|
|
| נשלח ב-13/4/2016 00:43 |
|
| |
גילי, לא חסר מקומות כשרים לעבוד שמה, ולעודד עיתונות בדרך התורה, ועוד אפשרויות.. ד"ש לשאנל  בהצלחה בכל אשר תיפני נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 10:41 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | רציף, קח בחזרה את המשפט על הצבא... גועל נפש |
|
הצבא הוקם כדי להוות כור היתוך, ועל זה משקיעים מיליארדים כדי לגייס את כל העם והנשים, וככה בלי להרגיש כולם יוצאים ישראלים /אמריקאים, עם תרבות אנשים חטאים שבו למשל ; הכי חשוב זה לעשות מה בא לי, והעיקר ; לא לצאת פרייער, למשל ; זכות אנשים לדעת עולה בקורבנות של חיי אדם, שירות נשים בצה"ל מוציא את החיילים מריכוז וגם כנראה עולה בחיי אדם, לאחרונה, יש פעילים בצבא שמפתים בחורי ישיבה צעירים להשתמד בצבא השמד לישראל. לא מספיק לצבא על ההרס שהם גרמו, המוני דתיים שהם כבר לא דתיים דתילונים ושאר שטופי דיעות משובשות. והם עוד שוחרים לטרף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 12:02 |
|
| |
כשאתה אומר "צבא" אתה מכליל יותר מידיי אנשים... שבעצם, כל ה משכנעים למיניהם שחורה לך בגללם... הם בכלל לא האנשים מהצבא... ה'דתיים' שבסופו של דבר אינם דתיים... כנראה שלא היו כך לפני או שלא היו מספיק חזקים כדי להישאר כך אחרי... אני מכירה הרבה מאוד כאלה שמשרתים את המדינה מרצון/ שלא ועדיין שומרים על המצוות קלה כחמורה. עובדה לזה ^ ראיתי הרבה חיילים חבדניקים שממש ממש לא נטשו את דרך החיים שלהם בעקבות הצבא. . נ.ב. אתה בד"כ מדבר על קבוצות שלמות. "מרוקאים" , "צבא" וכו'.. אולי הגיע הזמן לעשות עם זה משהו... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 12:59 |
|
| |
רציף.
http://mame.kikar.co.il/101655.html
הדיבור על הצבא זה צירוף מקרים לכתבה האחרונה שלי , זו דעתי במכלול.. ותות צודקת, ההכללה שלך היא קצת מוגזמת.. האמן לי שכל אחד שונה מן השני אפילו שגדלו יחד בבית אחד מסגרת אחת ישיבה אחת וכו וכו... יום טוב לכם אנשים ואנשות
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 16:13 |
|
| |
הצבא הינו הדבר האחרון שנשאר מהציונות שהתפגרה לה! כעת יושב על שפת הים בחוף הדולפינריום ת"א: נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 18:18 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | |
|
מברדיצב מעזיבוז ואומן.. לחופי תל אביב....איזה מעבר חד..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 18:56 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
כשאתה אומר "צבא" אתה מכליל יותר מידיי אנשים...
שבעצם, כל ה משכנעים למיניהם שחורה לך בגללם... הם בכלל לא האנשים מהצבא...
ה'דתיים' שבסופו של דבר אינם דתיים...
כנראה שלא היו כך לפני או שלא היו מספיק חזקים כדי להישאר כך אחרי...
אני מכירה הרבה מאוד כאלה שמשרתים את המדינה מרצון/ שלא ועדיין שומרים על המצוות קלה כחמורה.
עובדה לזה ^ ראיתי הרבה חיילים חבדניקים שממש ממש לא נטשו את דרך החיים שלהם בעקבות הצבא. .
נ.ב. אתה בד"כ מדבר על קבוצות שלמות. "מרוקאים" , "צבא" וכו'.. אולי הגיע הזמן לעשות עם זה משהו...
|
|
את מצחיקה. אני מדבר על ההנהגה בצבא ששולחת לפתות ולצוד בחורי ישיבה. הם ירשמו בעוד דף שחור בהיסטוריה . באופן כללי הצבא משפיע לרעה. תוסיפי לזה כל מיני איסורים חמורים שיש בצבא השמד לישראל, וכשלים לא מעטים בכשרות. לצבא יש המוני חיילים, ככה שמי שלא מתגייס הוא תורם למדינה סכום כסף מכובד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 19:27 |
|
| |
| טום888 כתב: |  |
| ניוטרל כתב: |  | |
|
מברדיצב מעזיבוז ואומן.. לחופי תל אביב....איזה מעבר חד..
|
|
פשוט הייתי צריך לסדר את הסלולרים החדשים אצל מישהו שעובד בתל אביב והיות שהוא אמר שזה יקח זמן נסעתי לשם כדי לנשום אוויר ים למחצית השעה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 20:04 |
|
| |
אגב בברדיטשעב לא הייתי! אך ליסוע מליז'(נ)סק לאושוויץ בירקנאו זה גם מעבר חד...!!! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 21:47 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | רציף.
http://mame.kikar.co.il/101655.html הדיבור על הצבא זה צירוף מקרים לכתבה האחרונה שלי , זו דעתי במכלול.. ותות צודקת, ההכללה שלך היא קצת מוגזמת.. האמן לי שכל אחד שונה מן השני אפילו שגדלו יחד בבית אחד מסגרת אחת ישיבה אחת וכו וכו... יום טוב לכם אנשים ואנשות |
|
שוב, הקריעה שלי על ההרס והחורבן שהציונים הביאו עלינו עם צבא העם לכולם. ברור שזה משפיע, והרבה מאוד, לרעה, כי החברה משפיעה עמוקות, גם מבחינה כלכלית עוגת התקציב מחולקת בצורה מעוותת, יש עסקים קטנים שמשלמים למעלה מ 60 אחוז מיסים,, על כל דירה חדשה הרוכש משלם 70 אחוז מיסים,, ועוד שורה של מיסים שמוטלים על האזרח הקטן שלא נותנים לו להתקדם בחיים, כשאין צורך בצבא הענק ענק הזה ! גילי נוגעת בנושא עצוב והרבה פחות קריטי, שלחרדקים לא נעים לפעמים, ביזוי החרדקים זה תופעה שחובה לטפל בה ברצינות, אלא יש כאן בעיה, שמבזי החרדקים הם לרוב, ילדים, וילדים ששייכים לרוב, לקיצונים של החברה החרדית, יש עוד קושי, ברגע שיש תעמולה הכרחית נגד החרדקים, אז הילד באופן טבעי עשוי לפגוע בחרדק, כמו שילדים תוקפים לפעמים ברחוב באנשים חולי נפש, ויש לפעמים ילדים שמגיעים לאיזה בת וסוחבים לה בצמות,, כי ילדים הם עם שובב. מה שכן, אפשר לחנך ולהעמיק יותר את התובנה שכל יהודי הוא יהלום וכל יהודי עושה את השליחות שלו, ולא משנה אם הוא נהג או שהוא רב בישראל. ובוודאי אין לתקוף רכב שנוסע בשבת, או חייל שהיה עדיף אם הוא היה משרת את העם בישיבה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 22:08 |
|
| |
רציף. אתה יודע מה אבא אומר לנו כמעט כל יום מאז שאני זוכרת את עצמי? שהחינוך..הכל מתחיל בבית.. אז ילד שהתחנך בדרך ארץ..אפילו יסתובב עם ערסים הוא לא יצייץ לכיוון חייל! אוקי? ואתה טועה בקטע של הילדים.. לא חסרות ההוכחות בין בחיים בין באינטרנט כמה החיילים האלו מודחים מהעולם החרדי ללא שום סיבה.. ואם חשבתי שזה המיעוט..אז אולי המיעוט הוא מראה כלפי חוץ..אבל לפעמים רק במבט אתה יכול להרוס לבחור את היום..
אני לא מדרבנת אף אחד..אבל הקטע האכזרי בעולם שלנו לקבל את השונה זה משהו שלא מוסתר מן העין.. וכן בתור בן אנוש זה מפריע לי..
ולא..אני לא מתלוננת..אני מבינה את האנשים שצועקים.. אבל גם לבטא יש דרך..
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2016 23:46 |
|
| |
אני אסיים את הקריאה שלי במשפט הראשון שלך. אני מצחיקה. אני יודעת. כל השאר הבלים! (אתה עושה רושם של בחור לא צעיר בכלל... הדעות שלך קיצוניות מעט. שונה- מקובל עליי. אבל עד כדי כך כזה קיצוני???) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2016 10:52 |
|
| |
| שאנל_22 כתבה: |  | רציף. אתה יודע מה אבא אומר לנו כמעט כל יום מאז שאני זוכרת את עצמי? שהחינוך..הכל מתחיל בבית.. אז ילד שהתחנך בדרך ארץ..אפילו יסתובב עם ערסים הוא לא יצייץ לכיוון חייל! אוקי? ואתה טועה בקטע של הילדים.. לא חסרות ההוכחות בין בחיים בין באינטרנט כמה החיילים האלו מודחים מהעולם החרדי ללא שום סיבה.. ואם חשבתי שזה המיעוט..אז אולי המיעוט הוא מראה כלפי חוץ..אבל לפעמים רק במבט אתה יכול להרוס לבחור את היום..
אני לא מדרבנת אף אחד..אבל הקטע האכזרי בעולם שלנו לקבל את השונה זה משהו שלא מוסתר מן העין.. וכן בתור בן אנוש זה מפריע לי..
ולא..אני לא מתלוננת..אני מבינה את האנשים שצועקים.. אבל גם לבטא יש דרך.. |
|
עוד עלילה נגד "כל החרדים" שאת אולי מאמינה לה באמונה פשוטה ותמימה כי כך הרי כתוב באתר (החילוני?) "כיכר השבת". מצד שני יש אכן מעט אנשים שיראו בחייל הזה -בוגד, שבא לשרת את האויב הבא לחסל אותנו מבחינה רוחנית. וכמו שיש מעט אנשים שיתקפו ערבים חמודים ברחוב. ונכון, מי שמקבל חינוך טוב בבית זה מאוד ישפיע עליו לטובה, וילדים כמו ילדים, יתכן שיהיה מעניין אותו להגיד לחרדק - חרדק, כדי לבדוק מה החרדק יענה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2016 10:58 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
אני אסיים את הקריאה שלי במשפט הראשון שלך.
אני מצחיקה.
אני יודעת.
כל השאר הבלים!
(אתה עושה רושם של בחור לא צעיר בכלל... הדעות שלך קיצוניות מעט. שונה- מקובל עליי. אבל עד כדי כך כזה קיצוני???)
|
|
אני מאוד גלוי ואמיתי, זה ערך בעיני, אם אחשוב שהטיעון שלך מופרך או מצחיק אז אציין זאת לפעמים. אם פירשת את זה כחוסר הערכה אני מצטער. בכל אופן, הנה, ברוך ה', מצאת לך דרך לצאת מהדיון הזה  אגב, אני מוכן לחזור בי בכל רגע.אני מוכן בכל רגע להגיד - טעיתי,או ; אינני יודע.אני בסך הכל כותב את דעתינכון לרגע זה, אנחנו משוחחים
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 14/04/2016 11:01:54
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2016 16:21 |
|
| |
אוך רציף, השטויות שנכתבות פה מידיך לפעמים מעלים אפילו מעט גיחוך.. תמימה? אוי הלוואי שהייתי.. האמן לי הייתי חוסכת המון בחיי אם תמימות הייתה מנת חלקי , ערבי חמוד ברחוב? נו נו התבלבלה דעתך .. אבל אכבד אותה.. ויאללה להתקדם לשנת 2016 .. אחדות בין העמים היתה פה במאה הקודמת.. והערכה לחייל שבוז גם היא כן, יש הרבה להרחיב אבל דעתינו שונות כך ש לא כלכך יועיל לי, אגיטע צהריים
תוקן על ידי שאנל_22 ב- 14/04/2016 16:24:53
|
|
|
|
|