|
|
| נשלח ב-6/1/2016 15:29 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | IAF990 כתבה: |  |
רציף הקטע של הסרטן זה פשוט תגובה של איש מערות.
בציבור החילוני הולך שישו ושימחו, ולא שמעתי מעודי איזכור לסרטן בהקשר לבנות זוג מהעבר.
|
|
לא שמעתי אינו ראיה, אני כן שמעתי .
שמעתי גם ממקור מוסמך שהרבה הם נשאים של מחלות מ י ן והם לא יודעים על כך, ולפעמים הם מדביקים מישהו שאצלו זה מתפתח.
ושאצל הגברים לרוב יש דווקא סימנים,
אצל נשים, לרוב, אין סימנים .
(תיכף אולי יבוא איזה טמבל וימחה על הדיבורים הנחוצים האלה)
|
| מתנדבת להיות הטמבלית . אתה שמעת ממקור מוסמך? וואלה טוב שאתה אומר . יש לי במשפחה המורחבת גם חילויינעס ,ובחורים שבבניקעס שבאים לאבא שלי הבייתה... יש מצב שאתה שולח לי קישור איפה לקנות את החליפות של האבולה? יש להם פגישה אצלינו בבית בחמישי |
|
כן, ציטוט מרופא שדיבר עם ד"ר קראסו תקישי ביוטיוב ; מחלות מין, תבחרי בחירה מס' 2. ן. יש הרבה מאוד נשאים של מחלות אלה, ולפעמים הבן זוג או הבת זוג חוטפים אותה חזק. ומצווה לפרסם 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 06/01/2016 15:56:42
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 16:42 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | קצת מתוק אחרי כל הסושי..;) היה שווה :) הערות? הרגש חופשי ! ראשית ידעתי שעשיתי טעות עם הגוגל יצאתי ילדה מתלהבת.. אבל לא ממש לא באתי לחפש עליו דברים אבל לפעמים דברים קטנים נותנים לך להבין פה ושם לאן האדם חותר.. כבר אמרתי דעתי על כל עניין האינטרנט באשכול לא רחוק מכאן.. כך ש.. שנית. חסרים פרטים? בהחלט חסרים אך אם הייתי רוצה לדעת אותם הייתי יוצאת איתו אבל כל עוד אין לי רצון בסיסי איליו אני לא אפגש איתו מתוך סקרנות.. לא מחפשת לאסוף לי אוסף ״אקסים״ (מילה לא נכונה אבל הבנת את משמעות מהשכנים), משפחה? כבר אמרתי שלי זה הכי חשוב.. לכן היה קשה לי שלא פנתה להורי ראשית.. זה היה עוזר המון במחשבה לפחות אם בכלל לפתוח את הלב ברחמים עליו או להשאיר אותו חתום.. וכן. אני אוותר על הכל בשביל המשפחה שלי, לא בעד לוותר על משחה בשביל בחור.. מלעשות מסתכלת קדימה אם ויקרה משו שיהיה לאן לרוץ .. . אתה ? קנאי? אוקי... ובהקשר לבעל הקנאי ברור שזה לא הסיבה.. יש לי אבא שבשמיים שקנאי לי ;) אני חייבת לנסות לא להדליק אותו=) , מצדיע? עמוד נוח.. חופשי, קראת תשיר? פיייי איזה יופי.. מדהים שהבחנת. מתפשרת? למה אלוקים התפשר שיצר אותי? למה שאתפשר כלפיו?;))))) ותודה על התגובה יום יפה.
מתוק תמיד טוב. בפרט אחרי סושי. (הסושי כמשל, לטעמי זה סוג של מזוכיזם)
אין לי בעיה עם גיגול, רק חבל שזה סוג הבחורים... שגוגל אמור לתת עליהם אינדיקציה בכלל. ואכמ"ל. משער שזה מובן.
ופייסבוק ממש לא מהווה מדד לאן בחור חותר. טעות יסודית מעט לדעתי. לטוב ולמוטב.
בהחסרת פרטים התכוונתי לדברים שאת כן יודעת. אחרת נימת כתיבתך הייתה שונה ונייטרלית יותר. אין כאן האשמה כי אם תחושה מעורבת עם עובדה.
התובנה בייחס לסקרנות גרידא בהחלט מובנת וריאלית.
אי הפניה להורייך לדעתי לא נעשה מתוך אי הערכה לבחור (כמו שהצגת לכאורה בהבנתך - אם הבנתי נכון), כי אם מהסתכלות ריאלית על מצבו העכשווי (בלי קשר לשאיפותיו - שאיני בטוח בהן כלל) ומהערכת ייתר כלפייך וכלפי משפחתך. מידיעה שיש סיכוי שתהיה פגיעה בהעלאת הרעיון. הגישה הישירה מקובלת במקרים מעין אלו.
לא אמרתי שאני קנאי, כי אני בכלל חולק על המושג המעוות הזה שמגיע מזווית לא הלכתית ולא נכונה.
היה ברור לי הסיבה לגישה השלילית שהיא קנאות אב (שבשמים) ולא קנאות בעל. כה לחי.
אם כתבת את השיר, אין סיבה שלא יובחן.
ואף אחד לא קבע שאת מתפשרת, אם כי העלאת הדילמה העלתה שיש שני צדדים. באתי לחסום את הצד האחד לפי דעתי האישית. משפטך כעת מוכיח שזה ירד מ-50/50. מעולה.
(הדימוי להתפשרות שמיימית שלא הייתה בהחלט מקסים ומחזק). |
|
מחכה להערות של כבודו... בא נגיד אתה צודק שאין לגשת לגוגל בתור מנוע חיפוש אחר רמת יראת שמיים.. אך כשאתה יודע לערך מי הבחור..מהיכן בא ..התנהגותו כלפיי חוץ .. זה מתחבר לך עם האפשרות שיש בו יראת שמיים במשפטים שלו ובפוסטים שלו.. לא שהלכתי ראשית לשם.. ומה? לא קרה שבחורים עשו טעויות עזבו משפחות ולא חזרו לתלם רק בגלל הכבוד שלהם? שבפנים הם מתים לחזור לבית החדר וחצי עם 18 נפשות ולקום לצעקת האב "שחריסססססססססססס" ?
בהחלט יש לי מעורבות בעיניין כשאתה מכיר את ההיסטוריה של הבחור הגישה רגישה יותר. אך לא מעבר לזה..
לא! הפעם אתה טועה..הם התביישו מהורי..וברור העריכו אבל תבין..אפילו אם הבחור יחזור עכשיו גם במלבושו ויכנס לישיבה ולא יצא ממנה עד יבואו תלמידי רבי עקיבא.. עדייין בעיניהם הוא עשה את הפדיחה..אין מצב שיקבל חרדית אפילו לייט.
אבל סומכת עליו שישאף למעלה גבוהה למרות מה שחושבת סביבתו..
לא קנאי? הסבר את קטע ההילכתי אשמח.
לא יודעת ..אבל לדעתי אדם רואה מה שרוצה לראות.. לכן שמחתי ש"הבחנת" במה שרשמת וד"ל.
התחזקת? שמחה..חייבת לך אחת=)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 16:53 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | שאנל_22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | IAF990 כתבה: |  |
רציף הקטע של הסרטן זה פשוט תגובה של איש מערות.
בציבור החילוני הולך שישו ושימחו, ולא שמעתי מעודי איזכור לסרטן בהקשר לבנות זוג מהעבר.
|
|
לא שמעתי אינו ראיה, אני כן שמעתי .
שמעתי גם ממקור מוסמך שהרבה הם נשאים של מחלות מ י ן והם לא יודעים על כך, ולפעמים הם מדביקים מישהו שאצלו זה מתפתח.
ושאצל הגברים לרוב יש דווקא סימנים,
אצל נשים, לרוב, אין סימנים .
(תיכף אולי יבוא איזה טמבל וימחה על הדיבורים הנחוצים האלה)
|
| מתנדבת להיות הטמבלית . אתה שמעת ממקור מוסמך? וואלה טוב שאתה אומר . יש לי במשפחה המורחבת גם חילויינעס ,ובחורים שבבניקעס שבאים לאבא שלי הבייתה... יש מצב שאתה שולח לי קישור איפה לקנות את החליפות של האבולה? יש להם פגישה אצלינו בבית בחמישי |
| תיירות
כן, ציטוט מרופא שדיבר עם ד"ר קראסו תקישי ביוטיוב ; מחלות מין, תבחרי בחירה מס' 2. ן. יש הרבה מאוד נשאים של מחלות אלה, ולפעמים הבן זוג או הבת זוג חוטפים אותה חזק. ומצווה לפרסם 
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 06/01/2016 15:56:42 |
|
אבא לא מסכים לגגל
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 17:02 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | קצת מתוק אחרי כל הסושי..;) היה שווה :) הערות? הרגש חופשי ! ראשית ידעתי שעשיתי טעות עם הגוגל יצאתי ילדה מתלהבת.. אבל לא ממש לא באתי לחפש עליו דברים אבל לפעמים דברים קטנים נותנים לך להבין פה ושם לאן האדם חותר.. כבר אמרתי דעתי על כל עניין האינטרנט באשכול לא רחוק מכאן.. כך ש.. שנית. חסרים פרטים? בהחלט חסרים אך אם הייתי רוצה לדעת אותם הייתי יוצאת איתו אבל כל עוד אין לי רצון בסיסי איליו אני לא אפגש איתו מתוך סקרנות.. לא מחפשת לאסוף לי אוסף ״אקסים״ (מילה לא נכונה אבל הבנת את משמעות מהשכנים), משפחה? כבר אמרתי שלי זה הכי חשוב.. לכן היה קשה לי שלא פנתה להורי ראשית.. זה היה עוזר המון במחשבה לפחות אם בכלל לפתוח את הלב ברחמים עליו או להשאיר אותו חתום.. וכן. אני אוותר על הכל בשביל המשפחה שלי, לא בעד לוותר על משחה בשביל בחור.. מלעשות מסתכלת קדימה אם ויקרה משו שיהיה לאן לרוץ .. . אתה ? קנאי? אוקי... ובהקשר לבעל הקנאי ברור שזה לא הסיבה.. יש לי אבא שבשמיים שקנאי לי ;) אני חייבת לנסות לא להדליק אותו=) , מצדיע? עמוד נוח.. חופשי, קראת תשיר? פיייי איזה יופי.. מדהים שהבחנת. מתפשרת? למה אלוקים התפשר שיצר אותי? למה שאתפשר כלפיו?;))))) ותודה על התגובה יום יפה.
מתוק תמיד טוב. בפרט אחרי סושי. (הסושי כמשל, לטעמי זה סוג של מזוכיזם) אין לי בעיה עם גיגול, רק חבל שזה סוג הבחורים... שגוגל אמור לתת עליהם אינדיקציה בכלל. ואכמ"ל. משער שזה מובן. ופייסבוק ממש לא מהווה מדד לאן בחור חותר. טעות יסודית מעט לדעתי. לטוב ולמוטב. בהחסרת פרטים התכוונתי לדברים שאת כן יודעת. אחרת נימת כתיבתך הייתה שונה ונייטרלית יותר. אין כאן האשמה כי אם תחושה מעורבת עם עובדה. התובנה בייחס לסקרנות גרידא בהחלט מובנת וריאלית. אי הפניה להורייך לדעתי לא נעשה מתוך אי הערכה לבחור (כמו שהצגת לכאורה בהבנתך - אם הבנתי נכון), כי אם מהסתכלות ריאלית על מצבו העכשווי (בלי קשר לשאיפותיו - שאיני בטוח בהן כלל) ומהערכת ייתר כלפייך וכלפי משפחתך. מידיעה שיש סיכוי שתהיה פגיעה בהעלאת הרעיון. הגישה הישירה מקובלת במקרים מעין אלו. לא אמרתי שאני קנאי, כי אני בכלל חולק על המושג המעוות הזה שמגיע מזווית לא הלכתית ולא נכונה. היה ברור לי הסיבה לגישה השלילית שהיא קנאות אב (שבשמים) ולא קנאות בעל. כה לחי. אם כתבת את השיר, אין סיבה שלא יובחן. ואף אחד לא קבע שאת מתפשרת, אם כי העלאת הדילמה העלתה שיש שני צדדים. באתי לחסום את הצד האחד לפי דעתי האישית. משפטך כעת מוכיח שזה ירד מ-50/50. מעולה. (הדימוי להתפשרות שמיימית שלא הייתה בהחלט מקסים ומחזק).
מחכה להערות של כבודו...בא נגיד אתה צודק שאין לגשת לגוגל בתור מנוע חיפוש אחר רמת יראת שמיים..אך כשאתה יודע לערך מי הבחור..מהיכן בא ..התנהגותו כלפיי חוץ .. זה מתחבר לך עם האפשרות שישבו יראת שמיים במשפטים שלו ובפוסטים שלו.. לא שהלכתי ראשית לשם..ומה? לא קרה שבחורים עשו טעויות עזבו משפחות ולא חזרו לתלם רק בגלל הכבוד שלהם? שבפנים הם מתים לחזורלבית החדר וחצי עם 18 נפשות ולקום לצעקת האב "שחריסססססססססססס" ? בהחלט יש לי מעורבות בעיניין כשאתה מכיר את ההיסטוריה של הבחור הגישה רגישה יותר.אך לא מעבר לזה..לא! הפעם אתה טועה..הם התביישו מהורי..וברור העריכו אבל תבין..אפילו אם הבחור יחזור עכשיו גם במלבושו ויכנס לישיבה ולא יצא ממנה עד יבואו תלמידי רבי עקיבא..עדייין בעיניהם הוא עשה את הפדיחה..אין מצב שיקבל חרדית אפילו לייט.
לא יודעת ..אבל לדעתי אדם רואה מה שרוצה לראות.. לכן שמחתי ש"הבחנת" במה שרשמת וד"ל.
התחזקת? שמחה..חייבת לך אחת=) |
|
חזרתי בי מלהאיר ולהעיר כאן. (דקדקתי)
על הגיגול ווכדו' אמרתי את דבריי גם בייחס לסיטואציה של בחור כזה או דומה לו.
לגבי שאר דברייך הזדהתי עם תגובת תמר בראשונה, ויש שם תגובה ואבחנה הולמת לדברים.
הבחנתי במעורבות הרגשית, וזה ניכר מתוך נטייתך. מקווה שזה לא יעוור.
אם ציינת שזה נעשה מתוך בושה מהורייך, אם כך לא טעיתי במאום ב"ה. וזה לא סותר את חילוקי הדעות שלנו לגבי האם נכון או לא נכון תחושת ההפסד והכאב שבהנהגת בנם.
וכן, אני מכיר מקרוב רבים שפרשו ושבו ועלו למקומות שלא היו בהם טרם שפרשו. זה ייתכן, זה אפשרי, כל עוד אנחנו כאן שרים... והנר דולק.
הסברתי יותר מסתם קטע הלכתי, ולשם כך פתחתי אשכול נפרד בדקות האחרונות.
הודאת בע"ד כמאה עדים דמי. אם 'הבחנתי', הווה אומר שזה לא מחייב שזה מה ש"רציתי" לראות :)
חייבת לי. בשמחה :)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 17:27 |
|
| |
רגוע
לדעתך יש הבדל בין אישה קנאית לגבר קנאי? בגלל שאישה זה חלק מהטבע שלה? או שלא? אך לטעמי גבר צריך איפוא להיות קנאי באישתו בשביל לתת לה הרגשה כזו. לא מחייב שהוא אינו סומך עליה או שאא לסמוך עליה.. במידה ויש אימון ? אז בעצם אין לך בעיה בזה רק בעיית ה"אימון" אוקי. סיפוק? מממ לא תמיד זה טוב..מצטערת.. לפעמים צריך להסתפק מהנתונים שיש לך עכשיו לעבוד איתם..אבל לא ארחיב.
חעעע בנות זה בנות בכל מגזר..קלות דעת הרבה יותר מהגבר.. ובתור בת אני גם אומרת לך שאישה זו אישה בכל מגזר צבע וצורה..=)
פלרטטניות? כעעע אבל לא יודעת. אישה צריכה לדעת בעצמה שיש גבול מסויים גם כהיותה רווקה..פלרטטנית לא תיהיה לה בעיה לפלרטט עם החבר הכי טוב של בעלה.. לייד בעלה..
ועכשיו שאלה..כי הרבה זמן לא שאלתי אותך.. מה דעתך על פתיחות במשפחה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 17:58 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | רגוע
לדעתך יש הבדל בין אישה קנאית לגבר קנאי? בגלל שאישה זה חלק מהטבע שלה? או שלא? אך לטעמי גבר צריך איפוא להיות קנאי באישתו בשביל לתת לה הרגשה כזו. לא מחייב שהוא אינו סומך עליה או שאא לסמוך עליה.. במידה ויש אימון ? אז בעצם אין לך בעיה בזה רק בעיית ה"אימון" אוקי. סיפוק? מממ לא תמיד זה טוב..מצטערת.. לפעמים צריך להסתפק מהנתונים שיש לך עכשיו לעבוד איתם..אבל לא ארחיב.
חעעע בנות זה בנות בכל מגזר..קלות דעת הרבה יותר מהגבר.. ובתור בת אני גם אומרת לך שאישה זו אישה בכל מגזר צבע וצורה..=)
פלרטטניות? כעעע אבל לא יודעת. אישה צריכה לדעת בעצמה שיש גבול מסויים גם כהיותה רווקה..פלרטטנית לא תיהיה לה בעיה לפלרטט עם החבר הכי טוב של בעלה.. לייד בעלה..
ועכשיו שאלה..כי הרבה זמן לא שאלתי אותך.. מה דעתך על פתיחות במשפחה? |
|
יש הבדל בין אישה קנאית לבעל קנאי בגלל התכונות של כל אחד מהצדדים. אישה היא יותר אובסיסיבית בכללי, לכן אם היא קנאית זה יהיה יותר דרמטי, בולט ומציק לבעל (אבל זו זכותה. נקודה). בעל יהיה פחות אגרקסיבי בעניין כי כך הם התכונות של גבר. לפלרטט עם החבר הכי טוב? זה יכול להיות נחמד, אבל הגבול בזה בין נחמד למרתיע הוא מאוד מאוד דק, לכן עדיף לא להיכנס לזה בכלל. ובעניין השאלה, תחדדי אותה יותר כי לא הבנתי למה את מתכוונת. תגדירי ''פתיחות".
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 17:58 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | אנשים חששניים המה, ויש לזה הגיון, מי שחצה את הקווים יתכן שירצה לחצות שוב, יתכן שיש לו אי אילו קשרים וחוטים המקשרים אותו להבל ולריק. יתכן למשל שהוא מכור לריגושים. יתכן שהוא היה עם בנות או עם שאר ירקות.. ובזמנינו יש לא מעט מחלות שעוברות חיש קל, גם ללא מגע מלא, כשכרגע זה וירוס שלא יודעים עליו כלל, וכשבונית בית הוירוס עובר באורח פלא לבת זוג והיא עלולה לחטוף אותה בענק. (סרטן..) זה לא סטיגמות ! אני גם אבין מישהיא שלא רוצה אחד שישב פעם במאסר.. יש אנשים עם תואר שירצו גם בת זוג עם תואר ! מה הקשר ?? !! יש מוסכמות חברתיות, משונות יותר ומשונות פחות. קצת צרם שהבחור ואימו הביטו בך כל כך הרבה . כרגיל, היה כיף לקרוא את עלילותיה של שאנל'ה הגדולה  |
| סלח לי חברינו .לפי איך שקראתי אותך , אתה ניזון אך ורק מסטיגמות... ולא ספציפי לאשכול הזה.. זכותך כן? רק חבל.. לא הייתי ממליצה. ובהקשר למחלות השם ישמור.. קצת התבלבלת.. לא קשור כלל וכלל !
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 06/01/2016 09:15:00 |
|
לא התבלבלתי. דברתי באופן עקרוני . ואת מכפישה עלי בלי להביא הוכחות, נעים מאוד  |
| מכפישה? אתה בחור טוב.. ומעריכה אותך , רק לפעמים אני ממש לא מבינה אותך בלשון המעטה... ועזוב הכל טוב שיהיה אחלה יום |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 18:04 |
|
| |
| IAF990 כתבה: |  |
*מכפישה אותי. רציף, תשאל רופא בנושאים האלה, לא חברים במקווה.
|
|
ובכן, כבודו מוזמן לעשות חיפוש בגוגל ; סרטן צוואר הרחם . לבחור בתוצאה של זה ב ויקיפדיה . ואז לבחור ב ; גורמים . ואז תקבל את הסיבות לסרטן צוואר הרחם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2016 11:23 |
|
| |
נ. ב. שטערצעלע,
הייתי חושש יותר ממה שאיבד את הבלמים והתגלש, ממי שהיה תמיד חרדי מודרני.
יתכן שיש ממש בבושה שיש למשפחה ההיא מהבן יקיר שלהם.
אם כי כולם אהובים, ולפעמים אלה יש להם פשטות וחן מיוחדים .
להזכירך, שיש הנחיות בהלכה לגבי צניעות במקומות העבודה..
במיוחד לגבי המרחק בין המינים אני מאמץ את ההלכה ; להתרחק מנשים מאוד מאוד .
ולא ליצור קשר "קבוע/ריגשי" וגם לא להתכתב עם בני המין השני כשמדובר בקשר ריגשי, כדי לשמור על שלווה ולא לעורר תשוקות מפריעות.
מדובר בתשוקות שמפריעות .
וכמה חשוב לשמור על קדושת הזוגיות !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 07/01/2016 11:24:18
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2016 12:26 |
|
| |
בסד
כתיבה יפה(=כמו תמיד... אולי נהייתי עם ראש של גבר... אבל היה קשה לי לקרוא כל הזמן חשבתי...נו מה התכלס?מה היא רוצה?(= כנראה העבודה משפיעה על הבנאדם...(=
לדעתי אחלה בחור...אם הוא רוצה לעלות ביחד איתך -תנסי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2016 12:31 |
|
| |
בסד
אגב,את אפית את העוגות? פשוט מדהימות... סטייל עשיר ומדהים...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2016 15:10 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | קצת מתוק אחרי כל הסושי..;) היה שווה :) הערות? הרגש חופשי ! ראשית ידעתי שעשיתי טעות עם הגוגל יצאתי ילדה מתלהבת.. אבל לא ממש לא באתי לחפש עליו דברים אבל לפעמים דברים קטנים נותנים לך להבין פה ושם לאן האדם חותר.. כבר אמרתי דעתי על כל עניין האינטרנט באשכול לא רחוק מכאן.. כך ש.. שנית. חסרים פרטים? בהחלט חסרים אך אם הייתי רוצה לדעת אותם הייתי יוצאת איתו אבל כל עוד אין לי רצון בסיסי איליו אני לא אפגש איתו מתוך סקרנות.. לא מחפשת לאסוף לי אוסף ״אקסים״ (מילה לא נכונה אבל הבנת את משמעות מהשכנים), משפחה? כבר אמרתי שלי זה הכי חשוב.. לכן היה קשה לי שלא פנתה להורי ראשית.. זה היה עוזר המון במחשבה לפחות אם בכלל לפתוח את הלב ברחמים עליו או להשאיר אותו חתום.. וכן. אני אוותר על הכל בשביל המשפחה שלי, לא בעד לוותר על משחה בשביל בחור.. מלעשות מסתכלת קדימה אם ויקרה משו שיהיה לאן לרוץ .. . אתה ? קנאי? אוקי... ובהקשר לבעל הקנאי ברור שזה לא הסיבה.. יש לי אבא שבשמיים שקנאי לי ;) אני חייבת לנסות לא להדליק אותו=) , מצדיע? עמוד נוח.. חופשי, קראת תשיר? פיייי איזה יופי.. מדהים שהבחנת. מתפשרת? למה אלוקים התפשר שיצר אותי? למה שאתפשר כלפיו?;))))) ותודה על התגובה יום יפה.
מתוק תמיד טוב. בפרט אחרי סושי. (הסושי כמשל, לטעמי זה סוג של מזוכיזם) אין לי בעיה עם גיגול, רק חבל שזה סוג הבחורים... שגוגל אמור לתת עליהם אינדיקציה בכלל. ואכמ"ל. משער שזה מובן. ופייסבוק ממש לא מהווה מדד לאן בחור חותר. טעות יסודית מעט לדעתי. לטוב ולמוטב. בהחסרת פרטים התכוונתי לדברים שאת כן יודעת. אחרת נימת כתיבתך הייתה שונה ונייטרלית יותר. אין כאן האשמה כי אם תחושה מעורבת עם עובדה. התובנה בייחס לסקרנות גרידא בהחלט מובנת וריאלית. אי הפניה להורייך לדעתי לא נעשה מתוך אי הערכה לבחור (כמו שהצגת לכאורה בהבנתך - אם הבנתי נכון), כי אם מהסתכלות ריאלית על מצבו העכשווי (בלי קשר לשאיפותיו - שאיני בטוח בהן כלל) ומהערכת ייתר כלפייך וכלפי משפחתך. מידיעה שיש סיכוי שתהיה פגיעה בהעלאת הרעיון. הגישה הישירה מקובלת במקרים מעין אלו. לא אמרתי שאני קנאי, כי אני בכלל חולק על המושג המעוות הזה שמגיע מזווית לא הלכתית ולא נכונה. היה ברור לי הסיבה לגישה השלילית שהיא קנאות אב (שבשמים) ולא קנאות בעל. כה לחי. אם כתבת את השיר, אין סיבה שלא יובחן. ואף אחד לא קבע שאת מתפשרת, אם כי העלאת הדילמה העלתה שיש שני צדדים. באתי לחסום את הצד האחד לפי דעתי האישית. משפטך כעת מוכיח שזה ירד מ-50/50. מעולה. (הדימוי להתפשרות שמיימית שלא הייתה בהחלט מקסים ומחזק).
מחכה להערות של כבודו...בא נגיד אתה צודק שאין לגשת לגוגל בתור מנוע חיפוש אחר רמת יראת שמיים..אך כשאתה יודע לערך מי הבחור..מהיכן בא ..התנהגותו כלפיי חוץ .. זה מתחבר לך עם האפשרות שישבו יראת שמיים במשפטים שלו ובפוסטים שלו.. לא שהלכתי ראשית לשם..ומה? לא קרה שבחורים עשו טעויות עזבו משפחות ולא חזרו לתלם רק בגלל הכבוד שלהם? שבפנים הם מתים לחזורלבית החדר וחצי עם 18 נפשות ולקום לצעקת האב "שחריסססססססססססס" ? בהחלט יש לי מעורבות בעיניין כשאתה מכיר את ההיסטוריה של הבחור הגישה רגישה יותר.אך לא מעבר לזה..לא! הפעם אתה טועה..הם התביישו מהורי..וברור העריכו אבל תבין..אפילו אם הבחור יחזור עכשיו גם במלבושו ויכנס לישיבה ולא יצא ממנה עד יבואו תלמידי רבי עקיבא..עדייין בעיניהם הוא עשה את הפדיחה..אין מצב שיקבל חרדית אפילו לייט.
התחזקת? שמחה..חייבת לך אחת=)
חזרתי בי מלהאיר ולהעיר כאן. (דקדקתי)
על הגיגול ווכדו' אמרתי את דבריי גם בייחס לסיטואציה של בחור כזה או דומה לו.
לגבי שאר דברייך הזדהתי עם תגובת תמר בראשונה, ויש שם תגובה ואבחנה הולמת לדברים.
הבחנתי במעורבות הרגשית, וזה ניכר מתוך נטייתך. מקווה שזה לא יעוור.
אם ציינת שזה נעשה מתוך בושה מהורייך, אם כך לא טעיתי במאום ב"ה. וזה לא סותר את חילוקי הדעות שלנו לגבי האם נכון או לא נכון תחושת ההפסד והכאב שבהנהגת בנם.
וכן, אני מכיר מקרוב רבים שפרשו ושבו ועלו למקומות שלא היו בהם טרם שפרשו. זה ייתכן, זה אפשרי, כל עוד אנחנו כאן שרים... והנר דולק.
הסברתי יותר מסתם קטע הלכתי, ולשם כך פתחתי אשכול נפרד בדקות האחרונות.
הודאת בע"ד כמאה עדים דמי. אם 'הבחנתי', הווה אומר שזה לא מחייב שזה מה ש"רציתי" לראות :)
חייבת לי. בשמחה :) |
| מה שתקליד אינלי כוח לריב עם כבודו .. וכבר לא חייבת כלום שילמתי חובי לחברהעע "הבחנת" "רצית" ושאר חמצוצים..אני את שלי העיקר קיבלתי
אשכול? לא ראיתי איפה??
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2016 15:11 |
|
| |
| רגוע222 כתב: |  | רגוע
ועכשיו שאלה..כי הרבה זמן לא שאלתי אותך.. מה דעתך על פתיחות במשפחה?
יש הבדל בין אישה קנאית לבעל קנאי בגלל התכונות של כל אחד מהצדדים. אישה היא יותר אובסיסיבית בכללי, לכן אם היא קנאית זה יהיה יותר דרמטי, בולט ומציק לבעל (אבל זו זכותה. נקודה). בעל יהיה פחות אגרקסיבי בעניין כי כך הם התכונות של גבר. לפלרטט עם החבר הכי טוב? זה יכול להיות נחמד, אבל הגבול בזה בין נחמד למרתיע הוא מאוד מאוד דק, לכן עדיף לא להיכנס לזה בכלל. ובעניין השאלה, תחדדי אותה יותר כי לא הבנתי למה את מתכוונת. תגדירי ''פתיחות". |
|
נחמד?? מה נחמד?? מגעיל!
פתיחות בין האחים גיסים דודים ושאר קרובים..בעד\נגד
שבעעס
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2016 15:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  | אנשים חששניים המה, ויש לזה הגיון, מי שחצה את הקווים יתכן שירצה לחצות שוב, יתכן שיש לו אי אילו קשרים וחוטים המקשרים אותו להבל ולריק. יתכן למשל שהוא מכור לריגושים. יתכן שהוא היה עם בנות או עם שאר ירקות.. ובזמנינו יש לא מעט מחלות שעוברות חיש קל, גם ללא מגע מלא, כשכרגע זה וירוס שלא יודעים עליו כלל, וכשבונית בית הוירוס עובר באורח פלא לבת זוג והיא עלולה לחטוף אותה בענק. (סרטן..) זה לא סטיגמות ! אני גם אבין מישהיא שלא רוצה אחד שישב פעם במאסר.. יש אנשים עם תואר שירצו גם בת זוג עם תואר ! מה הקשר ?? !! יש מוסכמות חברתיות, משונות יותר ומשונות פחות. קצת צרם שהבחור ואימו הביטו בך כל כך הרבה . כרגיל, היה כיף לקרוא את עלילותיה של שאנל'ה הגדולה  |
| סלח לי חברינו .לפי איך שקראתי אותך , אתה ניזון אך ורק מסטיגמות... ולא ספציפי לאשכול הזה.. זכותך כן? רק חבל.. לא הייתי ממליצה. ובהקשר למחלות השם ישמור.. קצת התבלבלת.. לא קשור כלל וכלל !
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 06/01/2016 09:15:00 |
|
לא התבלבלתי. דברתי באופן עקרוני . ואת מכפישה עלי בלי להביא הוכחות, נעים מאוד  |
| מכפישה? אתה בחור טוב.. ומעריכה אותך , רק לפעמים אני ממש לא מבינה אותך בלשון המעטה... ועזוב הכל טוב שיהיה אחלה יום |
|
|
| לא כל דבר אני רוצה לדעת
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2016 15:13 |
|
| |
| רציף כתב: |  | נ. ב. שטערצעלע,
הייתי חושש יותר ממה שאיבד את הבלמים והתגלש, ממי שהיה תמיד חרדי מודרני.
יתכן שיש ממש בבושה שיש למשפחה ההיא מהבן יקיר שלהם.
אם כי כולם אהובים, ולפעמים אלה יש להם פשטות וחן מיוחדים .
להזכירך, שיש הנחיות בהלכה לגבי צניעות במקומות העבודה..
במיוחד לגבי המרחק בין המינים אני מאמץ את ההלכה ; להתרחק מנשים מאוד מאוד .
ולא ליצור קשר "קבוע/ריגשי" וגם לא להתכתב עם בני המין השני כשמדובר בקשר ריגשי, כדי לשמור על שלווה ולא לעורר תשוקות מפריעות.
מדובר בתשוקות שמפריעות .
וכמה חשוב לשמור על קדושת הזוגיות !
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 07/01/2016 11:24:18 |
|
רציף? מה המצב וזה..
|
|
|
|
|