|
|
| נשלח ב-22/12/2015 10:06 |
|
| |
| שריונה כתבה: |  | בשביל לקבל פה פידבק או תגובה לצערי צריך פרוטקציה. אתה חייב להיות בגדר חביב הקהל כדי לזכות בה. בואו ונגיד שאני זכיתי, מה לעשות? אני ברת מזל!! לפני שאתם יורקים ואומרים: איך היא לא מתביישת ככה לרקוד פה על הדם אז תקראו בבקשה עד הסוף. היו ימים שראיתי שממש מת פה, לא זז ועל הדרך רציתי גם קצת צ'ומי. מה לעשות? אני בן אדם. התקשרתי למישהי. נקרא לה: מהעללו. הלו, בואי ניכנס ונקפיץ פה את העסק. מ'כפת לך? נכנסו לאשכול מסויים, סטינו מהנושא, כתבנו שטויות ו.. לא עברו חלפו להם 24 שעות וכבר נקראנו אל הדגל.'חטפנו' בלע''ז. ככה בלי לטוס עד לוס אנג'לס, ובלי לבזבז סנט אחד, בלי להשתפשף שעות על כסא ולהסריט, ולראיין וכו וכו.. זכינו לתגובות. איך אומרים? הכל תלוי במזל אפילו ס''ת שבהיכל. |
|
שריונה, כתבת כאן האשמה חמורה מאוד. אחד העקרונות החשובים ביותר של הפורום הזה, ועד כמה שראיתי אני חושבת שנטסון ומיאמוש מקפידים על העניין, הוא לא לתת לאף אחד להרגיש זנוח. כלומר: פרוטקציות / כותבים שמתעלמים מהם / איפה ואיפה - לא במחוזותינו! פורום מיאמי הוא משפחה. שריונה, תשומת לב שלילית היא עניין אחר. כל אחד שיחליט ללכת בכיוון יקבל אותה, השאלה עד כמה זה כדאי לו. וגריני, לנושא האשכול שלך - מניחה שאת יודעת את זה אבל אכתוב במפורש למען העניין - לכשעצמי לא ראיתי את האשכול המדובר (אני בקושי נכנסת לפורום, וגם אז מגיבה אקראית בלבד פה ושם). אז מכאן, יישר כוח על כל ההשקעה שלך למען הפורום שבהחלט לא התחילה מהיום! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 10:39 |
|
| |
| רבקה_הקלה כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | רבקה,במקרה כזה את יכולה להגיב רק על הסיקור,לא? הסר-ט-ות ותמ-ונ-ות אני מבינה שזה לא פותח,גם לי זה עושה המון בעיות. נשלח מהאנדרואיד שלי_________________
|
|
הסיקור עצמו פשוט מדהים. כאילו שהייתי שם אבל בפירוש חסרים לי הקטעים של הצפייה. |
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 10:40 |
|
| |
| שריונה כתבה: |  | נטסון, אם בנושא גישות עסקינן יש לי משהו להוסיף שקשור בעקיפין לעניין שגריני ציינה. גריני כתבה על חוסר תגובות ואני אכתוב על עודף תגובות. בשביל לקבל פה פידבק או תגובה לצערי צריך פרוטקציה. אתה חייב להיות בגדר חביב הקהל כדי לזכות בה. בואו ונגיד שאני זכיתי, מה לעשות? אני ברת מזל!! לפני שאתם יורקים ואומרים: איך היא לא מתביישת ככה לרקוד פה על הדם אז תקראו בבקשה עד הסוף. היו ימים שראיתי שממש מת פה, לא זז ועל הדרך רציתי גם קצת צ'ומי. מה לעשות? אני בן אדם. התקשרתי למישהי. נקרא לה: מהעללו. הלו, בואי ניכנס ונקפיץ פה את העסק. מ'כפת לך? נכנסו לאשכול מסויים, סטינו מהנושא, כתבנו שטויות ו.. לא עברו חלפו להם 24 שעות וכבר נקראנו אל הדגל.'חטפנו' בלע''ז. ככה בלי לטוס עד לוס אנג'לס, ובלי לבזבז סנט אחד, בלי להשתפשף שעות על כסא ולהסריט, ולראיין וכו וכו.. זכינו לתגובות. איך אומרים? הכל תלוי במזל אפילו ס''ת שבהיכל. |
|
שירה, לצערי ממש לא הבנתי את כוונתך. לא ראיתי בפורום שום פרוטקציות כאלה! מגיבים לכולם! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-22/12/2015 12:16 |
|
| |
יש לי אפשרות להכנס למייל של הפור-ם כדי לראות ההסר-טות ולהגיב?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 12:28 |
|
| |
|
| נשלח ב-22/12/2015 12:31 |
|
| |
בכל זאת אני אגיב פה- התמונות יפות וברורות והסיקור מאד מפורט וכתוב בטוב טעם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 12:33 |
|
| |
|
| נשלח ב-22/12/2015 18:50 |
|
| |
היי היי גריני, כמו שאת מבינה השותפים בפורום בצורה כמעט יומיומית מאוד מבינים את ההרגשה הזו שלך, אני מציע לך מהגישה שלי לכל עניין העשיה לפורום, תעשי את זה בשביל עצמך בשביל ההנאה שלך בשביל הכייף שלך אחרי זה לשבת בבית לראות את ה הסרטות, כי כשעושים בשביל מישהו אז יש אכזבות, אני יודע כמה זה קשה להסריט אני שמתי לב שלפעמים זה מוריד את החוויה שבהופעה, סתם כך לשבת לשמוע ולראות אותם שרים זה כייף מיוחד, אני אישית צפיתי וממש חיכיתי לכל הניקים, ואני ממש מודה לך זה היה עוד חוויה מיוחדת, גריני תודה לך, תמשיכי לעשות דברים טובים אבל מלכתחילה בשביל הכייף שלך ולא לצפות לדבר כזה או אחר, ואני מתכוון אפילו ל10 צפיות. מעבר לכך, באמת יש מלא חברי פורום שרואים ואין להם זמן לכתוב סיקור או לדון, ואני חושב שכאן המקום לומר לפחות אם אתה חבר פורום תכתוב תודה, כי אתה יודע כמה מאמץ זה דורש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 22:15 |
|
| |
זה דווקא רעיון לא רע, להתלונן בפעם בכמה זמן, תראו כמה אנשים יצאו מהחורים 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 22:29 |
|
| |
לגמרי. הנה אפילו אני כשקראתי את הדברים, החלטתי לא לשבת בשקט כמו חלזון בכונכיתו.. למרות שאני לא מרגישה קשר ישיר לנאמר, מאחר ואני לא מבקרת פה הרבה וממילא מפספסת המון נושאים ותגובות. זה די פטתי להזדהות ולגלות אמפתיה אחרי שקורה משהו, במקום לדאוג שהוא פשוט לא יקרה.. (אני מדברת לעצמי, כן? זו התחושה שלי ביחס למה שאני עושה עכשיו..) אבל את הנעשה אין להשיב.. וטוב שהנושא הועלה, כדי שכל אחד יפנים מה הוא צריך לעשות טוב יותר ,שהדבר לא יחזור על עצמו להבא. וזה באמת רלוונטי לכל תרומה של חבר בפורום, בין אם היא גדולה או קטנה.כי אי אפשר למדוד את זה. אנשים משקיעים זמן, כוח, מחשבה ולא משנה מה התוצאה. אבל בהחלט ובכלליות, צריך לשים לב שזה הדדי. מאחורי המקלדת יושבים בני-אדם ולא רובוטים. לכולנו יש רגשות ואין אדם שלא זקוק ליחס. אי אפשר לזלזל בתגובות של אחרים או להתעלם מהן ולצפות שהשני יצא מגדרו להגיב.
אני רק יכולה להעיד על עצמי, שבשנים האחרונות,לא הגבתי כמעט באף אשכול שעוסק בסיקורי הופעות (למעט מיאמי 36 שאז באמת לא עמדתי בפיתוי לצפות בקטעי הבוגרים בכיכובו של הפייבוריט שלי לשעבר )
ואפילו יש אשכולות שלמים בנושא, שלא קראתי או דרכתי בהם מעולם. כי הסולנים הנוכחיים, לא מעניינים אותי בכלל.והתמונות שלהם עוד פחות. אין לי מושג מה השמות שלהם או איך הם שרים. כי לא צפיתי בהסרטות שהועלו כאן ,בשנתים האחרונות. ולכן ,הדיונים אודותם מחוץ לטווח התעסוקה והפנאי שלי. בלחנים אני מתעדכנת מדי פעם ,כי יש ז'אנרים ויוצרים נוספים שחזרתי לשמוע כיום. והמוזיקה של מיאמי קצת נזנחה. אני מודה. למרות שאני חייבת לציין, שתמיד כשאני מחפשת שיר להתעורר ממנו או בתקופות מסוימות כמו ימים נוראים אין ספק שהלחנים האלו מרוממים את הנשמה ואני לא אוותר עליהם.
תוקן על ידי לבבית30 ב- 22/12/2015 22:34:17
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 22:44 |
|
| |
אני חושבת שהנושא מוצה עד תום ואם זה היה תלוי בי הייתי נועלת את האשכול הזה גם לקריאה וגם לכתיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 22:54 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | לגמרי. הנה אפילו אני כשקראתי את הדברים, החלטתי לא לשבת בשקט כמו חלזון בכונכיתו.. למרות שאני לא מרגישה קשר ישיר לנאמר, מאחר ואני לא מבקרת פה הרבה וממילא מפספסת המון נושאים ותגובות. זה די פטתי להזדהות ולגלות אמפתיה אחרי שקורה משהו, במקום לדאוג שהוא פשוט לא יקרה.. (אני מדברת לעצמי, כן? זו התחושה שלי ביחס למה שאני עושה עכשיו..) אבל את הנעשה אין להשיב.. וטוב שהנושא הועלה, כדי שכל אחד יפנים מה הוא צריך לעשות טוב יותר ,שהדבר לא יחזור על עצמו להבא. וזה באמת רלוונטי לכל תרומה של חבר בפורום, בין אם היא גדולה או קטנה.כי אי אפשר למדוד את זה. אנשים משקיעים זמן, כוח, מחשבה ולא משנה מה התוצאה. אבל בהחלט ובכלליות, צריך לשים לב שזה הדדי. מאחורי המקלדת יושבים בני-אדם ולא רובוטים. לכולנו יש רגשות ואין אדם שלא זקוק ליחס. אי אפשר לזלזל בתגובות של אחרים או להתעלם מהן ולצפות שהשני יצא מגדרו להגיב.
אני רק יכולה להעיד על עצמי, שבשנים האחרונות,לא הגבתי כמעט באף אשכול שעוסק בסיקורי הופעות (למעט מיאמי 36 שאז באמת לא עמדתי בפיתוי לצפות בקטעי הבוגרים בכיכובו של הפייבוריט שלי לשעבר )
ואפילו יש אשכולות שלמים בנושא, שלא קראתי או דרכתי בהם מעולם. כי הסולנים הנוכחיים, לא מעניינים אותי בכלל.והתמונות שלהם עוד פחות. אין לי מושג מה השמות שלהם או איך הם שרים. כי לא צפיתי בהסרטות שהועלו כאן ,בשנתים האחרונות. ולכן ,הדיונים אודותם מחוץ לטווח התעסוקה והפנאי שלי. בלחנים אני מתעדכנת מדי פעם ,כי יש ז'אנרים ויוצרים נוספים שחזרתי לשמוע כיום. והמוזיקה של מיאמי קצת נזנחה. אני מודה. למרות שאני חייבת לציין, שתמיד כשאני מחפשת שיר להתעורר ממנו או בתקופות מסוימות כמו ימים נוראים אין ספק שהלחנים האלו מרוממים את הנשמה ואני לא אוותר עליהם.
תוקן על ידי לבבית30 ב- 22/12/2015 22:34:17 |
|
את מפסידה המון דברים יפים. ממליץ לך שתקני את הדיסק האחרון שלהם(לפחות לקטנים שלך:) ).
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2015 23:00 |
|
| |
מצטרפת לנטסון:) אחד הדיסקים המיוחדים של מיאמי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 23:26 |
|
| |
greenie, ראשית כל, אני מוכרח לציין כי ההחלטה לשתף אותנו במחשבותייך-תחושותייך היא בהחלט החלטה מושכלת [טוב, בכל זאת, כשהעומדת מאחורי ההחלטה היא את, לא פלא שהיא מושכלת...]. לשיתוף יש כמה וכמה תוצאות חיוביות: הוא משפיע על התחושה שלך, הוא משפיע על התחושה (והמעשים, הרשו לי לקוות) של הקוראים, הוא משפיע על התחושה של הקוראים כלפי החלטות שונות שלך, ועוד. מנגד, איני יכול לחזות בכל השפעה שלילית העלולה לצוץ משיתוף התובנה החשובה הזו. כך שבסופו של דיון החלטתך חשובה, ויתירה מזו: נצרכת. לא אנצל את בימת תגובתי להתנצלות אישית על העדר התייחסותי. תקופות ארוכות אני מוצא פנאי רק להעיף מבט עילאי על הנושאים הנידונים בביטחה, לא לצלול בהם לעומקה של הנחה, וכל שכן שלא להגיב ולהצטרף אל השולחן הערוך לארוחה. [הנה, הצלחתי אף להתנצל בלי שתשימו לב...]. אולם בהחלט אנסה לנצל במה זו בכדי להציף תובנות שונות, חלקם בהתייחסות לתגובתך, וחלקם בהשתלשלות מתגובתך:
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 23:27 |
|
| |
- א - אני מוכרח לציין שכאחד שהתנסה בכך לא אחת, ובאמרי "התנסה בכך" אני מכווין בעיקר אל ההשקעה שבסיקור קונצרט אך גם אל התחושה בחוסר תגובות שאת ההשקעה מצדיקות, אני בהחלט מבין את התחושה, וחשוב מכך: בהחלט מוקיר את ההשקעה המכובדת ומוכיר תודה לך על ההתאמצות הבוהקת.
תוקן על ידי משוררששיער ב- 05/01/2016 23:30:18
|
|
|
|
|