|
|
| נשלח ב-15/2/2016 10:02 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  |
| ניוטרל כתב: |  | כבר אמרתי בעבר שבדור הבא ילדים לא ידעו לכתוב בעטים/עפרונות...
|
| הדור הבא? מתי בפעם האחרונה היית באומן? הם יודעים לרשום שם רק באייפונים כל הפצועים וחלוצי ברלנד..:;) |
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 10:21 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | צילום המסך בהחלט מתאים לפוסט המשודרג.הפוסט?? מדהים!!!אין לי מילה אחרת.אין לי מה להאריך כי צמצמת את הכל.לא נעים לומר משהו בנימה ילדותית משו, אבל ... פשוט התלקקתי.שנון, ציני, גדוש בהומור וסרקזם, שכולם יחד משתלבים נפלא.כה לחי.
אבדו לך הבדידים?אז איפה הפירוק גורמים? עדיין מחכה :)אהבת? הבנת? מה דעתך על המצב הזה בשטחים?אז..לשלוח לעורכת?:)
לא אבדו... כי אם היו ונכתבו כבר בעבר... ויותר מפעם אחת....
תעייני בקישור הבא, ושם יש עוד קישורים בתגובתי :)
ותראי שגם באשכולותייך המפורסמים כבר הגבתי בנידון דנן, לבדידים ולגורמים...חחחח
דעתי? שזה עצוב מאד. וכן. בהחלט לשלוח לעורכת. כמו שזה רק עם תיקונים קלים ... אבל כן, כמות שזה.
הכי מכעיס זה שאני אומרת לעורכת לערוך.. עכשיו חלק מהמשפטים לא מתאימים לה אז היא עורכת איך שבא לה והסיפור מאבד כל צלם אנושי ושאנלי.. ואני נכנסת לכתבה וכלל לא מזהה את הנכתב.. עד שאני בכבודי ובעצמי לא מתקנת.. נראה כמו כתבה אחת מן הים..;( .. אהה לא אבדת את הבדידים? נו ואז מה אם נכתב?? חכם חופר פעמיים שלוש חמש..;) |
|
אז תשלחי אלי את העריכה שלה ונראה על מה יש לעמוד כדי שלא יאבד צלם...:)
המשפט המקורי הוא "חכם שומע...", וזה כדי לעודד את הגברים להקשיב לנשים... אבל שגבר יחפור? חדש לי ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 14:32 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.בעד עציצו לגמרי...מעניין למה:)) |
|
כמה סמלי שעל זה התעכבת....
שאנל,אכן אין שיוין בתורה. היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת. ולא שצריך השוואה. וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 16:24 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 16:37 |
|
| |
רציף -לגורמים. חתיכות חתיכות. וכדומה.
שאנל, כל פעם מפתיעה מחדש. מתנצלת שבמילות שבח אין הרבה מה לחדש, ואני לא ממש יודעת לכתוב (לא הקשבתי בספרות), אבל כתוב משובח, חודר ונוקב.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 17:30 |
|
| |
בגיל הזה זה עדיין צבעים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 17:35 |
|
| |
| נועם_ושלום כתב: |  | צילום המסך בהחלט מתאים לפוסט המשודרג.הפוסט?? מדהים!!!אין לי מילה אחרת.אין לי מה להאריך כי צמצמת את הכל.לא נעים לומר משהו בנימה ילדותית משו, אבל ... פשוט התלקקתי.שנון, ציני, גדוש בהומור וסרקזם, שכולם יחד משתלבים נפלא.כה לחי.
אבדו לך הבדידים?אז איפה הפירוק גורמים? עדיין מחכה :)אהבת? הבנת? מה דעתך על המצב הזה בשטחים?אז..לשלוח לעורכת?:)
לא אבדו... כי אם היו ונכתבו כבר בעבר... ויותר מפעם אחת....
תעייני בקישור הבא, ושם יש עוד קישורים בתגובתי :)
ותראי שגם באשכולותייך המפורסמים כבר הגבתי בנידון דנן, לבדידים ולגורמים...חחחח
דעתי? שזה עצוב מאד. וכן. בהחלט לשלוח לעורכת. כמו שזה רק עם תיקונים קלים ... אבל כן, כמות שזה.
הכי מכעיס זה שאני אומרת לעורכת לערוך.. עכשיו חלק מהמשפטים לא מתאימים לה אז היא עורכת איך שבא לה והסיפור מאבד כל צלם אנושי ושאנלי.. ואני נכנסת לכתבה וכלל לא מזהה את הנכתב.. עד שאני בכבודי ובעצמי לא מתקנת.. נראה כמו כתבה אחת מן הים..;( .. אהה לא אבדת את הבדידים? נו ואז מה אם נכתב?? חכם חופר פעמיים שלוש חמש..;)
אז תשלחי אלי את העריכה שלה ונראה על מה יש לעמוד כדי שלא יאבד צלם...:)
המשפט המקורי הוא "חכם שומע...", וזה כדי לעודד את הגברים להקשיב לנשים... אבל שגבר יחפור? חדש לי ;) |
|
אנערף...אני עדיין ה"ילדה" שם :) ניתן להם להרגיש קצת הגדולים עד שיכירוני לעומק :) מה סה ההפליה הזו? גם נשים צריכות קצת חכם שומע..היא יכולה גם בזמן הזה לבשל ולטאטא אבל להקשיב גם! במקרה של גבר חופר חחח..לא לא שאני מכירה..חס ושלוש
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 17:38 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.בעד עציצו לגמרי...מעניין למה:))
שאנל,אכן אין שיוין בתורה. היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת. ולא שצריך השוואה. וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?
|
| טום אוהב עציצות ואם אפשר עם שן זהב חחחחחחחחחחח .
בהחלט..לטעמי כדאי להיות דתיה רק בשביל זה..(למרות הקלישאות)
הפסדת? וכי באמת מעניין אותך לראות בחורה עם זקן ומורה עם שרירים ( גם ברגליים)
אם כן דקה מסדרת לך איתה סלפי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 17:40 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
|
הקורא הנחמד.. בדידים זה מה שגינגו הסבירה.. והפשט ..בבצפר היתה קופסא כזו עם בדידים יחידות עשרות חמישיות של חשבון לגיל הרך:) אוךךך געגועי..
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 17:42 |
|
| |
| גינגונת כתב: |  | רציף -לגורמים. חתיכות חתיכות. וכדומה.
שאנל, כל פעם מפתיעה מחדש. מתנצלת שבמילות שבח אין הרבה מה לחדש, ואני לא ממש יודעת לכתוב (לא הקשבתי בספרות), אבל כתוב משובח, חודר ונוקב. |
|
למה אני הקשבתי? :) טוב לראותך ילדונת..ותודה הסמקתי באוזן :)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 17:44 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | ילדה של אמא.. פוסט כל כך יפה שנראה לי שמוקי הולך לעשות שיר חדש חח:) |
|
למה לא..כל עוד האחוזים באים אלי.. מפרגנת :)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 18:12 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
|
הקורא הנחמד.. בדידים זה מה שגינגו הסבירה.. והפשט ..בבצפר היתה קופסא כזו עם בדידים יחידות עשרות חמישיות של חשבון לגיל הרך:) אוךךך געגועי.. |
|
רגע, לא הבנתי, שאנל, יש כזה דבר "הגיל הקשה" ?  ממתי זה מתחיל ומתי זה מסתיים ?  תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 18:13 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | צילום המסך בהחלט מתאים לפוסט המשודרג.הפוסט?? מדהים!!!אין לי מילה אחרת.אין לי מה להאריך כי צמצמת את הכל.לא נעים לומר משהו בנימה ילדותית משו, אבל ... פשוט התלקקתי.שנון, ציני, גדוש בהומור וסרקזם, שכולם יחד משתלבים נפלא.כה לחי.
אבדו לך הבדידים?אז איפה הפירוק גורמים? עדיין מחכה :)אהבת? הבנת? מה דעתך על המצב הזה בשטחים?אז..לשלוח לעורכת?:) לא אבדו... כי אם היו ונכתבו כבר בעבר... ויותר מפעם אחת.... תעייני בקישור הבא, ושם יש עוד קישורים בתגובתי :) ותראי שגם באשכולותייך המפורסמים כבר הגבתי בנידון דנן, לבדידים ולגורמים...חחחח דעתי? שזה עצוב מאד. וכן. בהחלט לשלוח לעורכת. כמו שזה רק עם תיקונים קלים ... אבל כן, כמות שזה.
הכי מכעיס זה שאני אומרת לעורכת לערוך.. עכשיו חלק מהמשפטים לא מתאימים לה אז היא עורכת איך שבא לה והסיפור מאבד כל צלם אנושי ושאנלי.. ואני נכנסת לכתבה וכלל לא מזהה את הנכתב.. עד שאני בכבודי ובעצמי לא מתקנת.. נראה כמו כתבה אחת מן הים..;( .. אהה לא אבדת את הבדידים? נו ואז מה אם נכתב?? חכם חופר פעמיים שלוש חמש..;)
אז תשלחי אלי את העריכה שלה ונראה על מה יש לעמוד כדי שלא יאבד צלם...:) המשפט המקורי הוא "חכם שומע...", וזה כדי לעודד את הגברים להקשיב לנשים... אבל שגבר יחפור? חדש לי ;)
אנערף...אני עדיין ה"ילדה" שם :) ניתן להם להרגיש קצת הגדולים עד שיכירוני לעומק :)מה סה ההפליה הזו? גם נשים צריכות קצת חכם שומע..היא יכולה גם בזמן הזה לבשל ולטאטא אבל להקשיב גם!במקרה של גבר חופר חחח..לא לא שאני מכירה..חס ושלוש |
|
אוקי.
מה שנכון נכון.
מעולה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 18:17 |
|
| |
| שאנל_22 כתב: |  | אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.
בעד עציצו לגמרי...מעניין למה:))כמה סמלי שעל זה התעכבת....
שאנל,אכן אין שיוין בתורה.היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת.ולא שצריך השוואה.וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?
טום אוהב עציצות ואם אפשר עם שן זהב חחחחחחחחחחח .בהחלט..לטעמי כדאי להיות דתיה רק בשביל זה..(למרות הקלישאות)הפסדת? וכי באמת מעניין אותך לראות בחורה עם זקן ומורה עם שרירים ( גם ברגליים)אם כן דקה מסדרת לך איתה סלפי |
|
תמר? שאנל? אפשר לשדך ביניכם?
אחלה צמד.
אהבתי :) (גם את מה שלא נמצא פה בתגובה)
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2016 18:31 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.בעד עציצו לגמרי...מעניין למה:))
|
| טום אוהב עציצות ואם אפשר עם שן זהב חחחחחחחחחחח .
בהחלט..לטעמי כדאי להיות דתיה רק בשביל זה..(למרות הקלישאות)
הפסדת? וכי באמת מעניין אותך לראות בחורה עם זקן ומורה עם שרירים ( גם ברגליים)
אם כן דקה מסדרת לך איתה סלפי |
|
מיס שאנל, מחילה, עוד שאלה, בשביל מה לטעמך, כדאי להיות דתיה ? נראה שהקהל לא בדיוק הבין את הנקודה הזאת  תודה ובהצלחה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|