| נשלח ב-14/2/2016 21:00 |
|
| |
אז יש לי 2 שאלות. האם קורה הרבה שנשים נעלבות ממשהו שהגבר פלט בטעות, נגיד הוא אמר לה ; את נראת עלוב עם הבגד הזה  או שהגבר אמר לה ; יש לך אוזניים גדולות  או שהגבר אמר לה ; האמת, את לא ממש יודעת לבשל  ואז הכל מתפרק ?... ושאלה שניה, עד כמה צריך להשקיע ולעבוד בנישואין ?  זה נראה חתיכת משימה רצינית !!  תודה רבה לכולם נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 00:31 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | טעם מוחי הדל=) (שש שלא תפדח עיתונאית מוכרת בחברה:)
רעיון?כה לחי
אהבת? בר יוחאי
מחמאות? חחח איפה?
שמן ששון מחבריך.. |
|
דל? הלוואי על הרבה דלים אמיתיים דלות כזו... (ח"ו...:) )
מה שהיה חסר בשיר זה רק כמה מילים "נמשחת אשריך", אז הנה לך המחמאה...:P
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 00:55 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | מחבבת כתבה: |  |
נועם מה עובר???
זה מעניין את רציף וזכותו לשאול את השאלה הזו ולפתוח פה דיון
אז כנראה שלך קרה פה משהו |
|
ברוכה הבאה, מחבבת
נועם הרגיש משהו,
וזכותו להביע את זה בקול.
והיה איזה משהו..
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
אתה חושב שהרגשתי נכון?
מעניין מה זה המשהו..
(לא חייב להרחיב כאן... רק שאלתי אם...:))
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 07:34 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | טעם מוחי הדל=) (שש שלא תפדח עיתונאית מוכרת בחברה:)
רעיון?כה לחי
אהבת? בר יוחאי
מחמאות? חחח איפה?
שמן ששון מחבריך..
|
| דלים? הייתי הולכת לא יותר על דלי :)
אז רגע מה סגרנו?תסתום או תסתים? ;) אני יותר בקטע של ביטל כמה גזרות דבריו עושים פירות ...;))) והמבין יבין..;)
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 15/02/2016 07:34:13
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 09:59 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | טעם מוחי הדל=) (שש שלא תפדח עיתונאית מוכרת בחברה:)
רעיון?כה לחי
אהבת? בר יוחאי
מחמאות? חחח איפה?
שמן ששון מחבריך..
דלים? הייתי הולכת לא יותר על דלי :) אז רגע מה סגרנו?תסתום או תסתים? ;) אני יותר בקטע של ביטל כמה גזרות דבריו עושים פירות ...;))) והמבין יבין..;)
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 15/02/2016 07:34:13 |
|
על דלי? לא הבנתי את המסר...
תלוי בהטיה הלשונית. ככלל זו יותר מילת גנאי :)
המבין הבין, וזה לא נכון. אין כאן נסתרות, אלא רק ע"פ "סוד תורה הבהיר", ע"פ דבריו של רבי מאיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 14:49 |
|
| |
ולך רציף. יש המון סיבות ולעולם אי אפשר לדעת מה היה. לא משפחה ולא שכנים. רק הזוג יודעים. וגם לא תמיד. מכירה את זה מקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 15:37 |
|
| |
אתה והמשטרה באותו דפוס פעולה... אני אתעקש לשבת בועדת חקירה:)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 15:43 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אתה והמשטרה באותו דפוס פעולה...
אני אתעקש לשבת בועדת חקירה:) |
|
כן גברת יאח"בל מח"ש:)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 17:25 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | טעם מוחי הדל=) (שש שלא תפדח עיתונאית מוכרת בחברה:)
רעיון?כה לחי
אהבת? בר יוחאי
מחמאות? חחח איפה?
שמן ששון מחבריך..
דלים? הייתי הולכת לא יותר על דלי :) אז רגע מה סגרנו?תסתום או תסתים? ;) אני יותר בקטע של ביטל כמה גזרות דבריו עושים פירות ...;))) והמבין יבין..;)
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 15/02/2016 07:34:13
על דלי? לא הבנתי את המסר...
תלוי בהטיה הלשונית. ככלל זו יותר מילת גנאי :)
המבין הבין, וזה לא נכון. אין כאן נסתרות, אלא רק ע"פ "סוד תורה הבהיר", ע"פ דבריו של רבי מאיר. |
|
משווה כבודי את מוחי לדלי:) זו הייתה כוונת המשוררת.. מילת גנאי?אם כבר יצאה שתלך על ראש של מישו אחר :) (יש המלצות?) נכון גם נכון...בשבילי זה איש אלוקים קדוש הוא..ושנזכה לברך על אשרי עיין ראתהו:)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 17:45 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | טעם מוחי הדל=) (שש שלא תפדח עיתונאית מוכרת בחברה:) רעיון?כה לחי אהבת? בר יוחאי מחמאות? חחח איפה? שמן ששון מחבריך.. דל? הלוואי על הרבה דלים אמיתיים דלות כזו... (ח"ו...:) ) מה שהיה חסר בשיר זה רק כמה מילים "נמשחת אשריך", אז הנה לך המחמאה...:P דלים? הייתי הולכת לא יותר על דלי :) אז רגע מה סגרנו?תסתום או תסתים? ;) אני יותר בקטע של ביטל כמה גזרות דבריו עושים פירות ...;))) והמבין יבין..;) תוקן על ידי שאנל_22 ב- 15/02/2016 07:34:13 על דלי? לא הבנתי את המסר... תלוי בהטיה הלשונית. ככלל זו יותר מילת גנאי :) המבין הבין, וזה לא נכון. אין כאן נסתרות, אלא רק ע"פ "סוד תורה הבהיר", ע"פ דבריו של רבי מאיר.
משווה כבודי את מוחי לדלי:) זו הייתה כוונת המשוררת..מילת גנאי?אם כבר יצאה שתלך על ראש של מישו אחר :) (יש המלצות?)נכון גם נכון...בשבילי זה איש אלוקים קדוש הוא..ושנזכה לברך על אשרי עיין ראתהו:) |
|
הבנתי. חולק עלייך. ואם כבר דלי, אז גדוש.
מעדיף לא לגנות אף אחד. מחוט ועד שרוך נעל. (עיי' גמרא ברכות ועוד... והגה' רעק"א בהל' ציצית)
לא להגזים ולא להקצין :))) (לב חכם ישכיל פיהו, לב חכם לימינו ולב כסיל לשמאלו, עי' בן יהוידע על הפסוק, ולב אחר יתפוס ימין ושמאל יחדיו, וסייג לחכמה כבר כתוב ב'אבות'))
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 17:52 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | | טעם מוחי הדל=) (שש שלא תפדח עיתונאית מוכרת בחברה:) רעיון?כה לחי אהבת? בר יוחאי מחמאות? חחח איפה? שמן ששון מחבריך.. דל? הלוואי על הרבה דלים אמיתיים דלות כזו... (ח"ו...:) ) מה שהיה חסר בשיר זה רק כמה מילים "נמשחת אשריך", אז הנה לך המחמאה...:P דלים? הייתי הולכת לא יותר על דלי :) אז רגע מה סגרנו?תסתום או תסתים? ;) אני יותר בקטע של ביטל כמה גזרות דבריו עושים פירות ...;))) והמבין יבין..;) תוקן על ידי שאנל_22 ב- 15/02/2016 07:34:13 על דלי? לא הבנתי את המסר... תלוי בהטיה הלשונית. ככלל זו יותר מילת גנאי :) המבין הבין, וזה לא נכון. אין כאן נסתרות, אלא רק ע"פ "סוד תורה הבהיר", ע"פ דבריו של רבי מאיר.
משווה כבודי את מוחי לדלי:) זו הייתה כוונת המשוררת..מילת גנאי?אם כבר יצאה שתלך על ראש של מישו אחר :) (יש המלצות?)נכון גם נכון...בשבילי זה איש אלוקים קדוש הוא..ושנזכה לברך על אשרי עיין ראתהו:)
הבנתי. חולק עלייך. ואם כבר דלי, אז גדוש.
מעדיף לא לגנות אף אחד. מחוט ועד שרוך נעל. (עיי' גמרא ברכות ועוד... והגה' רעק"א בהל' ציצית)
לא להגזים ולא להקצין :))) (לב חכם ישכיל פיהו, לב חכם לימינו ולב כסיל לשמאלו, עי' בן יהוידע על הפסוק, ולב אחר יתפוס ימין ושמאל יחדיו, וסייג לחכמה כבר כתוב ב'אבות')) |
|
גדוש בשטויות..:) חולק? גם בבורקס? :) מחוט ועד שרוך? ואם מדובר בפסיק של המחט שבו נכנס החוט? לב חכם השכיל..ובחר בימינו :) למרות שהיה הוא עצמו השמאל.. והשני הימין :) סייג רלוונטי בשניות אלו :)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 18:22 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | | טעם מוחי הדל=) (שש שלא תפדח עיתונאית מוכרת בחברה:) רעיון?כה לחי אהבת? בר יוחאי מחמאות? חחח איפה? שמן ששון מחבריך.. דל? הלוואי על הרבה דלים אמיתיים דלות כזו... (ח"ו...:) ) מה שהיה חסר בשיר זה רק כמה מילים "נמשחת אשריך", אז הנה לך המחמאה...:P דלים? הייתי הולכת לא יותר על דלי :) אז רגע מה סגרנו?תסתום או תסתים? ;) אני יותר בקטע של ביטל כמה גזרות דבריו עושים פירות ...;))) והמבין יבין..;) תוקן על ידי שאנל_22 ב- 15/02/2016 07:34:13 על דלי? לא הבנתי את המסר... תלוי בהטיה הלשונית. ככלל זו יותר מילת גנאי :) המבין הבין, וזה לא נכון. אין כאן נסתרות, אלא רק ע"פ "סוד תורה הבהיר", ע"פ דבריו של רבי מאיר.
משווה כבודי את מוחי לדלי:) זו הייתה כוונת המשוררת..מילת גנאי?אם כבר יצאה שתלך על ראש של מישו אחר :) (יש המלצות?)נכון גם נכון...בשבילי זה איש אלוקים קדוש הוא..ושנזכה לברך על אשרי עיין ראתהו:)
הבנתי. חולק עלייך. ואם כבר דלי, אז גדוש. מעדיף לא לגנות אף אחד. מחוט ועד שרוך נעל. (עיי' גמרא ברכות ועוד... והגה' רעק"א בהל' ציצית) לא להגזים ולא להקצין :))) (לב חכם ישכיל פיהו, לב חכם לימינו ולב כסיל לשמאלו, עי' בן יהוידע על הפסוק, ולב אחר יתפוס ימין ושמאל יחדיו, וסייג לחכמה כבר כתוב ב'אבות'))
גדוש בשטויות..:)חולק? גם בבורקס? :)מחוט ועד שרוך? ואם מדובר בפסיק של המחט שבו נכנס החוט?לב חכם השכיל..ובחר בימינו :) למרות שהיה הוא עצמו השמאל.. והשני הימין :)סייג רלוונטי בשניות אלו :) |
|
לא חושב.
לא רק... אבל לא בסרטי בורקס.
גם בפסיק הזה..
ועשית ככל אשר יורוך נאמר על הרב אפילו שיאמר על ימין שהוא שמאל וכו
ואכן, רלוונטי. נשתמש. :)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 18:53 |
|
| |
| גינגונת כתבה: |  |
ולך רציף. יש המון סיבות ולעולם אי אפשר לדעת מה היה. לא משפחה ולא שכנים. רק הזוג יודעים. וגם לא תמיד. מכירה את זה מקרוב. |
|
|
|
|
|
|