בית פורומים שידוכי חרדים

ילדה של אמא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2016 10:18 לינק ישיר 

רציף כתב:
שאנל_22 כתבה:

רציף כתב:
הסופרת שאנל,

מה זה "בדידים" ?

תודה רבה ויישר כוח

נשלח מהאנדרואיד שלי

הקורא הנחמד..
בדידים זה מה שגינגו הסבירה..
והפשט ..בבצפר היתה קופסא כזו עם בדידים יחידות עשרות חמישיות 
של חשבון לגיל הרך:) אוךךך געגועי..

רגע, לא הבנתי, שאנל,

יש כזה דבר "הגיל הקשה" ?

ממתי זה מתחיל
ומתי זה מסתיים ?

תודה רבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

רציף,אז מה ככה וזה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2016 10:20 לינק ישיר 

נועם_ושלום כתב:
צילום המסך בהחלט מתאים לפוסט המשודרג.הפוסט?? מדהים!!!אין לי מילה אחרת.אין לי מה להאריך כי צמצמת את הכל.לא נעים לומר משהו בנימה ילדותית משו, אבל ... פשוט התלקקתי.שנון, ציני, גדוש בהומור וסרקזם, שכולם יחד משתלבים נפלא.כה לחי.

אבדו לך הבדידים?אז איפה הפירוק גורמים? עדיין מחכה :)אהבת? הבנת? מה דעתך על המצב הזה בשטחים?אז..לשלוח לעורכת?:) לא אבדו... כי אם היו ונכתבו כבר בעבר... ויותר מפעם אחת.... תעייני בקישור הבא, ושם יש עוד קישורים בתגובתי :) ותראי שגם באשכולותייך המפורסמים כבר הגבתי בנידון דנן, לבדידים ולגורמים...חחחח דעתי? שזה עצוב מאד. וכן. בהחלט לשלוח לעורכת. כמו שזה רק עם תיקונים קלים ... אבל כן, כמות שזה.

הכי מכעיס זה שאני אומרת לעורכת לערוך.. עכשיו חלק מהמשפטים לא מתאימים לה אז היא עורכת איך שבא לה והסיפור מאבד כל צלם אנושי ושאנלי.. ואני נכנסת לכתבה וכלל לא מזהה את הנכתב.. עד שאני בכבודי ובעצמי לא מתקנת.. נראה כמו כתבה אחת מן הים..;( .. אהה לא אבדת את הבדידים? נו ואז מה אם נכתב?? חכם חופר פעמיים שלוש חמש..;)

אז תשלחי אלי את העריכה שלה ונראה על מה יש לעמוד כדי שלא יאבד צלם...:) המשפט המקורי הוא "חכם שומע...", וזה כדי לעודד את הגברים להקשיב לנשים... אבל שגבר יחפור? חדש לי ;)

אנערף...אני עדיין ה"ילדה" שם :) ניתן להם להרגיש קצת הגדולים עד שיכירוני לעומק :)מה סה ההפליה הזו? גם נשים צריכות קצת חכם שומע..היא יכולה גם בזמן הזה לבשל ולטאטא אבל להקשיב גם!במקרה של גבר חופר חחח..לא לא שאני מכירה..חס ושלוש

אוקי.
מה שנכון נכון.
מעולה.
מעולה? לך לך לרקוד שלחו .. סגרנו שאני העציץ לא?;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2016 10:22 לינק ישיר 

נועם_ושלום כתב:
אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.

בעד עציצו לגמרי...מעניין למה:))כמה סמלי שעל זה התעכבת....

שאנל,אכן אין שיוין בתורה.היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת.ולא שצריך השוואה.וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?

טום אוהב עציצות ואם אפשר עם שן זהב חחחחחחחחחחח .בהחלט..לטעמי כדאי להיות דתיה רק בשביל זה..(למרות הקלישאות)הפסדת? וכי באמת מעניין אותך לראות בחורה עם זקן ומורה עם שרירים ( גם ברגליים)אם כן דקה מסדרת לך איתה סלפי

תמר? שאנל? אפשר לשדך ביניכם?
אחלה צמד.
אהבתי :) (גם את מה שלא נמצא פה בתגובה)
תשאל אותה אם היא בקטע של רגליים של מ(רא)דונה , והזקן יורד כל שישי לפני שבת.. מזל אני לא חבדניקית;), בוירוך שעושני כרצוינוי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2016 10:27 לינק ישיר 

רציף כתב:
שאנל_22 כתבה:

tamar8 כתב:
אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.בעד עציצו לגמרי...מעניין למה:))

כמה סמלי שעל זה התעכבת....

שאנל,אכן אין שיוין בתורה.
היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת.
ולא שצריך השוואה.
וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?

טום אוהב עציצות ואם אפשר עם שן זהב חחחחחחחחחחח .

בהחלט..לטעמי כדאי להיות דתיה רק בשביל זה..(למרות הקלישאות)

הפסדת? וכי באמת מעניין אותך לראות בחורה עם זקן ומורה עם שרירים ( גם ברגליים)

אם כן דקה מסדרת לך איתה סלפי

מיס שאנל,
מחילה, עוד שאלה,

בשביל מה לטעמך,
כדאי להיות דתיה ?

נראה שהקהל
לא בדיוק הבין את הנקודה הזאת

תודה ובהצלחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

מדע להיות דתיה? או בשפה יפה יותר.. להיות בחורה חרדית מאמינה? ואני שואלת, מדוע לא? ה״איסורים״ שלנו זה בעצם אחד הדברים היפים שיש ... אדם שהכל מותר לו הוא אדם ריקני...הוא לא יחזיק הרבה זמן בשפיות.. ועצם זה (ואני מתמקדת על נישואים בעולם האמונה) שיש דברים שאסור לנו או חוקים כאלו וכאלו, הם מה שגורמים לאהבה רק לפרוח ולגדול..והתפקידים התחלקו בצורה כלכך יפה .. שאין פה בכלל צורך לשוויון, אחד חזק בזה וחלש בזה והשני חזק בזה וחלש בזה... ככה שהפלוס והמינוס.. בסוף סוגרים מעגל חשמלי.. ובלי המינוס המעגל לא יסגר ולא תידלק הנורה..:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2016 13:03 לינק ישיר 

שאנל_22 כתבה:

רציף כתב:
שאנל_22 כתבה:

רציף כתב:
הסופרת שאנל,

מה זה "בדידים" ?

תודה רבה ויישר כוח

נשלח מהאנדרואיד שלי

הקורא הנחמד..
בדידים זה מה שגינגו הסבירה..
והפשט ..בבצפר היתה קופסא כזו עם בדידים יחידות עשרות חמישיות 
של חשבון לגיל הרך:) אוךךך געגועי..

רגע, לא הבנתי, שאנל,

יש כזה דבר "הגיל הקשה" ?

ממתי זה מתחיל
ומתי זה מסתיים ?

תודה רבה

רציף,אז מה ככה וזה?

שאלות כאלה בפרטי בבקשה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2016 13:15 לינק ישיר 

שאנל_22 כתבה:

רציף כתב:
שאנל_22 כתבה:

tamar8 כתב:
אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.בעד עציצו לגמרי...מעניין למה:))

כמה סמלי שעל זה התעכבת....

שאנל,אכן אין שיוין בתורה.
היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת.
ולא שצריך השוואה.
וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?

טום אוהב עציצות ואם אפשר עם שן זהב חחחחחחחחחחח .

בהחלט..לטעמי כדאי להיות דתיה רק בשביל זה..(למרות הקלישאות)

הפסדת? וכי באמת מעניין אותך לראות בחורה עם זקן ומורה עם שרירים ( גם ברגליים)

אם כן דקה מסדרת לך איתה סלפי

מיס שאנל,
מחילה, עוד שאלה,

בשביל מה לטעמך,
כדאי להיות דתיה ?

נראה שהקהל
לא בדיוק הבין את הנקודה הזאת

תודה ובהצלחה

מדע להיות דתיה? או בשפה יפה יותר.. להיות בחורה חרדית מאמינה? ואני שואלת, מדוע לא? ה"איסורים" שלנו זה בעצם אחד הדברים היפים שיש ... אדם שהכל מותר לו הוא אדם ריקני...הוא לא יחזיק הרבה זמן בשפיות.. ועצם זה (ואני מתמקדת על נישואים בעולם האמונה) שיש דברים שאסור לנו או חוקים כאלו וכאלו, הם מה שגורמים לאהבה רק לפרוח ולגדול..והתפקידים התחלקו בצורה כלכך יפה .. שאין פה בכלל צורך לשוויון, אחד חזק בזה וחלש בזה והשני חזק בזה וחלש בזה... ככה שהפלוס והמינוס.. בסוף סוגרים מעגל חשמלי.. ובלי המינוס המעגל לא יסגר ולא תידלק הנורה..:)

קוראים לזה "משמעות",

כשיש משמעות,
אז יש טעם לחיים הלא פשוטים האלה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2016 16:02 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
צילום המסך בהחלט מתאים לפוסט המשודרג.הפוסט?? מדהים!!!אין לי מילה אחרת.אין לי מה להאריך כי צמצמת את הכל.לא נעים לומר משהו בנימה ילדותית משו, אבל ... פשוט התלקקתי.שנון, ציני, גדוש בהומור וסרקזם, שכולם יחד משתלבים נפלא.כה לחי.

אבדו לך הבדידים?אז איפה הפירוק גורמים? עדיין מחכה :)אהבת? הבנת? מה דעתך על המצב הזה בשטחים?אז..לשלוח לעורכת?:) לא אבדו... כי אם היו ונכתבו כבר בעבר... ויותר מפעם אחת.... תעייני בקישור הבא, ושם יש עוד קישורים בתגובתי :) ותראי שגם באשכולותייך המפורסמים כבר הגבתי בנידון דנן, לבדידים ולגורמים...חחחח דעתי? שזה עצוב מאד. וכן. בהחלט לשלוח לעורכת. כמו שזה רק עם תיקונים קלים ... אבל כן, כמות שזה.

הכי מכעיס זה שאני אומרת לעורכת לערוך.. עכשיו חלק מהמשפטים לא מתאימים לה אז היא עורכת איך שבא לה והסיפור מאבד כל צלם אנושי ושאנלי.. ואני נכנסת לכתבה וכלל לא מזהה את הנכתב.. עד שאני בכבודי ובעצמי לא מתקנת.. נראה כמו כתבה אחת מן הים..;( .. אהה לא אבדת את הבדידים? נו ואז מה אם נכתב?? חכם חופר פעמיים שלוש חמש..;)

אז תשלחי אלי את העריכה שלה ונראה על מה יש לעמוד כדי שלא יאבד צלם...:) המשפט המקורי הוא "חכם שומע...", וזה כדי לעודד את הגברים להקשיב לנשים... אבל שגבר יחפור? חדש לי ;)

אנערף...אני עדיין ה"ילדה" שם :) ניתן להם להרגיש קצת הגדולים עד שיכירוני לעומק :)מה סה ההפליה הזו? גם נשים צריכות קצת חכם שומע..היא יכולה גם בזמן הזה לבשל ולטאטא אבל להקשיב גם!במקרה של גבר חופר חחח..לא לא שאני מכירה..חס ושלוש

אוקי.
מה שנכון נכון.
מעולה.

מעולה? לך לך לרקוד שלחו .. סגרנו שאני העציץ לא?;)

עציץ או עציצה?
תמיד עדיף לשמוח :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2016 16:06 לינק ישיר 

שאנל_22 כתב:
אני בעד עציצות לגמרי...שאנל, כתבת טוב...אין מילים בפי...איפה זה בשטח...לא יודעת,רואה אברכיות שעובדות עד 18ואברכנים שהפכו לעקרות בית בדימוס.מתקשה לחשוב שיש שיוויון בעולם השקר הזה.חושבת שחלוקה היא מילה מיותרת.ושכל אחדד ישעה מה שמתאים לו ולזגותו ולילדיו..אבל.אישה שמביאה את התזות הפמנסטיות שלה לתוך הבית.היא אישה שמתכחשת לעצמה..לא רוצה להיות גבריתולא רוצה גבר נשי.שם הכל מתחיל ונגמר,ואישה שרוצה להיות גבר. שתתחיל להצמיח קודם זקן..תעמוד בזה..נתן לה גם לפתח שרירי יידיים.

שאנל,אכן אין שיוין בתורה.היהדות היא הדת שמפארת נשים, ומונה את היכולות והזכויות שלהם יותר מכל דת אחרת.ולא שצריך השוואה.וכן, לא עברתי מחנה של בית יעקב..מה הפסדתי?

טום אוהב עציצות ואם אפשר עם שן זהב חחחחחחחחחחח .בהחלט..לטעמי כדאי להיות דתיה רק בשביל זה..(למרות הקלישאות)הפסדת? וכי באמת מעניין אותך לראות בחורה עם זקן ומורה עם שרירים ( גם ברגליים)אם כן דקה מסדרת לך איתה סלפי

אחלה צמד.

תשאל אותה אם היא בקטע של רגליים של מ(רא)דונה , והזקן יורד כל שישי לפני שבת.. מזל אני לא חבדניקית;), בוירוך שעושני כרצוינוי

היא לא מתערבת אז כנראה היא מעדיפה ספיי(ר)ס  :)
אז לאיזו חסידות את משתייכת אם לא חב"ד? (לפי ההגייה..) לא ממש מצפה לתשובה לשאלה)
הזקן מזכיר לי את אותו אחד שהיה לו זקן ארוך, ניגש אליו מישהו ושאל אותו, 'כשאתה ישן בלילה, הזקן מעל השמיכה או מתחת?,...
למחרת חוזר בעל הזקן בכעס.... 'כל הלילה לא ישנתי בגללך... שמתי את הזקן מעל השמיכה, מתחת, ושוב מעל... לא נרדמתי מרוב שלא היה ברור לי איך אני אמור להניח את הזקן בפועל..'..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2016 19:14 לינק ישיר 

נועם_ושלום כתבה:

שאנל_22 כתב:

אחלה צמד.

היא לא מתערבת אז כנראה היא מעדיפה ספיי(ר)ס  :)
אז לאיזו חסידות את משתייכת אם לא חב"ד? (לפי ההגייה..) לא ממש מצפה לתשובה לשאלה)
הזקן מזכיר לי את אותו אחד שהיה לו זקן ארוך, ניגש אליו מישהו ושאל אותו, 'כשאתה ישן בלילה, הזקן מעל השמיכה או מתחת?,...
למחרת חוזר בעל הזקן בכעס.... 'כל הלילה לא ישנתי בגללך... שמתי את הזקן מעל השמיכה, מתחת, ושוב מעל... לא נרדמתי מרוב שלא היה ברור לי איך אני אמור להניח את הזקן בפועל..'..

קראתי את זה איפשהו בעבר!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2016 19:15 לינק ישיר 

שאנל_22 כתבה:

ניוטרל כתב:
שאנל_22 כתבה:

ניוטרל כתב:
כבר אמרתי בעבר
שבדור הבא ילדים לא ידעו לכתוב בעטים/עפרונות...

הדור הבא? מתי בפעם האחרונה היית באומן? הם יודעים לרשום שם רק באייפונים כל הפצועים וחלוצי ברלנד..:;)

כוונתי לילדים בגיל 5 או 6 (אפילו 4)!

נשלח מהאנדרואיד שלי

בגיל הזה זה עדיין צבעים:)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/2/2016 00:28 לינק ישיר 

את באמת ילדה...
הלב שלך לא צריך להכמר מרחמים..תחיי את חייך כרצונך, אבל תשאירי את הרחמים לדברים אחרים.
תאמיני לי שכשאבא מטה כתף ואמא גם כן במטלות בבית והחוץ ובהוצאות השוטפות ושתיהם מנהלים בית למופת , אין דבר יפה מזה בעולם, ובזוגיות..!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ילדה של אמא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.