלכת הדרמות של הפורום. מה היה פה בלעדייך, ובלעדי החברות שלך... את כותבת מתוק! קוראים אותך וחווים את הסיטואציה... תוצאי ספר, מפנקסה של חברה...יהיה רב מכר.. בכל מקרה, אין הרבה מה להוסיף אחרי התגובה המנומקת מסודרת ומפורטת של נועם_ושלום. הוא הקיף את כל הצדדים. רק מה. רוע קיים בעולם. הוא ותיק, חי נושם ובועט.. כולנו נפגשים בו במוקדם ובמאוחר, המפגש הראשון הוא מהמהם, ולא במובן הטוב של המילה:) חברתך, יצאה בזול.. בקטנה ממש... בלי להוריד מהקושי שלה... לא יודעת אם זה נבע מנקמנות, כבוד ואגו פגוע, מציצנות, פתיחות. מידות טובת לא היו שם, זה בטוח.. ומכאלו מקרים,פשוט צריך להפיק לקחים, איך מתנהגים/ מזהים דפוסי התנהגות שלילים.. ומשם מתקדמים.. בתקוה שיתמו חטאים מהארץ, והרוע יעלם כלא היה..
|
|
|
|
|