| נשלח ב-17/3/2016 18:30 |
|
| |
ללא נושא
שוב ושוב ושוב. אני מרגישה ממש נורא. אני בתקופה נורא מבולבלת, אני ברמה כזו שאני יודעת שמי שלא אפגוש עכשיו, אני אדחה אותו על הסף. מצד אחד- אני מרגישה נורא, אני נפגשת, ודיי ברור לי מתחילת הפגישה שאני לא רוצה, כי אני לא רוצה אף אחד עכשיו. הלב שלי כואב, כי אני כביכול "סתם" יוצאת, גורמת לבחורים לבוא, לבזבז מזמנם/כספם וכו'.. מצד שני- אני מפחדת לפספס הצעות/ בחורים טובים, ומעדיפה להפגש, אולי, בכל מקרה, מישו יצליח "להעיף" אותי. בקיצור, זו תחושה נוראית. ואני אפילו לא יודעת למה אני משתפת, אולי זה יעזור לי קצת להתמודד עם הבלבלה המטורפת הזו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 19:00 |
|
| |
אני באותו מצב בדיוק...אז משתתף בצערך. לגבי למה את כותבת את זה פה- כי זה לא דבר שנתחיל לדבר עליו עם מישהו... לא נעים ליפול על חברה שלך עם קייס כזה ולהתבכיין לה, ובטח שזה לא מעניין אותה. אני מנחש שיחד עם התחושה הרעה הכללית- בטח הקב"ה גם דאג שכמה חברות שלך בדיוק יתארסו, ואותי אפילו בחורים שיצאת איתם- פתאום התארסו להם ותרמו לתחושה הרעה. וזהו :) מתכון מושלם למרירות קשה בלב...שהשם יעזור לנו הרווקים/ות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 19:16 |
|
| |
וואו. לא יכולת להיות יותר מדוייק. זה נראה שגם אם ארים קצת את הראש; ואנסה להתרומם, יהיה מישו שיידאג למשו, איכשהו, שיוריד אותי שוב. והכי קשה, זה להמשיך לתפקד רגיל. לעבוד כרגיל, לתקשר כרגיל. יהיה טוב? אוף. אז להמשיך להפגש? אני לא סתם פוגעת באנשים? להמציא סתם תירוצים עלובים?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 19:20 |
|
| |
עופה, כולן/ם פה יזדהו עם הדברים.ויבינו את תחושתך. אני בעד להוריד את הראש, הרי במילא, אין פניות להכיל ולחשוב על איזה זכרכר.. אז איך וכיצד תפספסי ,עם את משאירה את הלב נעול בכספת בבית? לכולן/ם תקופות מכאיבות/מעצבנות/קשות /רגישות/הכל ביחד.. לכן אם באמת טעם להכריח את עצמך. קצת זמן להתאפס, ולחזור לשגרה המדויטת. זו דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 19:33 |
|
| |
אכן, יש בזה, תמרוש.. אבל מה אאמר לכולם? זה לא שעומדים לי בתור, חחח, אבל סתם, אם יציעו? זה לא נראה מוזר? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 20:56 |
|
| |
את תצאי לדייט, עם הצעה כלשהי, ובגלל המצב שלך את תהיי קצת חמוצה, ויהיה לך במשך כל הפגישה בראש "איזה ביזבוז זמן". אבל... אז תבואי הביתה, ותחשבי קצת על הדברים, ופתאום מה שיהיה לך בראש זה " וואלה לא היה כזה גרוע" ותתקדמו לדייט שני, הדייט השני יהיה קצת יותר טוב... זה ילך וישתפר עד לטבעת בעזרת השם. התסריט הנ"ל- אני לא אומר שהבחור הבא שיציעו לך זה מה שיקרה. אבל דבר אחד אני כן מבטיח- אם תחליטי להפסיק לצאת- לא יהיה שום סיכוי בעולם שזה יקרה. ולכן התשובה שלי היא לצאת בכל מצב! כדי שלא להיכנס לקטגוריה של היהודי שביקש בכותל לזכות בלוטו, אבל לא קנה כרטיס :) וזהו לעניין הפרקטיקה והמעשיות... ובחזרה לענייני הפנימיות והלב- לא מזמן הייתי בברית של בן של חבר, בשבוע הקרובים יש ברית לבן של חבר נוסף, 2 חברים שלי ב'ה מחכים לילד שני, וחבר נוסף עם תאומות בלע"ה...עד כאן ילודה. לא מזמן הצעה שמאוד רציתי, התארסה עם חבר טוב מאוד שלי (הכאב הוא בל יתואר) אחרי שהייתי באמצע להיפגש עם מישהי אחרת, הם התחילו להיפגש וברוך השם סגרו :) אחריה הייתה הצעה, שבהתחלה לא ששתי לפגוש, ועד שהחלטתי לפגוש היא הורידה (חצופה) ודווקא הלך לא רע... גם בלימודים לא הכל דבש. פחות או יותר זה כל הדברים המעציבים שהרשיתי לעצמי לפרסם (מפאת הסודיות והאנונימיות). עכשיו תורך. תשקיעי כמה דקות ותעלי את זה על הכתב....כנראה שאפאחד לא ישקיע בלקרוא, אבל המטרה היא בכלל הלכתוב ;) נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 21:29 |
|
| |
שנעשה תחרות אצל מי גרוע יותר? אני לוקחת. בדוק. יוו, ועוד מעט פורים. איזה באסה להיות עצובים בחג הזה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 21:33 |
|
| |
עופה זו החבילה שנקראת רווקות חברות מתארסות, בדידות, ימים קודרים וכו השאלה היחידה היא באיזה מבט תבחרי להביט בחבילה הזאת ממשקפי הדכאון היאוש והרגשת האפסיות, או האמונה התקווה הלחיות את החצי המלא שהוא קיים, האמיני לי שאני לא נשוי שבא מעמדת השופט אני רווק וכמוך אני התמודדתי ומתמודד עם המון תחנות חיים מלאות קשיים כואב לי?מאוד!! רע?לא זו הפרשנות שלי והיא נותנת לנשום מעל המים ..מנסיון. לשתף כאן? זה שאת שואל את זה זה מראה שהיית צריכה לשחרר וזו מטרת הפורום:), מנסיון זה גם תורם לשחרור:)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 21:38 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 21:56 |
|
| |
חיי עצובים וקשים מנשוא. אני לא חושבת שיש בחורים כמו שאני מחפשת. אני יוצאת לפגישות, ומרגישה שאני אפילו לא בכיוון. חוזרת הבייתה מבולבלת, אולי אני לא מספיק מוגדרת, כדי לדעת מה אני מחפשת.. אולי אני לא בשלה לחתונה? זה מקצת הגיגיי, מקצת. וזה בלי להכנס ל"אמיתי" שלי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 21:56 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | עופה זו החבילה שנקראת רווקות חברות מתארסות, בדידות, ימים קודרים וכו השאלה היחידה היא באיזה מבט תבחרי להביט בחבילה הזאת ממשקפי הדכאון היאוש והרגשת האפסיות, או האמונה התקווה הלחיות את החצי המלא שהוא קיים, האמיני לי שאני לא נשוי שבא מעמדת השופט אני רווק וכמוך אני התמודדתי ומתמודד עם המון תחנות חיים מלאות קשיים כואב לי?מאוד!! רע?לא זו הפרשנות שלי והיא נותנת לנשום מעל המים ..מנסיון. לשתף כאן? זה שאת שואל את זה זה מראה שהיית צריכה לשחרר וזו מטרת הפורום:), מנסיון זה גם תורם לשחרור:)
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 21:57 |
|
| |
| tamar8 כתב: |  | עופה, כולן/ם פה יזדהו עם הדברים.ויבינו את תחושתך. אני בעד להוריד את הראש, הרי במילא, אין פניות להכיל ולחשוב על איזה זכרכר.. אז איך וכיצד תפספסי ,עם את משאירה את הלב נעול בכספת בבית? לכולן/ם תקופות מכאיבות/מעצבנות/קשות /רגישות/הכל ביחד.. לכן אם באמת טעם להכריח את עצמך. קצת זמן להתאפס, ולחזור לשגרה המדויטת. זו דעתי. |
|

לקחת הפסקה זה לפעמיים דבר מאד טוב. לחשוב קצת... לראות איפה את נמצאית....
ואל תחשבי על פספוס וכל זה...תחשבי מה יהיה לך הכי טוב עכשיו. כי מה שמגיע לך יגיע לך!!
תוקן על ידי פרוזן ב- 17/03/2016 22:14:48
|
|
|
|
| נשלח ב-17/3/2016 21:58 |
|
| |
אדם לא צריך הגדרה, מה שהופך אותך לאדם ומבדיל אותך מבעל חי זה הזכות לאינדבידואל, להיות ייחודית ו'את'. מה שאת כן צריכה, זה לברר עם עצמך מה בדיוק סוג הבחורים שאת רוצה (אפילו אם הם מסובכים להגדרה) ולפרט לשדכנים/ות על הרצונות שלך. זו זכותך לרצות דברים מסוימים :) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/3/2016 11:13 |
|
| |
לצאת כעת זה לא לעניין, את יכולה להגיד לשדכנית שאת באמצע משהו. בורא עולם תמיד בשטח להמציא לך משהו מתאים בעיתו ובזמנו. תנסי לדבר על העניין עם אנשים מבינים. תנסי לעבוד יותר עם שדכניות שמציעות הצעות מתאימות. אולי יש מצב שתדברי עם הבחור בטלפון לפני הפגישה ?... גם את יכולה לאתר את הקושי שלך ולפתור אותה. החופש שתקחי - ירענן אותך, ובעיקר זה השיחות שיתנו לך פוש לרוץ הלאה. זה יכול להיות גם שיחה עם קרובת משפחה מבינה וחכמה. בהצלחה ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|