| נשלח ב-6/1/2016 05:20 |
|
| |
אני מצדיע בפני הרכב זה שבבית הדין.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 09:32 |
|
| |
מעניין שמיטלמן הגדול לא הצליח מול בריסק הזו, מיטלמן מוכר כמי שמשתמש בשיטות כאלו כלפי הצד השני, והנה זה חרב פיפיות והוא לא מצליח להפוך את הקערה על פיה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 09:48 |
|
| |
מאור עינים. רוסיה תהיה כאן בשביל העדה החרדית כשיתחילו לירות בכל מי ששומר שבת. כרגע גם אם יירו בהפגנות שלכם בראש של כל מי שזורק אבן על מכוניות ושוטרים, זו לא רוסיה, זה בסך הכל ארצות הברית.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 10:07 |
|
| |
| נוטה2 כתב: |  | מעניין שמיטלמן הגדול לא הצליח מול בריסק הזו, מיטלמן מוכר כמי שמשתמש בשיטות כאלו כלפי הצד השני, והנה זה חרב פיפיות והוא לא מצליח להפוך את הקערה על פיה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דבורה בריסק נחשית ענקית (לטובה כמובן), הרבה כאלו שנחשבים 'גדולים' נפלו שדודים לרגליה...
כל הכבוד לה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 10:35 |
|
| |
| נוטה2 כתב: |  | מעניין שמיטלמן הגדול לא הצליח מול בריסק הזו, מיטלמן מוכר כמי שמשתמש בשיטות כאלו כלפי הצד השני, והנה זה חרב פיפיות והוא לא מצליח להפוך את הקערה על פיה
|
|
אם זה כישלון של מיטלמן או לא תעיין בשורות הבאות מתוך פסה"ד שהביא פותח האשכול:
בסיומו של הדיון שוחח בית הדין עם באי כוח הצדדים והציע מתווה הגון לסיומה של פרשיית העגינות. האישה ובאת־כוחה קיבלו את המתווה על אף הסיכונים הלא מבוטלים אשר כרוכים בו. גם בא־כוח המבקשים קיבל את המתווה והודה כי הוא ראוי והגון. סוכם כי בא־כוח המבקשים ינסח הסכם בתוך ימים אחדים. דא עקא, בעוד בא־כוח המבקשים מודיע שוב ושוב כי ההסכם קרוב, הימים האחדים הלכו וארכו לכדי חודש ימים – וכגודל הצפייה כך גודל האכזבה. לאחר כחודש ימים הודיע בא־כוח המבקשים כי הוא מושך את ידו מן העניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2016 14:46 |
|
| |
נראה מההתנהלות של "הגביר הכועס", שלא מדובר רק בסדיסט אלא גם במזוכיסט.
גועל נפש!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/2/2016 21:42 |
|
| |
מה חדש בתיק? אגב, מדובר בחסיד ערלוי. (לא אכתוב את שמו) הוא טוען שאין לו השפעה על בנו, וכי בנו בכלל לא גר איתו באותה מדינה (וזה נכון עובדתית), ואין ביניהם שום קשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2016 08:19 |
|
| |
פשט חדש ב'אל תדון את חברך עד שתגיע למקומו'. אולי כל המשמיצים רוצים להגיע למצבו (הכספי) של הגביר :)
תוקן על ידי קורלדרו ב- 02/02/2016 08:19:25
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 21:54 |
|
| |
לראשונה: בית הדין הטיל עונש מאסר על אביו של סרבן גט לראשונה בישראל: בית הדין הרבני הטיל מאסר של 30 יום, על נגיד חרדי מארצות הברית התומך בבנו המסרב להעניק גט לאשתו • הנגיד הפעיל לחץ כבד באמצעות רבנים ואישי ציבור - כדי להשפיע על בית הדין, אך כשל
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 23:07 |
|
| |
לא תגורו מפני איש
אשרי בית הדין !!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 23:30 |
|
| |
אני לא מבין מה הזכות לפגוע באבא גם אם הבן נבלה סרוחה טבעי שאבא יעזור לבנו גם במקרה שהוא גנב שודד אנס רוצח ונרקומן ... נראה לי מוזר ובבית משפט נראה לי שזה לא יעבור אולי צריך להפוך את העגונה לאלמנה אבל מה הקשר לאבא ? או שיסבירו מה הסיפור .... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/3/2016 23:31 |
|
| |
עובדתי, נראה מסגנונך, כי לא די שעני בדעת הינך, במידות טובות גם לא שפר גורלך. אישה נכה - ויש דרגות שונות של נכות, כאמור - לא זכאית להינשא בשנית?! וילדיו לא זכאים לאוכל וביגוד והבראה?! זו כמובן הערה מרושעת שמעידה כמה 'נשמה טובה' הינך. לגבי עתירה לבג"ץ לצו 'עשה' לביטול צו העיכוב, ניתן לקבל פסק תוך ימים, רק צריך לשלשל סכום קרוב ל 6 ספרות לעו"ד שיגיש עתירה שכזו. אבל הרי הוא "גביר"... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 08:49 |
|
| |
חלילה! שאלתי בכנות לגבי האשה. אם כי אין זה מוריד מחובתם של ביה"ד לסייע לה. לשואלים באישי, לא אחשוף את שם משפחתו, מי שירצה, יוכל לברר בערלוי. ובאמת אין לגביר השפעה על בנו, אך סביר מאוד שהמאסר בכלא, המצטרף לאיסור יציאה, יגרמו לבן לרחם על האבא.
הערה לסבא הגביר, בתקווה שמישהו יעביר לך את הדברים. לו היית מפרנס את נכדיך, ביה"ד לא היה פוגע בך כלל. אני יודע שאתה טוען שלא פרנסת אותם, כיון שלא היו בקשר אתך. אך אחרי הכל, הם הנכדים שלך. והם לא היו בקשר אתך, בכלל מעשי בנך. וכיון שלא חסר לך כסף, היה עליך לפרנס את נכדיך משום מצוות צדקה, ומבשרך לא תתעלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 08:50 |
|
| |
| סגן כתב: |  | יש את בג"ץ 3407/15 במקרה דומה בג"ץ קבע כי הסמכות נתונה לבית הדין הגדול ודחה את העתירה מחמת אי מיצוי הליכים. רק שפה מדובר בתושבי חוץ. חוששני שעיכוב יציאה נגד מי שאינו תושב הארץ הוא מעשה פוגעני ודורסני אף שלטעמי בנסיבות העניין הדבר מידתי. בכל מקרה ברי כי בג"ץ הוא וודאי כתובת, אף שסביר כי העתירה תידחה מחמת חוסר ניקיון כפיים ואי מיצוי הליכים ואו אז דלתו של הגדול נפתחת. אין טעם לפנות רק לבית הדין הגדול כי ההליכים יימשכו זמן רב, אולי פנייה לבג"ץ בשילוב עם ערעור לגדול.
בכל מקרה נקווה שהגביר ובנו יתעשתו במהרה !
תוקן על ידי בזמן ב- 05/01/2016 11:05:29 אי אפשר לפנות לשני מקומות במקביל. ואני מניח שאין אפשרות לפנות לבג"צ אלא רק לביה"ד הגדול. וכי הם תקועים בארץ עד הגט בפועל. |
|
התברר שהם אכן תקועים עד למתן הגט בפועל, ולא רק תקועים בארץ, אלא גרוע מכך. תקועים בכלא הישראלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 09:26 |
|
| |
| בניומין כתב: |  | |
|
יש הבדל בין פשע זה לפשעים שמנית,
אב יכול לתמוך בבנו שכשל.
אך תוך כדי פשע לתת לו גיבוי ופידבק, באופן שמעודד את התמשכות הפשע - זהו פשע גם של האב.
|
|
|
|
|