| נשלח ב-2/1/2016 22:46 |
|
| |
(בחורה) שעירה?
היי, יש איזו הצעה על הפרק, לא אכנס לפרטים, אבל מה שכן, הבנתי שהבחורה דיי שעירה, עכשיו היא מטפלת בזה והכל, ולא רואים, אבל סתם מלחיץ אותי קצת לגבי הילדים וזה "><, ורציתי לדעת כמה זה נפוץ, האם כל בחורה מסדרת, גבות שפם וכ'ו, ופשוט לא רואים, או שבאמת מדובר במשהו קצת נדיר?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2016 22:52 |
|
| |
חחח 'דיי שעירה' זה לעיני המתבונן...יש מצב שמה ששמעת- בעיניך זה בקטנה. לגופו של עניין- למיטב ידיעתי לגברים זה לא ממש מפריע. ונשים- מטפלות בזה גם אם זה לא נורא...אז אם אתה מדמיין את הבת שלך יוצאת לשידוכים ויער משמש כגבול בין הגד(ב)ה הימנית לשמאלית, שכח מזה. היא תוריד גם אם יהיה לי טיפונת...ככה שלדעתי לא תראה הבדל משמעותי אם היא שעירה או לא. ומה שלא יהיה, לדעתי אישית הייתי משאיר גם איזו פינה לקב"ה לטפל...יש גבול למה שאנחנו יכולים לבדוק/לרצות/לעשות/לשנות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2016 23:39 |
|
| |
    נקרעתי מצחוק עכשיו.. אין לך אחיות? בחיים לא ראית אותן עם פינצטה מול המראה? לא קלטת אותן מסתגרות בחדר ל'עיסוקי נשים'? תקשיב טוב טוב, אין בחורה שלא מסדרת גבות, למעט כאלו שאתה פשוט רואה את זה עליהן והן שייכות לז'אנר מאוד ספציפי (רמז: גם לא מתאפרות לפגישות). זה פשוט עניין של נקיון ואסטתיקה. אני רק חייבת לשאול, מאיפה לעזאזל שמעת שהיא שעירה אם היא מורידה והכל? רואים שערות מבצבצות מצווארון החולצה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2016 23:42 |
|
| |
חברות מהפנימיה.. לא משנה הסיפור.. ולא אין לי אחיות..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2016 23:42 |
|
| |
חוץ מזה זה קצת יותר מגבות, ידיים.. רגליים..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 00:13 |
|
| |
חז"ל אמרו שער באשה וכו.....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 00:30 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 08:15 |
|
| |
בנות מה אתן מיתממות יש כאלה שהן יותר שעירות. למשל בפנים לאחת יש בקושי שפם ולשניה יש זקן מלא אומנם לפעמים הוא רק פלומתי אבל עדיין יש לו נוכחות . ולא צריך להסביר לכן על מה מדובר בטח לכל אחת מכם יש את החברה הזאת שבריכלות בינכן הבנות היא הגורילה השעירה במרכאות. ולעניין השאלה של פותח האשכול . במידה וזה נכון יש היום הסרת שיער בלייזר קצת יקר אבל אם הכל טוב וזאת הבעיה היחידה היא פתירה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-3/1/2016 08:18 |
|
| |
אם אין לך אחיות אני מבינה קצת יותר.. תראה, כל הבחורות החלקות שרואים בסרטים, גם הן נולדו עם פלומת שיער בכל מיני מקומות אסטרטגים בגוף, כל אישה נולדת עם שיער בידיים וברגליים ובעוד מקומות, ברור שלא בכמות ובאיכות (  ) כמו של הגבר אבל גם הן בנות אדם. רק מה, אנחנו, בניגוד אליכן, סובלות מגיל אפס בשביל היופי, הרבה מהסבל מתרכז בהוצאת השיער בדרכים שונות (שעווה/לייזר וכו') אפילו בזמן הגמרא כתוב על בנות של איזה רב (תנא/אמורא, זה התחום שלכם) שהיו סדות את גופן בסיד כדי להשיל שיער. יותר מזה, הברכה ששבט אשר נתברך היה: טובל בשמן רגלו, ואחד המפרשים מסביר שזה היה שמן משובח שהיה משיל שערות. אז ידידי, אל תיבהל משמעות מרושעות שבנות סתם מנסות להפחיד אותך, עניין הסרת השיער אצל הנשים הוא מקדמא דנא, תמיד היה ותמיד יהיה. ואולי לטובה העניין הזה עלה, שתהיה מוכן נפשית מראש לסיטואציות האלה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 08:40 |
|
| |
| פווווווווו כתב: |  | אם אין לך אחיות אני מבינה קצת יותר.. תראה, כל הבחורות החלקות שרואים בסרטים, גם הן נולדו עם פלומת שיער בכל מיני מקומות אסטרטגים בגוף, כל אישה נולדת עם שיער בידיים וברגליים ובעוד מקומות, ברור שלא בכמות ובאיכות (  ) כמו של הגבר אבל גם הן בנות אדם. רק מה, אנחנו, בניגוד אליכן, סובלות מגיל אפס בשביל היופי, הרבה מהסבל מתרכז בהוצאת השיער בדרכים שונות (שעווה/לייזר וכו') אפילו בזמן הגמרא כתוב על בנות של איזה רב (תנא/אמורא, זה התחום שלכם) שהיו סדות את גופן בסיד כדי להשיל שיער. יותר מזה, הברכה ששבט אשר נתברך היה: טובל בשמן רגלו, ואחד המפרשים מסביר שזה היה שמן משובח שהיה משיל שערות. אז ידידי, אל תיבהל משמעות מרושעות שבנות סתם מנסות להפחיד אותך, עניין הסרת השיער אצל הנשים הוא מקדמא דנא, תמיד היה ותמיד יהיה. ואולי לטובה העניין הזה עלה, שתהיה מוכן נפשית מראש לסיטואציות האלה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
את יודעת כמה סבל גבר עובר כדי להיות ולהשאר חטוב???
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 09:19 |
|
| |
בסד
השאלה מעידה על רמת השואל.... הפורום פה ירד לשפל של רמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 09:25 |
|
| |
חייכנית, דוקא בגלל שהוא כתב שאין לו אחיות מצאתי לנכון לענות לו. זה נראה שהוא שואל בתמימות וחוסר הבנה ולא סתם מציצנות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 09:29 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
השאלה מעידה על רמת השואל.... הפורום פה ירד לשפל של רמה. |
|
חייכנית כשמציעים לך בחור ואת בודקת את ההצעה גם ברמה האסתטית את לא בוחנת את זה אם הוא שעיר טו מאץ או לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 09:32 |
|
| |
בסד
לא.... וגם אם יש לי שריטה לבדוק דבר כזה לפחות אתבייש לכתוב על זה אשכול בפורום...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 09:37 |
|
| |
אז יש המון בחורות ללא שריטה שזה מעסיק אותם וזה לגיטימי ז וגם זה שאותך זה לא זה גם לגיטמי.. להעלות שאלה כזאת...זה היתרון של הבמה הוירטואלית שבה אתה נשאר אנונימי(אם רצונך בכך) לעצם השאלה זו שאלה שמעסיקה גברים ונשים כאחד..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 09:45 |
|
| |
בסד
סליחה? קצת כבוד לבת ישראל לא יזיק. יש דברים שהצניעות יפה להן... לדעתי זלא מכבד לא את השואל ולא פורום חרדי...
|
|
|
|
|