המחשב שלי שבור ולכן אני גונבת פיסות התחברות במחשבים מזדמנים. באמת תהיתי לעצמי מה קרה:) ברוך ה' שהצלחת להכנס
צפיתי ברוב הקליפים פעם אחת, לא צפיתי בכולם וזה לא מספק אותי בכדי לכתוב סיקור. לכן אתפוס כאן טרמפ, על גבה של מיאמוש, לבינתיים, עד אשר אהיה מוכנה לכתוב סיקור מורחב. נראה לי הסיקור שלי מדי 'רגשני' ודי חוזר על עצמו. זה מה שקורה כשצופים בקליפים פעם אחת..:)
הופעתי ממש שהמקהלה הצטמקה כל כך. הופתעתי מאד שיעקב שמחה בלקהני כבר לא במקהלה.- ממש הפתעה, וכן שגם שימי יצחקוב פרש. הם היו אמורים להיות במקהלה, והם עזבו..
אהבתי מאד את מקהלת 100 הילדים. אין לי ספק שירחמיאל כבר בחר את הפרחים החדשים. -אלו הסולנים כמובן:) זה בא בדיוק בזמן, למה המקהלה הנוכחית נשמעת יותר כמו להקה.. חסרים קולות.
ב"ה הקדמה: צפיתי בהסרטות של מיאמי, וזאת ההתרשמות הראשונית.מקווה שלא 'קטלתי' מדי ילדים:( הערות\הארות יתקבלו בשמחה. מיאמי מצפיה בהסרטות של מיאמי נחנקתי מצחוק ..כמה פשלות! בקטע של הריקודים וסדר הסולואים. אבל נראה שזה לא היה מורגש כ"כ.:) מה קרה, הם לא התאמנו מספיק?:) ירחמיאל באמת הזניח אותם, והתמקד במקהלה של 100 הילדים.. 1) 1) שמח תלבושת: חולצה לבנה מכופתרת ומין ווסטים ירוקים(זוועה) לגמרי
-מיד בתחילת השיר,אייזיק בלסיאנו הזיז את דוד יונתן סרברו מהמקום שלו למקום שאמור להיות לו.. - אני אוהבת את התנועה עם הזוגות ,גב אל גב.מתוקJ - למה הילדים הקטנים והנמוכים נמצאים מאחור, והגבוהים מקדימה? -למי שלא שם לב עדיין, לשלמה גרוס יש גשרJ (וגם לבני זדה..) - הם ביצעו את התנועות ממש יפה.!! אני ממש אוהבת את הכוריאוגרפיה של השיר הזה.! -אהבתי שיהודה בראון הלך מאחוריהם ועלה על המדרגה כשהוא שר את הסולו. קול טוב מאוד! - מה זה הקפיצה הזאת של אביגדור? חמודד (אחרי שהם הולכים כזה למאחורה, ואז חוזרים כשהרגליים שלובות) -אופס. בסיום השיר דוד יונתן סרברו נפל מהחד אופן, אבל מיד קם והמשיך.. אהבתי את הסיום של השיר, ב'פריז'.(חלקי) 2) 2) מרן דיבשמיא לא אהבתי את הסיום החדש שעשה לשיר. זה לא נשמע טוב.- המרתי את הקליפים של אלי לשמע(אני אעלה למייל לטובת כולם:) וזה באמת נשמע מזעזע. זה נשמע יותר כמו זיוף. הם היו אמורים לומר ביחד 'מרן דיבשמיא' וזה נראה שכמה שכחו מזה והתחילו אחרי הזמן, מה שיצר את ה'רעד' המזעזע בסוף השיר. - הרמוניות מקסימות ביותר! דואט מקסים של אביגדור גלוק ודוד יונתן סרברו.אביגדור היה מדהים בשיר הזה, גם בסולו שבסוף השיר! 3) 3) דור לדור צבי פתח בשאלה :"מה אתם חושבים" ונענה בתרועות רמות.. -בכל ההופעה נראה שהמשקפיים ממש טורדות את מנוחתו של אביגדור.. -סולו מקסים לסרברו! אהבתי את התזמורת בשיר הזה. -הסולו של צבי במילים באנגלית – generation to generation ששר בסוכות, הועבר לאביגדור גלוק.(כנראה בגלל שאביגדור יכול לעלות טוב בטונים) -פשוט מהמם העליה בטונים בסוף השיר! דור לדור ... 4) פתחו לי עדיין קשה לי להקשיב לשיר הזה ללא דוד פרלמן למרות שיהודה בראון בהחלט עושה את זה טוב יותר משלמה גרוס.- יש ליהודה בראון קול יפה דק וטוב,עולה מצויין, אבל הוא פשוט לא עוצמתי.. וזה מאוד מורגש. הוא לא מעלה את השיר לרמות שדוד היה מעלה. יואו אביגדור חונק.. סידור משקפיים,סידור הפאות מאחורי האוזניים ,סידור החולצה.. דני גרובר בסולו טוב מאוד! נראה שלקח אותו רציני.:) הסולו שבמקור היה של יעקב שמחה בלקאהן שיצא מהמקהלה, הועבר לאייזיק בלסיאנו, ששר מקסים!! סוף סוף גם הוא מקבל סולו. סולואים מקסימים אחד אחד! יהודה אופנהיימר סיים את השיר בסולו 'כפתחו של אולם'. 5)לייבעדיק מס' הילדים המועט מורגש בכוריאוגרפיה. נראה שהם בקושי עומדים בקצב.. הקטע עם ה'גשרים' ממש חמוד. הקול של צבי ממש השתנה. אייזיק בלסיאנו מפזר חיוכים, וגם בראוןJ תנועה יפה זאת עם הידיים והרגליים, בקטע מעבר, כשבאמצע מחליפים שורות. סולו מעולה לאביגדור. אני ממש לא אוהבת בלשון המעטה את התנועה שהם רצים לשום מקום,במקום. אחרי הסולו שלו, שלמה גרוס ,חיים גולובן ודוד יונתן התבלבלו וחשבו שאמורה להיות שוב התנועה של הידיים מאחורי הגב, הרגליים לסרוגין. (של הסיום) אבל זה היה ממש לשבריר שניה. בסוף השיר,תנועה הנ"ל, אייזיק בלסיאנו הסתבך עם הרגליים, ועשה מין פרצוף כזה של השלמה, פלט אנחה, ואז אזר כוח, והמשיך את התנועה במרץ. מיאמי 5 הפרחים: צבי שמחון, אביגדור גלוק, דוד יונתן סרברו, יהודה בראון,שלמה גרוס. 6) עת רקוד אהבתי- יואו כמה 'חרשתי' על השיר הזה.. פשוט מתוק. תלבושת רגילה של חליפות, חולצה לבנה מכופתרת, עניבה,(חוץ מלצבי..) כל השיר נראה ספונטני לחלוטין, נראה שהם לא התאמנו על זה בכלל..ובכמה קטעים לא היה ברור אם אמור להיות למישהו סולו או שכולם שרים. איזה אנרגיות וקפיצות! אהבתי! יש שם כמה שהתעלו על עצמם בקפיצותJ (שלמה גרוס, דוד יונתן סרברו.) איזה הבעות פנים יש לצבי..ותנועות גוף.. איפה הוא חשב שהוא נמצא?:) הוא גם לקח יוזמה להזיז את הכסא התקוע באמצע. שמתם לב שבין לבין שצבי שמחון 'זרק' משפטים ומילים לקהל כדי להמריץ? אהבתי שהוא לקח את האחריות להצלחת המופע. אביגדור התבלבל בסוף והמשיך 'כולנו' במקום לשיר 'אואווו' (אבל לשבריר שניה. ) פשלה נוספת עם יהודה בראון שהלך בטעות לקצה השני של הבמה, במקום להצטרף להתאגדות ליד שלמה גרוס. 7) ה יענה לנו ממ.. אביגדור? להוריד משקפיים על הבמה?ועוד בשורה ראשונה.. רק הוא מסוגל לשיר גבוה כמו דוד yet again weeping …"(אותו סולו לא נשמע טוב כשבראון שר את זה אח"כ) למרות שממש אין כמו דוד פרלמן והשיר הזה, הם שרו די חביב. עם תנועות ידיים והבעות מתאימות. בקטע מעבר אחרי דוד יונתן סרברו, אביגדור היה אמור להיות, ושכח.. אבל לא נורא, הם זרמו. אהבתי שב let our foes stumble ( תן לאויבים שלנו ליפול) סרברו וגרוס עשו את אותה התנועה,סימון של ירידה מלמעלה למטה. ממש יפה הסוף ש3 האמצעיים הרימו ידיים למעלה . 8) מחרוזת אדון עולם, רווח ,שמע ישראל בשמחה רבה צבי : במחרוזת הקרובה שלנו, אני רוצה שכולם ימחאו כפיים יחד.. צבי וגרוס מתחלפים עם דני גרובר ויהודה אופנהיימר. כששניהם התחילו לשיר,סולו ראשון דני ואחריו יהודה, הרמקולים לא עבדו להם.. שרו ממש יפה. אח"כ בשיר רווח, רק סרברו נשאר, והצטרפו אליו צבי שמחון, חיים גולובן, אייזיק הסון ובני זדה. שרו חמוד, אהבתי את הסולו של סרברו. אח"כ שמע ישראל, נשאר חיים גולובן ובני זדה, והצטרפו שלמה גרוס, אייזיק בלסיאנו ובני מן בני שר חמוד,(יש לו חליפה עם 'טלאי' ושלייקס..:)) בשמחה רבה, כולם מצטרפים.. חחח חשבתי שקרה לבני זדה ארוע חרום שהוא יצא מהשורה והחל לרוץ ככה מאחורה.. אבל לא, התנועה היתה ריצה לילדים ,לתת להם 'כיף' ולחזור למקום.. ממ.. לא הבנתי למה שלמה גרוס יצא והלך לעמוד מאחורה על מדרגה. זה לא שהיה לו סולו או משהו דומה., ואייזיק הסון עבר למקום אחר. באמת נראה ספונטני לחלוטין כל המחרוזת הזאת.. לפחות בסוף השיר אותה תנועה. 9) הצגת הילדים חמוד מאד אהבתי מאוד.. ליהודה אופנהיימר ממש השתנה הקול.. כולם עשו את זה יפה, בפאתוס, עם הרבה חיות.הרוב היו מלאי ביטחון עצמי, כמה מעט התבלבלו אבל עשו את זהJ שוב תודה רבה אלימונסי, נהניתי מאוד מההסרטות!!
|