| נשלח ב-23/1/2016 20:14 |
|
| |
מיוחד: וידאו משמעון יצחקוב!
שבוע טוב לכולם,לכבוד ט"ו בשבט, נטסון מצא לנו אוצרות:)
וידאו עם שמעון (שימי) יצחקוב!!
צפייה מהנה,ומצפים לתגובות!
קישור ישיר
המקור פורסם כאן(באיכות יותר טובה) להורדה(עד 30/01/2016) נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי netson ב- 23/01/2016 20:42:34
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2016 20:21 |
|
| |
לדעתי בווידאו, שימי ממש הפגין ביטחון עצמי והופעת במה מעולה כיאה לפרח במקהלה;) הוא שר בטונים מאוד נמוכים,וחבל. למשל בשיר של מהרה ה' אלוקינו של שוואקי,הוא עלה בטון והוא נשמע מדהים! הקול שלו כבר מתחיל להשתנות, לכן נקווה שירחמיאל 'ינצל' אותו בהופעות הקרובות. בכלל,אני חושבת שהקול שלו מזכיר את הקול של יהודה גורקין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-23/1/2016 20:33 |
|
| |
הוא לקח שיר קשה יחסית של שוואקי ועמד בו לפחות לרמתו ולגילו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2016 20:35 |
|
| |
|
| נשלח ב-24/1/2016 03:58 |
|
| |
שמעתי את שני השירים הוא שר מדהים מבחינת קול ודיוק. בשיר וזכני לגדל הוא גילה לי שחסר לו קצב לאורך כל השיר. אבל בגדול הוא ילד מקסים מהרגע הראשון אם זוכרים אהבתי אותו. נראה חתונה בוכרית בארץ מדברים שם בעברית. נטסון תודה אלוף אתה למצוא כאלה דברים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2016 06:41 |
|
| |
הוא גם הסתבך מעט בבואי כלה בקצב,אבל כמו שנטסון אמר,לרמתו ולגילו זה ביצוע מקצועי ממש. זה חתונה בארה"ב,(של אחיו ליתר דיוק) והיה שם גם קהל ישראלי (כמו ששומעים..) מצטרפת..נטסון יישר כח גדול! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-24/1/2016 08:41 |
|
| |
סה"כ שירה יפה. נשמע שמוסיקת הרקע קצת בלבל אותו.
נדמה לי מצפייה בוידיאו הזה, שהוא קצת מפחד לפרוץ החוצה, כלומר, הוא נדבק מאד לגירסות המקוריות של השירים.
לגבי הטון הנמוך, אני נוטה להסכים, כנראה בגלל החלפות הקול והפחד מלעלות גבוה מדיי.
תודה נטסון!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2016 04:56 |
|
| |
השיר 'בואי בשלום' הוא אכן קשה יחסית לביצוע. נדרש מנעד קול רחב למדי בכדי לבצעו על שני חלקיו. נדמה כי בכוונה תחילה הוא התחיל את חלקו הראשון בטון נמוך [ומגיע לו צל"ש על שלא 'נחנק' בטונים הנמוכים] מחשש שלא יצליח לעלות לטונים הגבוהים בחלקו השני. משום מה הוא אינו יושב על ה'ביט', כמצופה מילד שהתחנך מוסיקלית בפרחי מיאמי, אולם למוסיקה המלווה אותו יש חלק באשמה. תודה רבה על המציאה, השיתוף, וההעלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2016 22:32 |
|
| |
תודה ל-כ-ו-ל-ם בחזרה ____________________________________ איזה סטייל של חתונה!
|
|
|
|
|