|
|
| נשלח ב-15/2/2016 20:45 |
|
| |
לא יודעת לומר סטטיסטית על רוב וכדומה אבל אני גרושה וככזו אני מכירה כמה גרושות וגרושים. רוב המקרים שהכרתי לא היו בגלל עבודת המידות...
5 מקרים (ואני בתוכם) הם בגלל שהצד השני היה בעל הפרעה נפשית מסוימת שקל להתיר אותה מאחרים או מעצמך אבל בבית או בשינויים בחיים כמו נישואים היא מתפרצת בגדול.
מקרה אחד בשל אלימות פיזית.
מקרה שני של אחת שהייתה יושבת נעולה בביתה...
3 מקרים של חזרה בשאלה של אחד הצדדים.
עוד כמה מקרים של בעיות בתחומים שבינו לבינה.
2 מקרים שהכרתי היו לא ברורים ויתכן והם באמת קשורים יותר לעבודת המידות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 21:36 |
|
| |
הי כוזרית טוב לראות אותך:) ציינתי זאת אכן ישנם מקרים רבים שהגורם הוא מהנסיבות הללו. אבל כמה חוזרים בשאלה שמפרקים בית יש? נפשי יותר אמנם. אבל בוודאי שאי התאמה בגלל מידות היא תוביל..בכל המקרים שאין חזרה בשאלה או נפשי..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 22:11 |
|
| |
וודאי שחוסר עבודת המידות משפיע על גירושים. אין ספק. אבל לדעתי, עדיין בציבור החרדי הרוב זה בעיות אחרות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 22:24 |
|
| |
שתדעי שאני מכיר כמה זוגות. שיש בעית מידות אצלהם.. והם היו מתים להתגרש..ורק בגלל הילדים והמה יגידו..הם נשארים. נסכם בזה..שה בוחן לבות וכליות לא אנחנו:) כמה יש ?לא יודע. אי מידות.מוביליצת לגירושין יודע גם יודע!!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2016 02:27 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
הי כוזרית טוב לראות אותך:) ציינתי זאת אכן ישנם מקרים רבים שהגורם הוא מהנסיבות הללו. אבל כמה חוזרים בשאלה שמפרקים בית יש? נפשי יותר אמנם. אבל בוודאי שאי התאמה בגלל מידות היא תוביל..בכל המקרים שאין חזרה בשאלה או נפשי..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2016 08:50 |
|
| |
| Married כתב: |  | | טום888 כתבה: |  |
הי כוזרית טוב לראות אותך:)
ציינתי זאת
אכן ישנם מקרים רבים שהגורם הוא מהנסיבות הללו.
אבל כמה חוזרים בשאלה שמפרקים בית יש? נפשי יותר אמנם.
אבל בוודאי שאי התאמה בגלל מידות היא תוביל..בכל המקרים שאין חזרה בשאלה או נפשי..
|
|
כיום, גירושין בגלל יציאה בשאלה הן מאוד מאוד נפוצים. יותר ויותר.
נשלח מהאנדרואיד שלי
יותר מפעם אכן.
אך עדין אין פלח הגרושים מחמת חזרה בשאלה גדול מגוןרמי הגירושין האחרים.
|
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2016 14:16 |
|
| |
הבהרה. כל התגובות בענין מה שהיה נמחקו.. מעתה והילך אשכול זה וגם הבאים אחריו. יהיו בהם רק תגובות ענייניות לגופו של נושא. ולא תגובות לא ענייניות לגופו של אדם. במידה ומשהו כן יכתוב לא משנה מי על מה למה וכמה. התגובה תמחק. אם הדבר ישנה וישלש..אחרי אזהרה. הניק ייחסם. אין להגיב על הבהרה זאת..תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2016 14:21 |
|
| |
ואילך*

|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2016 15:50 |
|
| |
| Married כתבה: |  |
| טום888 כתבה: |  |
|
|
כיום, גירושין בגלל יציאה בשאלה הן מאוד מאוד נפוצים. יותר ויותר.
|
|
מאוד מאוד נפוצים ?....כל החזרה בשאלה הוא לא נפוץ. נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי רציף ב- 16/02/2016 15:57:26 |
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2016 16:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2016 18:00 |
|
| |
החזרה בשאלה זה אחד הדברים הקשים ביותר שיש כיום במגזר החרדי.
לצערינו יש גם כאלה נשים צדיקניות שבגלל שיש ילדים נשארים בכל זאת עם הבעל אפילו שיודעות שבחוץ הוא עושה מה שבא להם העיקר נשארים בגלל הילדים ובבית הוא משחק אותה צדיק והכל ובחוץ עושה מה שבראש שלו שמבחינתי זה זוועה
ומצד שני יש היום זוגות שמפילים אחת את השנייה בדת ולא יכולים לעצור את הירידה הזו ובסוף מקבלים גבר ואישה חילונים לגמרי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2016 19:30 |
|
| |
| IAF990 כתבה: |  |
דווקא כן רציף
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2016 21:52 |
|
| |
טוב נועם, אז לשאלתך מתי בצעתי את הנחיתה והצעתך האדיבה ללמוד את השטח אספק לך הסבר קצרצר בן 2 מילים באדיבותי הרבה:::) אני מכירה פה את החברה והסגנון קצת טוב... אבל זה שלקחת קצת קשה את העניין זה כבר לא ממש קשור אליי... ותודה ענקית על התגובה...בלעדיה לא הייתי יכולה....... אפשרת לי לשון בלילה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2016 23:10 |
|
| |
את יודעת מה מחבבת? אני לא "מחבב" אותך. אדם שנכנס וישר תוקף, וגם כשמסבירים לו הוא לא מבין וממשיך בדרכו, זה לא נעים. מה שנשאר זה רק להשתמש כקלישאה בפסוק "אל תען כסיל פן ישנאך" (משלי). מה לעשות... קורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/2/2016 01:15 |
|
| |
זה שאתם שומעים על אלו שחזרו בשאלה כי מישהו אמר את זה ועשה את זה וואו וזה בדר'כ וואו כזה, זה לא אומר שרוב הציבור ככה ושהרבה גרושים וגרושות הם ככה,ההפך הוא הנכון,אלו שלא שומעים עליהם כי הם ''סתם'' התגרשו הם התגרשו מסיבה שכיחה יותר פשוט. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|