בית פורומים בחדרי חרדים

מי יהיו גדולי הדור הליטאי -אחרי רבי חיים קנייבסקי, ואחרי הרב שטיינמן שליט"א ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/2/2016 13:43 לינק ישיר 

נגמר המצב של אחד שתים מנהיגים  יהיה סוג של מועצת כמו בשס . ותכלס איש הישר בעיניו יעשה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 15:14 לינק ישיר 

בנילוק כתב:
נגמר המצב של אחד שתים מנהיגים  יהיה סוג של מועצת כמו בשס . ותכלס איש הישר בעיניו יעשה .

דבר אחד לדור ולא שניים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 16:41 לינק ישיר 

הציעו כאן, בין השאר, את הגרב"ד פוברסקי והגר"ג אדלשטיין מפוניבז. האם אלו הם הדור הבא? הגרב"ד צעיר מהגר"ח קניבסקי בארבע שנים, והגר"ג מבוגר ממנו בחמש שנים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 16:56 לינק ישיר 

אם המושג 'גדולי הדור' הפך להיות חממה למאפיות חצריות ולחיבור הון ושלטון, כי אז אולי עדיף לשקול חזרה לדרך הישנה של 'עשה לך רב', כשהכבוד התורה וזכות הבעת דעת התורה תוחזר לגדולי התורה וראשי הישיבות ורבנים ויושבי על מדין שינהיגו את כלל ישראל מכח ההכרה בתורתם ולא מכוח שלטון חצרי חרד"י ודיקטוטורי , ושלא יהיה את האפשרות לכל מיני גיחזים מרושעים להיתלות באילנות גדולים ולהסתיר את רשעותם ונסיונם הנואל לרדיפת ציבורים, סמינרים וישיבות קדושות תחת איצטלא מזויפת של גדולי הדור.

אנו לא מכירים ב'רבנים מטעם' הנבחרים בצורה שרירותית וממסדית ומפלגתית וחצרית

כי לכלל ישראל - הלא הם בני התורה - חוש הריח לדעת ולהשכיל מי יהיו רבותיו ומורי דרכו

הגיע הזמן להוציא את התקשורת וכל שאר האמצעים השיווקיים הזולים מהמושג המקודש של גדולי ישראל, כי אין לך מה שפוגע באמונת חכמים יותר מזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 16:58 לינק ישיר 

ומה יעשה נתי גרוסמן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 17:03 לינק ישיר 

הגרנ"ז גרוסמן ימשיך לשמש כשופר ל'דעת תורה' צרופה וטהורה כדעת רבותיו, רבותיהם של רבבות מנויי עתונו החשובים, ואף אחד לא יהיה לו את החוצפה לנסות להשתיק את קולו באמצעות חצירות עברייניות שמנסות לשלול זכות דיבור והבעת דעת תורה מרבניו של העורך החשוב שעומד בפרץ בראש מערכות ישראל כיד ימינם וכשופרם של גדולי ישראל זיע"א ויבדלחט"א משך עשרות בשנים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 17:05 לינק ישיר 

אולי נתי גרוסמן יפוטר ע"י המנהיג הבא....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 17:07 לינק ישיר 

אם הוא יפוטר - הוא יעשה זאת בשמחה ויקבל שכר על הפרישה כשם שקיבל על הדרישה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 17:10 לינק ישיר 

ל yodea זה לא עניין של שואלים אותי או אותך, זאת המציאות! אין הנהגה לא ליטאית ולא חסידית, אין אפילו גיחזי שמוביל חצר להנהגה... אין!
שים לב, עדיין לא עלה פה שם אחד שכאשר תהיה החלטה לכלל ישראל יהיה רב שכולם יכפיפו את החלטתם לדבריו, אין!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 17:14 לינק ישיר 

ערלכער_ייד כתב:
אם הוא יפוטר - הוא יעשה זאת בשמחה ויקבל שכר על הפרישה כשם שקיבל על הדרישה

אתה סותר את עצמך.
אתה טענת שהוא שופר של רבותיו, כך שאם יפוטר (שנית) ע"י המנהיג הבא, הוא יהיה שופר של רב שחושב שדרכו הוא יצליח להתברג להנהגה וחוזר חלילה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 17:47 לינק ישיר 

כפי שהיה כשפוטר ע"י גדו"י שליט"א...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 18:19 לינק ישיר 

במה זה מתבטא???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 18:53 לינק ישיר 

מצבו הבריאותי של הגר"ש הרבה יותר טוב מזה של הגר"ח, לכן אני לא שולל את האפשרות שהוא יאריך ימים אחריו 10 שנים ויותר.

מי שכרגע מנסה לרקוד על שתי החתונות זה הרב פילץ, אבל אני לא בטוח שהוא יצא נשכר מזה מבחינת הסיכויים להנהגה עתידית. צריך לשאול את אשקול.

אני מניח שבב"ב תהיה התחזקות של רבני סלבודקא, ר"ד לנדוי ורמ"ה הירש, שכבר היום היא נראית בשטח.

תוקן על ידי אזנים_לכתל ב- 14/02/2016 18:54:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 18:57 לינק ישיר 

הגרח"ק גם מבוגר ממנו ב4 שנים.
אך לא רק שהוא ירד מהרכבת, הוא עוד החל ליסוע לכיוון ההפוך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/2/2016 22:19 לינק ישיר 

yodea כתבה:

גלמרוביץ כתב:
אין יותר הנהגה...
מחזק את ההרגשה שהמצב גרוע!
אין ת"ח שכולם יכפיפו את דעתם לדעתו!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

אף אחד לא שאל אותך. יהיה גם יהיה.

לא יקרה שום אסון
אם אצל הליטאים
יהיה קבוצה של רבנים
שהם יכריעו,

כמו אצל החסידים,
וכמו בש"ס.

ומסתבר שגם בקבוצת הפלס
יהיה אותו הדבר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מי יהיו גדולי הדור הליטאי -אחרי רבי חיים קנייבסקי, ואחרי הרב שטיינמן שליט"א ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.