ראיתי את הקליפ. נראה מבטיח מאוד!! קודם כל השיר מאוד נוגע ללב. יש לאלי נוכחות מאוד מורגשת וכריזמתית.הוא אגב די דומה לאביו;) נראה שמתאים לו להחזיק מקהלה;-) הקול שלו גם נשמע טוב. ומילות השיר-חזקות במיוחד.
ראיתי את הקליפ. נראה מבטיח מאוד!! קודם כל השיר מאוד נוגע ללב. יש לאלי נוכחות מאוד מורגשת וכריזמתית.הוא אגב די דומה לאביו;) נראה שמתאים לו להחזיק מקהלה;-) הקול שלו גם נשמע טוב. ומילות השיר-חזקות במיוחד.
אהבתי את התודות המיוחדות בסוף למשפחה :) מה שגם מאוד אהבתי זה את הסגנון הפשוט והנינוח, בלי יותר מידי פוזה ורעש. כיאה לבנו של נשיא הגאונות האנושית בלחן, קולות, הרמוניה וידע מוזיקלי . ירחמיאל ביגון. אני מאחל לביגון הצעיר רק הצלחה בקרירה החדשה. ואם הוא צריך פסנתרן שידבר איתי
נשלח ב-5/2/2016 04:59
איזה שיר יפה ועמוק ומלא במשמעות. וגם יש לו קול יפה.
נשלח ב-5/2/2016 07:08
קוףמכוער כתבה:
מיאמוש כתב:
Life takes a toll For some a struggle, a fall Every day’s another battle to be won
The pain that we ure Enters the depths of our core And it seems like a trial that we can’t overcome
High part:
But we must go on Finding out way through the darkness Not alone hashem helps us carry on And we must stay strong Even when al hope has left us After night comes the early days of dawn
Low part 2:
Unimaginable years A nations river of tears Yet we come together standing by his name
The dangers we all know Coming fri or foe But it burns forever out eternal flame
הי, מצפייה ושמיעה מהירה אני חייבת לציין כמה עובדות קצרצרות : 1. מרגש.באמת מרגש לראות איך דרכו המוזיקלית-תורנית של ירחמיאל , נטועה חזק כל כך. אין דאנס פרוע, אין אורות וצללים של דיסקוטק. פשוט גאווה!! 2. לרגעים הוא הזכיר לי את נחום סטארק .לא בקול, משהו בזוית ובתווי הפנים,בצורת השירה והתנועות- שכמובן גם שכפול של אביו. 4. שמתם לב לאיש הלבן בכותל ,מאחד הvideos של מיאמי. מי זוכר מאיפה?? :) 5. נחמד לשמוע את צמדי המילים המוכרות משיריו של ירחמיאל. eternal flame,we must stay strong וכד'. טוב, הוא כבר גילה לנו שאימו עזרה לו בכתיבת השיר.אם כן ,אין איפא פלא. 6. מהתודות בסוף, ניתן להסיק שהוא עדיין רווק... אז קדימה, מי שיש לו רעיון לבחור כל כך מוכשר ואציל, שיעשה משהו בנידון. (עוד מעט יכתירו אותי כשדכנית הפורום לענייני פרחי מיאמי הרי הוא לא הראשון שאני דואגת לשדך פה..) וזה כבר ברוח חודש אדר.. :)
שתערב עליכם שנתכם!
נשלח ב-8/2/2016 00:08
ןואו לבביתוש,איזו הפתעה לראותך!! אכן ,קליפ איכותי כיאה לבנו של מלחיננו הדגול:-) איזה איש לבן בווידאו? לא הבנתי.. כן ממש מזכירות המילים..כל השבת זמזמתי את המשפט הראשון בפזמון we must go on ..ואמא שלי מיד שאלה-זה של מיאמי?;) ממ.אגב,אם יורשה לי,את מי כבר הספקת לשדך?
- איש לבוש לבן בכותל, מין דמות סטריאוטיפית כזו שרואים נדמה לי במיאמי בירושלים, באחד השירים. חח לא, לא הצלחתי .. זה היה רק בפוטנציה. (אחד הפייבוריטים שלי ,לאיזו קרובת משפחה .. אני נקברת מבושה כשאני נזכרת בזה.. ומקווה שהיא לא תקרא כאן לעולם. כולה היה בן 20, המסכן.. :)