|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:14 |
|
| |
ראיתם פעם החלטה של בית דין שכתוב בו 'המבקשים - פלוני ופלונית' כנגד 'אלמונית'?? כך בעילום שם? [ אני שואל סתם, אני לא בקי בדברים הללו, אבל בעיניי זה עורר בי איזה תמיהה, תתקנו אותי אם אני טועה..]
תוקן על ידי סענדי ב- 04/01/2016 23:23:10
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:15 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | בנוסף, מי שקצת מכיר יכול לזהות שניסוח החלטת ביה"ד כמעט בוודאות לא נעשה ע"י בית הדין, מפאת הניסוח ועוד כהנה וכהנה שאין עניין להרחיב. זה מרגיש יותר כמו העתקת רוח הדברים וניסוחם בצורה תואמת לרצונו של פותח האשכול. ואולי באמת הוא צודק. אבל מי כאן חושב לשפוט בלי לשמוע שני צדדים?!
|
|
אני מצאתי את פס"ד הזה באינטרנט והוא פורסם באתר של בתי הדין הרבניים והעתקתיו ככתבו וכלשונו.
http://www.rbc.gov.il/Pages/PiskeDin.aspx
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:19 |
|
| |
סענדי, השמות ברור שהושמטו.
אם כי, מי שמכיר פס"דים מזהה שפס"ד זה הוא חריג בכמה מובנים. גם מבחינה תחבירית, וגם באופן הניסוח.
ממש לא בסגנון המקובל (בלי להכנס לדוגמאות ופרטים). (אף אחד לא ציפה מעולם לרמה של קצרנים/יות של ביהמ"ש, אבל...) זה לא סגנון רגיל. (בפרט שפרוטוקולים והחלטות של בתיה"ד הרבניים ערוכים בצורה שונה ותמציתית). מוזר מאד.
אשמח לקישור לפס"ד הנוכחי. (אפשרי גם לפרטי... פשוט עצלן כדי לחפש אותו באתר בתי הדין)
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 04/01/2016 23:25:10
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:22 |
|
| |
נו דברוני היכן אתה ?? אתה עדיין בשטיבל ???
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:25 |
|
| |
[quote]סענדי, השמות ברור שהושמטו. אם כי, מי שמכיר פס"דים מזהה שפס"ד זה הוא חריג בכמה מובנים. גם מבחינה תחבירית, וגם באופן הניסוח. ממש לא מקצועי. לא שציפיתי לרמת קצרנים/יות של ביהמ"ש, אבל זה לא סגנון רגיל. מוזר מאד. אשמח לקישור לפס"ד הנוכחי. (פשוט עצלן כדי לחפש אותו באתר בתי הדין) [/quote
הניסוח אכן חריג מאוד, אבל לנבלות מהסוג הזה ככה מדברים כי זאת כנראה השפה היחידה שהם מבינים כמו שכתוב "עם נבל תתנבל"
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:27 |
|
| |
נכנסתי ואכן זה מופיע. תכנס לאתר לך לגרושין תקליק יפתחו לך כמה פסקים. מתחתם לך לכותרת צו עיכוב יציאה. ותמצא. לי זה לקח חצי דקה בלי ההסבר
תוקן על ידי ליטאישעבר ב- 04/01/2016 23:28:07
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:27 |
|
| |
זה לא חריפות ההתנסחות - ראיתי חמורים מזה. (תסתכל את תיקוניי בתגובתי ותבין על מה נסובו מילותיי בחלקם).
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 04/01/2016 23:27:38
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:34 |
|
| |
חוזר בי מדבריי בהקשר האישי לגבי מקור הפסיקה ולשונה.
מצאתי באתר. צודק.
עדיין מוזר בתכלית ההתנסחות המוזרה והלא מקצועית.
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 04/01/2016 23:35:46
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:36 |
|
| |
חוצפה של הדיינים להפריע באמצע הנופש.
ברעיון, אני מסכים עם הדיינים שאם ע"י ההורים תגיע הישועה, אשריהם. השאלה שלי. שלא זכור לי בפוסקים שמזכירים כזו שיטה.
דבר אחד לא הבנתי. הרי יודעים היכן הוא. מה הוא דורש תמורת הגט ? אולי הוא רוצה לראות את הילדים שנאסר עליו ? אני פשוט לא יודע. מישהו יודע ?
אגב. אם שני הצדדים מוכנים לבוררות (בלי להסיר את הצו) הם מוזמנים לפנות אלי באישי ואפנה אותם לדיינים הנ"ל
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:45 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  |
|
|
כמו שהסברתי למעלה , מדברים איתם בשפה שהם מבינים
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:47 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  |
|
|
http://www.nevo.co.il/psika_html/rabani/RABANI-927170-8-111.htmההתנסחות והניסוח הם של שטסמן וזהו סגנונו. ההחלטה מנוסחת בצורה שתעביר את המסר ותציף את הבעיה שנובעת מחמת אותו גביר רע מעללים מחד גיסא ומאידך גיסא שלא תיפסל בבג"ץ שוודאי יוגש על ידי הגביר, (יש תקדים של בג"ץ כי אין מניעה לעצור על מנת לברר פרטים אך לא על מנת ליצור לחץ).
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2016 23:55 |
|
| |
אם האבא הוא באמת גביר שיפנה לבית המשפט כי שם אין סיכוי שהחלטת הרבנות תישאר על כנה
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 00:09 |
|
| |
| שלמלה כתבה: |  | אם האבא הוא באמת גביר שיפנה לבית המשפט כי שם אין סיכוי שהחלטת הרבנות תישאר על כנה |
|
ואם בית המשפט יורה לשחררו, זו תהיה בעיטה בבית המשפט ותומכיו שתמיד ששים להאשים את בית הדין בעגינות נשים, כשמסתבר שדווקא בית משפט שם רגליים (במידה והוא אכן ישים). נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 00:15 |
|
| |
בכל זאת אני חושב שאין הגיון להאשים קרובי משפחה, כי אין לדבר סוף , תחשוב שניה על מקרים אחרים כגון סכסוכי כספים או ירושות היעלה על הדעת להאשים קרובי משפחה ?!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/1/2016 00:16 |
|
| |
אתם באמת חושבים לרגע אחד שהגביר הזה לא התייעץ עם טובי העורכי דין בשוק? הוא לא צריך לגלוש כאן כדי לייעץ לו מה לעשות ואם הוא לא פנה לבית המשפט זה מה שיעצו לו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|