בית פורומים בחדרי חרדים צפון

חדשים באזור הצפון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/1/2016 15:46 לינק ישיר 
חדשים באזור הצפון

שלום לכולם, אנחנו חדשים באזור הצפון, רק לפני כשבועיים עברנו לבית החדש שלנו בצפון. בגלל תנאי מזג האוויר שלא דומים בכלל למה שאנחנו רגילים מאזור הדרום, מצטבר אצלנו בבית המון לכלוך ואני פשוט לא עומדת באינטנסיביות של ניקיון הבית כל כמה ימים. חשבתי לפנות לקבלת ייעוץ אצל חברת ניקיון בצפון אבל אני לא בטוחה שהם נותנים ייעוץ, לכן חשבתי אולי פשוט להזמין חברת ניקיון בצפון כדי לבצע ניקוי יסודי של הבית ועל הדרך לשאול את כל השאלות שאני צריכה להבין כדי לשמור על הבית נקי ולמנוע את הצטברות הלכלוך כפי שהיא כרגע.. זה די מייאש. בקיצור, מאחר ואני לא מכירה פה שום דבר ובטח לא יודעת איזה חברת ניקיון בצפון נחשבת למומלצת ומועדפת, או אמינה לצורך העניין, אשמח לקבל מכם המלצות ובכלל טיפים על ניקיון בתים בצפון כדי להקל את הניהול השוטף של משק הבית. לאחר מחקר וחיפוש אחר חברת ניקיון בתים באזור הצפון הגעתי לחברה אחת שנראית לי בסדר, וגם השם שלהם מצלצל לי מוכר משום מה, חברת דוקטור פוליש אם מישהו מכיר ויכול להמליץ אני מאוד אשמח. מצרפת מעבר לאתר שלהם כדי שתראו אם אתם מכירים ויכולים להמליץ עליהם או על כל חברת ניקיון בצפון שלדעתכם אמינה ומקצועית. זה הדף שלהם - ניקיון בתים בצפון. המון תודה!

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים צפון > חדשים באזור הצפון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext