| נשלח ב-11/1/2016 19:33 |
|
| |
שלשלת ג'וניור 3 - מיכאל ויינגרטן
* xcodebase=" http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab" height="344" width="425" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" > <* ההמתנה היא כמעט נגמר לשלשלת ג'וניור 3 - Thankful.האלבום החדש כולל 10 שירים חדשים שהלחינו את כל יצחק רוזנטל, והופעות אורח של אף הקינדרלך מישראל וידידים ג'וניור מקהלת בניהולו של דני גרוס. בהמשך ניתן לקבל רק טעימה קטנה ממה שיש באלבום הזה מדהים להציע, ואם סמפלר הוא אינדיקציה כלשהי, זה האלבום שכולנו כבר מחכה. שלשלת ג'וניור הוא: ארי אטינגר, משה רובין, מיכאל ויינגרטן עם הופעת אורח של יהודה אריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 19:39 |
|
| |
המיכאל ויינגרטן הוא מהחדשים? אני פשוט נהנה לראות פה תחיית המתים. קומו ועורו ישנים!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 19:44 |
|
| |
הי! אני יודעת... מיכאל וינגרטן הוא מהחדשים, נראה לי שהוא זה ששר ביחד עם פרמלן את 'הי וויל אנסר אס' אני צודקת?... למדתי משו מהפסח האחרון בכל הנוגע למיאמי?...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 19:47 |
|
| |
פרמלן? אולי התכוונת לפרלמן? ברוך בואך!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 19:57 |
|
| |
רגע מיכאל ויינגרטן הוא היום במקהלה, אז איך הוא שר בשלשלת ג'וניור, אסור להם תוך כדי להיות במקום אחר, למיטב ידיעתי יוסי שיק עף מהמקהלה בגלל זה. או שזה מיכאל ויינגרטן אחר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 20:00 |
|
| |
כן, התכוונתי לפרלמן, טעות הקלדה... עכשיו אני נזכרת בפרלינים ששריונה חייבת לשלוח לי מבלגיה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 20:06 |
|
| |
תשובות לכל המתעוררים: ניו יורק- זה יוסי שיק שעף היות והצטרף לשלשלת ג'וניור בשעה שהיה חתום קבע אצל ירחמיאל ביגון שליט''א. מהעלעלעל- טעות לעולם חוזרת בתנאי שהיא אף עוזרת. גב' בלגיה מחלקת ככה שוקולדים? תמסרי לה שאני לא עז.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 20:17 |
|
| |
אני לא מאמין. איזו עריקה מפרחי מיאמי! מיאמי הפסידו. אבל יש עוד קולות משובחים. מענין מי הם שאר הילדים!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 20:18 |
|
| |
בכלל, המקור של הט.ל.ח. בא מהרמב"ם כשהוא דיבר על איזה הלכה משו, שאם עלתה בידו טעות - לעולם חוזר. וחכמים שבדורנו הלכו והפכו את המילה 'חוזר' בקשר לטעות במקום לאדם שעושה אותה... אם לא עז, אז חיה אחרת זה בטוח.. היא לא מחלקת ככה, מה פתאום, רק לפעמים...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 20:21 |
|
| |
| netson כתב: |  | | אני לא מאמין. איזו עריקה מפרחי מיאמי! מיאמי הפסידו. אבל יש עוד קולות משובחים. מענין מי הם שאר הילדים! |
|
חולק עליך, ידידי הצעיר. הוא הפסיד את מיאמי לא מיאמי אותו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 20:23 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/1/2016 20:25 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | הי! אני יודעת... מיכאל וינגרטן הוא מהחדשים, נראה לי שהוא זה ששר ביחד עם פרמלן את 'הי וויל אנסר אס' אני צודקת?... למדתי משו מהפסח האחרון בכל הנוגע למיאמי?... |
|
לא זה צבי שמחון ששר עם פרלמן. מיכאל ווינגרטן שר בלייבעדיק. אחד הילדים המתוקים שיש במקהלה! למה הוא יצא?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 20:26 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | רגע מיכאל ויינגרטן הוא היום במקהלה, אז איך הוא שר בשלשלת ג'וניור, אסור להם תוך כדי להיות במקום אחר, למיטב ידיעתי יוסי שיק עף מהמקהלה בגלל זה. או שזה מיכאל ויינגרטן אחר? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
נכון! זה מה שמתמיה כאן בסיפור.. זה ממש מזכיר את הסיפור עם יוסף שיק שלא נגמר בטוב!!
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 20:31 |
|
| |
לא אכנס להתפלספות מי הפסיד יותר! קולו יחסר מאוד, אמשיך לחפש את פניו במקהלה ולא אמצא!
אלכס- ראשית, תודה על העדכון!
שנית, אתה יודע לומר האם שלשלת ג'וניור אמורים להופיע באסק הקרוב?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 20:34 |
|
| |
האמת שהקול שלו השתנה יחסית בהופעה האחרונה. אלכס-יישר כח על העדכון:)
|
|
|
|
|