|
|
| נשלח ב-17/4/2016 13:41 |
|
| |
"חינה", מה זה המנהג המעניין הזה ?
באיזה עידה/עידות זה נהוג ?...  מה עושים לכלה המהוללה ?....  מה התפקיד של החתן בסיפור ?...  ואיך בדיוק חוגגים ?...  מתי לפני החתונה עושים את החגיגה ?...  תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2016 14:20 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2016 15:04 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2016 15:26 |
|
| |
| IAF990 כתב: |  |
אתה וההצעות שלך...אתה חייב לבקש מהשדכנית שלך מדריך הפעלה על כל הצעה
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2016 21:16 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2016 21:28 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2016 23:02 |
|
| |
| רציף כתב: |  |
https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94
|
|
תותי, הקישור לא מוביל אצלי לאף מקום  |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2016 23:14 |
|
| |
תוקן על ידי tootii2 ב- 17/04/2016 23:15:15
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2016 23:47 |
|
| |
קראתי את זה. תכל'ס, מה עושים בשטח ? מה ההסבר ששמעת בעידה שלך למנהג הזה ?... זה נגד שדים ?...  שמעתי שיש שעושים את זה שבוע לפני , מתייפיפים שבוע לפני ?... זה נשמע לך הגיוני ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2016 00:45 |
|
| |
קראתי את זה. תכל'ס, מה עושים בשטח ? מה ההסבר ששמעת בעידה שלך למנהג הזה ?... זה נגד שדים ?...  שמעתי שיש שעושים את זה שבוע לפני , מתייפיפים שבוע לפני ?... זה נשמע לך הגיוני ?  |
|
אצלנו עושים את זה ביום האירוסין... ההסבר הוא : מזל !! מאמינים ב1000% שהקב"ה נמצא שם ומסייע.. זה סוג של יום כזה שכולם שמחים בשביל החתן והכלה ומאחלים להם המון איחולים וסיעתא דשמיא וכו. נשמע לך הגיוני שבחורות חסידיות ששמות פאה אחרי החתונה צריכות לעשות קרחת??? כל אחד והמנהגים שלו.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2016 10:29 |
|
| |
קראתי את זה. תכל'ס, מה עושים בשטח ? מה ההסבר ששמעת בעידה שלך למנהג הזה ?... זה נגד שדים ?...  שמעתי שיש שעושים את זה שבוע לפני , מתייפיפים שבוע לפני ?... זה נשמע לך הגיוני ?  |
|
אצלנו עושים את זה ביום האירוסין...
ההסבר הוא : מזל !!
מאמינים ב1000% שהקב"ה נמצא שם ומסייע..
זה סוג של יום כזה שכולם שמחים בשביל החתן והכלה ומאחלים להם המון איחולים וסיעתא דשמיא וכו.
נשמע לך הגיוני שבחורות חסידיות ששמות פאה אחרי החתונה צריכות לעשות קרחת???
כל אחד והמנהגים שלו..
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2016 10:45 |
|
| |
|
זה סוג של יום כזה שכולם שמחים בשביל החתן והכלה ומאחלים להם המון איחולים וסיעתא דשמיא וכו.
כל אחד והמנהגים שלו..
|
|
ואז צובעים את היד למזל טוב ?  מה עוד צובעים ? תודה רבה  |
|
תגיד לשדכנית שאתה לא מעוניין בבחורה מהמוצא הזה. אם מעכשיו אתה מזלזל במנהגים של עדות שונות ממך.. תוותר. זה לא יעבוד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2016 13:46 |
|
| |
|
כל אחד והמנהגים שלו..
|
|
ואז צובעים את היד למזל טוב ?  מה עוד צובעים ? תודה רבה  |
|
תגיד לשדכנית שאתה לא מעוניין בבחורה מהמוצא הזה.
אם מעכשיו אתה מזלזל במנהגים של עדות שונות ממך.. תוותר. זה לא יעבוד.
|
|
אני לא מזלזל  חלילה לי  ראיתי קצת ביוטיוב, יש בחגיגות שלכם שמחה אמיתית, כל אחד מרגיש כאילו הרויח מליון דולר  והכלה ?... נראית פי מאה אלף יותר יפה מהחתן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|