| נשלח ב-21/8/2016 17:37 |
|
| |
נכון ש4 חודשים זה הרבה זמן והגיע הזמן לקליפ חדש? (ספרו על זה לירחמיאל...)
אז גם מרדכי חושב ככה והוא משחרר קליפ לשיר "שכר מצווה".
הקליפ מבוסס על אגדת "המעגל הנסתר" (או משהו דומה) ונערך בקעמפ מורשה.
הקליפ ממש נחמד, רק שלא ברור לי למה יוצרי הקליפ החליטו שלא להזניח את הפלג הנשי (ולמה הם היו צריכים להוריד גשם מממטרה...).
תוקן על ידי שירהיהודית ב- 21/08/2016 17:38:04
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2016 12:08 |
|
| |
קליפ ממש חמוד,אהבתי. רק לא הבנתי מה הקשר לשים שם גם בנות... טוב, האמריקאים האלה.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2016 14:24 |
|
| |
קליפ יפיפה וגם השיר, כל הכבוד לו, יודע לשווק את עצמו מצויין. שילמד את רבו ירחמיאל... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2016 19:52 |
|
| |
|
| נשלח ב-20/8/2017 12:02 |
|
| |
הקליפ של 'שכר מצווה' עבר את המיליון צפיות!
והנה קליפ חדש: מחר
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2017 12:39 |
|
| |
|
| נשלח ב-21/8/2017 22:51 |
|
| |
אוקי,הקליפ עצמו מושקע וברמה גבוהה מאוד!!! הצילום העריכה וכו'...הכל איכותי ומדהים!
הקול של מרדכי יפה מאד משובח ומלוטש גם הוא, אבל (אולי רק לי) לפעמים נשמע שאין לו עוד מקום לעלות בטונים...בכללי הוא בלי ספק אחד הקולות היפים ביותר(!) במוזיקה החסידית. השיר עצמו-בפעם הראשונה קצת התאכזבתי,אבל ככל שאני שומעת אותו יותר אני מתחברת ואוהבת יותר... אז כרגע אני חושבת שזה שיר יפה מאוד,אולי אחרי שאני אתרגל אליו אני אוכל להחמיא יותר...
כמה נקודות ששמתי עליהם עין: 1.ניראה לי שמרדכי ממש "נתקע" על קעמפים וילדים עצובים... זה מופיע גם בשכר מצווה (שיר מהמם!השיר הכי טוב שלו!!!) וגם כאן... אפילו שכל הרעיון שונה כמובן... 2.רק אני חושבת שכשהוא שר בעברית נהיה לו מבטא מוזר כזה? הוא חותך ת'מילים מוזר... 3.למרדכי יש נטיה לסוג של סילסול בסוף המילים... אוף אני לא מצליחה להסביר אבל תמיד אני לא מסתדרת עם הסילסול-קנייטש'-משיכת המילה האחרונה הזו... בכל אופן-זה מהמם...
4.מרדכי מביא למיאמי הרבה גאווה!!! המון בהצלחה בהמשך הדרך מרדכי!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2017 11:36 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-24/10/2017 21:43 |
|
| |
כן זה כבר עומד על 21 אלף. הוא מאוד אהוב שם על הציבור. מעניין בארץ כמעט ולא מכירים אותו שאלתי חברים אפילו חובבי מוזיקה ולא ידעו עליו. בכ"א מההופעה אני מאוד אוהב לשמוע אותו עושה לי אנרגיות טובות. אגב אותם שירים שאני שומע שמעתי גם לפני ההופעה ולא התלהבתי. אמרתי סתם חובבן. מסתבר שהופעה יכולה לשנות ממש מן הקצה אל הקצה כי זה הרבה מעבר למה שאתה שומע זה כל האנרגיות והאישיות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2017 18:33 |
|
| |
גם הקליפ 'מחר' עבר את המיליון צפיות.
הוא מתפתח מקליפ לקליפ וזה יפה לראות את זה!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2017 18:39 |
|
| |
|
| נשלח ב-18/12/2017 13:13 |
|
| |
חח גם אני מאוד אוהב אותו שתי הדיסקים שלו דלוקים בבית כל הזמן ממליץ לכם לרכוש אותם... שווה כל שקל. יש לו בעיה קצת בגבוהים שזה מאוד מתאמץ קצת נחנק אבל הרעב שלו וההסתערות קדימה מדהים והוא בטוח מצליח ויצליח... חוץ מהאנרגיות הטובות שלו שהוא משרה על כל הסביבה שלו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2018 20:03 |
|
| |
מרדכי בקליפ חדש "חברים". בין המשתתפים בקליפ - דובי שפירא! הוא רק נמצא, לא שר.
|
|
|
|
|