בית פורומים בחדרי חרדים

הרב אלקריב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/1/2017 23:24 לינק ישיר 

חרדי כתב:

אךטובוחסד כתב:
חרדי כתב:

ספרן,

לדעתי אם תצפה בזה, רק תחזק את דעתך עליו.
צפיתי בחלק מהכתבה, ולא ראיתי משהו חריג במיוחד. ההיפך:

אני אתך.. אם תסביר לי את התקשורת שלו לאלוקים שהוא מתהדר בה, את עשרות הנרות המסודרים על השולחן ואת השופר התימני.. את הסוכריות אני אסביר לך...

נשלח מהאנדרואיד שלי

לך אין תקשורת עם הקב"ה?

לי יש...

שואל אותו הכתב מה זה הנרות והשופר, מה אתה מצפה שהוא יענה לו? ענה לו בהומור שזה א"ש אלקריב שאול.. ושהוא תוקע למען הכייף..

אני גם לא מאמין בהדלקת נרות, אבל מכאן ועד להדביק לו שהוא שרלטן, בו בעת שהוא טוען בתוקף שהוא אפס ואדם רגיל, המרחק רב.
הוא לא מתהדר בכלום, הוא לא גובה כסף, יושב ומברך אנשים. תרצה תאמין, לא תרצה (וגם אני לא אלך אליו משיקולים שלי) אל תאמין.
אבל איזה רוע מצאת בו, בניגוד לשאר באבות ומיסטיקנים?

אתה מכיר עוד רבנים שנעצרו באשמת זריקת רימון?

אני לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2017 23:30 לינק ישיר 

ny_ny כתב:
אתה מכיר עוד רבנים שנעצרו באשמת זריקת רימון? 

אני לא.

זה לא טענה כ"כ חזקה
המשטרה כאן לא כ"כ אמינה

והוא מכחיש בתוקף כל קשר לרימון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/1/2017 23:35 לינק ישיר 

NY,

מי דיבר על רימון? מי דיבר בכלל על האיש? אני מכיר אותו מאיזשהו מקום? יתכן והוא גנב שודד רוצח וכו'. כפי שאני ואתה וכל אחד אחר שאינינו מכירים יכול להיות...

הביאו לינק לסירטון עם עידוד להציץ בו, הצצתי והופתעתי די לטובה יחסית לכל מה שידוע לי על באבות למיניהם, ועליו בלבד הגבתי.
אל תסיט את תגובתי לכיוון שלא דיברתי בו, בבקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 03:52 לינק ישיר 

הלוואי שכל הבאבות בשוק היו חיים בפשטות כמוהו,
הייתי בהחלט מכנה אותו "הרב שטיינמן של המקובלים" (תירגעו בבקשה, מטאפורית בלבד ) הוא חי בצניעות הייתי אומר אפילו מוגזמת למעמדו
הוא לא שם על הבלי העולם אין לא דוברים/ משרתי חצר/ גייחזים/ יחצנים בגרוש/ לא נוהג במרצדס או  ב.מ.וו. ומסופקני אם אפילו חיפושית קטנה יש לו
מדבר על עצמו בביטול מוחלט ואפילו בזלזול ההיפך הגמור מפינטו שמדבר על עצמו בלשון רבים מעורר בחילה (עשינו פעלנו ישבנו הלכנו, בלה בלה ) וכל שאר הבאבות מהדרום עד לגבול הלבנון שכל כולם שקועים בעושר נוצץ וגשמיות העולם 
הוא לא שרלטן שלוקח או אפילו דורש כסף מקהל מאמיניו שבאים לשאול לעצתו 
הייתי אומר בתור אשכנזי, שהביקורת עליו היא לא יותר מגזענות כיון שאם הוא היה איזה אדמור בינוני או למטה מכך (כמו רובם דרובם) לא היו שומעים ציוץ נגדו 

אני אישית לא הייתי הולך אליו כי אין מי מה לחפש במקומות שכאלה,
אבל אם זה מה שקהל מאמיניו רוצה ודורש, מי אתם שתבקרו אותו כל זמן שהוא לא דורש מהם שום דבר חומרי בתמורה והוא עצמו חיי בפשטות זועקת שכזאת, עשרה נפשות בדירת שני חדרים ואשתו עובדת למחייתה בטיפול בילדים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 05:14 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

הלוואי שכל הבאבות בשוק היו חיים בפשטות כמוהו,
הייתי בהחלט מכנה אותו "הרב שטיינמן של המקובלים" (תירגעו בבקשה, מטאפורית בלבד ) הוא חי בצניעות הייתי אומר אפילו מוגזמת למעמדו
הוא לא שם על הבלי העולם אין לא דוברים/ משרתי חצר/ גייחזים/ יחצנים בגרוש/ לא נוהג במרצדס או  ב.מ.וו. ומסופקני אם אפילו חיפושית קטנה יש לו
מדבר על עצמו בביטול מוחלט ואפילו בזלזול ההיפך הגמור מפינטו שמדבר על עצמו בלשון רבים מעורר בחילה (עשינו פעלנו ישבנו הלכנו, בלה בלה ) וכל שאר הבאבות מהדרום עד לגבול הלבנון שכל כולם שקועים בעושר נוצץ וגשמיות העולם 
הוא לא שרלטן שלוקח או אפילו דורש כסף מקהל מאמיניו שבאים לשאול לעצתו 
הייתי אומר בתור אשכנזי, שהביקורת עליו היא לא יותר מגזענות כיון שאם הוא היה איזה אדמור בינוני או למטה מכך (כמו רובם דרובם) לא היו שומעים ציוץ נגדו 

אני אישית לא הייתי הולך אליו כי אין מי מה לחפש במקומות שכאלה,
אבל אם זה מה שקהל מאמיניו רוצה ודורש, מי אתם שתבקרו אותו כל זמן שהוא לא דורש מהם שום דבר חומרי בתמורה והוא עצמו חיי בפשטות זועקת שכזאת, עשרה נפשות בדירת שני חדרים ואשתו עובדת למחייתה בטיפול בילדים 

שש שש שש מה אתה מבלבל את הלעגנים שכאן בעובדות,
זה ממש לא מעניין אותם,
ולגבי הרימון יש לראש עירית גבעת שמואל הרבה "ידידים" למשל משפחת הפשע שהוא גילח את המתחם שלהם,
אבל מה יותר קל מלראש העיר במסע מלחמתו בצדיק זה,
מאשר להגיש תלונה נגדו בחשד כזה שמטיל בוץ ביריבו ב0% מאמץ ?!,
ואכן היטבת להגדירו,
והוא חי בשיא הפשטות והצניעות כשהעושר מסביב (שיש לכמה מהבאים אליו) לא נוגע בו,
והלואי וכמה בבות/רבנים/אדמורים היו לוקחים ממנו דוגמה (גם) בעינין זה.

נ.ב. אין לי הסבר למה כל הקישורים ששלחו לי מפנים אותי לעמוד לא נמצא,
אז ירדתי מהרעיון לראות את הדברים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 05:32 לינק ישיר 

הקישור לא עובד כיון שההנלה כאן שתלה סקריפט שישנה במקצת לינק לאתרים לא צנועים בלשון המעטה

ואני מאוד מתפלא שלטיפוס כמוך שמתהדר כל היום כאן בהטפת מוסר לאחרים ומצטייר כאן כאחד הניקים הצדקניים ביותר (לפחות כלפי חוץ) אין במחשב  או באנדרואיד שלו מינימום של מינימום של סינון כלשהו לאתרי האינטרנט
 וכמו שאמרתי זה שזה מפנה אותך ל"עמוד לא נמצא" זה לא בגלל סינון כלשהוא במכשיר שלך אלא בגלל סקריפט מההנהלה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 06:14 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

הקישור לא עובד כיון שההנלה כאן שתלה סקריפט שישנה במקצת לינק לאתרים לא צנועים בלשון המעטה

ואני מאוד מתפלא שלטיפוס כמוך שמתהדר כל היום כאן בהטפת מוסר לאחרים ומצטייר כאן כאחד הניקים הצדקניים ביותר (לפחות כלפי חוץ) אין במחשב  או באנדרואיד שלו מינימום של מינימום של סינון כלשהו לאתרי האינטרנט
 וכמו שאמרתי זה שזה מפנה אותך ל"עמוד לא נמצא" זה לא בגלל סינון כלשהוא במכשיר שלך אלא בגלל סקריפט מההנהלה 

למה אתה סתם אומר שאין לי סינון מינימלי,
יפה כך להשמיץ ללא ביסוס ?,
חבל חבל שהינך סתם כותב דברים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 06:49 לינק ישיר 

תמימים שבעולם...

אין לכם הסבר לשופר, לנרות ולשאר הסממנים של שרלטנות, אבל הוא כבר "הרב שטיינמן" של המקובלים?

אתם מבינים שגם למקובלים אחרים לא היה כסף בתחלה?
אתם יודעים שהרנטגן היה גר בנתיבות בבית רגיל פשוט (אולי עדיין)?
זו ההוכחה שלכם?
להיפך גוטה, להיפך.. זו ההוכחה כי ככה בדיוק הוא משכנע תמימים שכמותכם.
שמתם לב איך הוא עונה לאתגר תשובות "קרביות"? נשמע מתגונן? עצבני? שפת הגוף שלו לא משדרת טיפת אמינות..

ואני לא התייחסתי בכלל לרימון. די ברור לי שזה מישהו מחסידיו (שאין לו לטענתו) השרופים (ת"מ)..

אני מסיים פה.. תשמרו את האשכול הזה לעוד 3-4 שנים ונדבר שוב אז..

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי אךטובוחסד ב- 09/01/2017 06:51:07

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 07:05 לינק ישיר 

יצחקהספרן כתב:

אניכברחוזר כתב:

לא אני כתבתי את זה שאין לך שום סינון אלא דווקא אתה יצחק הספרן....
ואולי זה מחוסר שימת לב מה משמעות המילים שלך
אין שום חברת סינון אתרי אינטרנט שמיועדת לצדקנים כמוך שתאפשר לך לגלוש לאתר כמו מאקו שאין צורך לפרט איזה חומרים נמצאים שם
ואנא אל תשלה את עצמך בדברת כי אותנו הגולשים בטח שלא תצליח לרמות בדבר

תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 09/01/2017 07:13:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 07:12 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

יצחקהספרן כתב:

אניכברחוזר כתב:

לא אני כתבתי את זה שאין לך שום סינון אלא דווקא אתה יצחק הספרן ואולי זה מחוסר שימת לב מה משמעות המילים שלך
אין שום חברת סינון אתרי אינטרנט שמיועדת לצדקנים כמוך שתאפשר לך לגלוש לאתר כמו מאקו שאין צורך לפרט איזה חומרים נמצאים שם
ואנא אל תשלה את עצמך בדבר כי אותנו הגולשים בטח שלא תצליח לרמות בדבר

יש לך טעות,
יש תוכנות סינון כאלו בהחלט,
אם כי בהחלט חשוב ועדיף סינון ברמה חזקה יותר,
ולמי שלא צריך עדיף בהחלט בלי סמארטפון,
ולמה (לצערי) אני צריך רמה נמוכה לא אוכל לפרט,
רק אומר אל תדון את חבריך,
אבל בהחלט אני בעד מה שפחות,
ואני שמח שיש גם שזנחו בזכותי את הנט לחלוטין.
נ.ב. איני מבקר במאקו ושאר אתרי חדשות זבל,
גם בלי קשר,
מי שיש מעט שכל בקודקודו אינו נזקק לזבל הזה שעושק את שלוות נפשו של האדם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 07:28 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
תמימים שבעולם...

אין לכם הסבר לשופר, לנרות ולשאר הסממנים של שרלטנות, אבל הוא כבר "הרב שטיינמן" של המקובלים?

אתה יכול להאשים אותי בהרבה דברים שחלקם גם יהיו נכונים, אבל בדבר אחד אי אפשר וזה היותי "תמים" 
תאמין לי שיש לי "חוש ריח" מיוחד לנוכלים ושרלטנים ולמתחזים למיניהם, שהם רובם ככולם של הבאבות בשוק כמו שציינתי כבר למעלה 
אני בהחלט יכול לומר על אלקריב הלזה שהוא משדר לי דווקא אמינות ועממיות אמיתית, ולא מזוייפת רק כדי למצוא חן בעיני מישהו 
אני לא יודע על סמך מה קבעת שהוא "חדש בשוק" כי הוא ממש ממש לא חדש בשוק הזה, אלא כבר נמצא בו עמוק עמוק שנים רבות
בא נאמר שמספיק שנים כדי לרכוש לו ממון רב וגייחזים ויחצנים למיניהם לו אך רצה בכך 
אם הוא עדיין חי בעוני שכזה כנראה שזו היא אישיותו האמיתית
בדיוק כמו שלא תגיד על הרב שטיינמן שהעוני שלו הוא מהשפה ולחוץ,
ולכן כתבתי "מטאפורית" לא שהשוויתי חלילה בין האישיות והגדלות של שניהם

השופר אצלו הוא לא שום סממן לשרלטנות מצידו כי אם צפית בראיון איתו הוא בעצמו גיחך על כך והוא משתמש בו רק כדי לעשות לאנשים שבאים אליו קצת "מצב רוח"

טוב נראה לי שאסתפק בזה, כי עוד מעט יאשימו אותי שאני הוא היחצן שלו כאן , לא שזה איכפת לי אבל אני לא עובד בחינם כידוע ... 

תוקן על ידי אניכברחוזר ב- 09/01/2017 07:33:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 08:22 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

אכן, מושמטות כמה אותיות מהלינק המקורי שמודבק.

יפה.
ההשמטה עובדת גם בקיצור כתובת?

נסיון:

תוקן על ידי חרדי ב- 09/01/2017 08:23:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 08:31 לינק ישיר 

עקפת את הסקריפט ועכשיו אפשר לצפות בכתבה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 09:31 לינק ישיר 

מסתובבים אצלו הרבה עבריינים. גם אנשים מסכנים, אבל גם הגדולים שירזי אבוטבול וכאלה.

אני מכיר איש בעייתי מאוד, שהכה את אשתו ונעצר לא פעם שהוא מאנשי לקחו

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/1/2017 10:24 לינק ישיר 

אניכברחוזר כתב:

עקפת את הסקריפט ועכשיו אפשר לצפות בכתבה 

כתבה יפה וכנה,
ולא ראיתי בא דבר רע,
יש אולי שירצו שהוא יסנן אנשים,
אבל זה ממש לא הוא,
הוא מקבל את כולם בלי שום תנאי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הרב אלקריב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.