|
|
| נשלח ב-3/2/2016 16:40 |
|
| |
עוד יותר הבהרת לי כמה אני לא טובה בלהסביר את עצמי, נו רחוקה אנוכי משלמות, באסה שלא הבנת אבל אבל אבל אין בי יכולת של משוררת ,בקיצער התבלבלתי פי מאתיים , שיהיה, ברכה באצבעותי? משום מה אני רק הורסת איתם
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2016 17:07 |
|
| |
ממש טעות. כתבת שלא אצפה שתרחיבי פה, אז ברור שזו התוצאה. כי לא חיפשת להסביר את עצמך לגמרי. ובצדק. ברור לי שכשאת רוצה את יודעת להסביר את עצמך היטב. <לא מרחיב> אין אדם מושלם בעולם, אבל זה לא סיבה לקחת את זה למחוזות שאינם נכונים. התבלבלת? התנצלותי. אשמח לעשות סדר אם זה נצרך. כל ברכה צריך לדעת איך לנצל. וכן, יש לך ברכה...!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/2/2016 20:54 |
|
| |
| נועם_ושלום כתבה: |  |
ממש טעות. כתבת שלא אצפה שתרחיבי פה, אז ברור שזו התוצאה. כי לא חיפשת להסביר את עצמך לגמרי. ובצדק. ברור לי שכשאת רוצה את יודעת להסביר את עצמך היטב. <לא מרחיב> אין אדם מושלם בעולם, אבל זה לא סיבה לקחת את זה למחוזות שאינם נכונים. התבלבלת? התנצלותי. אשמח לעשות סדר אם זה נצרך. כל ברכה צריך לדעת איך לנצל. וכן, יש לך ברכה...!!! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 10:09 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | עוד יותר הבהרת לי כמה אני לא טובה בלהסביר את עצמי, נו רחוקה אנוכי משלמות, באסה שלא הבנת אבל אבל אבל אין בי יכולת של משוררת ,בקיצער התבלבלתי פי מאתיים , שיהיה, ברכה באצבעותי? משום מה אני רק הורסת איתם |
|
שאנל, את מסבירה את עצמך יפה בס"ה. ויחד עם זה את מפזרת מסך עשן. לדעתי, זו זכות גדולה שנפלה בחלקך ! וראי את זה ככה . ואין מקום לחשוש על כל דבר. (גם זה שווה כתבה של שאנל..) יש הרבה עבודות שהן לא איי איי איי - - - אנחנו עושים את שלנו וכפי ההלכה . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 10:38 |
|
| |
נ. ב. כל השאלה מה יחשבו בשידוכים זה לא רלבנטי, במקרה שבאמת תשמרי על העבודה הזאת בסוד. - - - - - - - - שאנל, שתשרה הברכה במעשה ידייך, לא חסר מה ללעוג על ההולכים בחושך, תיראי את הכתבה "התפרקות" שבו הכתב מבולבל לגמרי, הוא מביא ערימה של דברים שלא בדיוק מובילים לאיפשהו, בתוכנית אחת יש "משבר היסטורי" אצל החרדים, ""התפרקות"" יעני, ובתוכנית השניה, המדינה שומרת על הנושרים ומחזירה אותם בתשובה שלימה, אמן, לעם הנבער אפשר למכור לוקשים שלא היו מעולם, וסברות שאין להם בסיס, ויש עוד הרבה מה לכתוב בעניין.. והכלל הוא, מה שיש פה - יש שם, ומה שיש שם - יש פה, והארץ חוגגת - - - ומלומדים וסתם עמך משוכנעים שהם הם יודעים הכל.. כי ברור שהם נולדו בצד הנכון.. ומה שמשנה זה - האמת . האם התורה אמת, ואיך מפרשים אותה . ולא ההסתה המגעילה בתקשורת מכתבים מבולבלים . נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 11:26 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | ממש טעות. כתבת שלא אצפה שתרחיבי פה, אז ברור שזו התוצאה. כי לא חיפשת להסביר את עצמך לגמרי. ובצדק. ברור לי שכשאת רוצה את יודעת להסביר את עצמך היטב. <לא מרחיב> אין אדם מושלם בעולם, אבל זה לא סיבה לקחת את זה למחוזות שאינם נכונים. התבלבלת? התנצלותי. אשמח לעשות סדר אם זה נצרך. כל ברכה צריך לדעת איך לנצל. וכן, יש לך ברכה...!!! |
| מי שמדבר על ברכה שהוא לא מנצל (שותקת) ולפעמים הנתונים שבך לא נותנים לך להבין הכל.. גם אם היית ממש רוצה.. מבולבלת.. כרגיל.. חדש לך? ,אין צורך להתנצל
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 11:27 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | נועם_ושלום כתבה: |  |
ממש טעות. כתבת שלא אצפה שתרחיבי פה, אז ברור שזו התוצאה. כי לא חיפשת להסביר את עצמך לגמרי. ובצדק. ברור לי שכשאת רוצה את יודעת להסביר את עצמך היטב. <לא מרחיב> אין אדם מושלם בעולם, אבל זה לא סיבה לקחת את זה למחוזות שאינם נכונים. התבלבלת? התנצלותי. אשמח לעשות סדר אם זה נצרך. כל ברכה צריך לדעת איך לנצל. וכן, יש לך ברכה...!!! |
|
|
| ברכה אמרה שהיא לא מעוניינת
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 11:28 |
|
| |
| רציף כתב: |  | נ. ב. כל השאלה מה יחשבו בשידוכים זה לא רלבנטי, במקרה שבאמת תשמרי על העבודה הזאת בסוד. - - - - - - - - שאנל, שתשרה הברכה במעשה ידייך, לא חסר מה ללעוג על ההולכים בחושך, תיראי את הכתבה "התפרקות" שבו הכתב מבולבל לגמרי, הוא מביא ערימה של דברים שלא בדיוק מובילים לאיפשהו, בתוכנית אחת יש "משבר היסטורי" אצל החרדים, ""התפרקות"" יעני, ובתוכנית השניה, המדינה שומרת על הנושרים ומחזירה אותם בתשובה שלימה, אמן, לעם הנבער אפשר למכור לוקשים שלא היו מעולם, וסברות שאין להם בסיס, ויש עוד הרבה מה לכתוב בעניין.. והכלל הוא, מה שיש פה - יש שם, ומה שיש שם - יש פה, והארץ חוגגת - - - ומלומדים וסתם עמך משוכנעים שהם הם יודעים הכל.. כי ברור שהם נולדו בצד הנכון.. ומה שמשנה זה - האמת . האם התורה אמת, ואיך מפרשים אותה . ולא ההסתה המגעילה בתקשורת מכתבים מבולבלים . נשלח מהאנדרואיד שלי |
| בהקשר לשידוכים.. ה תלוי מה אתה מחפש.. אם אתה מחפש סטנדרט יכול להיות שזה לא יפריע.. משום מה אני מחפשת אתה ספיישל .. זה עולה קצת יותר
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 14:04 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | נ. ב. כל השאלה מה יחשבו בשידוכים זה לא רלבנטי,
במקרה שבאמת תשמרי על העבודה הזאת בסוד.
--------
שאנל, שתשרה הברכה במעשה ידייך,
לא חסר מה ללעוג על ההולכים בחושך,
תיראי את הכתבה "התפרקות" שבו הכתב מבולבל לגמרי, הוא מביא ערימה של דברים שלא בדיוק מובילים לאיפשהו,
בתוכנית אחת יש "משבר היסטורי" אצל החרדים, ""התפרקות"" יעני,
ובתוכנית השניה, המדינה שומרת על הנושרים ומחזירה אותם בתשובה שלימה, אמן,
לעם הנבער אפשר למכור לוקשים שלא היו מעולם, וסברות שאין להם בסיס,
ויש עוד הרבה מה לכתוב בעניין..
והכלל הוא, מה שיש פה - יש שם, ומה שיש שם - יש פה,
והארץ חוגגת ---
ומלומדים וסתם עמך משוכנעים שהם הם יודעים הכל.. כי ברור שהם נולדו בצד הנכון..
ומה שמשנה זה - האמת .
האם התורה אמת, ואיך מפרשים אותה .
ולא ההסתה המגעילה בתקשורת מכתבים מבולבלים .
|
| בהקשר לשידוכים.. ה תלוי מה אתה מחפש.. אם אתה מחפש סטנדרט יכול להיות שזה לא יפריע.. משום מה אני מחפשת אתה ספיישל .. זה עולה קצת יותר |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 17:27 |
|
| |
נועם,!שאלה..במה מתבטא ״פתיחות״ בעניין הזה? קשר עם בוסים גברים? זה נמצא גם בבית ספר שיש מנהל מעל המורות.. אז בא ונגיד המסגרת מאד שמורה ואפשר לבדוק זאת.. עדיין זה שלילי בעיינך? סתם מעניין.. ממה נובעת הפתיחות.. הזו.. כי בעיני הפיחות זה כל בחור ובחורה והיצר שלה והמעצורים שלה.. מה חושב?
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 04/02/2016 17:27:58
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 17:47 |
|
| |
--------
תיראי את הכתבה "התפרקות" שבו הכתב מבולבל לגמרי, הוא מביא ערימה של דברים שלא בדיוק מובילים לאיפשהו,
והארץ חוגגת ---
ומה שמשנה זה - האמת .
|
| בהקשר לשידוכים.. ה תלוי מה אתה מחפש.. אם אתה מחפש סטנדרט יכול להיות שזה לא יפריע.. משום מה אני מחפשת אתה ספיישל .. זה עולה קצת יותר |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 17:53 |
|
| |
| ניוטרל כתבה: |  |
--------
והארץ חוגגת ---
ומה שמשנה זה - האמת .
|
|
בגיל מסויים יש תעריף 2...
|
|
יש הצעות מובחרות שמגיעות דווקא בגיל מתקדם, כמו שאמר רבי שלמה'לה בשם הרבי מאיז'בצע ; יש גיל שאפשר להתחיל, וזה העניין בבחינת כמה שהחמין מתחמם יותר הוא ניהיה טעים יותר (נכתב בהשראת כתיבתה של שאנל..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 18:09 |
|
| |
נועם,!שאלה..במה מתבטא "פתיחות" בעניין הזה? קשר עם בוסים גברים? זה נמצא גם בבית ספר שיש מנהל מעל המורות.. אז בא ונגיד המסגרת מאד שמורה ואפשר לבדוק זאת.. עדיין זה שלילי בעיינך? סתם מעניין.. ממה נובעת הפתיחות.. הזו.. כי בעיני הפיחות זה כל בחור ובחורה והיצר שלה והמעצורים שלה.. מה חושב?
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 04/02/2016 17:27:58 |
|
מחילה שאני עונה ; הפתיחות כאן שאת נמצאת אולי בקשר עם אנשים ונשים קלי דעת , ושטופי דעות כוזבות . מי שנמצא בנט הוא הרי חשוף לשטיפת מוח שקיטה ומתמדת, שמערערת את כל מה שהתחנכנו עליהם . ויש לאדם גם נטיה להצדיק את מעשיו ; למשל ; אם הוא עובד בנט, אז יהיה לו קל יותר לערער על החכמים שהם פאנטים שאסרו את הנט וכולי וכולי וכבר כתב רבינו הרמב"ם שהאדם נמשך אחרי הסביבה שלו ... סוף ציטוט. ואז מה קורה ?... הבן אדם חושב שהוא בחר בדרך עקלקלות מבחירה אישית מליאה ! . והעיצה לכך זה להתחזק בתורה ויראת שמיים, להשתתף בשיעורי תורה, להתרחק מחברה טועה, ולפתח מודעות יהודית גאה שמיחה ומאושרת נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 18:45 |
|
| |
רציף,
אתה בהחלט צודק! אבל אולי זה גם מה שמפריע לי ובגלל זה רציתי ללכת על זה? בגלל השטויות שמקשקשים
עלינו החרדים בתקשורת? ובמיוחד בתקשורת החרדית .. ממש לא הולכת לצאת מכללי החינוך שלי של הבית
ולצאת על גדולי ישראל חלילה, וכן אצלי בבית אומרים לכבד כל אדם כי אתה לא יודע מה התיקון שלו בעולם הזה,
ובטח לא על גדולים ממני, כן אפילו לא בחרתי באף אחד בבחירות כי אני לא הולכת לבחור במחלוקת ..
זו אני וזו המטרה שלי.. ואם ארצה לפרסם משהו זה הגיגי ועל אנשים שכן יורדים על העולם שלי! העולם החרדי
לדבר השם באמת.. כי אני לא עובדת בשיטת ׳ישראל אמר ישמעל אמר׳, העלתי פה לא אשכול ולא שניים
ואפשר להבין פלוס מינוס לאן אני חותרת.. אולי זה משהו חדש שלא נראה עד עכשיו במחוזותינו??
אז אם אעשה זאת כמובן זה יהיה תחת פיקוח מלמעלה, לא מחפשת פרסום ממש לא..לא אוהבת את זה אפילו
ונורא מסתייגת מהעולם הזה וכבר הבהרתי את מה אני חושבת על התקשורת.. ועכשיו שאתה קצת ריחרחת
מלמעלה אתה מבין מה באמת הולך שם.. אז ברור שעזבתי את מה שיכול היה לעשות לי סיכון ואפילו
הקלוש, בחרתי מסגרת (עדיין לא סגורה על עצמי אם זה יימשך בנתיים נתתי לזה טסט בשביל לבחון את השטח)
שבה אני זו השולטת במהלכים.. אפאחד לא ישלוט בי ויגיד לי מה לכתוב ועל מה.. כי אני חרדית ולא
הכל מותר לי, ואם אסור לי סימן שיש סיבה לכך! ובהקשר לאינטרנט .. אני עד עכשיו אפילו שאני נמצאת
בו אני נגדו בכל תוקף! הוא משהו ענק שגם גדולים נופלים בו.. אבל אם אני בו לפחות אעשה בו דברים
נכונים וטובים ולא אחפש בו מקום להשתחרר מה״עשרת הדיברות״ שלי רק בגלל שזה עולם ווירטואלי!
ובקשר לעתידי, תתפלא! אבל אמן שהשם יזכה אותי בבית בלי אינטרנט, אמן שיש אדם ששואף לזה עדיין!
אבל לא בגלל שאסור, אלא בגלל שזה חארטה! כן זה חתיכת חארטה ענקית.. אולי זה מעביר את הזמן
ומעניין אבל תמיד משאיר ״אפטר טייסט״ של טעם רע, אולי זו רק אני אבל בכללי זו הגישה שלי לכל העולם הזה,
ואם יש בי אהבה לכתיבה ואנשים משום מה מתחברים לזה, אולי אעשה בזה משהו מועיל? בדרך שלי?
זה כמובן עם הרבה תפילות מהשם שיכוון כל מילה ומילה ושלא תיפול תקלה בידי, אבל עכשיו עלה עוד
סיכון, השידוכים, יש כאלו שיחשבו שזה מגניב וקולי כזה למה לא, אבל אולי לא את זה אני מחפשת ?
אבל צד שני, אולי זה משהו חיובי? שיוציא את כל הרצונות ומקום טוב בעצם להכיר את עצמיך והשאיפות שלך?
ולהקים בית בלי הרגשת ה ״לא מיציתי״.. וכבחורה בוגרת ? ואולי זה המקום לבן זוג לבדוק את השאיפות
של הבחורה? כי זה לא חכמה לפתוח חשבון אנונימי ולרשום שטויות, כי אתה יודע מי אתה מתחת למסיכה..
בקיצור מודעת שחפרתי , אבל זה מה יש חופרת זה השם השני שלי..:) כל הישועות ושהשם יחזק אותנו
וידריך אותנו בדרך הכי קלה ונכונה לעבוד אותו באהבה ולב שלם בלי מניעות בדרך, אחלה ערב.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2016 20:38 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | ממש טעות.
כתבת שלא אצפה שתרחיבי פה, אז ברור שזו התוצאה. כי לא חיפשת להסביר את עצמך לגמרי. ובצדק.
ברור לי שכשאת רוצה את יודעת להסביר את עצמך היטב. <לא מרחיב>
אין אדם מושלם בעולם, אבל זה לא סיבה לקחת את זה למחוזות שאינם נכונים.
התבלבלת? התנצלותי. אשמח לעשות סדר אם זה נצרך.
כל ברכה צריך לדעת איך לנצל. וכן, יש לך ברכה...!!!
מי שמדבר על ברכה שהוא לא מנצל (שותקת) ולפעמים הנתונים שבך לא נותנים לך להבין הכל.. גם אם היית ממש רוצה.. מבולבלת.. כרגיל.. חדש לך? ,אין צורך להתנצל |
|
גם אני שותק.
לא הבנתי כל כך את ההמשך לגבי הנתונים...
לא חדש לי... וכן חדש לי....
ויש צורך, ולכן עשיתי את זה :)
|
|
|
|
|