http://www.macromedia.com/go/getflashp" /> פורום: פרחי מיאמי Miami Boys Choir - שלשלת ג'וניור 3 - מיכאל ויינגרטן – בחדרי חרדים
בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שלשלת ג'וניור 3 - מיכאל ויינגרטן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/1/2016 22:28 לינק ישיר 

זה מאוד עצוב שילד יוצא מהמקהלה.
ולמיכאל היה קול טוב והופעת במה מעולה ביותר!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/1/2016 22:29 לינק ישיר 

אולי הוא יצא כי הקול שלו התחלף?
למה להיות עצובים ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2016 22:31 לינק ישיר 

כי הוא פרש למקהלה אחרת..
זה אומר שהיה כאן סיפור לא ממש נחמד מאחורה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/1/2016 22:32 לינק ישיר 

הנכד שלי פעם סיפר לי שירחמיאל מחזיק אותם קצר מאד.
יתכן והייתה מעידה כלשהי והוא הוצא בעדינות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/1/2016 22:38 לינק ישיר 

גם ייתכן.
וייתכן שזו בדיוק הייתה המעידה..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/1/2016 08:42 לינק ישיר 

ואולי הוא פשוט רצה ללכת לשלשלת ג'וניור ומכיוון שאי אפשר להיות בשתי מקהלות בבת אחת, הוא עזב את מיאמי?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/1/2016 13:22 לינק ישיר 

הייתי יותר הולכת על הכיוון של גריני.

שלשלת היא מקהלה קטנה יותר שיש בה פחות תחרותיות, זה א', ואני מאמינה גם ששלשלת הם אלו שניגשו אליו לבקש ממנו להצטרף אליהם, זה ב'. אם זה נכון זה נורא מחמיא ויוקרתי להיות חלק מקבוצה קטנה ונבחרת, ועוד שהגעת אחרי שביקשו ממך.

למרות שכמובן לדעתי בשלשלת פחות ישמעו אותו מאשר במיאמי, כלומר, מקהלת מיאמי הרבה יותר מפורסמת ולכן שומעים עליה יותר משלשלת.

כך או כך, נאחל לו בהצלחה להיכן שיפנה.
לא הייתי פורצת בזעקות שבר, כי המקהלה תשרוד יפה בלעדיו (בשונה מדוד פרלמן שהיציאה שלו הייתה משמעותית יותר)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/1/2016 14:28 לינק ישיר 

זעקות שבר? נא! נא! 
לא להגזים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/1/2016 14:47 לינק ישיר 

יש הרבה ממשהו בדבריכם. :)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/1/2016 20:29 לינק ישיר 

אני דווקא חושבת שזה הפסד רציני למקהלה. הוא היה אחת מהקולות הטובים בתקופה זו. חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/1/2016 20:30 לינק ישיר 

למה דווקא?
אני גם חושבת כך.
)ויעידו התגובות שלי בענין)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2016 00:49 לינק ישיר 

הגישה שלי היא פשוטה: אני בעיקר שמח, ומאוד, ולמה? מיכאל ויינגרטן יש לו קול מדהים שכולכם אהבתם, והבשורה היא שמהיום תשמעו אותו יותר ויותר, בגלל שהוא הולך להיות במקהלה קטנה, אז אמנם המקהלה הפסידה אותו, נכון. אבל נשמע אותו עוד הרבה.. וגם שאני מאוד אוהב את שלשלת ג'וניור..( מותר?! ) יש להם סגנון יפה, אמנם לא על טהרת הקודש כמו ירחמיאל אבל גם לא ישיבה בויס.
לדעתי חלק ממה שאנחנו אוהבים במיאמי זה את הילדים אז גם אם הוא עבר למקהלה אחרת אל לנו לבכות כ"כ.
אבל אני מאוד מאוד מזדהה עם התחושה שמיאמי זה הבייבי של כולנו וזה פיאר את המקהלה וזה ירד, אני מבין ומקווה שיבואו במקומו כוכבים חדשים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2016 00:50 לינק ישיר 

אגב נשמע דיסק יפה מאוד, יש שם שיר בעברית מאוד יפה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/1/2016 02:45 לינק ישיר 

ניורק כתבה:

הגישה שלי היא פשוטה: אני בעיקר שמח, ומאוד, ולמה? מיכאל ויינגרטן יש לו קול מדהים שכולכם אהבתם, והבשורה היא שמהיום תשמעו אותו יותר ויותר, בגלל שהוא הולך להיות במקהלה קטנה, אז אמנם המקהלה הפסידה אותו, נכון. אבל נשמע אותו עוד הרבה.. וגם שאני מאוד אוהב את שלשלת ג'וניור..( מותר?! ) יש להם סגנון יפה, אמנם לא על טהרת הקודש כמו ירחמיאל אבל גם לא ישיבה בויס.
לדעתי חלק ממה שאנחנו אוהבים במיאמי זה את הילדים אז גם אם הוא עבר למקהלה אחרת אל לנו לבכות כ"כ.
אבל אני מאוד מאוד מזדהה עם התחושה שמיאמי זה הבייבי של כולנו וזה פיאר את המקהלה וזה ירד, אני מבין ומקווה שיבואו במקומו כוכבים חדשים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/1/2016 03:43 לינק ישיר 

ניורק- למה אתה חושב ששלשלת ג'וניור הם לא על טהרת הקודש -לפחות לא כמו פרחי מיאמי?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שלשלת ג'וניור 3 - מיכאל ויינגרטן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.