|
|
| נשלח ב-15/3/2016 08:28 |
|
| |
מה למהלעלעל ולחנות דיסקים?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 08:46 |
|
| |
היא עברה באקראי בב"ב. זאת עיר שמאוד נדיר לפגוש אותה שם
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 20:40 |
|
| |
בוקר אור וחמים לכולם!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-15/3/2016 22:58 |
|
| |
לידיעת הגברים, חל איסור מוחלט מהתורה על הגבר לנקות לפסח (ביטול מצוות עשה!!!). המקור לכך הינו מספר במדבר. נאמר בפסוק (פרק יד', פסוק יח') "נושא עוון ופשע וחטאה ונקה לא ינקה", פירוש הפסוק הינו: מותר לגבר לסלוח לאשתו על כל הצער ועוגמת הנפש שהיא גורמת לו כגון: אי הכנת קפה על הבוקר והגשה לבעלה וכו' ( זה נלמד מהמילים "נושא עוון ועובר על פשע") אך בניקיונות הבית חל על הגבר איסור מוחלט שנאמר בהמשך הפסוק "ונקה לא ינקה". ידע הציבור ויזהר על החתום הרב נח שב ואל תעשה, חשוב לדעת !!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2016 07:53 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | לידיעת הגברים, חל איסור מוחלט מהתורה על הגבר לנקות לפסח (ביטול מצוות עשה!!!). המקור לכך הינו מספר במדבר. נאמר בפסוק (פרק יד', פסוק יח') "נושא עוון ופשע וחטאה ונקה לא ינקה", פירוש הפסוק הינו: מותר לגבר לסלוח לאשתו על כל הצער ועוגמת הנפש שהיא גורמת לו כגון: אי הכנת קפה על הבוקר והגשה לבעלה וכו' ( זה נלמד מהמילים "נושא עוון ועובר על פשע") אך בניקיונות הבית חל על הגבר איסור מוחלט שנאמר בהמשך הפסוק "ונקה לא ינקה". ידע הציבור ויזהר על החתום הרב נח שב ואל תעשה, חשוב לדעת !!! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בהחלט. אם לא היית כותב את זה ר' נח שב ואל תעשה,הגברים היו מצחצחים את הבית לפסח בטעות.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/3/2016 21:36 |
|
| |
ואיפה הרבנית שבי ואל תעשי?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 02:46 |
|
| |
חחחח.. מיאמוש.. פעם ישבתי עם איזה מישהי אחת בבני ברק, ופתאום כמה ילדים באו להזהיר אותנו מהעכברים שישבו מאחורינו בשקט.. טוב, זה ידוע כמה שאני מפחדת מעכברים...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 02:53 |
|
| |
היה איזה מחמיר גדול בנקיונות לפסח, שאל את הרב שיש לו וויכוח עם אשתו האם צריך לשבת עך הריצפה לגרד בחריצים שבין הבלטות ? ראה הרב איזה צדיק הוא על חשבון..... ענה לו "חובה באמת- אך אין לסמוך בזה על הנשים"
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 08:41 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | חחחח.. מיאמוש.. פעם ישבתי עם איזה מישהי אחת בבני ברק, ופתאום כמה ילדים באו להזהיר אותנו מהעכברים שישבו מאחורינו בשקט.. טוב, זה ידוע כמה שאני מפחדת מעכברים...
|
|
חחחחחח |נשפך של האפליקציה שאין לי|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 08:42 |
|
| |
| מהלעלעל כתב: |  | היה איזה מחמיר גדול בנקיונות לפסח, שאל את הרב שיש לו וויכוח עם אשתו האם צריך לשבת עך הריצפה לגרד בחריצים שבין הבלטות ? ראה הרב איזה צדיק הוא על חשבון..... ענה לו "חובה באמת- אך אין לסמוך בזה על הנשים" |
|
כל הכבוד לרב! הרוצה להחמיר-שיחמיר בעצמו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 11:52 |
|
| |
מי שמנקה הכי טוב זה הגברים. למי יש כח להזיז מיטה\שולחן,כסאות?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 12:07 |
|
| |
ברור. הם גם מבשלים את כל צורכי החג הנשים רק צולות את הזרוע לקערה..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 13:37 |
|
| |
איך ידעת? אני גם משתכרת בפורים ובונה סוכה.
|
|
|
|
|