|
|
| נשלח ב-4/1/2016 19:40 |
|
| |
חנינא אברמוביץ'(ולא רבינוביץ')
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 19:49 |
|
| |
אה, נכון... ידעתי שמשו לא נכון שם.. אז למה זכור לי הרבינוביץ'?.. אולי כי יש להם רבינא גם?...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 22:09 |
|
| |
| מהלעלעל כתבה: |  | לצפות עם חברות לא זוכרת שיצא לי, בעצם, אם נתחיל מהתחלה, היינו שומעים מיאמי בבית בדיוק כמו כל שיר אחר שהיינו שמים בסטריאו המשוכלל שלנו.. וכשאליוט היה בא לבקר אז כמובן שזה היה הנושא, לנסות לנחש לפי הפרצופים שלו באיזה שיר בדיוק הוא שר סולו, ולנסות להוציא ממנו הופעה אחת שרואים אותו - ללא הצלחה.. (בתואנה שהוא לא נראה שם טוב כמו היום..;) תכלעס, פעם איזה חברה של אחותי הביאה לנו דיסק-און-קי מלא בהופעות של מיאמי, נראה לי מההופעה הראשונה שלהם, ירחמיאל עם זקן קצרצר שחור, ובאחד מהיותר 'חדשים' הם שרו שם חסדי ה' עם הפנסים, ורקדו איזה שיר באנגלית עם חולצות כחולות וצהובות וירדו לקהל אפילו... זה מה שאני זוכרת... עד שפעם אחת ראינו את מיאמי ירושלים ובסוף ירחמיאל קרא את השמות של הפרחים והכריז 'אליוט הירש' וקיבלנו כזאת התקפת צחוק, שרק מלהזכר בזה אני מתחייכת.. מאז, לא זוכרת שעשיתי מזה עסק יותר מדי, מיאמי מזרח פה ושם שמענו, בספירת העומר - מסביב למדורה, עד שהגעתי לפורום והשתכנעתי לשבת ולראות את ההופעה בפסח... עם חברות? לא נראה לי שיצא לי אי פעם, בעיקר עם אחותי... בעצם, אני נזכרת שאת ההופעה של 'יבוא' ראיתי ביחד עם חברה, (היא יש לה מומחיות למצוא אנשים דומים <...מוכר למישו?....:> ומאז ועד היום חנינא רבינוביץ ההוא או לא זוכרת בדיוק איך קוראים לו נקרא אצלנו בשם X, ויושי בנדר יש לו איזה שם אחר גם כן...;) ובאותה מידה אגב הייתי צופה ב'ישיבה בויס' שהרבה יותר אהבתי להסתכל עליהם מאשר על מיאמי... |
|
טוב מהעללו. א. כל,גם לנו היו כינויים מעניינים לכל סולן; ) משהו משותף. ב כל,כאן זה פורום מיאמי.את לא יכולה להפר אמונים   את מוזמנת להחיות את פורום ישיבה בויס בהגיגים על ההופעות שלהם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-4/1/2016 22:10 |
|
| |
| מהלעלעל כתבה: |  | ואגב מיאמוש, חמוד השם:) כבר חשבתי שאת מנסה להציע פה איזה יציאה חדשה כזאת, שאת תדליקי את המופע במחשב שלך וכולם ישתלטו עליו מרחוק ויוכלו לצפות ביחד או משו כזה...:) |
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 22:11 |
|
| |
חחחחח.... חסר לי עוד פורום עכשיו על הראש?!... כשתוסיפי את זה לרשימת הפורומים שלך, ותצטרכי לראות שם כוכביות אולי אני אכנס בשבילך ואכתוב שם...;)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 22:11 |
|
| |
| מהלעלעל כתבה: |  | אה, נכון... ידעתי שמשו לא נכון שם.. אז למה זכור לי הרבינוביץ'?.. אולי כי יש להם רבינא גם?... |
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 22:23 |
|
| |
יש אליעזר רבינוביץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 22:27 |
|
| |
| מהלעלעל כתבה: |  | חחחחח.... חסר לי עוד פורום עכשיו על הראש?!... כשתוסיפי את זה לרשימת הפורומים שלך, ותצטרכי לראות שם כוכביות אולי אני אכנס בשבילך ואכתוב שם...;) |
|
תאמיני או לא,אבל הוא דווקא ברשימת הפורומים שלי. לא בוער לי להחיות אותו משום סיבה. אבל הוא קיים שם;) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|