|
|
| נשלח ב-7/1/2016 20:41 |
|
| |
לפי השכל הישר, טבע האדם שהוא לא ירצה שבת זוגו תתערבב עם גברים שלא לצורך - - - על האישה בסיפור להתאמן ולהשתפר בעניין. אלא שבזמנינו הבילבול חוגג, נתהפכו היוצרות וכולם משוחחים ומתבדחים עם כולם, הצניעות לא חוגגת וזה עוד נחשב נורמלי נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2016 01:00 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  | לפני שאני "מתיישב" לקרוא את כל התגובות המאוד מרחיבות דעת (בדרך כלל) אני מוכרח לומר לך יישר-כוח ענק!!!!!
מאוד מאוד נהניתי לקרוא את הדברים, שהובאו בבסדר מופתי, דבר דבור על אופניו, וחיזקו אותי חיזוק גדול...בנוסף, לא הכרתי חלק מהמקורות, ותודות לך גם החכמתי.
דע לך ששכרך עצום ביותר על החיזוק הגדול שאין לי שום ספק שכמו שחיזקת אותי- חיזקת פה המון ניקים וניקיות מי יותר ומי פחות...
על הדרך של ההכרת הטוב, רציתי לבקש אם אפשר אולי, שתעלה בהזדמנות חיבור נרחב יותר בנושא, בו תיכנס מעט יותר לעובי הקורה ולדברי (בעיקר) האחרונים, הכתיבה שלך בהחלט פתחה פה תיאבון לעוד.
נ.ב. החברותא שלי בדיוק עובר מקום מגורים, אתה פנוי לסיידר א'? ;)
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
יש"כ גם לך.
האמת, שמטרתי העיקרית כמעט בכתיבתי בייחס לדברים בסגנון זה, הוא דווקא הבעת הצד התורני וההשקפתי שבדברים אלו, וכן, מספיק לי אם מישהו אחד או מישהי אחת תתחזק בדברים אלו, ותהא זה זכותי.
אני שמח שהצלחתי בזה.
ובל"נ אשתדל להרחיב בנושא בהמשך. בל"נ.
אין לי מושג לאן הוא עובר החברותא שלך, אולי הוא מתקרב אלי ואתה בכלל במקום אחר, אז אולי אקבע איתו. אבל האמת שעיתותי דיי מלאים, אבל אם אתה ממש ממש רציני, אולי אשקול זאת :P
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2016 01:06 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | מחכים מדהים! עניתם כבר על הכל..=)
תודה. השתדלתי באמת להקיף את הנושא הגם שזה בקצרה, אבל שיכיל את הזווית של העולם, התורנית, מעט מקורות, ומסקנות.
מה אגיד לך.. אין מה להגיד רק לברך ברוך שנתן מחכמתו..תן לי קצת
כמו שאמר החכם "תגיד מה שתגיד אין לי מה לגיד". שויין... לברך? ולוואי שאגיע לשם. אם אגיע, מסתבר שאומר כדברי התנא רבי עקיבא...תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 07/01/2016 17:54:40 לא מדובשך ולא מעוקצך..שבת שלום? |
|
דובשך? דבש וחלב תחת לשונך... וגם תחת לשוני.
עוקצך? יש אליה שקוץ בה. אך אצלי אני משתדל שתהיה אליה ללא קוץ.
מעט תמהני באשר לכוונתך.
שבת שלום? יש עוד כ-20 שעות עד שבת בזמן שאת כתבת את זה, ו-15.5 שעות מהזמן שאני כותב את השורות הללו. אז... טייק איט איזי אומני :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2016 01:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  | לפי השכל הישר,
טבע האדם
שהוא לא ירצה שבת זוגו
תתערבב עם גברים שלא לצורך - - -
על האישה בסיפור
להתאמן ולהשתפר בעניין.
אלא שבזמנינו
הבילבול חוגג,
נתהפכו היוצרות
וכולם משוחחים ומתבדחים עם כולם,
הצניעות לא חוגגת
וזה עוד נחשב נורמלי
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
בא נאמר שלמיטב הבנתי, הבחורה שבסיפור לא הייתה צריכה 'להשתנות', אלא הייתה צריכה 'להבין'.
בשיחה המשולשת שהייתה, היא הבינה את זה כל כך טוב, שבשבוע שאחרי היא לחשה לאוזנו שהיא רוצה להתחתן איתו (העלתי את הנושא הנישואין בשיחה מהזווית שחבל שישרפו סתם את הזמן שלהם.. אך לא אלאה אותך בכל מה שהיה במשך השעות הללו)
אהה.. ועוד סוד קטן, השבוע הוא עומד להציע לה נישואין באופן רשמי. אז ב"ה. סוף טוב הכל טוב.
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 08/01/2016 01:14:37
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2016 06:59 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | תודה רבה אביה. הטעות כתיב ידועה לי, עניין של מרוץ הכתיבה וחוסר שימת לב, כלשאחמ"כ כבר היה מאוחר. מקווה שלא תחשדיני בזילות לימוד הדקדוק בצעירותי, כי לא זלזלתי :P |
|
חס ושלום.קורה..ואתה אל תחשוד בי כבקורתית בלתי נסבלת..הטעות היחידה הזו הציקה לי בעין ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2016 09:57 |
|
| |
| נועם_ושלום כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | לפי השכל הישר, טבע האדם שהוא לא ירצה שבת זוגו תתערבב עם גברים שלא לצורך - - - על האישה בסיפור להתאמן ולהשתפר בעניין. אלא שבזמנינו הבילבול חוגג, נתהפכו היוצרות וכולם משוחחים ומתבדחים עם כולם, הצניעות לא חוגגת וזה עוד נחשב נורמלי נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בא נאמר שלמיטב הבנתי, הבחורה שבסיפור לא הייתה צריכה 'להשתנות', אלא הייתה צריכה 'להבין'. בשיחה המשולשת שהייתה, היא הבינה את זה כל כך טוב, שבשבוע שאחרי היא לחשה לאוזנו שהיא רוצה להתחתן איתו (העלתי את הנושא הנישואין בשיחה מהזווית שחבל שישרפו סתם את הזמן שלהם.. אך לא אלאה אותך בכל מה שהיה במשך השעות הללו)
אהה.. ועוד סוד קטן, השבוע הוא עומד להציע לה נישואין באופן רשמי. אז ב"ה. סוף טוב הכל טוב.
תוקן על ידי נועם_ושלום ב- 08/01/2016 01:14:37 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2016 12:28 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | תודה רבה אביה.
הטעות כתיב ידועה לי, עניין של מרוץ הכתיבה וחוסר שימת לב, כלשאחמ"כ כבר היה מאוחר. מקווה שלא תחשדיני בזילות לימוד הדקדוק בצעירותי, כי לא זלזלתי :P
חס ושלום.קורה..ואתה אל תחשוד בי כבקורתית בלתי נסבלת..הטעות היחידה הזו הציקה לי בעין ;) |
|
אוקי.
אבל למדתי ממך שאת מודה שאת ביקורתית, רק לא ברמה בלתי נסבלת...:P
צוחק... הכל בסדר...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2016 12:28 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | נועם_ושלום כתבה: |  |
טבע האדם
שהוא לא ירצה שבת זוגו
על האישה בסיפור
להתאמן ולהשתפר בעניין.
אלא שבזמנינו
הבילבול חוגג,
נתהפכו היוצרות
הצניעות לא חוגגת
וזה עוד נחשב נורמלי
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
בא נאמר שלמיטב הבנתי, הבחורה שבסיפור לא הייתה צריכה 'להשתנות', אלא הייתה צריכה 'להבין'.
בשיחה המשולשת שהייתה, היא הבינה את זה כל כך טוב, שבשבוע שאחרי היא לחשה לאוזנו שהיא רוצה להתחתן איתו (העלתי את הנושא הנישואין בשיחה מהזווית שחבל שישרפו סתם את הזמן שלהם.. אך לא אלאה אותך בכל מה שהיה במשך השעות הללו)
|
|
|
יש"כ יש"כ...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2016 01:03 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | נועם_ושלום כתבה: |  |
טבע האדם
שהוא לא ירצה שבת זוגו
על האישה בסיפור
להתאמן ולהשתפר בעניין.
אלא שבזמנינו
הבילבול חוגג,
נתהפכו היוצרות
הצניעות לא חוגגת
וזה עוד נחשב נורמלי
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
אכן הציע לה, וב"ה אמרה לו "כן"....:)))
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2016 15:44 |
|
| |
פוסט מדהים נכון ומרתק. מחכה להמשך שהבטחת.
|
|
|
|
|