בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

מה הקליפ עושה לנו?...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/7/2016 11:06 לינק ישיר 

שירהיהודית כתב:

יש לי מה להגיד... וזו דעתי האישית, ניתן בהחלט לא להסכים.

שאלה: מה קליפ עושה לנו?    רוצה לפתוח את זה שוב? :)
תשובה: הקליפ עוזר לנו לדעת/לזכור את הזמר/המקהלה של הקליפ  במיקרה של יש'ב זה לא נכון הם מוציאים קליפ יותר בשביל הפאן

מי מוציא קליפ? מי שרוצה שידעו עליו ויזכרו אותו, כי היום שיש כ"כ הרבה זמרים א"א להוציא סינגל לרדיו ולהסתפק בזה. חייבים להוסיף את הערוץ החזותי  אלי לא צריך להוציא קליפים כדי שיזכרו אותו הוא מסתפק במיליוני המעריצים שיש לו כרגע

לדוגמא: היום השמיני, הם הוציאו כמה שירים ואפילו אלבום, אבל הפריצה לתודעה הגיעה עם הקליפ 'יאלילי' (לדעתי,  שיר חסר תוכן לחלוטין) בזה אני מסכימה איתך:)

מי לא מוציא קליפים? מי שלא צריך להוכיח שהוא קיים. למרדכי בן דוד ואברהם פריד אין בכלל (תקנו אותי אם אני טועה). השיר היחיד של פריד שהיה עם קליפ או יותר נכון עם צילום אולפן זה השיר 'אבא אל תבכה' שיצא לפני בערך 10 שנים...
כמו שרשמתי בהתחלה אלי לא צריך להוכיח שהוא קיים את זה יוכיחו מיליוני המעריצים שלו (יותר מעריצי יש'ב ממיאמי)

בקטע הזה ירחמיאל מעמיד את עצמו (ובצדק...) בשורה של אלה שלא צריכים להוכיח את עצמם,כי חבל לו על הזמן והכסף להוציא קליפים היום רוב הצעירים בעיקר האמריקאים נמשכים ליש'ב אחרי הכל, זו מקהלה שקיימת כמעט 40 שנה! כן יירבו... את הקליפ לסיום הש"ס הוא הפיק כדי להשתתף בשמחה של תורה.

ההבדל המשמעותי בין זמר למקהלה היא התחלופה של הילדים. ואם לא יוצא קליפ אז יש ילדים שמתפספסים.

ועכשיו פרשנות שלי לגבי הקליפים של ישיבה בויס. הם הרי מקהלה עם וותק (14-15 שנים?) ולא צריכים להוכיח את עצמם. אז ככה, מעבר לזה שאלי אוהב את ההתעסקות עם הטכנולוגיה (בכל DVD היה רמיקס עם קליפ). היתה סיבה נוספת...
ישיבה בויס בנו את ההצלחה שלהם סביב ילד אחד, יעקב מרדכי, בכל אלבום שלהם יש אותו ועוד 2-3 סולנים (פחות או יותר).זה כי הוא האח הקטן של אלי! ורק באלבום השני הוא שר מלא באלבומים הראשון והשלישי והלאה הוא שר רגיל ואלי בנה את ההצלחה שלו סביב השירים המדהימים והעדכניים שהוא מוציא
ומה לעשות, קול של ילד מתחלף, ופה ישיבה בויס היו צריכים להוכיח שהם קיימים. הם הוציאו 3 קליפים לשירים מהדיסק האחרון, שזה המון בהשוואה לעבר (ועוד שניים אחרי הפרישה של יעקב מרדכי). זה ביגלל קהל המעריצים גדל ואלי השתדרג והשתכלל ועם הזמן הוא יוציא יותר קיליפים (אל תשכחי שהוא גם צעיר מירחמיאל בהרבה ולכן הוא יותר נמרץ ופעיל)

אני ממש לא מבינה לגבי הצפיות ביוטיוב, אבל הקליפ האחרון שלהם קיבל פחות ציפיות בהשוואה לקליפים אחרים שלהם.

אם את מתכוונת לקליפ 'כי אבי' הוא קיבל כמות ממש נכבדת של צפיות. אני לא רוצה להוריד אבל לעומת הקליפ ההוא של מיאמי שקיבל בהמון פחות

גילוי נאות, אני לא אוהבת קליפים, רובם מלאים אורות מרצדים רק קליפ אחד של יש'ב ולדעתי זה מהמםםםם ומרשים וזה לא בשבילי.

אולי צריך לשכנע את ירחמיאל להוביל קו של קליפים עם טעם יהודי...תנסו...- בהצלחה:)))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2016 02:43 לינק ישיר 

אני חושב שקליפ זה נורא חשוב לקטע העסקי, זה חלק ממערך של יחצנות. הרי חשוב לזמרים שיבואו להופעות הרי לא הולכים כאן רק עם האמת של האיכות. ולכן אני חושב שישיבה בויס מוציאים קליפים, וגם ירחמיאל צריך להוציא. ולא סתם כיום שואלים אותי מלא אנשים שאני מספר להם שאני שומע/רואה מיאמי בתמימות: מה הם קיימים עדיין? ולא כדי לגחך אלא כי באמת לא ידעו שהם קיימים, ואפילו חברים שחובבים מוזיקה, כי מערך היחצנות שלו מיבוא בערך נורא חלש. זה מתבטא בהופעות כמובן.
וכל זה אני אומר ממקום של אהבה עצומה אליהם דווקא. הלוואי ויוציא 3 קליפים מושקעים בשנה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2016 08:32 לינק ישיר 

ניורק, מסכימה איתך.
הבעיה היא שאין כ"כ למי אפשר לפנות בענין הזה. לירחמיאל , לא מאמינה שיתייחס. לילדים, אין כ"כ השפעה על המהלכים..
נקווה שמי שעובד איתו, כמו ילדיו, ישפיעו עליו שיוציא קליפים. קליפים עם טעם יהודי אמיתי שרק הוא יכול לעשות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/7/2016 10:35 לינק ישיר 

נכון מאוד מיאמוש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2016 08:41 לינק ישיר 

מאיפה להתחיל?!

LOVEYBC - למה זה נראה שקראת את מה שכתבתי כאילו הכל מכוון נגד אלי גרסטנר? זו ממש לא הייתה הכוונה שלי. הרוב היה על קליפים באופן כללי ובפירוש כתבתי שישיבה בויס לא היו צריכים להוכיח את קיומם אלא רק את המשכיות המקהלה לאחר פרישתו של יעקב מרדכי. אני עדיין חושבת ככה, ואת ממש לא חייבת להסכים איתי. אה, וטוב שיש משהו שאנחנו כן מסכימות עליו.

לגבי קליפים לפרחי מיאמי - זה לא שאני נגד, להפך אני ממש בעד!!!

ירחמיאל עושה מה שבא לו ומה שהוא אוהב וזה טוב: א. כי זה המוזיקה שאנחנו רוצים לשמוע, מוזיקה יהודית שלא מתפשרת ולא נכנעת לכלום. ב. כי זה חלק מסוד הקסם של ירחמיאל. לאמן מקהלת ילדים שמתחלפת כל הזמן, זה לא קל בכלל. ואם הוא לא היה אוהב את זה המקהלה לא הייתה קיימת כ"כ הרבה שנים.

מסכימה איתכם לגמרי שיש כשל יח"צני. כלומר, שירחמיאל יעשה מה שהוא אוהב אבל עם קצת יותר רעש. שאנשים ידעו שיצא משהו חדש, לא רק מי שאוהד את המקהלה ועוקב אחרי כל ההופעות. ואם הוא לא אוהב את זה שייתן את החלק הזה למישהו אחר... אבל בפירוש אין לזלזל ביחצנות.

וגם, אם יש הפסקה כ"כ ארוכה בין אלבום לאלבום, אז מותר להוציא איזה סינגל. אחרי הכל הוא לא מכוון רק לקהל שמגיע להופעות.

אני כרגע בהשלמה מיאמית של כמה הופעות ישנות (חכו, שיהיה לי קצת זמן, אכתוב על זה ב'רשמים מהופעות'). מישהו מוכן להסביר למה שיר מושלם כמו 'הקהל' נפל בבחירת השירים לאלבום?! זה ממש לא בסדר להוריד את השיר הזה לתהום הנשייה. ממש בזבוז של חומרים טובים! 

וזה בדיוק השיר שהיה יכול לצאת השנה (או לפני כן) כשיר סינגל, עם קליפ או בלעדיו. הרבה זמרים הוציאו השנה שירים עם המילים האלה או דומות להן, וזה הטוב ביותר ששמעתי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2016 08:51 לינק ישיר 

עודנו מדברים ויוסי גרין מוציא קליפ ל'אידיש נחת'. ת'אמת, לא חשבתי שיוציאו קליפים למקהלה הזו.

נראה לכם שזה שמוזיקאי מוערך כיוסי גרין מוציא קליפ למקהלה שלו ידרבן את ירחמיאל גם כן להיכנס לתחום (או לפחות למנות משהו להיות אחראי על זה)?!

בכל מקרה השימוש בחולצות צבעוניות על פני תלבושת זהה לכולם מוכר לי מאיזה מקום, וגם את המילים "בראתי יצר הרע בראתי לו תורה תבלין" מוכרות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/7/2016 11:02 לינק ישיר 

איזה חסידים חמודים:)
האלבום הזה של יוסי גרין ממש יפה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/7/2016 11:03 לינק ישיר 

שרה יהודית, תהיי רגוע כי זה ממש לא היה ניראה לי שכיוונת נגדו וגם אם כן זו זכותך...:))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2016 10:08 לינק ישיר 

שירה יהודית, אני ממש מסכימה עם כל מילה שלך.
בקשר להשלמה המיאמית, איך שמעת את השיר 'הקהל'? למיטב ידיעתי הוא לא פורסם עדיין בפורום;)
אקפיץ לך אשכול רלוונטי לשירים שלא יצאו בדיסק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/7/2016 18:59 לינק ישיר 

יש את מה שמתפרסם בפורום לקהל הרחב, ויש את מה שלא...

ובקיצור, מההסרטות של אלימונסי. 

כשיהיה לי יותר זמן אכתוב קצת רשמים. בינתיים המסקנה שלי היא שאם כבר להיות אוהדי מיאמי בישראל, שאין אפשרות ללכת קבוע להופעות, אז רק אם חברים בפורום. אחרת - לא שווה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2016 19:28 לינק ישיר 

אה,יפה! לא חשבתי על זה
צודקת מאוד.
אין מה לומר, בזכות הפורום, העתיד המיאמי נראה טוב יותר..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/7/2016 11:41 לינק ישיר 

ובזכות חברי הפורום שדואגים לתעד את ההופעות ולראיין את הילדים ומשקיעים מזמנם לעלות חומרים לפורום.

שאני אנקוב בשמות?!

ירחמיאל כבר מזמן היה צריך להכיר בפורום הזה... 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2016 11:57 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > מה הקליפ עושה לנו?...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.