| נשלח ב-13/4/2016 00:25 |
|
| |
ובלכתך בדרך...
טוב, לא שאני כזאת, אבל אולי כן יש כאלה.. וסתם כי משעמם לי, ואתם נאלצים לסבול פה את השטויות שלי...
והשאלה שלי: האם קרה והלכתם, וראיתם משהו שבאוטומט התחיל להתנגן לכם בראש שיר מיאמיסטי?.. לאו דווקא ללכת, אפילו חפץ מסוים שאתם רואים, או חדשה מסוימת ששומעים ונתקלים בה?...
במבט חטוף מסביבי, אני לא בדיוק מוצאת משהו.. כנראה שאני לא בדיוק חיה בתוך מיאמי, אבל מכוונת את השעון מעורר למחר, והצלצול, כמה מקורי 'לא ינום...' אחד השירים השנואים עלי, אם יש שיר שאני שונאת, זה השיר התורן לשעון מעורר...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2016 16:36 |
|
| |
קרה לי שבוע שעבר:) בעודי יוצאת לתומי מהבית, פתאום שמעתי 'משיח משיח..'.. הצלצול פלאפון של השכנה שלי. כל הדרך רק זמזמתי את זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2016 17:45 |
|
| |
כשאני שומעת משיח משיח אני נזכרת במיאמוש.. ובפרצוף המבסוט שלה כשהלכנו ביחד בי"ג תמוז שנה שעברה בירושלים ופתאום באחת מהחנויות למישהי צלצל הטלפון במנגינה של משיח:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2016 21:45 |
|
| |
חחחח:))
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2016 00:37 |
|
| |
כשאני נזכרת בה נדבק לי החיוך לפרצוף
|
|
|
|
| נשלח ב-20/4/2016 08:42 |
|
| |
הדדי..
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2016 10:42 |
|
| |
זה נהיה עכשיו טרנד חדש של פאלפונים- שיר משיח בתור צלצול גם 'רווח'...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2016 12:11 |
|
| |
זה לא בדיוק טרנד, אלא שהטלפונים הכשרים מגיעים עם צלצולים מוכנים בפנים, כדי שלא כל העולם יצטרך לסבול את הנוקיה-טיון שלך... אז הם הכניסו שם רווח ומשיח ועוד כל מיני, שלא משנה שגם אלה אם מצלצל לאחד באוטובוס כולם ישר מרימים את הטלפון לבדוק אם זה שלהם...
מיאמוש, שלך - מלחיץ! זה כל פעם לקפוץ מחדש ביחד עם הלב....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/12/2016 19:39 |
|
| |
היום, הלכתי ושמעתי מאחת הכיתות בפול ווליום את השיר 'על הניסים' של מיאמי! זה היה ככ חמוד...ממש הרקדה עשו שם. אחכ כל היום השיר הזדמזם לי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/11/2018 10:33 |
|
| |
אני ברכבת עכשיו ושומעת שמישהו בקרון שומע באוזניות שלו(גבוה חח) את מעם ה! התרגשתי.. רציתי לגשת ולומר משהו על הפורום  )זה היה נער ליטאי כבן 15, הוא היה ממש מולהב מהשיר וזה היה כיף לראות את זה:) כמובן שהןא שמע את כל האלבום.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-17/2/2019 21:40 |
|
| |
רינגטונים זה דבר מעולה. אם יש אפשרות להעלות לפה אני מאמינה שעוד כמה יצליחו להנות מזה.
אם כבר - פעם שמתי לי כשעון מעורר את בסיעתא דשמיא, בסולו של עודד קאריטי ואיצי ספינר - ואז קמתי ושמעתי אותו, כל היום הוא התנגן לי בראש ובאמת זכיתי ליום מוצלח כזה, מלא סיעתא שמיא...תנסו, כדאי 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2019 01:01 |
|
| |
אני מכירה תינוק אחד שנרדם רק עם ''יבוא'' ...... זה הדבר היחיד שמרגיע אותו.....
|
|
|
|
|