|
|
| נשלח ב-3/1/2016 13:36 |
|
| |
אפאחד לא שאל את זה, אמרו את זה מאליהם, תאמיני לי שלא הייתי שואל אפאחד כמה שערות יש לבחורה על הידים. אבל אם מצאו לנכון כן לומר, כנראה שיש פה משהו חריג..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 13:52 |
|
| |
זמן
אתה לא צריך לתרץ בכלל את הנושא שהעלית
אם היית מתנסח לא נכון.או כותב שלא בכוונה עניינית
האשכול היה נמחק.
האשכול היה ענייני ולכן הוא לגיטימי.
מי שמפרשן את דבריך וחוצה את הגבול
תגובתו תמחק.
לא האשכול שלך.
בנתיים הדרך לשם חלקה בזכות אותם "צדיקים"
שדואגים להדגיש כמה טהורים הם.
והאשכול יורד מהנושא הענייני והופך לשק חבטות
גם אם חייכנית כתבה מה שכתבה
זו דעתה וזה לגיטימי
לגבי הניסוח כל בן אדם יכול לטעות:)
אני צקווה שהאשכול ימשיך להיות ענייני כמו בהתחלה
בתגובתה שלפו 990 ..
במדה שלא.הוא ינעל
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 13:57 |
|
| |
בסד
חחח אין על טום.אחלה מנהל... שמחה שהובלתי לבחירותו כמנהל הפורום הרפורמי הטוב ביותר בישראל .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:06 |
|
| |
בסד
ה"רבה" חייכנית נרה יאיר לנצח נצחים...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:10 |
|
| |
| רציף כתבה: |  |
זה כבודו של פורום חרדי שכל אחד ואחת מעלה כאן מה שמעל ליבו ומה שיש לו לשאול, גם דברים פחות נעימים. הרי יש פיתרון כמו שכתבו כאן, אז מקסימום גם הבנות שלך שיחיו עמו"ש אמן יעברו טיפול לייזר או טיפול אחר, ובגיל צעיר הקושי לא קיים. אם היא אישה אסטתית ורוב הסיכויים שזה ככה היא תטפח את עצמה יופי . אז אין מקום לחשוש בעניין, ואדרבה, יתכן שהיא הכי מתאימה לך בעולם. אולי אם גם אתה ממש שעיר אז יש מקום לחשוש מה יהיה עם ילדיכם  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:12 |
|
| |
וזמן לגבי שאלתך דברים כאלה שהם נושאים אסתטיים מחד וגבוליים מאידך עקב צניעותם מוטב שתברר זאת אך שאמך תברר לך...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:13 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:13 |
|
| |
לדעתי היה מצויין שהוא העלה פה בפורום. וגם קיבל תשובות טובות אגב. עם אמא אולי לא נעים לו להתבטא? מה שהיה פה- זו בדיוק המטרה של הפורום. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:16 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | לדעתי היה מצויין שהוא העלה פה בפורום. וגם קיבל תשובות טובות אגב.
עם אמא אולי לא נעים לו להתבטא?
מה שהיה פה- זו בדיוק המטרה של הפורום.
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
עוד משו שאני מסכים איתך
חוץ מהחיבור לר שלוימה..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:19 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
וזמן לגבי שאלתך דברים כאלה שהם נושאים אסתטיים מחד וגבוליים מאידך עקב צניעותם מוטב שתברר זאת אך שאמך תברר לך... |
|
אני מבין מדברי טום שיתכן ויש כאן דברים צנועים שאי אפשר להעלותם בפורום חרדי קדוש זה . יתכן גם שאמא שלו זה לא בידיוק הכתובת לכך . טום, אולי תסביר לו את העניין בפרטי ?... תודה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:24 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | רציף כתבה: |  |
זה כבודו של פורום חרדי שכל אחד ואחת מעלה כאן מה שמעל ליבו ומה שיש לו לשאול, גם דברים פחות נעימים. הרי יש פיתרון כמו שכתבו כאן, אז מקסימום גם הבנות שלך שיחיו עמו"ש אמן יעברו טיפול לייזר או טיפול אחר, ובגיל צעיר הקושי לא קיים. אם היא אישה אסטתית ורוב הסיכויים שזה ככה היא תטפח את עצמה יופי . אז אין מקום לחשוש בעניין, ואדרבה, יתכן שהיא הכי מתאימה לך בעולם. אולי אם גם אתה ממש שעיר אז יש מקום לחשוש מה יהיה עם ילדיכם  |
|
|
|
כן אבל כמו שכבר ציינתי, וודאי שהכל קטנות וזו לו עילה לגירושין או או אפילו למריבה הכי קטנה, אבל מ"מ, לדוגמא הנושא של ילדים, אם זה אפשרי, הייתי מעדיף לחסוך לבנות שלי כל מיני עיסוקים מיותרים, חוזרים ונשנים, וכן שירגישו יותר טוב ובנח עם עצמן. לכן אני ממקד ושואל שוב, האם זה דבר נפוץ, רק ספציפית לא מודע אליו, או שמא באמת יש כאן משהו קצת חריג, ואז אני כבר אעשה את השיקולים שלי לבד, ולכל החופרים למיניהם, חלאס.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:30 |
|
| |
בגלל מה שהזכרת שלמרות עניין הנוחות לבנות שלך, זה באמת לא עניין כבד "עילה לגירושין", אז לדעתי- תיפגש. אם היא שעירה ברמה חריגה ממש- לדעתי תצליח לזהות את זה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:37 |
|
| |
זו עדיין לא התשובה שאני מחפש..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2016 14:46 |
|
| |
| One_OfThem כתב: |  | | רציף כתבה: |  |
זה כבודו של פורום חרדי
שכל אחד ואחת מעלה כאן
מה שמעל ליבו
ומה שיש לו לשאול,
גם דברים פחות נעימים.
הרי יש פיתרון
כמו שכתבו כאן,
אז מקסימום
גם הבנות שלך שיחיו עמו"ש אמן
יעברו טיפול לייזר או טיפול אחר,
ובגיל צעיר הקושי לא קיים.
אם היא אישה אסטתית
ורוב הסיכויים שזה ככה
היא תטפח את עצמה יופי .
אז אין מקום לחשוש בעניין,
ואדרבה,
יתכן שהיא הכי מתאימה לך בעולם.
אולי אם גם אתה ממש שעיר
אז יש מקום לחשוש
מה יהיה עם ילדיכם
|
|
כן אבל כמו שכבר ציינתי, וודאי שהכל קטנות וזו לו עילה לגירושין או או אפילו למריבה הכי קטנה, אבל מ"מ, לדוגמא הנושא של ילדים, אם זה אפשרי, הייתי מעדיף לחסוך לבנות שלי כל מיני עיסוקים מיותרים, חוזרים ונשנים, וכן שירגישו יותר טוב ובנח עם עצמן.
לכן אני ממקד ושואל שוב, האם זה דבר נפוץ, רק ספציפית לא מודע אליו, או שמא באמת יש כאן משהו קצת חריג, ואז אני כבר אעשה את השיקולים שלי לבד, ולכל החופרים למיניהם, חלאס. |
|
נראה לי שפו ענתה לך על השאלה הזו לא?
מקסימום תחכה בהמשך היום מחר וכו יגיבו עוד כמה ניקיות שירדו לשפל המדרגה..)
ויוכלו לתת לך תשובה יותר מלאה בעניין..
|
|
|
|
|