|
|
| נשלח ב-9/1/2016 22:41 |
|
| |
'קאברים' - טיפים, עצות והדרכה
בעת האחרונה החלו כמה מחברי הפורום להעלות את יצירותיהם לשירי מיאמי, לפורום.
להלן כמה טיפים, עצות והוראות כדי ש'הקאבר' יוכל לצאת באופן הטוב ביותר: 1) כדאי לעשות 'קאבר' על שיר שבאופן אישי מאוד אוהבים אותו. ככה תוכלו להתחבר אליו יותר טוב. 2) קודם העלאה, יש להתאמן היטב ואח"כ להקליטו ולעלותו לפורום באמצעות סרטון או כקובץ ליוטיוב או למייל של הפורום. 3) בזמן ההקלטה, יש לאטום את החדר היטב( כלומר לסגור דלתות וחלונות ע"מ שאיכות ההקלטה תהיה המקסימלית ביותר.(הקלטות באיכות ירודה אין טעם להעלות). 4) חברת פורום אשר ביחד עם נגינתה שרה, יכולה לשלוח למיאמוש או לאסתרק והם יעבירו לחברות הפורום בלבד (חוץ מזה אין אישור כלל להעלות לפורום שירים המושרים בפה!).חברי פורום יכולים להעלות גם שירים מעורבים עם נגינה. 5) למי שיש ספק מוטב שיתייעץ קודם עם המנהלים.
בהצלחה!!!   נ.ב אם יש לכם עוד עצות טיפים וכדו' זה, בבקשה שתפו אותנו.
תוקן על ידי פרחי_מיאמי ב- 09/01/2016 22:40:54
תוקן על ידי netson ב- 10/01/2016 20:51:27
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2016 23:13 |
|
| |
כלל ראשון זה, לא להתבייש להעלות, את/ה יודע/ת לנגן, לבצע יפה?... כולנו נשמח לשמוע, וגם אם יש זיוף שניים, או שאת/ה לא בטוח/ה בעצמך, אין בעיה, פה מקבלים הכל:) ואם מעלים איזה מנגינה שניגנתם, יהיה נחמד לצרף גם את התווים לאחרים שיודעים לנגן גם כן ויודעים לקרוא תווים,
וכמובן, אם יש פה צופים ועוקבים אחרי הפורום והאשכולות, גם ביצועים שלכם אפשר לקבל, ולפתוח ניק, ואם לא, אז לשלוח למייל של לוידת מי...
זו רק דעתי מה דעתכם? :))
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2016 23:18 |
|
| |
דעתי כדעתך. מי שמתבייש-מתייבש;) אז קדימה,אני לא אנקוב כאן בשמות,אבל יש כאן הרבה חברים וחברות פורום מוכשרים שנשמח לקבל מהם קאבר! מי שמעוניין לשלוח למייל כדי שנעלה לפורום בצורת סרטון ביוטיוב,מוזמן לשלוח ל [email protected]ואני בע"ה אעלה אותו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-10/1/2016 12:45 |
|
| |
מי שמתבייש לא מפחד את המנגינה לאבד....
נכדי בן השבע עשרה מנגן היטב על חליל צד, אראה לנכון לבקש מעמו לנגן את אחד משירי מיאמי.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2016 16:27 |
|
| |
|
| נשלח ב-12/1/2016 16:29 |
|
| |
אני ממש רוצה להעלות... אבל אין לי זמן:) אולי אעשה מאמץ בקרוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2016 22:23 |
|
| |
| אסתרק כתב: |  | | אני ממש רוצה להעלות... אבל אין לי זמן:) אולי אעשה מאמץ בקרוב... |
|
מצפים למשהו...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|