| נשלח ב-24/1/2016 00:12 |
|
| |
הרב אלקריב
מישהו שמע עליו? היה אצלו? עושה רושם שהוא שונה מהבאבא המצוי. חי בצניעות ולא לוקח מאנשים פרוטה כך לפחות שמעתי מי יודע פרטים? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2016 00:21 |
|
| |
זה ההוא מהקאריבים? החבר של זה ממלטה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/1/2017 16:02 |
|
| |
הקפצה עקב זריקת רימון לבית ראש עיריית גבעת שמואל
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 19:06 |
|
| |
אדם יקר מפז שאינו נוגעבזבוב, וידיו ללא רבב בשום תחום, ואם זאת אני מתפלא איך עד היום ראש העיר לא קיבל רימון רסס, אולי כי הרב עושה הכל בכדי שלא יעשו לראש העיר כלום, ולכן עצירת הרב לא תועיל ורק תחמיר אם כי אולי מעז יצא מתוק, כי רדיפת ראש העיר את רב זה היא רווית שיטנה אנטישמית וחסרת פרופורציות לחלוטין, כולי תקווה שאם רשויות אחרות יתערבו הרדיפה האנטישמית לפחות תופחת ואולי אף תיפסק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 19:21 |
|
| |
אם אדם, האמור להציג את עצמו כחרדי, שם תמונה של קוף כשמדברים על רב, מה אתה מצפה מראש מועצה חילוני?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 20:17 |
|
| |
ראיתי כתבה עליו של חיים אתגר. הבנאדם יושב,0 בסוכה עם שופר תימני עשרות נרות דולקים וספרי תהילים מסודרים יפה על השולחן ועוד המון אובייקטים קבליים, ומספר שהוא מתקשר עם אלוקים.... בקיצור.. עוד אחד.. רק המיתוג שונה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 21:16 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
ראיתי כתבה עליו של חיים אתגר. הבנאדם יושב,0 בסוכה עם שופר תימני עשרות נרות דולקים וספרי תהילים מסודרים יפה על השולחן ועוד המון אובייקטים קבליים, ומספר שהוא מתקשר עם אלוקים....
בקיצור.. עוד אחד.. רק המיתוג שונה
|
|
לא היה ולא נברא, דבריך עלילה שפלה, אבל בפורום הזה זה מתבקש שיזבלו זבלים גם על אדם יקר שכזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 21:44 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  | | אךטובוחסד כתב: |  |
ראיתי כתבה עליו של חיים אתגר. הבנאדם יושב,0 בסוכה עם שופר תימני עשרות נרות דולקים וספרי תהילים מסודרים יפה על השולחן ועוד המון אובייקטים קבליים, ומספר שהוא מתקשר עם אלוקים....
|
|
לא היה ולא נברא, דבריך עלילה שפלה, אבל בפורום הזה זה מתבקש שיזבלו זבלים גם על אדם יקר שכזה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מוכרח להתעבר על ריב לא לי, זה פשוט מצחיק בעיניי. נו באמת!! תעשה בגוגל "חיים אתגר שאול אלקריב" או כל צירוף דומה אחר ותקבל הוכחה שהיה וגם נברא בדיוק מה שהוא אמר- אפילו את זה לא טרחת לעשות לפני שאתה מטיח האשמות???מינימום של לכבד את העמית לוויכוח.
תוקן על ידי assafsuf ב- 07/01/2017 21:44:57
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 21:50 |
|
| |
| assafsuf כתב: |  |
|
|
לא היה ולא נברא, דבריך עלילה שפלה, אבל בפורום הזה זה מתבקש שיזבלו זבלים גם על אדם יקר שכזה. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| מוכרח להתעבר על ריב לא לי, זה פשוט מצחיק בעיניי. נו באמת!! תעשה בגוגל "חיים אתגר שאול אלקריב" או כל צירוף דומה אחר ותקבל הוכחה שהיה וגם נברא בדיוק מה שהוא אמר- אפילו את זה לא טרחת לעשות לפני שאתה מטיח האשמות???מינימום של לכבד את העמית לוויכוח.
תוקן על ידי assafsuf ב- 07/01/2017 21:44:57 |
|
לא טרחתי כי מה לעשות ולא תמיד הרב גוגל הוא הרב שלי, ומכיון שהמציאות לא כפי שסיפרת, הרי דבריך בגדר השמצה הם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 22:01 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 22:02 |
|
| |
| assafsuf כתב: |  | | אךטובוחסד כתב: |  |
|
|
לא היה ולא נברא, דבריך עלילה שפלה, אבל בפורום הזה זה מתבקש שיזבלו זבלים גם על אדם יקר שכזה. נשלח מהאנדרואיד שלי מוכרח להתעבר על ריב לא לי, זה פשוט מצחיק בעיניי. נו באמת!! תעשה בגוגל "חיים אתגר שאול אלקריב" או כל צירוף דומה אחר ותקבל הוכחה שהיה וגם נברא בדיוק מה שהוא אמר- אפילו את זה לא טרחת לעשות לפני שאתה מטיח האשמות???מינימום של לכבד את העמית לוויכוח.
|
על מה אתה כותב לא היה ולא נברא? על הכתבה של אתגר? אז הנה הקישור. צפה ותיווכח...
http://www.mako.co.il/tv-week/Article-4c7a193bfbb5251006.htm
רוצה גם את הדקות הרלוונטיות?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 22:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 22:06 |
|
| |
| יצחקהספרן כתב: |  | | assafsuf כתב: |  |
|
|
|
לא טרחתי כי מה לעשות ולא תמיד הרב גוגל הוא הרב שלי, ומכיון שהמציאות לא כפי שסיפרת, הרי דבריך בגדר השמצה הם. נשלח מהאנדרואיד שלי |
| אוקיי, מקבל! אני שהרב גוגל הוא כן הרב שלי ראיתי את הכתבה המדוברת ואכן היה שם שולחן עמוס בנרות, שופר תימני, תמונות צדיקים וקערות סוכריות. הבחורצ'יק אומר "אני מתקשר עם אלוהים איך? זה כמו חשמל אי אפשר להסביר את זה" מספר שהוא פוקד עקרות בסיטונאות ומרפא חולי סרטן. ר' יצחק, עכשיו שאתה יודע את זה, מגיעה התנצלות למישהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 22:08 |
|
| |
ככה בדיוק הוא מגיב תמיד על גור ברלנד וכדומה... לא ענייני וברמת כיתה ג'..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/1/2017 22:49 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2017 07:20 |