בית פורומים בחדרי חרדים

בית הדין הורה לעצור את הגביר החסיד שחשוד בעיגון כלתו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/1/2016 22:18 לינק ישיר 

מאור_עינים כתבה:

זוהי חוצפה לעצור הורים בענין בנם

גם באם יישבעו שהם מוכנים שהבן ייתן גט, הבן לא מוכן לתת גט, לכן עוצרים את ההורים
זה ממש מדינת רוסיה במיטבה

תקרא את כל הפסק ואז תכתוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:21 לינק ישיר 

השאלה היא אם הבן סמוך על שולחן הגביר.
אם הגביר מממן את כל הרשעות כלפי כלתו
האם אין לו מושג איפה הבן מתגורר או שמא הוא חלק מהקנוניה
אינני נכנס לשאלה אם המעצר ראוי או לא
אני בטוח שחובתנו לגנות את הרשע ובכל מקרה עשר שנים שאשה עגונה.
זה זמן כל כך ארוך שכבר אין מנוס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:25 לינק ישיר 

ראשית יש ללכת בתר הנתבע והיו צריכים לקרוא לדון בבית דין בארה"ב
ויש כאן כבר כמה אשכולות בענין עיכוב יציאה שנעשה על ידי כמה 'דיינים' בבית דין הרבני, שזה גורם למתן גט לא על
פי חוקי תורתינו הק', ולכן אולי אפשר להתיר בכגון זה לפנות לערכאות בכדי לא להרבות ממזרים בעם ישראל

רק היום העבירו לי קונטרס "ממזר נולד בקהילתינו" שהאשה התגרשה ע"י גט מעושה שאינו גט

האם יש להרבות עוד ממזרים, צריכים להוקיע את אותם דיינים שפוסקים בניגוד להלכה אלא על פי חוקי העכו"ם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:34 לינק ישיר 

צריך להוקיע את מי שמעגן את אשתו ולא את הדיינים.
אדם שבמשך שנים לא ראה את רעייתו אין שום סיבה לתת לו לענות אותה.
הוא מחויב בגט לפי כל דין.

אין לו ולא יכולה להיות לו שום טענה, האיש לא מקיים ולו חובה אחת לרעייתו, הוא אינו זן את ילדיו והוא אכזרי כעורב.
הולכים אחר הנתבע לא רלוונטי בבירור ועדויות בפני בית הדין, ועיכובם של הגביר ורעייתו זה מעשה ראוי בעיני, וטוב הוא כי האיש ובני משפחתו יבינו כי לא זו הדרך.

מי האיש ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:38 לינק ישיר 

רשע מרושע אתה חושך עיניים.
הרמב"ם פוסק שמכין אותו עד שיאמר רוצה אני משום שרצונו הפנימי אינו לעשות עוול. ואתה קורא לזה חוקות העכו"ם.
וגם אם תמצי לומר שיש דעות על גט מעושה הגם שאין לומר שדעות אלו נותנות לאינשי דלא מעלי מושחתים במידותיהם להתעמר בהנהו עלובתות הרי שבשאר עניינים סומכים להקל ובודאי בהנהו עלובתות ובמקום עגונא אקילו בה רבנן. ואתה לבך שמן ונתכהה שאינך יכול להרגיש בצערן ואוטומטית אתה לצד המעגן הרשע והחצוף המזלזל בדייני ישראל. וגם אתה מזלזל בהם כי אינם לובשים שטריימל כמוך. וקטנם עבה ממותנך.
זאת ועוד בעזות פניך אתה ושכמותך מוציאים לעז על ילדי ישראל שנתגרשה אמם כדת וכדין על פי דיינים מומחים לעשותם כממזרים. עליך ועל שכמותך אמרו חז"ל מדחציף כולי האי שמע מינה וכו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:43 לינק ישיר 
האם דיינים אלו הם חרדים?

עוד_עוד כתב:

ג.זאת ועוד: כפי שנוכח בית הדין, המבקשים אינם בוחלים בדפוסי התנהלות לא נורמטיביים כדי לשבש הליכי משפט ולהשפיע על החלטות בעניינם.

בהחלטה מיום ה' מרחשוון תשע"ו (18.10.2015) הורינו על הגשת תלונה במשטרה נוכח פנייה שקבל האב"ד מאישיות נכבדה שנועדה להבהיר כי המבקש זכאי ל"יחס מיוחד" נוכח היותו"גביר גדול".

ד.בא־כוחם של המבקשים חוזר פעמים רבות על האמירה כי "המבקשים כועסים מאוד".

אנו יכולים להבין זאת. "הגביר הגדול" אשר "קונה" בכספו רבנים וחצרות אדמו"רים סבר לתומו כי אפשר להשפיע ו"לקנות" גם דיינים, והוא "כועס מאוד" נוכח התגלית כי במערכת בתי הרבניים אין משוא פנים בדין ולא ניכר שוע לפני דל.

התנהלותו של "הגביר הגדול" התואמת להפליא לתיאורי "גבירים" ספרותיים־ציוריים הייתה אפילו משעשעת לולא היינו עוסקים בפרשת עיגונה של אישה צעירה ואומללה.

הרב שלמה שטסמן – אב"ד             הרב אייל יוסף                            הרב עידו שחר

מנוסח הכתוב לא עולה כך.

זה נראה שכאילו הם פעם ראשונה נתקלו בחרדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:46 לינק ישיר 

האב"ד בוגר מוסדות דתיים, עשה צבא, יש לו רשיון עו"ד...
הרב עידו שחר גם לא נשמע חרדי...

תוקן על ידי עובדתי ב- 04/01/2016 22:46:51

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:48 לינק ישיר 

מאור_עינים כתב:
ראשית יש ללכת בתר הנתבע והיו צריכים לקרוא לדון בבית דין בארה"ב
ויש כאן כבר כמה אשכולות בענין עיכוב יציאה שנעשה על ידי כמה 'דיינים' בבית דין הרבני, שזה גורם למתן גט לא על
פי חוקי תורתינו הק', ולכן אולי אפשר להתיר בכגון זה לפנות לערכאות בכדי לא להרבות ממזרים בעם ישראל

רק היום העבירו לי קונטרס "ממזר נולד בקהילתינו" שהאשה התגרשה ע"י גט מעושה שאינו גט

האם יש להרבות עוד ממזרים, צריכים להוקיע את אותם דיינים שפוסקים בניגוד להלכה אלא על פי חוקי העכו"ם

גט מעושה אכן זו בעיה גדולה.
אך אם הלחץ הוא על ההורים, אין חשש כזה. גם אם נותנים להם מכות.
ויבורכו הדיינים שמצאו את הפתרון הנפלא הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:56 לינק ישיר 

זה מה שקורה כאשר יש דיינים מהמזרחי . מתחנפים לארגוני הנשים ומעיזים פנים כלפי תמכין דאורייתא . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:56 לינק ישיר 

נחמד שכל אחד הפך פה לבר בי רב ובקי בהלכות עגונות וכפיה.
מאור עיניים, אם לא שמת לב, גם אילו תקרא לזה כפיה, היא נעשית כלפי הורי המעגן ולא כלפיו עצמו, כך שגם לשיטות המחמירות אין כאן כהוא זה לנושא שאתה מזכיר.

ככלל, הסיפור פה חסר בפרטים מהותיים (ללא קשר לשמות כמובן) ופלא איך כל מיני מתנסחים פה בידענות מופלאה.

בנוסף, מי שקצת מכיר יכול לזהות שניסוח החלטת ביה"ד כמעט בוודאות לא נעשה ע"י בית הדין, מפאת הניסוח ועוד כהנה וכהנה שאין עניין להרחיב. זה מרגיש יותר כמו העתקת רוח הדברים וניסוחם בצורה תואמת לרצונו של פותח האשכול. ואולי באמת הוא צודק. אבל מי כאן חושב לשפוט בלי לשמוע שני צדדים?!

זה בערך כמו הסיפור על הזוג באוקראינה, היה מאד קל להחליט לצד אחד, כשפתאום נתבררו פרטים חדשים שבכלל גרמו לחשוב הפוך ובאופן וודאי.

מתי כבר יפנימו אנשים שכל עוד לא שהיתם בבית עם בני הזוג, לעולם, אבל לעולם לא תוכלו לשפוט או להחליט מה באמת היה ומה צריכים / אמורים לעשות?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:57 לינק ישיר 

אני מוחה מחאה נמרצת על ביזוי גדולי ישראל , היתכן לכתוב שגדולי ישראל קונים בכסף ?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 22:58 לינק ישיר 

נועם: כולם כתבו ביחס להחלטת ביה"ד.
פותח האשכול העתיק את החלטת ביה"ד כלשונה. ההחלטה נכתבה ע"י הדיינים או ע"י העוזרים שלהם. ממש לא משנה מי בדיוק ניסח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 23:05 לינק ישיר 

שלמלה כתב:
אני מוחה מחאה נמרצת על ביזוי גדולי ישראל , היתכן לכתוב שגדולי ישראל קונים בכסף ?!

זה לא "גדולי ישראל", זה בסך הכל אדמו"ר וחצר.

וחוץ מזה ממתי רבנים בב"ד של הרבנות (היכן ששימש הרב גורן) רח"ל נאמנים עליך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 23:06 לינק ישיר 

נועם, 
פרסום ההחלטה על ידי בית הדין נעשה במובהק על מנת ליצור לחץ על "הגביר" ובני משפחתו ואם נצליח לגרום להתיר אשה מכבלי עגינותה בעטייו של שיימינג והיה זה שכרנו !
לכן נראה לי שיש טעם לכתוב את שמו המלא, להוקיע אותו ומעשיו המגונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/1/2016 23:09 לינק ישיר 

כי_הוא_זה כתב:
יש איזו סיבה בעולם שכל סיכסוך פרטי יהפוך לדיון בפורום ציבורי??

איכס.

אני מצאתי את פס"ד הזה באינטרנט והוא פורסם באתר של בתי הדין הרבניים והעתקתיו ככתבו וכלשונו, יש שם עוד פס"ד מעניינים אבל זה סנסציוני...          

http://www.rbc.gov.il/Pages/PiskeDin.aspx

תוקן על ידי עוד_עוד ב- 04/01/2016 23:10:37

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בית הדין הורה לעצור את הגביר החסיד שחשוד בעיגון כלתו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.