בית פורומים בחדרי חרדים

בית הדין הורה לעצור את הגביר החסיד שחשוד בעיגון כלתו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/1/2016 00:54 לינק ישיר 

מצחיק מאוד.
אי אפשר לפנות לבית המשפט. הוא יכול להגיש ערעור לביה"ד העליון. ואם הערעור ידחה, הוא יוכל להגיש בר"ע לבג"ץ.
אך עד שביה"ד העליון יואיל ברוב חסדו לתת החלטה בערעור, הוא תקוע בארץ.
וזה יכול לקחת כמה שנים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 00:54 לינק ישיר 

סיפור מזעזע!
אין שום דרישה שמצדיקה עיגון, ובמיוחד לא 10 שנים.

תוקן על ידי מכאן_ולהבא ב- 05/01/2016 00:56:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 01:04 לינק ישיר 

עובדתי כתב:
מצחיק מאוד.
אי אפשר לפנות לבית המשפט. הוא יכול להגיש ערעור לביה"ד העליון. ואם הערעור ידחה, הוא יוכל להגיש בר"ע לבג"ץ.
אך עד שביה"ד העליון יואיל ברוב חסדו לתת החלטה בערעור, הוא תקוע בארץ.
וזה יכול לקחת כמה שנים...

אני לא סבור שאתה צודק, היות והם אינם אזרחי הארץ, ודלתו של בג"ץ פתוחה בפניהם.
הם לא צד לתיק שמתנהל בבית הדין ואין הם אלא עדים וסמכותו של בית הדין בעניין זה מוגבלת, הם לא אמורים להגיש ערעור לבית הדין הגדול (לא העליון..) אלא לפנות לבג"ץ מחמת העדר סמכות למתן הצו.
מנוסח ההחלטה ניכר המאמצים להכשיר את פסק הדין על מנת שיעבור את המבחן הבגצ"י 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 01:09 לינק ישיר 

לעובדתי, שהשמיץ את הרב עידו שחר, אני לא יודע באמת את הרקע שלו והאם הוא בעל תשובה, אבל כפי שאני מכירו כיום הוא בן תורה חרדי אמיתי ובן ישיבה לכל דבר, שהתמנה ממש לאחרונה לדיין, וזה אח ד מפסקי הדין הראשונים שהוא חתום עליהם כדיין, מאידך ה"גביר" צריך הרבה אורך רוח, עם טוענת רבנית כמו זו שמייצגת את האשה, שמסוגלת לכל התיחמונים בעולם מבלי לחשוב פעמיים,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 01:37 לינק ישיר 

מניסיון אישי אני מכיר את כל הצדדים המיצגים וגם את אב"ד . לשמחתי לא מכיר את ההורים ואת "הגביר" הנאלח שמוכן כך לבזות בת ישראל ולהשאיר את נכדיו ללא מזונות למעלה מעשר שנים . 
אב"ד מוכר וידוע בתעוזתו בבית הדין בתל אביב ובכלל כאשר עיניו נשואות לבית הדין הגדול . אני  מעדיף אותו מאב"ד אחר באותו מחוז שלמרות שהאב נתן גט לא זוכה לראות את ילדיו למעלה מעשור שנים .

זכתה האישה שלצידה עומדת הגברת דבורה בריסק  מארגון יד לאישה כדי לתת לה עזר מול העוול והבוז לה זוכה העלובה הזאת מצד הורי הבעל האכזר .

ולאותו גביר עלוב נפש וחדל אישים דע כי כל ההון שלך וכל מעשה הצדקה שלך לא יועילו לך כאשר אתה מסייע ומתאכזר לאישה הזאת . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 10:35 לינק ישיר 

עובדתי ובזמן:
באופן כללי, עד אינו יכול להגיש ערעור על צו עיכוב יציאה. שום ערעור לשום ערכאה. וגם לא בר"ע.
ומנגד, כאן מדובר בתושבי חו"ל, שאינם אזרחי ישראל.
לא ניתן כלל לחייבם להגיע לארץ למתן עדות.
אך אחרי שהם כאן, לא ידוע לי על חוק או תקדים בעניין.
על נתבעים תושבי חו"ל יש סמכויות.
יש כאן שני שאלות.
1. האם יש לבית הדין סמכות על עדים תושבי חו"ל?
2. אם אין סמכות, מהו מקום הערעור?
להערכתי ניתן לערער, רק לערכאה הבאה בתור - ביה"ד הגדול.
בכל מקרה, אני מניח שהם יגישו ערעורים לכל מקום אפשרי, ולא ירצו להיות תקועים כאן עד הגט בפועל, או עד שביה"ד יחליט שאינו זקוק עוד לעדותם. (סביר שביה"ד לא יזדקק לעדותם רק אחרי מתן הגט)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 10:53 לינק ישיר 

ממנו יראו וכן יעשו

הלוואי שהנורמות של בית דינו של הרב שטסמן יחדרו ויחלחלו לאותם בתי דין פרטיים מסויימים שהתרגלו כבר לאחוז את המקל משני קצותיו: גם מאדירים את סמכותם כ"בית דין" ומצד שני אינם מחוייבים לכלום כי הם רק בוררים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 10:59 לינק ישיר 

יש את בג"ץ 3407/15 במקרה דומה בג"ץ קבע כי הסמכות נתונה לבית הדין הגדול ודחה את העתירה מחמת אי מיצוי הליכים.
רק שפה מדובר בתושבי חוץ.
חוששני שעיכוב יציאה נגד מי שאינו תושב הארץ הוא מעשה פוגעני ודורסני אף שלטעמי בנסיבות העניין הדבר מידתי. בכל מקרה ברי כי בג"ץ הוא וודאי כתובת, אף שסביר כי העתירה תידחה מחמת חוסר ניקיון כפיים ואי מיצוי הליכים ואו אז דלתו של הגדול נפתחת.
אין טעם לפנות רק לבית הדין הגדול כי ההליכים יימשכו זמן רב, אולי פנייה לבג"ץ בשילוב עם ערעור לגדול.

בכל מקרה נקווה שהגביר ובנו יתעשתו במהרה !

תוקן על ידי בזמן ב- 05/01/2016 11:05:29

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 11:13 לינק ישיר 

מאור_עינים כתב:
זוהי חוצפה לעצור הורים בענין בנם

גם באם יישבעו שהם מוכנים שהבן ייתן גט, הבן לא מוכן לתת גט, לכן עוצרים את ההורים
זה ממש מדינת רוסיה במיטבה

הכל לגיטימי.

מה שלא לגיטימי זה לעגן אשה - 10 שנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 11:21 לינק ישיר 

בזמן כתב:
יש את בג"ץ 3407/15 במקרה דומה בג"ץ קבע כי הסמכות נתונה לבית הדין הגדול ודחה את העתירה מחמת אי מיצוי הליכים.
רק שפה מדובר בתושבי חוץ.
חוששני שעיכוב יציאה נגד מי שאינו תושב הארץ הוא מעשה פוגעני ודורסני אף שלטעמי בנסיבות העניין הדבר מידתי. בכל מקרה ברי כי בג"ץ הוא וודאי כתובת, אף שסביר כי העתירה תידחה מחמת חוסר ניקיון כפיים ואי מיצוי הליכים ואו אז דלתו של הגדול נפתחת.
אין טעם לפנות רק לבית הדין הגדול כי ההליכים יימשכו זמן רב, אולי פנייה לבג"ץ בשילוב עם ערעור לגדול.

בכל מקרה נקווה שהגביר ובנו יתעשתו במהרה !

תוקן על ידי בזמן ב- 05/01/2016 11:05:29

אי אפשר לפנות לשני מקומות במקביל.
ואני מניח שאין אפשרות לפנות לבג"צ אלא רק לביה"ד הגדול. וכי הם תקועים בארץ עד הגט בפועל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 11:34 לינק ישיר 

אני מכיר מקרה דומה, בו עוכב בעל תושב חו"ל -אזרח ישראל (לא עד) מיציאה מהארץ. הבעל הגיש ערעור בבית הדין הגדול, העיכוב בוטל בו ביום לאחר שהבעל הצהיר שהדיונים בנושא מתנהלים בבית דין פלוני ופלוני שבמקום מגוריו [גם צד האשה היתה חייבת להסכים לכך] ולאחר שהבעל השליש גט לבית הדין למקרה שיוכח שהוא לא ציית לדינא. לאחר שני תנאים אלו שוחרר הבעל מיד מעיכוב היציאה.
לכאורה, על אחת כמה וכמה, במקרה דנן, שהבעל והאשה שניהם תושבי חו"ל, וגם ההורים שהבי"ד מנסה לכפות עליהם להיות עדים - הם תושבי חו"ל, לכל היותר ביה"ד יכול לחייב אותם לפנות לבית דין במקום מגורם, אבל איך יוכלו לכפות עליהם להעיד כאן בארץ?? 
[הבהרה: אינני מנסה להצדיק כלל את מעשה הנבלה של עיגון האשה. אבל ההליך שהבי"ד נקט נראה לי קצת מרחיק לכת, ויהיה מעניין לראות מה יגידו על זה בעליון...] 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 11:41 לינק ישיר 

לפי הנאמר האישה תושבת ישראל כיום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 14:03 לינק ישיר 

למעשה הרשעים האלו מעוכבי יציאה כבר מחודש תשרי.
ההחלטה שניתנה לפני שבוע וחצי, הינה רק דחיית בקשתם לביטול הצו.
כמה זמן ייקח לרשעים הגאותנים לסגת מעקשנותם המזעזעת???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 22:30 לינק ישיר 

'מאור_עינים' ,
יש התפתחויות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/1/2016 22:47 לינק ישיר 

ועדיין לא שמענו מיהו הגביר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בית הדין הורה לעצור את הגביר החסיד שחשוד בעיגון כלתו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.