בית פורומים עולם קטן

חדרי בריחה - אסקייפרום

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/4/2016 12:30 לינק ישיר 
חדרי בריחה - אסקייפרום

בשנים האחרונות יש טרנד חדש של חדרי בריחה "אסקייפ רום" שמתפשט בארץ.
האם מישהו מכיר חדר כזה שמותאם לחרדים? מקום שהחידות מותאמות לציבור החרדי וכאלה? מה אתם חושבים על הרעיון להקים אחד כזה?
קצת על חדרי בריחה:
חדר בריחה הוא חדר סגור שאליו אתם נכנסים למשך שעה אחת כאשר הדלת ננעלת אחריכם ואתם צריכים למצוא את דרככם החוצה דרך פתרון של חידות מאתגרות. אחרי שעה החדר נפתח ואם לא הצלחתם לצאת לבד אז "לא עברתם" את החדר.
במהלך השהות בחדר אם צופים בכם במצלמות ואם אתם מבקשים אתם יכולים לקבל רמז כלשהו שעוזר לכם לדעת מה לחפש. החידות הם מכל מיני סוגים, להרכיב דברים, להסתכל בכל מיני מקומות, למצוא קשר בין דברים מעניינים.
אני עשיתי חדר בריחה אחד בתל אביב והיה ממש כיף.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2016 20:17 לינק ישיר 

תודה על ההמלצה.
אין ספק שמדובר בחוויה מאוד מיוחדת ומומלצת, כדאי לכל אחד לנסות- במיוחד בהרכב משפחתי (בילוי מאוד מגבש ומהנה).
מי שרוצה, אני מכיר חדר אסקייפ רום תל אביב שהייתי בו השבוע עם כל משפחתי, היה יוצא מן הכלל.

ממליץ!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/12/2016 10:44 לינק ישיר 

תודה רבה על ההמלצה הכנה. יש לציין שהאפקט שמסתתר מאחורי חדרי הבריחה הוא מדהים!!

הייתי בחדר בריחה לפני שנה ופשוט נהנתי ויחד עם זאת הופתעתי מכל שניה וגם אני ממליץ על חדר הבריחה שהייתי בו אצל חברת 

אסקייפ רום פשוט גאווה לישראל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2017 22:50 לינק ישיר 

תוקן על ידי אחת_חושבת ב- 10/01/2017 22:52:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2017 09:22 לינק ישיר 

אמי הייתי בחמש חדרי בריחה והיה הזוי זה כיף מאוד כאילו ברחת מכלא של אמריקה ואים יהיה לחרדים זה יהיה מעולה מחפש המלצה ל- חדר בריחה1;

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2017 00:33 לינק ישיר 
יש חדר בריחה במאה שערים 33

נפתח 'חדר בריחה' במאה שערים 33. בית כלא...! חדר בריחה לקבוצה של 2-10 איש) וצריך לנסות לצאת תוך שעה. הכל על ידי חשיבה, פתרון משחקים. לענות על שאלות, למצוא חלקים וכו'. מחירים בריצפה שם. נורא כיף. ממש חוויה!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2017 00:28 לינק ישיר 

נפתחו חדרי בריחה רעננה חדשים! ממליץ לכולם לבוא ולנסות אני הלכתי עם הילדים והיה מעולה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2017 02:20 לינק ישיר 

ממשבכיף כתב:
נפתח 'חדר בריחה' במאה שערים 33. בית כלא...! חדר בריחה לקבוצה של 2-10 איש) וצריך לנסות לצאת תוך שעה. הכל על ידי חשיבה, פתרון משחקים. לענות על שאלות, למצוא חלקים וכו'. מחירים בריצפה שם. נורא כיף. ממש חוויה!!!

נשמע מעולה! יש קישור לסרטון או אתר שלהם?
הנה המלצה שלי על חדר בריחה נשר שביקרתי בו השבוע עם הילדים , ממליץ לכולם באמת להגיע ולנסות חוויה לא נורמלית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2017 14:04 לינק ישיר 

תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2017 01:04 לינק ישיר 
תודה רבה על ההמלצה!

המלצה מעולה תודה , רציתי להוסיף ולומר שהייתי השבוע ב אסקייפ רום אשדוד והיה פשוט מעולה גם כן, ממליץ לבוא עם הילדים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2017 01:24 לינק ישיר 

לירוןן כתב:
אמי הייתי בחמש חדרי בריחה והיה הזוי זה כיף מאוד כאילו ברחת מכלא של אמריקה ואים יהיה לחרדים זה יהיה מעולה מחפש המלצה ל- חדר בריחה1;

היי רק עכשיו שמתי לב להודעה שלך , הייתי לא מזמן ב אסקייפ רום נתניה ואכן הוא מתאים לחרידים! ממליץ להתקשר לתאם ולברר , תהנה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2017 02:06 לינק ישיר 

sarelpoy כתב:
האם מישהו מכיר חדר כזה שמותאם לחרדים? מקום שהחידות מותאמות לציבור החרדי וכאלה? מה אתם חושבים על הרעיון להקים אחד כזה?
קצת על חדרי בריחה:
חדר בריחה הוא חדר סגור שאליו אתם נכנסים למשך שעה אחת כאשר הדלת ננעלת אחריכם ואתם צריכים למצוא את דרככם החוצה דרך פתרון של חידות מאתגרות. אחרי שעה החדר נפתח ואם לא הצלחתם לצאת לבד אז "לא עברתם" את החדר.
במהלך השהות בחדר אם צופים בכם במצלמות ואם אתם מבקשים אתם יכולים לקבל רמז כלשהו שעוזר לכם לדעת מה לחפש. החידות הם מכל מיני סוגים, להרכיב דברים, להסתכל בכל מיני מקומות, למצוא קשר בין דברים מעניינים.

וואו! נשמע ממש מגניב , אשמח ללכת בקרוב לחדרים שעליהם המלצתם כאן
רציתי להוסיף המלצה על אסקייפ רום רחובות באמת מתחם חדש ומושקע מאוד! נהניתי עם הילדים בטירוף. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2017 02:30 לינק ישיר 

MaorIshay כתב:
קצת על חדרי בריחה:
וואו! נשמע ממש מגניב , אשמח ללכת בקרוב לחדרים שעליהם המלצתם כאן
רציתי להוסיף המלצה על אסקייפ רום רחובות באמת מתחם חדש ומושקע מאוד! נהניתי עם הילדים בטירוף. 

תודה רבה על ההמלצות המעולות, כותב כאן כי חייב לספר לכם על אסקייפ רום באר שבע שהייתי בו לאחרונה! ממש בקונספט מגניב לגמרי ומהנה מתאים גם לילדים אבל הייתי עם האישה , בקיצור פשוט תגיעו ל חדר בריחה באר שבע ותבלו ממליץ בחום רב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2017 15:32 לינק ישיר 

שלום לכולם רציתי להוסיף לכם המלצה נוספת על עוד אחד מחדרי הבריחה האלה , ביקרתי בו השבוע עם המשפחה והיה מעולה , אז אם 

אתם מחפשים לגוון עם החוויות אתם מוזמנים לנסות את אסקייפ רום רעננה ולראות אם הוא מתאים לכם ולמשפחה :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2017 15:44 לינק ישיר 
שוב תודה על ההמלצות

ראיתי לא מזמן סרטון המלצה על

החדש ולפי הביקורות והתגובות דווקא נראה שהוא מומלץ ומתאים לקהילה.. לי זה קצת רחוק אבל בכל זאת אם מישהו היה אשמח שיגיב לי אם שווה להגיע מרחוק תודה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2017 15:49 לינק ישיר 

לירוןן כתב:

אישית אני מרשה לעצמי בלב שלם להמליץ לך על אסקייפ רום אשדוד ! באמת שהוא מתאים וגם הקונספט שלהם פשוט מדהים! אומנם לא צלחתי אותו אך נהניתי מאד :)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > בידור ופנאי > עולם קטן > חדרי בריחה - אסקייפרום
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext