|
|
| נשלח ב-29/3/2016 20:17 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
| tootii2 כתבה: |  |
אתה ממש מתאמץ להגיד שזה מוסרי.. ויותר ויותר מצפה שנגיד שזה מוסרי.
אז הנה: זה מוסרי. לך תעשה את זה.
נו בחייאתתתת מה אתה בן 12??
|
|
פשוט, הנושא הזה מעניין אותי.
וכל מה שיש לכם להוסיף בנושא - יכול להביא תועלת .
עושה רושם שבזמנינו, חוקרים פרטיים, הכי קל להם לחדור למקורות מידע ולשלוף נתונים ,
יש גם הרבה מקורות מידע גלויים, כמו "שם בדוי" בפייסבוק
|
|
גם אם תשלם לחוקר פרטי 7000$ הוא לא יוכל לדעת ולהגיד לך מה מתחולל בראשו של מישהו או מה הוא עושה בחדרי חדרים. כך שכל פייסבוק עם שם בדוי ככל שיהיה לא מספיק כדי לתת את המידע שאתה באמת רוצה. אא"כ המישהו/י האלה מספיק טיפשים כדי לספר את זה לכל העולם. אגב, נראה לי ששוב הגענו לנקודה של אמון וכנות - אם יש לך חשש.. תשאל. תאמר שאתה מצפה לקבל את האמת... ותתפלל שזה אכן מה שיהיה. (אני מכירה מישהו, שהפעיל חוקר פרטי, אמנם לא בקטע של שידוכין- אבל... זה לא עשה לו טוב. זה רק גרם לכך שהוא הוסיף רע על עצמו. הסקרנות שהרגה את החתול מה שנקרא..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2016 23:10 |
|
| |
תותי,
מידע על בריאות, הרי לכאורה החוקר יוכל להשיג לי את כל המרשמים של התרופות שלה.
(יש מישהיא שעבדה פעם בקופת חולים מסוים, והיא יכולה להשיג עבורי כל מידע שארצה בקופת חולים שהיא עבדה שם, נחמד אה ?...)
יש גם חוקרים שיש להם אנשים בכל קהילה דתית וחרדית שמספקים להם מידע.
שמעתי פעם הרצעה של חוקר פרטי דתי, שהוא משיג לך תמונה מליאה על הצד השני, תמורת שבע אלף שקל,
ותמונה מליאה על כל המשפחה בעשר אלף שקל.
דווקא השדכנית אמרה לי עכשיו שהיא מוכנה לעמוד מול הצד השני כדי לבקש מידע.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 29/03/2016 23:10:46
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2016 23:23 |
|
| |
אני עדיין חושבת שאתה מגזים. אם משהו לא נראה לך... אם אתה חושב שהיא נוטלת תרופות ולא תעמוד בזה... או כל תרחיש אחר... תרד מזה. למה לטפס על העץ הכי גבוה?? נ.ב. גם לי קרה מקרה כזה לאחרונה... קצת אינטואיציה. קצת להבין התנהגותית את הבנאדם... וחסכתי 7000 ש"ח. אתה יודע כמה נעליים אפשר לקנות בסכום הזה??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2016 23:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2016 11:23 |
|
| |
אני עדיין חושבת שאתה מגזים. אם משהו לא נראה לך... אם אתה חושב שהיא נוטלת תרופות ולא תעמוד בזה... או כל תרחיש אחר... תרד מזה. למה לטפס על העץ הכי גבוה?? נ.ב. גם לי קרה מקרה כזה לאחרונה... קצת אינטואיציה. קצת להבין התנהגותית את הבנאדם... וחסכתי 7000 ש"ח. אתה יודע כמה נעליים אפשר לקנות בסכום הזה???  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2016 12:19 |
|
| |
אני עדיין חושבת שאתה מגזים. אם משהו לא נראה לך... אם אתה חושב שהיא נוטלת תרופות ולא תעמוד בזה... או כל תרחיש אחר... תרד מזה. למה לטפס על העץ הכי גבוה?? נ.ב. גם לי קרה מקרה כזה לאחרונה... קצת אינטואיציה. קצת להבין התנהגותית את הבנאדם... וחסכתי 7000 ש"ח. אתה יודע כמה נעליים אפשר לקנות בסכום הזה???  |
|
היא מתאימה לי ואני לא מוכן לוותר עליה  |
|
ואם תגלה מה שאתה לא רוצה לגלות ? תוותר עליה? אם כן, אז אולי תחסוך את זה מעצמך... ואם לא, אז מה אתה בודק בכלל??? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2016 20:45 |
|
| |
אוווקי אם אתה כל כך חושש ממשהו חמור אצל הבחורה - למה לא תרד באמת מהעץ וגמרנו?
אם אכן יש לה בעיה שאתה לא מוכן לחיות איתה - הרי היא לא "מתאימה" לך... פיתחת קשר כל כך רציני שאתה חושש לאבד אותה? - לא כל כך הגיוני בשידוכים - וטוב שכך. אחרת היו הרבה לבבות נשברים...
וסתם שתדע שאחרי החתונה תמיד מגלים המון הפתעות נעימות יותר ונעימות פחות. כל החיטוט הזה מיותר. צריך פשוט לברר כמו שתמיד מבררים, אולי טיפה יותר אבל בלי הגזמות כמו שהצעת, ולהתפלל הרבה... ולהאמין בקב"ה שיעשה הטוב והישר בטוב הנראה והנגלה. וזהו. נאדה!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2016 10:48 |
|
| |
|
|
ואם תגלה מה שאתה לא רוצה לגלות ? תוותר עליה?
אם כן, אז אולי תחסוך את זה מעצמך...
ואם לא, אז מה אתה בודק בכלל???
|
|
כן, אוותר עליה ! אני צריך משהו מוצק משהו ברור. אנסה בכל אופן להתפלל ולהודות, כי אין לכם מושג עד כמה זה פותח שערים ורואים ניסים לא פעם, (זה תרגיל פשוט שהרב ארוש מציע ומדבר על זה, שגדול יותר מכל מיני תרגילים של עידן חדש ושל "הסוד") ובעזרת השם נגיע לפינה שבו נדבר על הכל, וגם אם זה יקח כמה פגישות - לא נורא. בכלל, היא נשמעת בחורה טובה שלא באה להסתיר דברים. זה קטע, אתם לא מסכימים לחוקר פרטי כי זה עולה הרבה כסף, ואם זה יעלה עשרה שקלים חדשים ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2016 12:47 |
|
| |
|
|
|
|
כן, אוותר עליה ! אני צריך משהו מוצק משהו ברור. אנסה בכל אופן להתפלל ולהודות, כי אין לכם מושג עד כמה זה פותח שערים ורואים ניסים לא פעם, (זה תרגיל פשוט שהרב ארוש מציע ומדבר על זה, שגדול יותר מכל מיני תרגילים של עידן חדש ושל "הסוד") ובעזרת השם נגיע לפינה שבו נדבר על הכל, וגם אם זה יקח כמה פגישות - לא נורא. בכלל, היא נשמעת בחורה טובה שלא באה להסתיר דברים. זה קטע, אתם לא מסכימים לחוקר פרטי כי זה עולה הרבה כסף, ואם זה יעלה עשרה שקלים חדשים ?  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2016 20:19 |
|
| |
זה תלוי באיזה גיל זה ומאיזה רקע הגיעה המשודכת, שמעתי בגילאים מבוגרים(40+) היו רמאויות שקרו ל"ע.. במיוחד מאתרי שידוכים וכדומה. לדעתי במקרים מיוחדים כאלו שיש ספק חובה הפילו להפעיל חוקר פרטי..
(שמעתי על משרד שדכנות שעושה גרפולוגיה על כל משודך + אימות פרטים של חוקר פרטי מטעמם..)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2016 17:44 |
|
| |
| פרומערית כתבה: |  | אוווקי אם אתה כל כך חושש ממשהו חמור אצל הבחורה - למה לא תרד באמת מהעץ וגמרנו?
אם אכן יש לה בעיה שאתה לא מוכן לחיות איתה - הרי היא לא "מתאימה" לך... פיתחת קשר כל כך רציני שאתה חושש לאבד אותה? - לא כל כך הגיוני בשידוכים - וטוב שכך. אחרת היו הרבה לבבות נשברים...
וסתם שתדע שאחרי החתונה תמיד מגלים המון הפתעות נעימות יותר ונעימות פחות. כל החיטוט הזה מיותר. צריך פשוט לברר כמו שתמיד מבררים, אולי טיפה יותר אבל בלי הגזמות כמו שהצעת, ולהתפלל הרבה... ולהאמין בקב"ה שיעשה הטוב והישר בטוב הנראה והנגלה. וזהו. נאדה! |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2016 17:47 |
|
| |
|
|
|
|
כן, אוותר עליה ! אני צריך משהו מוצק משהו ברור. אנסה בכל אופן להתפלל ולהודות, כי אין לכם מושג עד כמה זה פותח שערים ורואים ניסים לא פעם, (זה תרגיל פשוט שהרב ארוש מציע ומדבר על זה, שגדול יותר מכל מיני תרגילים של עידן חדש ושל "הסוד") ובעזרת השם נגיע לפינה שבו נדבר על הכל, וגם אם זה יקח כמה פגישות - לא נורא. בכלל, היא נשמעת בחורה טובה שלא באה להסתיר דברים. זה קטע, אתם לא מסכימים לחוקר פרטי כי זה עולה הרבה כסף, ואם זה יעלה עשרה שקלים חדשים ?  |
|
גם אם זה היה עולה שקל... לא הייתי מסכימה!!!!
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2016 17:48 |
|
| |
| שטויעס כתבה: |  | זה תלוי באיזה גיל זה ומאיזה רקע הגיעה המשודכת, שמעתי בגילאים מבוגרים(40+) היו רמאויות שקרו ל"ע.. במיוחד מאתרי שידוכים וכדומה. לדעתי במקרים מיוחדים כאלו שיש ספק חובה הפילו להפעיל חוקר פרטי..
(שמעתי על משרד שדכנות שעושה גרפולוגיה על כל משודך + אימות פרטים של חוקר פרטי מטעמם..) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2016 21:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2016 22:37 |
|
| |
|
|
|
|
|
גם אם זה היה עולה שקל... לא הייתי מסכימה!!!!
|
|
בבקשה, תספרי לי למה, ואז אספר לך משהו חמוד  |
|
לא הייתי מסכימה: כי אני נגד הדברים האלו.. כי מבחינתי אמון וכנות זה ערך עליון. וקרו מקרים... שאנשים אמרו דברים על דעת עצמם. .. וטעו. בגדול. ב"ה, הקב"ה סיפק לי אינטואיציה בין שלל המתנות שקיבלתי בחיים... היא עובדת מצוין. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|