|
|
| נשלח ב-8/4/2016 10:55 |
|
| |
| כוחאש כתב: |  | | ואו נראה שאתם האמריקאים הולכים להנות |
|
הלוואיי שגם אנחנו:) שלחתי מייל לירחמיאל בבקשה שיהיה שידור לארץ, בינתיים עברו 3 ימים ואין מענה(די צפוי..) משורר- אולי אתה יודע אם יש סיכוי שתהיה הקרנה לארץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2016 11:18 |
|
| |
אני כל פעם נכנס לאתר ההקרנה של מיאמי ואין עדכונים שם..
קישור
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2016 11:27 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  |
זה חסום.. תוכל אולי לשלוח לי את זה מורד?
|
|
הוא רק חוזר על הפרטים מהמודעה...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2016 11:59 |
|
| |
אוף:( אבל אולי יהיו הפתעות..(הלוואי!)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2016 13:57 |
|
| |
:)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2016 16:47 |
|
| |
יש גם לשלשלת ג'וניור הופעה בפסח? חשבתי לעצמי, איזה מתסכל זה למיכאל ווינגרטן שעזב לג'וניור וייצא קרח מכאן ומכאן.. לא נעים:( במיוחד כשיש כזאת הופעה מיוחדת למיאמי..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2016 20:18 |
|
| |
סורי, אבל ממש לא הבנתי מה זה ה100 ילדים האלו?? זה פרחי מיאמי חדש? מה העניין בזה. בקשר למייל שלחתי לירחמיאל לא זכיתי לתשובה לצערי. אולי הוא יזכיר את זה בהופעה? הלוואי. זה יהיה זכות וכבוד גדול. הלוואי שיהיה לארץ שידור. ו... סו"ס מביאים זמר טוב ואיכותי הלו הוא שמחה ליינר. מאוד מאוד טוב. הרבה יותר מנחת.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2016 20:35 |
|
| |
ניורק, איך שאני ורואה את זה ,זה מין מפגן אחדות ענק של 100 ילדים מכל מיני ת"תים בניו יורק וניו ג'רסי, וכולם ילדים עם קולות טובים שירחמיאל בחן. כך שזאת אטרקציה כזאת של מספר ענק ועגול:) בסופו של דבר, חלק מהילדים יהיו המקהלה האמיתית בסוכות הקרוב(כי כל הפרחים המוכרים הולכים לעזוב:(
פתחתי עכשיו את המייל וראיתי שקיבלתי מודעה על ההופעה מירחמיאל(שכידוע זה משלוח מיילים אוטומטי..) ואין שום התייחסות בקשר למייל שלי על השידור..(כי תכל'ס למה שישלחו לי מייל אם אני גרה בארץ, ואף שלחתי מייל מיוחד על כך שלא אוכל להשתתף בהופעה אז לפחות שיהיה שידור לישראל.. הלוואי שיהיה!)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2016 20:56 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2016 21:53 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | יש גם לשלשלת ג'וניור הופעה בפסח? חשבתי לעצמי, איזה מתסכל זה למיכאל ווינגרטן שעזב לג'וניור וייצא קרח מכאן ומכאן.. לא נעים:( במיוחד כשיש כזאת הופעה מיוחדת למיאמי.. |
|
מצד שני הופעה זה דבר זמנית. אלבום שלם זה דבר תמידי! בא נקווה שיהיה איזה הופעה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2016 07:55 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | |
|
הלוואי שלא. נראה שכן.. אולי יישארו אחד או שנים.(המקהלה בכל מקרה מצומצמת מאוד-13 ילדים!)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2016 07:56 |
|
| |
| netson כתב: |  | יש גם לשלשלת ג'וניור הופעה בפסח? חשבתי לעצמי, איזה מתסכל זה למיכאל ווינגרטן שעזב לג'וניור וייצא קרח מכאן ומכאן.. לא נעים:( במיוחד כשיש כזאת הופעה מיוחדת למיאמי.. מצד שני הופעה זה דבר זמנית. אלבום שלם זה דבר תמידי! בא נקווה שיהיה איזה הופעה... |
|
באלבום אף אחד לא יודע שזה אתה. רק מי שמכיר אותך אישית(או את הקול שלך) בהופעה מקבלים יותר 'קרדיט', וזה הרבה יותר כיף.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2016 00:31 |
|
| |
לדעתי בטוח יש להם הופעות בפסח. כנראה נדע עליהם בהמשך. אין ספק שלילד זה תסביך קצת אולי מתחרט שעזב לפעמים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2016 07:45 |
|
| |
| ניורק כתב: |  | לדעתי בטוח יש להם הופעות בפסח. כנראה נדע עליהם בהמשך. אין ספק שלילד זה תסביך קצת אולי מתחרט שעזב לפעמים. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
דווקא עשיתי חיפוש, יש להם אתר לא פעיל בכלל, והפעם האחרונה שהם עשו הופעה היתה ממזמן.
|
|
|
|
|