|
|
| נשלח ב-5/1/2016 15:59 |
|
| |
שאנל, דווקא אני חושבת שהבנתי את השרה שכתבת: "אומנם לי עכשיו זה ממש לא אקטואלי השידוך הזה" ולכן לא התייחסתי בכלל אלייך, אלא דנתי יותר בתוכן, ולגבי השאלה שלך, א"א לדון בזה בצורה אינדודואלית, מכיון שכל אחד מגיע ממקום אחר, חווה דברים אחרים, וחושב אחרת.והתחנך בצורה מסוימת. ואם מגיעה כזו סיטואציה. כל אחד צריך לשבת עם עצמו, להכיר את המקום בו הוא עומד, את המקום בו הוא עמד, ולהבין ולדעת איפה הוא רוצה לעמוד בעתיד.. ולשקלל (לשון שיקול) את סיפור חייו של הטרום דייט. והיה ואחד מהנתונים מפריע/לא מסתנכרן. כל אדם צריך להיות כנה אם זה מגיע מסטיגמות, מחוסר יכולת לגשר על פערים, או רמה רוחנית גבוהה /ירודה וכו..ובהתאם לזה להחליט..
ואת לא אמיתית עם התמונות.. אני שולחת לך בפרטי את תאריך היום הולדת שלי... יש לך מליון שנים להתכונן...... ובפעם הבאה שאת קוראת לי דודה. אני אחשוב על משהוא ממש ממש ממש מאיים להגיד לך ...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 16:05 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  | וואו איך נשאבתי לזה. סיפור מרתק. לגופו של עניין, לגבי הבחור, סביר להניח שחברותייך לפורום יחכימו אותך יותר, אני בעמדה של גבר, לא יודע לזהות מה ההרגשה של הבנות במצב כזה, אבל כן יכול להגיד לך במקרה הפוך: אם לבחורה היה עבר, ולי לא. האם ללכת על זה או לא. אני הייתי מסרב (וסירבתי בעבר), ואסביר: קודם כל אני מחזיק בהשקפה שאם שמרתי על עצמי, אז מגיע לי גם אחת ששמרה על עצמה. גם בגלל שחז"ל אמרו "אין מזווגין אדם אלא לפי מעשיו". אבל יש כאן היבט נוסף, לי יהיה קשה לחשוב שאשתי פעם הייתה שייכת למישהו אחר. שאם נתקוטט, יתגנבו לליבה זכרונות יפים מההוא, זה לא יתן לי מנוח. חברים טוענים שקוראים לזה 'קנאי', אני מכחיש, אבל גם אין לי בעיה שאשתי תהיה כזאת, לא מתכנן להסתיר ממנה משהו. אז זה בעצם במקרה שהבחורה הייתה כזו. יש מצב, שאצל בנים זה אחרת, כי סטטיסטית על כל 5 בנות טובות, יש בחור אחד טוב ברמה שלהן, כלל ידוע בשידוכים. אז תמיד הבחורה תתפשר, או שמלכתחילה לא יהיו לה שאיפות גבוהות מידי כי זו המציאות שהכירה מאז שנכנסה לשידוכים. בכל מקרה, בבחור הספציפי הזה, אם את בטוחה בטוחה שהוא ממש טוב, אז אין סיבה לפסול. וכשאני אומר ''בטוחה בטוחה'' אני מתכוון במיליון אחוז, ולא על פי פוסטים בפייסבוק ובאינסטגרם כי שם, כידוע, כל ערס צעצוע כותב שירי תשבחות לאלוקים שבשמים. אז לא הייתי מסתמך על הנתון הזה בלבד. ולסיום, אני מזהיר, אם לא תעשי עם הכתיבה הזאת משהו, אני מגיש תלונה במשטרה, זה פשע לקבל כזאת מתנה ולבזבז אותה רק עלינו. תכתבי טור באיזה עיתון, משהו. למה שרק אנחנו נהנה מזה? |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 16:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 16:23 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | שאנל, דווקא אני חושבת שהבנתי את השרה שכתבת: "אומנם לי עכשיו זה ממש לא אקטואלי השידוך הזה" ולכן לא התייחסתי בכלל אלייך, אלא דנתי יותר בתוכן, ולגבי השאלה שלך, א"א לדון בזה בצורה אינדודואלית, מכיון שכל אחד מגיע ממקום אחר, חווה דברים אחרים, וחושב אחרת.והתחנך בצורה מסוימת. ואם מגיעה כזו סיטואציה. כל אחד צריך לשבת עם עצמו, להכיר את המקום בו הוא עומד, את המקום בו הוא עמד, ולהבין ולדעת איפה הוא רוצה לעמוד בעתיד.. ולשקלל (לשון שיקול) את סיפור חייו של הטרום דייט. והיה ואחד מהנתונים מפריע/לא מסתנכרן. כל אדם צריך להיות כנה אם זה מגיע מסטיגמות, מחוסר יכולת לגשר על פערים, או רמה רוחנית גבוהה /ירודה וכו..ובהתאם לזה להחליט..
ואת לא אמיתית עם התמונות.. אני שולחת לך בפרטי את תאריך היום הולדת שלי... יש לך מליון שנים להתכונן...... ובפעם הבאה שאת קוראת לי דודה. אני אחשוב על משהוא ממש ממש ממש מאיים להגיד לך ... |
|
סורי אני והבנה לא כלכך מסתדרים אז סליחה כנראה שאני זו שלא הבנתי. את צודקת שכל אחד ודרך החיים שלו.. אבל לפעמים יש עניינים שגורמים לנו להוריד באוטומט בלי לחשוב הרבה.. כמו הבחור הזה שאם לא הייתי מכירה את הסיפור והיה קורה מה שקרה הייתי מתתחילה לחזור בתשובה שלמה שמא חושבים שזו אני וזה מה שאני משדרת.. אז אני שואלת אם את היית נותנת לזה דייט אחרי שאת חושבת שיש פוטנציאל ? או שמראש לא היית נכנסת למיטה חולה? ובהקשר לעוגה מומע.. אני רצינית מכל הלב אם לא עוגה אמיתית לפחות תמונה אני אשלח ואחים שלי ישמחו לאכול ממנה.. אני גם ככה מתאמנת כלהזמן ככה שזה לא בעייתי:) ו תודה יקירתי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 16:37 |
|
| |
בתוא צאצאית ישירה של הגולם מפראג, אני יודעת שאת וההבנה מסתדרים מעולה.. ולשאלה שלך, אני באופן אישי, הולכת על דייטים רק במקרה שיש פוטנציאל, ואם יש כזה,אז אין כל מפריע לדייט.....
רשמי לפנייך
40 לחודש....אני חוגגת בת מצווה.. נא להערך בהתאם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 16:53 |
|
| |
990
זה מה שהיה..    אם הייתה זו מסיבת בנים..או לפחות בנות בוגרות.. היו גם רולים..אך מסתבר שהחוגגת בת ה16 תביא גם חברות בנות 16.. שמשחקות אותה בדיאטה קשוחה אבל בחשבון קל שלי..כל אחת שם טחנה לפחות 2000 קלוריות.. העיקר מטוגן זה חרם דרבינו גרשום..נו לפחות לתת להן תהרגשה שהן בדיאטה..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 16:55 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | בתוא צאצאית ישירה של הגולם מפראג, אני יודעת שאת וההבנה מסתדרים מעולה.. ולשאלה שלך, אני באופן אישי, הולכת על דייטים רק במקרה שיש פוטנציאל, ואם יש כזה,אז אין כל מפריע לדייט.....
רשמי לפנייך
40 לחודש....אני חוגגת בת מצווה.. נא להערך בהתאם. |
|
אז את בטוח דודה שלי..או קרובה..כי אני הגולם בכבודו..
וסורי נשמה תפוס ביום הזה יש לי בכבודי בריתה אין ברירת מחדל?
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 05/01/2016 16:56:03
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 17:24 |
|
| |
אני חייב למצוא אצלי במשפוחע איזו סושימנית כמוך. כל פעם שאני מכין בבית כולם סותמים את האף ואני נתקע עם מגש לעצמי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 17:45 |
|
| |
טיוטה תמר
זו העוגה הכי גדולה שמצאתי בארכיון.. מקווה שלא מפריע התפילין זה מהבר מצווה של אחי מחקי רשמי את שמך תקפיאי ותוציאי ביומולדת..ואל תשכחי להגיד שזה מהגולם מבחדרי

|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 17:46 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | אני חייב למצוא אצלי במשפוחע איזו סושימנית כמוך. כל פעם שאני מכין בבית כולם סותמים את האף ואני נתקע עם מגש לעצמי. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
זה תרפיה לידיים:)
אבל ביננו הכי טוב! מי שאוכל לבד מת לבד.. (הקללה הכי יפה ששמעתי..יענני גם בקבר אני צריכה להתחלק?)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 18:48 |
|
| |
ריבונו של עולם זאת אני הקטנה. ששלחת לעולם יפה ומאושר ומלא תקווה נתת לי לרצות לקוות להאמין ביכולתך ולהגיד כל יום שלא כלו רחמיך. ריבונו של עולם אבא הינה כבר גדלתי העולם נשאר אותו עולם אבל אני מעט השתנתי פקחתי עיניים פגשתי לא מעט אנשים והתמימות של הילדה הקטנה נשארה לה במגרש המשחקים פעם פעם שהתפללנו ביחד שלח לי בן תורה שיהיה צדיק ויהיה לו ממך יראה
היום? אני עדיין רוצה אבל זה נקרא יותר מדי לצפות תתפשרי גברת הפסיקי להרים על כולם גבות תתחילי להתפשר כי גם את לא צדיקה אלוקית נו אז מה סרט פה אינטרנט שם וטיסה לעיר חלומית די כבר ילדה הפסיקי לצפות מהעולם הזה שהפך לחדש שבקושי גומר את היום עם כמה אבנים לבית המקדש
אבל בכל זאת אני יהודי! כולם צועקים אבל אחרי העולם הזה רצים ורצים כן גם לי זה קשה אבל אני כלכך רוצה.. מנסה להבין איך לרצות אבא רק אותך.. ושוב העולם הזה מושך אותי למטה ובמקום להרימיני אומרים תתפשרי כבר ילדה!
לא יודעת למה רשמתי את זה..
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 05/01/2016 18:50:27
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 18:58 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | וואו איך נשאבתי לזה. סיפור מרתק. לגופו של עניין, לגבי הבחור, סביר להניח שחברותייך לפורום יחכימו אותך יותר, אני בעמדה של גבר, לא יודע לזהות מה ההרגשה של הבנות במצב כזה, אבל כן יכול להגיד לך במקרה הפוך: אם לבחורה היה עבר, ולי לא. האם ללכת על זה או לא. אני הייתי מסרב (וסירבתי בעבר), ואסביר: קודם כל אני מחזיק בהשקפה שאם שמרתי על עצמי, אז מגיע לי גם אחת ששמרה על עצמה. גם בגלל שחז"ל אמרו "אין מזווגין אדם אלא לפי מעשיו". אבל יש כאן היבט נוסף, לי יהיה קשה לחשוב שאשתי פעם הייתה שייכת למישהו אחר. שאם נתקוטט, יתגנבו לליבה זכרונות יפים מההוא, זה לא יתן לי מנוח. חברים טוענים שקוראים לזה 'קנאי', אני מכחיש, אבל גם אין לי בעיה שאשתי תהיה כזאת, לא מתכנן להסתיר ממנה משהו. אז זה בעצם במקרה שהבחורה הייתה כזו. יש מצב, שאצל בנים זה אחרת, כי סטטיסטית על כל 5 בנות טובות, יש בחור אחד טוב ברמה שלהן, כלל ידוע בשידוכים. אז תמיד הבחורה תתפשר, או שמלכתחילה לא יהיו לה שאיפות גבוהות מידי כי זו המציאות שהכירה מאז שנכנסה לשידוכים. בכל מקרה, בבחור הספציפי הזה, אם את בטוחה בטוחה שהוא ממש טוב, אז אין סיבה לפסול. וכשאני אומר ''בטוחה בטוחה'' אני מתכוון במיליון אחוז, ולא על פי פוסטים בפייסבוק ובאינסטגרם כי שם, כידוע, כל ערס צעצוע כותב שירי תשבחות לאלוקים שבשמים. אז לא הייתי מסתמך על הנתון הזה בלבד. ולסיום, אני מזהיר, אם לא תעשי עם הכתיבה הזאת משהו, אני מגיש תלונה במשטרה, זה פשע לקבל כזאת מתנה ולבזבז אותה רק עלינו. תכתבי טור באיזה עיתון, משהו. למה שרק אנחנו נהנה מזה? |
|
קודם כל, זה את שנעלמת.. ראית איך היה משעמם בימים האחרונים מהפורום(;
ובעניין מה ששאלת, האמת היא שדי התקלת אותי. כי אם יציעו לי בחורה לצורך העניין שהיה לה עבר אבל לא היה לה חבר, אז לכאורה אין סיבה לפסול אותה, אבל בתוך בתוך הלב תהיה אזושהי מועקה שלא תתן לי לזרום עם השידוך בצורה טובה. אולי אני צריך להודות שאני ניזון מסטיגמות. ובנינו, מאוד קשה להתגבר על הסטיגמות, בטח כאלו שגורמים לאנשים לדבר על זה ולהסיק מסקנות מרחיקות לכת.
ובקשר לעבודת העיתון, את יודעת למי לפנות. דיברנו על זה פעם. (ו...הבנתי, ד"ל).
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 20:09 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  | וואו איך נשאבתי לזה. סיפור מרתק. לגופו של עניין, לגבי הבחור, סביר להניח שחברותייך לפורום יחכימו אותך יותר, אני בעמדה של גבר, לא יודע לזהות מה ההרגשה של הבנות במצב כזה, אבל כן יכול להגיד לך במקרה הפוך: אם לבחורה היה עבר, ולי לא. האם ללכת על זה או לא. אני הייתי מסרב (וסירבתי בעבר), ואסביר: קודם כל אני מחזיק בהשקפה שאם שמרתי על עצמי, אז מגיע לי גם אחת ששמרה על עצמה. גם בגלל שחז"ל אמרו "אין מזווגין אדם אלא לפי מעשיו". אבל יש כאן היבט נוסף, לי יהיה קשה לחשוב שאשתי פעם הייתה שייכת למישהו אחר. שאם נתקוטט, יתגנבו לליבה זכרונות יפים מההוא, זה לא יתן לי מנוח. חברים טוענים שקוראים לזה 'קנאי', אני מכחיש, אבל גם אין לי בעיה שאשתי תהיה כזאת, לא מתכנן להסתיר ממנה משהו. אז זה בעצם במקרה שהבחורה הייתה כזו. יש מצב, שאצל בנים זה אחרת, כי סטטיסטית על כל 5 בנות טובות, יש בחור אחד טוב ברמה שלהן, כלל ידוע בשידוכים. אז תמיד הבחורה תתפשר, או שמלכתחילה לא יהיו לה שאיפות גבוהות מידי כי זו המציאות שהכירה מאז שנכנסה לשידוכים. בכל מקרה, בבחור הספציפי הזה, אם את בטוחה בטוחה שהוא ממש טוב, אז אין סיבה לפסול. וכשאני אומר ''בטוחה בטוחה'' אני מתכוון במיליון אחוז, ולא על פי פוסטים בפייסבוק ובאינסטגרם כי שם, כידוע, כל ערס צעצוע כותב שירי תשבחות לאלוקים שבשמים. אז לא הייתי מסתמך על הנתון הזה בלבד. ולסיום, אני מזהיר, אם לא תעשי עם הכתיבה הזאת משהו, אני מגיש תלונה במשטרה, זה פשע לקבל כזאת מתנה ולבזבז אותה רק עלינו. תכתבי טור באיזה עיתון, משהו. למה שרק אנחנו נהנה מזה?
קודם כל, זה את שנעלמת.. ראית איך היה משעמם בימים האחרונים מהפורום(;
ובעניין מה ששאלת, האמת היא שדי התקלת אותי. כי אם יציעו לי בחורה לצורך העניין שהיה לה עבר אבל לא היה לה חבר, אז לכאורה אין סיבה לפסול אותה, אבל בתוך בתוך הלב תהיה אזושהי מועקה שלא תתן לי לזרום עם השידוך בצורה טובה. אולי אני צריך להודות שאני ניזון מסטיגמות. ובנינו, מאוד קשה להתגבר על הסטיגמות, בטח כאלו שגורמים לאנשים לדבר על זה ולהסיק מסקנות מרחיקות לכת.
ובקשר לעבודת העיתון, את יודעת למי לפנות. דיברנו על זה פעם. (ו...הבנתי, ד"ל). |
|
קשה להתגבר על סטיגמות? אתה מרוקאי אתה צריך להיות מחוסן! לא חושבת שקשה .. עדיף ללכת ראש בקיר איך אומרים..ולך זה סבבה גם ככה אתה מגדיר עצמיך אדם קר:)
אז לא היית נותן צאנסה?זכותך..
חחח משעמם בלעדי אהה? התקשרו מבחדרי אמרו אם אני לא באה הם קופצים מגג הפורום.
עבודה? לא תודה אתה כבר יודע דעתי בעיניין..חד משמעית הבנת?מה הבנת ?כי אני לא הבנתי כלום!
ערב טוב מרוקו
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 05/01/2016 20:10:36
|
|
|
|
|