|
|
| נשלח ב-11/1/2016 22:28 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/1/2016 22:29 |
|
| |
אולי הוא יצא כי הקול שלו התחלף? למה להיות עצובים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 22:31 |
|
| |
|
| נשלח ב-11/1/2016 22:32 |
|
| |
הנכד שלי פעם סיפר לי שירחמיאל מחזיק אותם קצר מאד. יתכן והייתה מעידה כלשהי והוא הוצא בעדינות.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2016 22:38 |
|
| |
|
| נשלח ב-12/1/2016 08:42 |
|
| |
ואולי הוא פשוט רצה ללכת לשלשלת ג'וניור ומכיוון שאי אפשר להיות בשתי מקהלות בבת אחת, הוא עזב את מיאמי?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2016 13:22 |
|
| |
הייתי יותר הולכת על הכיוון של גריני.
שלשלת היא מקהלה קטנה יותר שיש בה פחות תחרותיות, זה א', ואני מאמינה גם ששלשלת הם אלו שניגשו אליו לבקש ממנו להצטרף אליהם, זה ב'. אם זה נכון זה נורא מחמיא ויוקרתי להיות חלק מקבוצה קטנה ונבחרת, ועוד שהגעת אחרי שביקשו ממך.
למרות שכמובן לדעתי בשלשלת פחות ישמעו אותו מאשר במיאמי, כלומר, מקהלת מיאמי הרבה יותר מפורסמת ולכן שומעים עליה יותר משלשלת.
כך או כך, נאחל לו בהצלחה להיכן שיפנה. לא הייתי פורצת בזעקות שבר, כי המקהלה תשרוד יפה בלעדיו (בשונה מדוד פרלמן שהיציאה שלו הייתה משמעותית יותר)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2016 14:28 |
|
| |
זעקות שבר? נא! נא! לא להגזים.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2016 14:47 |
|
| |
|
| נשלח ב-12/1/2016 20:29 |
|
| |
אני דווקא חושבת שזה הפסד רציני למקהלה. הוא היה אחת מהקולות הטובים בתקופה זו. חבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/1/2016 20:30 |
|
| |
|
| נשלח ב-13/1/2016 00:49 |
|
| |
הגישה שלי היא פשוטה: אני בעיקר שמח, ומאוד, ולמה? מיכאל ויינגרטן יש לו קול מדהים שכולכם אהבתם, והבשורה היא שמהיום תשמעו אותו יותר ויותר, בגלל שהוא הולך להיות במקהלה קטנה, אז אמנם המקהלה הפסידה אותו, נכון. אבל נשמע אותו עוד הרבה.. וגם שאני מאוד אוהב את שלשלת ג'וניור..( מותר?! ) יש להם סגנון יפה, אמנם לא על טהרת הקודש כמו ירחמיאל אבל גם לא ישיבה בויס. לדעתי חלק ממה שאנחנו אוהבים במיאמי זה את הילדים אז גם אם הוא עבר למקהלה אחרת אל לנו לבכות כ"כ. אבל אני מאוד מאוד מזדהה עם התחושה שמיאמי זה הבייבי של כולנו וזה פיאר את המקהלה וזה ירד, אני מבין ומקווה שיבואו במקומו כוכבים חדשים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2016 00:50 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2016 02:45 |
|
| |
| ניורק כתבה: |  |
הגישה שלי היא פשוטה: אני בעיקר שמח, ומאוד, ולמה? מיכאל ויינגרטן יש לו קול מדהים שכולכם אהבתם, והבשורה היא שמהיום תשמעו אותו יותר ויותר, בגלל שהוא הולך להיות במקהלה קטנה, אז אמנם המקהלה הפסידה אותו, נכון. אבל נשמע אותו עוד הרבה.. וגם שאני מאוד אוהב את שלשלת ג'וניור..( מותר?! ) יש להם סגנון יפה, אמנם לא על טהרת הקודש כמו ירחמיאל אבל גם לא ישיבה בויס. לדעתי חלק ממה שאנחנו אוהבים במיאמי זה את הילדים אז גם אם הוא עבר למקהלה אחרת אל לנו לבכות כ"כ. אבל אני מאוד מאוד מזדהה עם התחושה שמיאמי זה הבייבי של כולנו וזה פיאר את המקהלה וזה ירד, אני מבין ומקווה שיבואו במקומו כוכבים חדשים.
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2016 03:43 |
|
| |
ניורק- למה אתה חושב ששלשלת ג'וניור הם לא על טהרת הקודש -לפחות לא כמו פרחי מיאמי?
|
|
|
|
|