בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שירי מיאמי שלא יצאו בדיסק מסודר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/1/2016 05:15 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

משוררששיער כתבה:

מיאמוש כתב:
עשיתי רשימה של שירים שיכולים להכנס לדיסק:
לכל מאן דעוסקין באורייתא
טוב ה לכל
הקהל
עם לבדד ישכון
חי חי
דור לדור
תורת חיים( שאורי שקד שר בסוכות עג ,ירחמיאל הלחין)

ישנם עוד שירים רבים שיכולים להיכלל באלבום הבא. פעמים רבות מאד, לאחר הוצאה לאור של אלבום, נותרים על רצפת חדר העריכה בינות לשולחן המנצח שירים נוספים, שמשיקולים כאלו ואחרים הוחלט שלא להכניסם לאלבום. אלא שכרגע לא מדובר כלל על הוצאת אלבום שמע חדש...

סביר להניח..לפחות עובדים על דיוידי חדש?

למיטב ידיעתי, התשובה חיובית בהחלט. ידיעתי גם יודעת לספר שהמלאכה נמצאת בשלבים מאד מתקדמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 05:16 לינק ישיר 

netson כתב:

משוררששיער כתב:

מיאמוש כתב:
לכל מאן דעוסקין באורייתא
טוב ה לכל
הקהל
עם לבדד ישכון
חי חי
דור לדור

ישנם עוד שירים רבים שיכולים להיכלל באלבום הבא. פעמים רבות מאד, לאחר הוצאה לאור של אלבום, נותרים על רצפת חדר העריכה בינות לשולחן המנצח שירים נוספים, שמשיקולים כאלו ואחרים הוחלט שלא להכניסם לאלבום. אלא שכרגע לא מדובר כלל על הוצאת אלבום שמע חדש...

תוכל בבקשה להוסיף לנו עוד מה שירים שהושרו בהופעות(ובאיזה שנים?) אך לא יצאו בדיסק?

אין בידי כרגע זמן לערוך סקירה היסטורית בנושא, אך למיטב ידיעתי מדובר בשירים לא רבים בכלל. אולם שים לב: דבריי לא נסובו דווקא אודות שירים שעברו את משוכת הקלעים והושרו בקונצרטים, אלא אודות שירים שעברו את משוכת הפסנתר של ירחמיאל, כשפעמים שונות הם עברו אף את משוכת האולפן של הפרחים, אולם ברגע האמת נותרו בחדר העריכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 05:16 לינק ישיר 

elmonsey כתב:
אף אחד לא הזכיר את השיר "הנה נחלת" שגם לא מופיע בדיסק 

כפי שציינה מיאמוש וצדקה, השיר מופיע באלבום 'Miami 25'. הוא הולחן לכבוד הקונצרט החגיגי לציון חצי יובל שנים להיווסדות המקהלה, ואכן היה אמור להיכלל באלבום הבא, אולם משהוחלט על הוצאה לאור של אלבום שמע מתוך הקונצרט, הוא מצא את מנוחתו על-גבי התקליט דלעיל.

אמנם, אתה אכן צודק כי ניתן למצא בו דמיון אל השירים האחרונים 'דור לדור' ו'לכל מאן דעסקין באורייתא', וזאת על שום העובדה שאף הוא ראה את אור הזרקורים זמן קצר לאחר שיצא לדרכו האלבום 'בדרך התורה'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 05:17 לינק ישיר 

אחסוך מעצמי את מלאכת ההסתרה, ואגלה טפח ואציין כי מבין השירים שציינה מיאמוש, חלקם לא ראו אור משום שהוחלט על גניזתם, אולם חלק נכבד מהם לא ראה אור באלבום האחרון רק מפאת העובדה שככל הנראה הם יראו אור בעתיד, במסגרת כזו או אחרת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 06:30 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

מיאמוש כתב:

משוררששיער כתבה:

מיאמוש כתב:
לכל מאן דעוסקין באורייתא
טוב ה לכל
הקהל
עם לבדד ישכון
חי חי
דור לדור

סביר להניח..לפחות עובדים על דיוידי חדש?

למיטב ידיעתי, התשובה חיובית בהחלט. ידיעתי גם יודעת לספר שהמלאכה נמצאת בשלבים מאד מתקדמים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2016 06:31 לינק ישיר 

משוררששיער כתבה:

אחסוך מעצמי את מלאכת ההסתרה, ואגלה טפח ואציין כי מבין השירים שציינה מיאמוש, חלקם לא ראו אור משום שהוחלט על גניזתם, אולם חלק נכבד מהם לא ראה אור באלבום האחרון רק מפאת העובדה שככל הנראה הם יראו אור בעתיד, במסגרת כזו או אחרת.

ברוך ה', טוב לשמוע!;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2016 14:39 לינק ישיר 

משורר מי אתה?? אולי הגיע הזמן "לחסוך בהסתרה"?? אולי נגלה יום אחד שאתה ירחמיאל בעצמו?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 14:41 לינק ישיר 

ירחמיאל לא יודע עברית
משורר אמר זה מכבר שיש לו איזשהי מעורבות בהפקה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/1/2016 21:18 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

משוררששיער כתב:

מיאמוש כתב:
לכל מאן דעוסקין באורייתא
טוב ה לכל
הקהל
עם לבדד ישכון
חי חי
דור לדור

תוכל בבקשה להוסיף לנו עוד מה שירים שהושרו בהופעות(ובאיזה שנים?) אך לא יצאו בדיסק?

אין בידי כרגע זמן לערוך סקירה היסטורית בנושא, אך למיטב ידיעתי מדובר בשירים לא רבים בכלל. אולם שים לב: דבריי לא נסובו דווקא אודות שירים שעברו את משוכת הקלעים והושרו בקונצרטים, אלא אודות שירים שעברו את משוכת הפסנתר של ירחמיאל, כשפעמים שונות הם עברו אף את משוכת האולפן של הפרחים, אולם ברגע האמת נותרו בחדר העריכה.

ברור לי. הרי כל השירים שמופיעים ברשימה אנחנו יודעים על קיומם בגלל שהושרו בהופעות.

אתה יודע לספר לנו מה עם השיר 'כי טוב ה' לכל', ששרו ברדיו קול חי?(אהבתי אותו אז ולו בגלל שיהודה גורקין שר סולו שם.:-) )

תוקן על ידי netson ב- 27/01/2016 21:18:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/1/2016 21:18 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

אני מקווה ש'המסגרת' לא תהיה שוב בהופעה בלבד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2016 03:50 לינק ישיר 

ניורק כתב:
משורר מי אתה??

כבר התייחסתי לשאלה זו בעבר.

אולי הגיע הזמן "לחסוך בהסתרה"??

ייתכן. אגב, אתה רואה קו מקשר בין התמיהה שהועלתה בדבריך לנרטיב החבד"י "הגיע זמן הגאולה"?...

אולי נגלה יום אחד שאתה ירחמיאל בעצמו?

אחד מהיסודות המפורסמים שהטביע הדמות האגדית שרלוק הולמס הוא: "לאחר שתשלול את כל הבלתי אפשרי, מה שנשאר, בלתי סביר ככל שיהיה – מוכרח להיות האמת". בנדון דידן, נדמה לי שעוד לא פסלת את כל הבלתי אפשרי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2016 03:53 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
ירחמיאל לא יודע עברית

לא מדויק. מדויק יותר יהיה להגדיר כי הוא אינו שולט בשפת העברית ברמת הכתיבה בה אני מתבטא.

משורר אמר זה מכבר שיש לו איזשהי מעורבות בהפקה.

לא מדויק גם-כן. אך הרשי לי להניח כי אף סדרי בראשית לא ישתנו מאי-דיוק זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2016 04:00 לינק ישיר 

netson כתב:

משוררששיער כתב:

משוררששיער כתב:

מיאמוש כתב:
לכל מאן דעוסקין באורייתא
טוב ה לכל
הקהל
עם לבדד ישכון
חי חי
דור לדור

אין בידי כרגע זמן לערוך סקירה היסטורית בנושא, אך למיטב ידיעתי מדובר בשירים לא רבים בכלל. אולם שים לב: דבריי לא נסובו דווקא אודות שירים שעברו את משוכת הקלעים והושרו בקונצרטים, אלא אודות שירים שעברו את משוכת הפסנתר של ירחמיאל, כשפעמים שונות הם עברו אף את משוכת האולפן של הפרחים, אולם ברגע האמת נותרו בחדר העריכה.

ברור לי. הרי כל השירים שמופיעים ברשימה אנחנו יודעים על קיומם בגלל שהושרו בהופעות.

לא ממש הבנתי. אסכם זאת כך: אני ציינתי כי ישנם שירים רבים נוספים היכולים להיכלל באלבום הבא. אתה מצידך ביקשת פירוט של שירים שהושרו בקונצרטים, ובתגובה לכך הבהרתי כי דבריי לא הוסבו אודות שירים שהושרו בקונצרטים אלא אודות כלל השירים שהולחנו בידיו של ירחמיאל ונפלו בדרכם אל האלבום.

אתה יודע לספר לנו מה עם השיר 'כי טוב ה' לכל', ששרו ברדיו קול חי?(אהבתי אותו אז ולו בגלל שיהודה גורקין שר סולו שם.:-) )

לצערי התשובה שלילית. אם-כי ודאי הינך יכול להניח כי אף אם הוא יראה אור בעתיד, סיכויים כמעט אפסיים יש לכך שהסולו של יהודה גורקין יישמע בו ברמה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/2/2016 22:36 לינק ישיר 

משוררששיער כתב:

netson כתב:

משוררששיער כתב:

משוררששיער כתב:

מיאמוש כתב:
לכל מאן דעוסקין באורייתא
טוב ה לכל
הקהל
עם לבדד ישכון
חי חי
דור לדור

אין בידי כרגע זמן לערוך סקירה היסטורית בנושא, אך למיטב ידיעתי מדובר בשירים לא רבים בכלל. אולם שים לב: דבריי לא נסובו דווקא אודות שירים שעברו את משוכת הקלעים והושרו בקונצרטים, אלא אודות שירים שעברו את משוכת הפסנתר של ירחמיאל, כשפעמים שונות הם עברו אף את משוכת האולפן של הפרחים, אולם ברגע האמת נותרו בחדר העריכה.

לא ממש הבנתי. אסכם זאת כך: אני ציינתי כי ישנם שירים רבים נוספים היכולים להיכלל באלבום הבא. אתה מצידך ביקשת פירוט של שירים שהושרו בקונצרטים, ובתגובה לכך הבהרתי כי דבריי לא הוסבו אודות שירים שהושרו בקונצרטים אלא אודות כלל השירים שהולחנו בידיו של ירחמיאל ונפלו בדרכם אל האלבום.
ובדיוק על כך כתבתי שברורה לי כוונתך:-) ("שדברי לא נסבו...אולם ברגע האמת נותר בחדרי העריכה..."). רק שאלתי שאולי בכל זאת כדאי שתוסיף לרשימה שיר אחד או שניים?

לצערי התשובה שלילית. אם-כי ודאי הינך יכול להניח כי אף אם הוא יראה אור בעתיד, סיכויים כמעט אפסיים יש לכך שהסולו של יהודה גורקין יישמע בו ברמה...

חבל... אבל לפחות תיעוד מהרדיו יש:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2016 10:10 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שירי מיאמי שלא יצאו בדיסק מסודר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.