| נשלח ב-16/6/2016 02:16 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | סלחו לי על הטעויות, הקלדתי את הסיקור במקדלת וירטואלית בגלל בעה טכנית במחשב שלי.
לאחר שצפיתי אין ספור פעמים בסרטונים ( תודה אלי ) אני מרגישה שאני מסוגלת לכתוב כמה מילים על הרושם הכללי של ההופעה הזאת. לבינתיים, אכתוב כאן על מקהלת 100 הילדים.
100 ילדים ( אגב, מישהו ספר בדיוק 100?) - זה נראה 100. ירחמיאל אמר שיש 103..זה חתיכת פרוייקט, הדורש מחשבה מרובה, מאמצים רבים ומשאבי אנוש. - בהחלט, וזה בא על חשבון מיאמי עצמם, וקצת חבל. אבל ממילא מיאמי היו בהרכב כ"כ מצומצם שזה לא כ"כ שינה.
ירחמיאל עשה כאן צעד נבון וחכם, שלא לדבר על חדש ומרענן, אין ספק שזה גם דרך למלא את האולם ( 100 הורים + אחים...).
מכיוון שאינני יודעת את שמם של הסולנים, אשתדל מאד לתת כמה שיותר סימני זיהוי, למשל, הילד עם החולצה האדומה (כן, אני יודעת... אני רגילה שמגלגלים עיניים מול חוש ההומור הבלתי ניתן לריסון שלי), טוב, הבנתי אם הפרנציפ.חחח
כמה הערות כלליות לפני שאסקור את השירים עצמם.
* הופתעתי שהמקהלה שרה בעיקר במבטא ספרדי, למרות שבמחשבה שניה, זו כנראה חלק מהרעיון של האחדות והשינוי מהמקהלה הקלאסית. - משום מה , לא שמתי לב. זה נשמע לי ממש רגיל,כמו בעברית:) אולי גם בגלל סגנון השירים. הכוונה שלי היא, הפוך ממבטא אשכנזי - כלומר היגוי אשכנזי בה המקהלה בד"כ שרה - ההפך: ספרדי. * הופתעתי שהוא בחר עבור הילדים דווקא חולצות פולו ודווקא אדומות. אני יודעת, חולצה לבנה ומכנסיים כהות זה סטנדרטי מדיי, הייתי חושבת שדווקא היה הולך לכיוון חליפות עם עניבות. * חבל על הפאשלה המתמשכת של התזמורת, פשוט כאב לי באוזניים. לא מבינה מה קרה שם.- לגמרי. * המקירופונים!!!!!!!
שלום על ישראל:
מבין שלושת השירים החדשים שירחמיאל הלחין לכבוד האירוע, זה השיר האהוב עליי. הייתי מקטלגת אותו בקטגוריית שירי מיאמי טיפוסיים, למרות המבטא הספרדי. - לא יודעת אם הייתי מגדירה כ'ספרדי' דווקא..
השיר מחולק לשלושה חלקים: נמוך, גבוה ומה שאני קוראת: הצלע השלישי. ביצוע יפה של השיר, למרות שהיה קצת בלאגן, אבל בכל זאת 100 ילדים לא מנוסים אז נסלח להם הפעם :)
הרמוניות יפות, מזכיר את הימים הטובים של המקהלה ע"ע ההגדה. בהחלט
סיום השיר: ככלל, קצת קשה לי עם הרבה מסיומות שירחמיאל בוחר לשירים שלו, הם מיותרים. וגם כאן, אם היו מסימים את ה"אמן" ברכות במקום לעלות גבוה ולצעוק, זה היה נשמע הרבה יותר יפה. שאלה- מה הם אומרים באנגלית? משהו עם "let them be peace in the world? מה המילים בדיוק? Let there be peace in the world again
סולנים:- כמובן שפתחתי את הווידאו כדי לעקוב:)
סולן ראשון: בשורה אחרונה, שיער חום בהיר, קול נמוך וברור, יודע להחזיק מנגינה. סה"כ נעים לאוזן.
סולן שני: בלונדיני, שורה אחרונה בחלקה השמאלית ( לעין ) קול מתוק אך התקשה קצת בחלק הגבוה וזייף, אני תוהה אם זה בגלל הקושי לעלות גבוה או הגיל שהקול מתחיל להשתנות.
סולן שלישי: הילד שעומד בשורה השניה באמצע, תסרוקת פטרייה ( לפחות כך נראה ), איזה קול פעמונים. יש לו יכולת אדירה להחזיק מנגינה, לעלות גבוה ולעשות את זה בטבעיות, מבלי לצעוק או למצמץ. לא אגזים אם חזרתי על הקטע הזה לפחות חמישים פעם. פשוט תענוג לאזניים. הוא מזכיר לי את האחד הסולנים מהאלבומים הראשונים של מיאמי. עפ"י דעתי, אם ירחמיאל יצליח להכניס אותו למקהלה, כולנו הרווחנו, הילד הזה יכול להיות סולן בסדר גודל של סטואי ביננשטוק, עודד קריטי ודוד פרלמן. לא רציתי שהסולו הזה ייגמר. - שמת לב שהוא דיבר בקליפ שפורסם של ה100 ילדים?נראה ילד עדין וטוב.
סולן רביעי: הילד הגבוע בשורה אחרונה. ממה שהצלחתי לשמוע, הוא שר חלק ונחמד והכי חשוב, לא מזייף אך חבל שהוא שר דרך האף או בפה סגור, לא ממש הבנתי.
סולן חמישי: שחום עם שיער כהה, עומד בשורה האחרונה, באמצע. קול יפה מאד, נשמע שהוא זהיר מאד בביצוע, מעניין אם זה עניין של דיוק וקפדנות. הוא גם נשמע שהוא קצת מותח את הקול, ייתכן בגלל הגיל, הוא נראה לפחות 12 אם לא יותר. - הוא ממש הצחיק אותי. כמה וכמה פעמים עשה תנועות שמתאימות למילים, ורק הוא..הוא גם דיבר בסרטון הם הרבה 'אמוציות'. קוראים לו מייקל\מיכאל עובד
סולן שישי: בשורה השניה, באמצע, לילד הילד עם הקול המדהים. יש לו קול מהמם, יפה מאד, קול של כוכב. מחזיק מנגינה, עולה גבוה ועושה זאת במתיקות.- אותו ממש ממש אהבתי! קול מדהים, ועולה בצורה מקסימה ויפה לאוזן.
ה' מלך
קצת הופעתי מהבחירה של השיר, למרות שבמקום מסוים, יש בזה הגיון, לבחור בשיר פופולארי שרוב הילדים מכירים. הביצוע היה טוב מאד. אני חושבת שעצם העובדה שהילדים נראים שהם נהנים השפיע מאד על הביצוע.
אהבתי מאד את ההרמוניות שירחמיאל הכניס לשיר, זה הוסיף המון והעלה את השיר לרמה אחרת לגמרי.- בהחלט. אני נהנית לשמוע אותו שוב ושוב..
סולן ראשון: שורה אחרונה, אמצע השורה, הוא שר טוב יותר בשיר הזה. קול יפה. ייתכן ובאולם היה נשמע יותר, במחשב, נשמע שהמקהלה מתגברת על הקול שלו.
סולן שני: שורה ראשונה, מימין לאמצע. קול נחמד, סולו חלק.
סולן שלישי: שורה ראשונה, צד ימין ( לעין ). קול יפה וחזק. ביצוע יפה. קצת התפקשש בסוף, מעניין אם זה טבעי, מהתרגשות או בגלל הגיל הצעיר.
סולן רביעי: שורה שניה, באמצע. שוב ביצוע יפה מאד. יכולת לעלות גבוה מבלי לזייף.
יחד
שיר הנושא של המקהלה המיוחדת. טרם התחברתי לשיר. אני מרגישה שהיא קצת חסרת בשר או תווים או איך שתקראו לזה. יש בשיר כמה קטעים יפים לדוגמא: We are, we are we are, we are the shining stars
ההרמוניות יפות מאד, אחת הכשרונות הבולטים של ירחמיאל.
נראה שבשיר הזה היה קצת בלאגן, אני חושבת שחלק מזה, נובע מהעובדה שזה השיר הראשון והילדים מתרגשים.
סולן ראשון: שורה אחרונה, בצד שמאל, בסוף, לא כל כך שומעים אותו. מה שהיה אפשר לשמוע, היה קצת מתוח ברגע שעלה קצת גבוה בחלקו השני של החלק הראשון.
סולן שני: שורה אחרונה, באמצע. לא כל כך שומעים אותו, מה שכן ניתן לשמוע, נעים לאוזן וקול די עוצמתי.
סולן שלישי: ניגש לקדמת הבמה, כמו שכבר ציינתי קודם, קול יפה מאד. ביצוע נהדר.
סולן רביעי: כמה חבל שלא הצלחתי לראות מי הסולן. כי יש לו קול מדהים, עוצמתי, מתוק ומהסוג שהמקהלה זקוקה לו. אחלה סולו.
בואי כלה
רק בשביל הביצוע הזה, היה שווה להביא את כל 100 הילדים. זה הזכיר לי מאד את "נקדש" בגלל כמות הילדים וסוג השיר.
לא אפרט על השיר עצמו מכיוון שעשיתי זאת כמה וכמה פעמים כבר בעבר.
דואט: הבחור הגבוה מהשורה האחרונה, שוב, הוא שר בפה כמעט סגור, כך שקשה לי ממש לשמוע איזה סוג קול יש לו, מה שבטוח, הילד ששר את ההרמוניה פשוט תענוג לאזניים.
סולן ראשון: שורה אחרונה, באמצע. ביצוע מדהים. מדוייק, מתוק. הבחור נראה מרוגש אך מרוצה וגם מנוסה.
סולן שני: שורה שניה, באמצע. שוב, הילד הזה כבש את ליבי. איזה קול, איזה מתיקות. הסולו הזה דווקא לא היה בין הטובים שלו, לא יודעת אם בגלל סאונד או בגלל שירחמיאל בחר לשיר איתו. ואם כך נשמע קול מדהים שכזה בסולו פחות טוב - איזה כיף לנו.
סולן שלישי: שורה אחרונה, באמצע. הפעם ביצע סולו יפה.
בחרתי לא לסקור את אט אט. הסיבה העיקרית היא שאני לא כל כך מחבבת את השיר והביצוע המעורב עם המקהלה לא היתה הכי טובה שיש.- גם אני ממש לא אהבתי. במיוחד את הצעקות והקפיצות של ה100 ילדים מאחורה.
תודה רבה גריני על הסיקור, מפורט ומעניין!
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2016 09:14 |
|
| |
תודה גריני על המילים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2016 17:17 |
|
| |
בהחלט סיקור מושקע!
יש עוד משהו שאני יכולה לעשות חוץ מלקרוא אותו ולרצות לראות את ההסרטות...?!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2016 20:33 |
|
| |
יש הסרטות של חלק מהמופע ש'בתשכה' צילמה, באשכול 'ווידאו מהופעת פסח תשע"ו' - משהו כזה..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2016 13:05 |
|
| |
גריני -סיקור מעולה! בל"נ אגיב בבוא העת!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2016 19:57 |
|
| |
יש לציין שהפורום נחמד מבפנים... אני חושבת שזו הפעם הראשונה שלי שראיתי הופעה מלאה מארה"ב. באמת מרגש לשבת בבית ולהרגיש בהופעה, האיכות מצוינת והמיקום מעולה. סוף סוף אני מבינה על מה מדברים פה... יישר כח ענק לאלימונסי! מטבע הדברים הסיקור יתחלק לשניים: פרחי מיאמי ומקהלת האחדות. אני אשתדל לחדש ולא לחזור על מה שכבר נכתב. חלק א' – פרחי מיאמי כמה דברים לפני: א. באחד הראיונות עם ארי גולדוואג הוא אמר שהוא בחר להקים להקה שבה כולם סולנים כי כשהוא היה בפרחי מיאמי כולם רצו להיות סולנים ולא כולם היו (חבל שהוא לא למד מירחמיאל ללמד ילדים איך לשיר...). אם בעבר כולם רצו להיות סולנים, אז היום זה יהיה בלתי אפשרי להעמיד ילדים בשביל המקהלה בלי לקבל סולו (ואז הילד יוגדר כ'סולן מפוספס'). המסקנה שלי: 20-25 ילדים זה מספר הילדים הרצוי. יותר ילדים יכול לבוא רק במפגן מרשים של 'מקהלת אחדות'. ב. ירחמיאל נעלם לאורך כל חלק זה של המופע כדי שנלמד להעריך את הנוכחות שלו על הבמה? השירים: 'שמח' קודם כל, הקריאה המרגשת של המיאמי בויס קאוויר!!!! הילדים נכנסים רציניים להחריד, בהמשך הם יראו שהם יודעים להיות משוחררים. סולואים בסדר, הפאשלות ברמקולים יבואו אח"כ L סולו ראוי לציון הוא הסולו של יהודה בראון שעשה שימוש חכם במדרגות מאחורה (לפי דעתי, הוא היחיד שהצליח להשתמש בהן טוב). קטע חמוד זה הקטע שחוזרים ואביגדור מגלה שהוא צריך לקחת קצת ימינה, בגלל שהוא כבר סיכל את הרגליים הוא עושה את זה בקפיצה. 'מרן דיבשמיא' אפשר להגדיר את השיר כעוד אחד מהקלסיקות של מיאמי. היעדרותו של ירחמיאל מורגשת בחלקים עם ההרמוניות, יש כזו התפזרות. שלמה גרוס – מכניס את כולו בסולו, כהרגלו בסולואים השקטים. בני זאדה – סולו מצוין, מקווה שנשמע ממנו הרבה בהמשך (לפעמים הוא מזכיר לי את עודד קריטי, במראה...) אביגדור גלוק – בסולו עדיין ומתוק. יהודה בראון – סולו יפה, אהבתי את הסיום שלו. סיום – תוצאה של חסרונו של ירחמיאל, הילדים לא ידעו מתי לסיים את השיר. 'דור לדור' ההנחיה של צבי... חמוד שהוא מסמן לתזמורת שהוא סיים. העמדה יפה בתחילת השיר. סולו מדהים של דוד יונתן, כמה ששמעתי את הסולו הזה לא נמאס! עכשיו אני רואה שהוא שר עם תנועות כאלה חמודות. הסולו של שלמה – תחקיר קטן (...) העלה שבסוכות, הקטע הזה היה טריו בין אביגדור, מיכאל ושלמה, בחנוכה זה היה דואט בין יעקב שמחה ושלמה. ועכשיו... משום מה לא שמו לב לשינוי בהרכב המקהלה (?) ובגלל זה חסר כמה שניות מהשיר. העליות בסוף... אחד הקטעים המדהימים! 'פתחו לי' אייזיק בליסיאנו מתכונן לסולו שלו כבר בתחילת הסולו של דני, שני סולואים מקסימים. הסולו של צבי בסוף הועבר לבני, יש שניונת שצבי מתכונן לסולו ואז הוא קולט את בני וחוזר אחורה. 'לייבעדיק' כירוגרפיה נחמדה בתחילת השיר (ירחמיאל עושה הרבה שימוש בזוגות בריקודים האחרונים). אני עדיין חושבת שעיבוד אחר היה מציל את השיר. הסיום חמוד. מיאמי 5 – חמשת הסולנים הבולטים של ההרכב הנוכחי, מעבר לזה לא הבנתי מה גרם לציון מודגש שלהם, הם שרו בסה"כ שני שירים. "עת רקוד" – פעם ראשונה שנהנתי מהשיר הזה, פחות אוהבת את הביצוע של שוואקי. קצת נראה כמו באמצע חזרות, "נחליף מקומות ואח"כ נלך לצד..." הוא יענה לנו – חבל שצבי ואביגדור לא ביצעו את זה בדואט, הסולואים של שאר הילדים נשמעים פחות טוב ושכולם שרים זה נשמע יותר מדי קולות. מחרוזת – צבי כבר ממש נכנס לקטע של ההנחיה. חיבור מוצלח של השירים. אבל למה זה נראה שהחליפות לא זהות? ועוד יותר, מה פשר התלבושת של בני זאדה??? אדון עולם - מבאס שברמקולים של דני ויהודה לא עבדו... דווקא סולנים שלא שמענו. רווח – חמוד איך דוד יונתן מנצל את המרווח בין השירים. סוף סוף שומעים קצת מאיזייק חסון. שמע ישראל – סולו יפה של בני זאדה. בשמחה רבה – התרחשויות לא ברורות במהלך השיר... התנועות של דוד יונתן זה משהו, שמתם לב איך הוא "נועל" את הסולו? עלייה חלקה של יהודה בראון. סיום יפה. התנועתיות של בני זאדה בסוף המחרוזת חמודה. לאורך כל המחרוזת היו ילדים שעודדו את הקהל, זה בגלל שהקהל היה צריך עידוד או שסתם הם הרגישו בנוח? שמות – חמוד שכל אחד אמר משפט פתיחה. אייזיק בלאיסינו ובני מן קצת נבהלו מהקטע אבל הם כאלה חמודים שדווקא ההיסוס שלהם עושה את זה כזה מתוק. שוב, תודה רבה לאלימונסי!!!
המשך יבוא....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2016 07:29 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | יש לציין שהפורום נחמד מבפנים... אני חושבת שזו הפעם הראשונה שלי שראיתי הופעה מלאה מארה"ב. באמת מרגש לשבת בבית ולהרגיש בהופעה, האיכות מצוינת והמיקום מעולה. סוף סוף אני מבינה על מה מדברים פה... יישר כח ענק לאלימונסי! בהחלט!! אין מילים להביע את ההערכה!! מטבע הדברים הסיקור יתחלק לשניים: פרחי מיאמי ומקהלת האחדות. אני אשתדל לחדש ולא לחזור על מה שכבר נכתב. חלק א' – פרחי מיאמי כמה דברים לפני: א. באחד הראיונות עם ארי גולדוואג הוא אמר שהוא בחר להקים להקה שבה כולם סולנים כי כשהוא היה בפרחי מיאמי כולם רצו להיות סולנים ולא כולם היו (חבל שהוא לא למד מירחמיאל ללמד ילדים איך לשיר...). אם בעבר כולם רצו להיות סולנים, אז היום זה יהיה בלתי אפשרי להעמיד ילדים בשביל המקהלה בלי לקבל סולו (ואז הילד יוגדר כ'סולן מפוספס'). המסקנה שלי: 20-25 ילדים זה מספר הילדים הרצוי. יותר ילדים יכול לבוא רק במפגן מרשים של 'מקהלת אחדות'. בעבר באמת היו הרבה, אבל במובן מסויים זה נראה יפה יותר. (למרות שגם 25 ילדים זה נראה מרשים בהחלט) ב. ירחמיאל נעלם לאורך כל חלק זה של המופע כדי שנלמד להעריך את הנוכחות שלו על הבמה? -כנראה היה עסוק מדי עם ה100 ילדים. אבל אין ספק שחסרונו היה מורגש מאוד. השירים: 'שמח' קודם כל, הקריאה המרגשת של המיאמי בויס קאוויר!!!! זה אקשןןןן אני אוהבת את זה הילדים נכנסים רציניים להחריד, בהמשך הם יראו שהם יודעים להיות משוחררים. סולואים בסדר, הפאשלות ברמקולים יבואו אח"כ L סולו ראוי לציון הוא הסולו של יהודה בראון שעשה שימוש חכם במדרגות מאחורה (לפי דעתי, הוא היחיד שהצליח להשתמש בהן טוב). - משום מה זה היה נראה לי ספונטני לחלוטין. לכן כל השאר לא השתמשו.. קטע חמוד זה הקטע שחוזרים ואביגדור מגלה שהוא צריך לקחת קצת ימינה, בגלל שהוא כבר סיכל את הרגליים הוא עושה את זה בקפיצה. 'מרן דיבשמיא' אפשר להגדיר את השיר כעוד אחד מהקלסיקות של מיאמי. היעדרותו של ירחמיאל מורגשת בחלקים עם ההרמוניות, יש כזו התפזרות. שלמה גרוס – מכניס את כולו בסולו, כהרגלו בסולואים השקטים. בני זאדה – סולו מצוין, מקווה שנשמע ממנו הרבה בהמשך (לפעמים הוא מזכיר לי את עודד קריטי, במראה...) אביגדור גלוק – בסולו עדיין ומתוק. יהודה בראון – סולו יפה, אהבתי את הסיום שלו. סיום – תוצאה של חסרונו של ירחמיאל, הילדים לא ידעו מתי לסיים את השיר. -סיום מוזר.. נראה אם הוא השיר יהיה בהופעה הקרובה ונחליט:) 'דור לדור' ההנחיה של צבי... חמוד שהוא מסמן לתזמורת שהוא סיים. העמדה יפה בתחילת השיר. סולו מדהים של דוד יונתן, כמה ששמעתי את הסולו הזה לא נמאס! עכשיו אני רואה שהוא שר עם תנועות כאלה חמודות.- זה ה סולו שלו! הוא מתוק!! הסולו של שלמה – תחקיר קטן (...) העלה שבסוכות, הקטע הזה היה טריו בין אביגדור, מיכאל ושלמה, מיכאל ווינגרטן לא היה בסוכות השנה בחנוכה זה היה דואט בין יעקב שמחה ושלמה. ועכשיו... משום מה לא שמו לב לשינוי בהרכב המקהלה (?) ובגלל זה חסר כמה שניות מהשיר. העליות בסוף... אחד הקטעים המדהימים! מתוק במיוחד. הכי אהבתי את הקטנים בסוף.. 'פתחו לי' אייזיק בליסיאנו מתכונן לסולו שלו כבר בתחילת הסולו של דני, שני סולואים מקסימים. הסולו של צבי בסוף הועבר לבני, יש שניונת שצבי מתכונן לסולו ואז הוא קולט את בני וחוזר אחורה. - כמה פעמים קלטתי כאלה מיקרים. בד"כ ב"מיאמי 5". אביגדור מלא פעמים כמעט התחיל לשיר, אבל זה לא היה אמור להיות הוא.. 'לייבעדיק' כירוגרפיה נחמדה בתחילת השיר (ירחמיאל עושה הרבה שימוש בזוגות בריקודים האחרונים). אני עדיין חושבת שעיבוד אחר היה מציל את השיר. הסיום חמוד. מיאמי 5 – חמשת הסולנים הבולטים של ההרכב הנוכחי, מעבר לזה לא הבנתי מה גרם לציון מודגש שלהם, הם שרו בסה"כ שני שירים. "עת רקוד" – פעם ראשונה שנהנתי מהשיר הזה, פחות אוהבת את הביצוע של שוואקי. קצת נראה כמו באמצע חזרות, "נחליף מקומות ואח"כ נלך לצד..." -חחחח. בדיוק. זה נראה ממש ספונטני כל השיר הזה. עם זאת, אני גם מאוד אוהבת את הביצוע הזה. שומעת שוב ושוב בפלאפון:) הוא יענה לנו – חבל שצבי ואביגדור לא ביצעו את זה בדואט, הסולואים של שאר הילדים נשמעים פחות טוב ושכולם שרים זה נשמע יותר מדי קולות.- נשמע לא טוב בכלל. מחרוזת – צבי כבר ממש נכנס לקטע של ההנחיה. חיבור מוצלח של השירים. אבל למה זה נראה שהחליפות לא זהות? ועוד יותר, מה פשר התלבושת של בני זאדה??? חחח נשגב מבינתי. לא הבנתי את הענין... אדון עולם - מבאס שברמקולים של דני ויהודה לא עבדו... דווקא סולנים שלא שמענו. - ודווקא הסולו של דני היה נראה טוב. הוא משקיע את כול כולו בסולו, וזה יפה לראות את זה. רווח – חמוד איך דוד יונתן מנצל את המרווח בין השירים. סוף סוף שומעים קצת מאיזייק חסון. שמע ישראל – סולו יפה של בני זאדה. בשמחה רבה – התרחשויות לא ברורות במהלך השיר... כאילו הם סיכמו שניה לפני המופע שמישהו ירוץ ויעשה כיף', בני זדה עשה את זה, ואז אייזיק חסון חשב שאולי גם הוא יעשה את זה, אבל נגמר לו הביטחון אז הוא רק עבר מקום... אפשר לדמיין עוד הרבה "קונספירציות"... התנועות של דוד יונתן זה משהו, שמתם לב איך הוא "נועל" את הסולו? עלייה חלקה של יהודה בראון. סיום יפה. התנועתיות של בני זאדה בסוף המחרוזת חמודה. לאורך כל המחרוזת היו ילדים שעודדו את הקהל, זה בגלל שהקהל היה צריך עידוד או שסתם הם הרגישו בנוח? הגיוני 2 הסיבות..:) שמות – חמוד שכל אחד אמר משפט פתיחה. אייזיק בלאיסינו ובני מן קצת נבהלו מהקטע אבל הם כאלה חמודים שדווקא ההיסוס שלהם עושה את זה כזה מתוק. שוב, תודה רבה לאלימונסי!!!
המשך יבוא.... מחכים!! |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2016 17:14 |
|
| |
תודה רבה על הסיקור!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2016 22:47 |
|
| |
מה זאת אומרת מיכאל לא היה בסוכות השנה? זה לא מסוכות ע"ו?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2016 22:52 |
|
| |
חלק ב' – מקהלת האחדות מסקנת העל: ירחמיאל הוא היחיד בעולם שיכול לאמן ילדים לשיר ולא משנה כמה ילדים יהיו – זה ישמע טוב. צריך להוציא מילון לתנועות של ירחמיאל... התנועות של המקהלה – במקהלות בית הספר בעבר השתמשנו בעוד כמה תנועות פשוטות חוץ ממחיאות כפיים. וחוץ מזה, זה נראה שהיה ניסיון לתנועות (מדי פעם יש ילדים שעושים תנועות שנראות מתאימות). חבל שהם לא השתמשו בשיטה הישנה של "מי שיש לו סולו – ניגש לקידמת הבמה", זה נראה שהם לא התאמנו עם הרמקולים ובגלל זה שכחו להביא (היו שמים את הגבוהים בשורה שניה, בצד, למי שתהה איך הם יגיעו משורה רביעית לרמקול). הם גם מורידים את הרמקול לפני הזמן ויוצא שבהרבה סולואים חסר שתי שניות מההתחלה ושתי שניות מהסוף. כמו שגרייני העירה, אין לנו מושג לגבי השמות ונאלץ להשתמש בסימני זיהוי. יחד – אני קוראת לו 'ההמנון', זה לא שיר שהייתי שמה באלבום אבל הוא חמוד כדי להציג את המקהלה. נראה שיש ילדים שממש נהנים מהקטע של המקהלה, אני שמתי לב לילד השני והילד השמיני מימין בשורה הראשונה (למה דווקא הם? ככה...) נראה שהיו אמורים להיות סולואים והרמוניות שלא יצאו לפועל. ירחמיאל נאלץ להתמודד עם המחסור ברמקולים. הסולן הראשון שאנחנו זוכים לשמוע הוא מיכאל עובד, סולו שירחמיאל הספיק להציל ממש בשניה האחרונה. אח"כ יש סולו של הילד שזכה לכינוי 'הילד העדין' והוא הילד שהכי אהבתי מבין הסולנים. איזה קול! ביצוע מדהים. הסולן ב-3:49 לא רואים אותו טוב, עולה מאוד יפה. הסיום ממש מתוק! בואי כלה – פה ירחמיאל הראה שהוא יכול לקחת קלאסיקה מיאמית, לתת אותה ל100 ילדים וזה נשמע מדהים! ההרמוניות מעולות, שימו לב לניצוח של ירחמיאל. ב2:50 דואט בין 'הילד הגבוה' ל'ילד המתוק' שזכה לכינוי הזה כבר עם פרסום הקליפ, והקול שלו – מתוק מתוק מתוק! גם ב4:59 יש לו עוד סולו מתוק וצלול. בדקה 3:45 שאת השם לו אנחנו יודעים מהקליפ שפורסם לפני המופע – מיכאל עובד. טוב, ה'להיות 1 מ-100', קצת קטן עליו, הסולו שלו היה מעולה ומדויק עם תנועות שלא מביישות סולן ותיק, גם לאורך כל ההופעה הוא זז ועשה תנועות (קצת הזכיר לי את ההרשקוביצים עם האנרגיות האלה). הילד הגבוה מעביר לילד שלידו (שקצת הזכיר לי את יוסי שיק) את הרמקול. מבצע טוב, אבל בשיר המקורי הסיום יותר עוצמתי. ה' מלך – באופן עקרוני אני לא אוהבת שירים של גד אלבז בשל בנטייה שלו לגייר שירים. בכל מקרה השיר הזה תפס באמריקה בצורה הזויה אבל ירחמיאל ממש שינה את השיר עם ההרמוניות והקולות. הסולן ליד הילד הגבוה, שר יפה. פחות שומעים אותו ההרמוניות של המקהלה משתלטות עליו, בכל זאת מדובר ב-100 ילדים, וההרמוניות מאוד יפות. ב2:21 סולן חמוד שמתרגש נורא, יש לציין שהוא התמודד יפה עם המעבר בין הרמקולים אבל הסולו שלו נקטע כזה והוא נראה קצת מאוכזב. 3:56 סולן חמוד שמתחיל קצת אחרי הזמן ומסיים לפני הזמן באמצע יש סולו חמוד ממש. שני ילדים עם מראה וקול אמריקאי-קלאסי כזה, בדיוק שני הילדים שציינתי שנהנים מהעניין של המקהלה. כל השיר היה שווה בשביל עליה מדהימה של 'הילד העדין'. שלום על ישראל – שיר מקסים. ולמה דווקא בשיר הכי יפה התזמורת מצאה זמן להזכיר לנו את נוכחותה?! ב1:42 היה אמור להיות דואט בין הילד שליד הילד הגבוה לבין הילד הבלונדיני בשורה הרביעית. אבל בעוד שהראשון לקח את הרמקול מהילד הגבוה, לילד הבלונדיני לא היה ממי לקחת והחלק הראשון של הדואט התפספס (איזה משפט מסורבל זה יצא, ככה זה שאין שמות...). הראשון שר מאוד יפה, רך ומתנגן וגם התגבר על התקלה עם הרמקול של הילד השני וביצע את החלק של הילד השני. את הקול של הילד השני פחות אהבתי. הגזימה התזמורת עם הצרימה. ואם הסולואים הקודמים של 'הילד המתוק' היו מתוקים, הסולו הזה עלה על כולם. אין מה לומר – יודע לשיר הילד. סולו נחמד של 'הילד הגבוה', משום מה רק את הסוף שומעים ברור. שוב מיכאל עובד בסולו מלא אנרגיות, נראה שהוא ממש נכנס לסולו עם תנועות והבעות פנים. וכאן זה ממש לא בסדר שבדיוק בסולו המדהים של 'הילד העדין' הייתה כזו צרימה שירחמיאל היה חייב לסדר את העניין. הסולו עצמו מהמם ואם לא הצרימה המעצבנת היה ניתן להגדיר את הרגע כרגע השיא של המקהלה. 'אט אט' – הקטע הזה שההברקה החדשה של ירחמיאל עומדת מאחורה, בעוד הקבוצה המקורית עומדת בקידמת הבמה ומבצעת את הריקוד הזכירה לי את ההופעה עם מיאמי מזרח... בכל אופן נראה שהילדים רקדו כ"כ הרבה פעמים את הריקוד הזה שגם אם יעירו אותם מהשינה הם לא התבלבלו. חבל שלא כל הילדים הוציאו את הציציות כמו אביגדור... L חיים גלבן שינה קצת במנגינה של המילה "בימינו", לפעמים זה נשמע לי זיוף ולפעמים שינוי ממש חמוד... מה קורה אחרי הסולו של חיים גלבן? אייזיק היה צריך לשיר וכשאביגדור ראה שהוא לא מתחיל הוא ניסה להזכיר לו או שאביגדור התחיל לשיר במקום אייזיק ובגלל זה הוא התבלבל? לשלמה הצפיפות על הבמה לא מפריעה, מופיע כמו שהוא יודע! הקהל מריע לפני הסולו של צבי אפילו שכבר ידוע שהשיר לא מסתיים, צבי הפעם דווקא ביטא את UT UT בחלק הראשון, בחלק השני הוא חוזר לד' שכבר הפך לחלק מהשיר... אהבתי את הקריאות של ה'אט אט' שהיו האחידות אבל הקפיצות היו פחות מוצלחות. גם לירחמיאל הרמקול לא עובד... הצפיפות על הבמה נותנת את אותותיה, ויהודה בראון כמעט מאבד את השיווי משקל. אין לי מושג מה הם תכננו להמשך וירחמיאל החליט לבטל, אבל עצם זה שזה היה אמור להיות עם 'הילד העדין' ולא היה זה מסקרן ומאכזב (בין אם זה שיר ובין אם זה הקראת שמות). מסתבר שלהרים פרויקט חדש ביחד עם תזמורת חדשה זה קצת מורכב. אז זה היה הסיקור הראשון שלי על הופעה המלאה, מקווה שנהנתם! שוב, תודה לאלימונסי על ההסרטות והשליחה! - חייבת להוסיף שרוב הסיקור נכתב כבר לפני שבוע אבל האירועים הכואבים בסוף השבוע האחרון מנעו ממני להמשיך. זה כ"כ נכון שיש לנו נטייה להתאחד בזמני כאב, וזה כזה יפה ומיוחד מצד ירחמיאל ליזום אחדות בזמני שמחה. הלוואי שזו תהיה התחלה של אחדות בעם ישראל ומי שאמר לעולמו די יאמר לצרותינו די!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2016 22:54 |
|
| |
חלק ב' – מקהלת האחדות מסקנת העל: ירחמיאל הוא היחיד בעולם שיכול לאמן ילדים לשיר ולא משנה כמה ילדים יהיו – זה ישמע טוב. צריך להוציא מילון לתנועות של ירחמיאל... התנועות של המקהלה – במקהלות בית הספר בעבר השתמשנו בעוד כמה תנועות פשוטות חוץ ממחיאות כפיים. וחוץ מזה, זה נראה שהיה ניסיון לתנועות (מדי פעם יש ילדים שעושים תנועות שנראות מתאימות). חבל שהם לא השתמשו בשיטה הישנה של "מי שיש לו סולו – ניגש לקידמת הבמה", זה נראה שהם לא התאמנו עם הרמקולים ובגלל זה שכחו להביא (היו שמים את הגבוהים בשורה שניה, בצד, למי שתהה איך הם יגיעו משורה רביעית לרמקול). הם גם מורידים את הרמקול לפני הזמן ויוצא שבהרבה סולואים חסר שתי שניות מההתחלה ושתי שניות מהסוף. כמו שגרייני העירה, אין לנו מושג לגבי השמות ונאלץ להשתמש בסימני זיהוי. יחד – אני קוראת לו 'ההמנון', זה לא שיר שהייתי שמה באלבום אבל הוא חמוד כדי להציג את המקהלה. נראה שיש ילדים שממש נהנים מהקטע של המקהלה, אני שמתי לב לילד השני והילד השמיני מימין בשורה הראשונה (למה דווקא הם? ככה...) נראה שהיו אמורים להיות סולואים והרמוניות שלא יצאו לפועל. ירחמיאל נאלץ להתמודד עם המחסור ברמקולים. הסולן הראשון שאנחנו זוכים לשמוע הוא מיכאל עובד, סולו שירחמיאל הספיק להציל ממש בשניה האחרונה. אח"כ יש סולו של הילד שזכה לכינוי 'הילד העדין' והוא הילד שהכי אהבתי מבין הסולנים. איזה קול! ביצוע מדהים. הסולן ב-3:49 באזור השמאלי של הבמה, לא רואים אותו טוב, עולה מאוד יפה. הסיום ממש מתוק! בואי כלה – פה ירחמיאל הראה שהוא יכול לקחת קלאסיקה מיאמית, לתת אותה ל100 ילדים וזה נשמע מדהים! ההרמוניות מעולות, שימו לב לניצוח של ירחמיאל. ב2:50 דואט בין 'הילד הגבוה' ל'ילד המתוק' שזכה לכינוי הזה כבר עם פרסום הקליפ, והקול שלו – מתוק מתוק מתוק! גם ב4:59 יש לו עוד סולו מתוק וצלול. בדקה 3:45 שאת השם לו אנחנו יודעים מהקליפ שפורסם לפני המופע – מיכאל עובד. טוב, ה'להיות 1 מ-100', קצת קטן עליו, הסולו שלו היה מעולה ומדויק עם תנועות שלא מביישות סולן ותיק, גם לאורך כל ההופעה הוא זז ועשה תנועות (קצת הזכיר לי את ההרשקוביצים עם האנרגיות האלה). הילד הגבוה מעביר לילד שלידו (שקצת הזכיר לי את יוסי שיק) את הרמקול. מבצע טוב, אבל בשיר המקורי הסיום יותר עוצמתי. ה' מלך – באופן עקרוני אני לא אוהבת שירים של גד אלבז בשל בנטייה שלו לגייר שירים. בכל מקרה השיר הזה תפס באמריקה בצורה הזויה אבל ירחמיאל ממש שינה את השיר עם ההרמוניות והקולות. הסולן ליד הילד הגבוה, שר יפה. פחות שומעים אותו ההרמוניות של המקהלה משתלטות עליו, בכל זאת מדובר ב-100 ילדים, וההרמוניות מאוד יפות. ב2:21 סולן חמוד שמתרגש נורא, יש לציין שהוא התמודד יפה עם המעבר בין הרמקולים אבל הסולו שלו נקטע כזה והוא נראה קצת מאוכזב. 3:56 סולן חמוד שמתחיל קצת אחרי הזמן ומסיים לפני הזמן באמצע יש סולו חמוד ממש. שני ילדים עם מראה וקול אמריקאי-קלאסי כזה, בדיוק שני הילדים שציינתי שנהנים מהעניין של המקהלה. כל השיר היה שווה בשביל עליה מדהימה של 'הילד העדין'. שלום על ישראל – שיר מקסים. ולמה דווקא בשיר הכי יפה התזמורת מצאה זמן להזכיר לנו את נוכחותה?! ב1:42 היה אמור להיות דואט בין הילד שליד הילד הגבוה לבין הילד הבלונדיני בשורה הרביעית. אבל בעוד שהראשון לקח את הרמקול מהילד הגבוה, לילד הבלונדיני לא היה ממי לקחת והחלק הראשון של הדואט התפספס (איזה משפט מסורבל זה יצא, ככה זה שאין שמות...). הראשון שר מאוד יפה, רך ומתנגן וגם התגבר על התקלה וביצע את החלק של הילד השני. את הקול של הילד השני פחות אהבתי. הגזימה התזמורת עם הצרימה. ואם הסולואים הקודמים של 'הילד המתוק' היו מתוקים, הסולו הזה עלה על כולם. אין מה לומר – יודע לשיר הילד. סולו נחמד של 'הילד הגבוה', משום מה רק את הסוף שומעים ברור. שוב מיכאל עובד בסולו מלא אנרגיות, נראה שהוא ממש נכנס לסולו עם תנועות והבעות פנים. וכאן זה ממש לא בסדר שבדיוק בסולו המדהים של 'הילד העדין' הייתה כזו צרימה שירחמיאל היה חייב לסדר את העניין. הסולו עצמו מהמם ואם לא הצרימה המעצבנת היה ניתן להגדיר את הרגע כרגע השיא של המקהלה. 'אט אט' – הקטע הזה שההברקה החדשה של ירחמיאל עומדת מאחורה, בעוד הקבוצה המקורית עומדת בקידמת הבמה ומבצעת את הריקוד הזכירה לי את ההופעה עם מיאמי מזרח... בכל אופן נראה שהילדים רקדו כ"כ הרבה פעמים את הריקוד הזה שגם אם יעירו אותם מהשינה הם לא התבלבלו. חבל שלא כל הילדים הוציאו את הציציות כמו אביגדור... L חיים גלבן שינה קצת במנגינה של המילה "בימינו", לפעמים זה נשמע לי זיוף ולפעמים שינוי ממש חמוד... מה קורה אחרי הסולו של חיים גלבן? אייזיק היה צריך לשיר וכשאביגדור ראה שהוא לא מתחיל הוא ניסה להזכיר לו או שאביגדור התחיל לשיר במקום אייזיק ובגלל זה הוא התבלבל? לשלמה הצפיפות על הבמה לא מפריעה, מופיע כמו שהוא יודע! הקהל מריע לפני הסולו של צבי אפילו שכבר ידוע שהשיר לא מסתיים, צבי הפעם דווקא ביטא את UT UT בחלק הראשון, בחלק השני הוא חוזר לד' שכבר הפך לחלק מהשיר... אהבתי את הקריאות של ה'אט אט' שהיו האחידות אבל הקפיצות היו פחות מוצלחות. גם לירחמיאל הרמקול לא עובד... הצפיפות על הבמה נותנת את אותותיה, ויהודה בראון כמעט מאבד את השיווי משקל. אין לי מושג מה הם תכננו להמשך וירחמיאל החליט לבטל, אבל עצם זה שזה היה אמור להיות עם 'הילד העדין' ולא היה זה מסקרן ומאכזב (בין אם זה שיר ובין אם זה הקראת שמות). מסתבר שלהרים פרויקט חדש ביחד עם תזמורת חדשה זה קצת מורכב. אז זה היה הסיקור הראשון שלי על הופעה המלאה, מקווה שנהנתם! שוב, תודה לאלימונסי על ההסרטות והשליחה! - חייבת להוסיף שרוב הסיקור נכתב כבר לפני שבוע אבל האירועים הכואבים בסוף השבוע האחרון מנעו ממני להמשיך. זה כ"כ נכון שיש לנו נטייה להתאחד בזמני כאב, וזה כזה יפה ומיוחד מצד ירחמיאל ליזום אחדות בזמני שמחה. הלוואי שזו תהיה התחלה של אחדות בעם ישראל ומי שאמר לעולמו די יאמר לצרותינו די!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2016 22:56 |
|
| |
אחרי שהתנתק פעם אחרי פעם וכבר כמעט התייאשתי - נשלח פעמיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2016 07:02 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | מה זאת אומרת מיכאל לא היה בסוכות השנה? זה לא מסוכות ע"ו?
|
|
טעות שלי. הוא לא היה בחנוכה ע"ו אבל בסוכות כן.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2016 07:11 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | חלק ב' – מקהלת האחדות מסקנת העל: ירחמיאל הוא היחיד בעולם שיכול לאמן ילדים לשיר ולא משנה כמה ילדים יהיו – זה ישמע טוב.- נכון:) צריך להוציא מילון לתנועות של ירחמיאל... התנועות של המקהלה – במקהלות בית הספר בעבר השתמשנו בעוד כמה תנועות פשוטות חוץ ממחיאות כפיים. וחוץ מזה, זה נראה שהיה ניסיון לתנועות (מדי פעם יש ילדים שעושים תנועות שנראות מתאימות).- זה בעיה לאמן כזאת כמות גדולה של ילדים גם עם תנועות, בנוסף לעובדה שלא כ"כ היה מקום. חבל שהם לא השתמשו בשיטה הישנה של "מי שיש לו סולו – ניגש לקידמת הבמה", זה נראה שהם לא התאמנו עם הרמקולים ובגלל זה שכחו להביא (היו שמים את הגבוהים בשורה שניה, בצד, למי שתהה איך הם יגיעו משורה רביעית לרמקול). הם גם מורידים את הרמקול לפני הזמן ויוצא שבהרבה סולואים חסר שתי שניות מההתחלה ושתי שניות מהסוף.- הכל היה בעיתי עם הרמקולים האלה... כמו שגרייני העירה, אין לנו מושג לגבי השמות ונאלץ להשתמש בסימני זיהוי. יחד – אני קוראת לו 'ההמנון', זה לא שיר שהייתי שמה באלבום אבל הוא חמוד כדי להציג את המקהלה. נראה שיש ילדים שממש נהנים מהקטע של המקהלה, אני שמתי לב לילד השני והילד השמיני מימין בשורה הראשונה (למה דווקא הם? ככה...) נראה שהיו אמורים להיות סולואים והרמוניות שלא יצאו לפועל. ירחמיאל נאלץ להתמודד עם המחסור ברמקולים. הסולן הראשון שאנחנו זוכים לשמוע הוא מיכאל עובד, סולו שירחמיאל הספיק להציל ממש בשניה האחרונה. אח"כ יש סולו של הילד שזכה לכינוי 'הילד העדין' והוא הילד שהכי אהבתי מבין הסולנים. איזה קול! ביצוע מדהים. הסולן ב-3:49 לא רואים אותו טוב, עולה מאוד יפה. הסיום ממש מתוק! בואי כלה – פה ירחמיאל הראה שהוא יכול לקחת קלאסיקה מיאמית, לתת אותה ל100 ילדים וזה נשמע מדהים! ההרמוניות מעולות, שימו לב לניצוח של ירחמיאל. ב2:50 דואט בין 'הילד הגבוה' ל'ילד המתוק' שזכה לכינוי הזה כבר עם פרסום הקליפ, והקול שלו – מתוק מתוק מתוק! גם ב4:59 יש לו עוד סולו מתוק וצלול. בדקה 3:45 שאת השם לו אנחנו יודעים מהקליפ שפורסם לפני המופע – מיכאל עובד. טוב, ה'להיות 1 מ-100', קצת קטן עליו, הסולו שלו היה מעולה ומדויק עם תנועות שלא מביישות סולן ותיק, גם לאורך כל ההופעה הוא זז ועשה תנועות (קצת הזכיר לי את ההרשקוביצים עם האנרגיות האלה).- חח נכון. הילד לא הפסיק לזוז! הילד הגבוה מעביר לילד שלידו (שקצת הזכיר לי את יוסי שיק) את הרמקול. מבצע טוב, אבל בשיר המקורי הסיום יותר עוצמתי. ה' מלך – באופן עקרוני אני לא אוהבת שירים של גד אלבז בשל בנטייה שלו לגייר שירים.כנ"ל בכל מקרה השיר הזה תפס באמריקה בצורה הזויה אבל ירחמיאל ממש שינה את השיר עם ההרמוניות והקולות. נכון מאוד הסולן ליד הילד הגבוה, שר יפה. פחות שומעים אותו ההרמוניות של המקהלה משתלטות עליו, בכל זאת מדובר ב-100 ילדים, וההרמוניות מאוד יפות. ב2:21 סולן חמוד שמתרגש נורא, יש לציין שהוא התמודד יפה עם המעבר בין הרמקולים אבל הסולו שלו נקטע כזה והוא נראה קצת מאוכזב. 3:56 סולן חמוד שמתחיל קצת אחרי הזמן ומסיים לפני הזמן באמצע יש סולו חמוד ממש. שני ילדים עם מראה וקול אמריקאי-קלאסי כזה, בדיוק שני הילדים שציינתי שנהנים מהעניין של המקהלה. כל השיר היה שווה בשביל עליה מדהימה של 'הילד העדין'. שלום על ישראל – שיר מקסים. ולמה דווקא בשיר הכי יפה התזמורת מצאה זמן להזכיר לנו את נוכחותה?! ב1:42 היה אמור להיות דואט בין הילד שליד הילד הגבוה לבין הילד הבלונדיני בשורה הרביעית. אבל בעוד שהראשון לקח את הרמקול מהילד הגבוה, לילד הבלונדיני לא היה ממי לקחת והחלק הראשון של הדואט התפספס (איזה משפט מסורבל זה יצא, ככה זה שאין שמות...). הראשון שר מאוד יפה, רך ומתנגן וגם התגבר על התקלה עם הרמקול של הילד השני וביצע את החלק של הילד השני. את הקול של הילד השני פחות אהבתי. הגזימה התזמורת עם הצרימה. ואם הסולואים הקודמים של 'הילד המתוק' היו מתוקים, הסולו הזה עלה על כולם. אין מה לומר – יודע לשיר הילד.- אני כבר מחכה לתשרי ע"ז לדעת את שמו:)) (אם הוא יצטרף כסולן כמובן) סולו נחמד של 'הילד הגבוה', משום מה רק את הסוף שומעים ברור. שוב מיכאל עובד בסולו מלא אנרגיות, נראה שהוא ממש נכנס לסולו עם תנועות והבעות פנים. וכאן זה ממש לא בסדר שבדיוק בסולו המדהים של 'הילד העדין' הייתה כזו צרימה שירחמיאל היה חייב לסדר את העניין. הסולו עצמו מהמם ואם לא הצרימה המעצבנת היה ניתן להגדיר את הרגע כרגע השיא של המקהלה. 'אט אט' – הקטע הזה שההברקה החדשה של ירחמיאל עומדת מאחורה, בעוד הקבוצה המקורית עומדת בקידמת הבמה ומבצעת את הריקוד הזכירה לי את ההופעה עם מיאמי מזרח... בכל אופן נראה שהילדים רקדו כ"כ הרבה פעמים את הריקוד הזה שגם אם יעירו אותם מהשינה הם לא התבלבלו. חבל שלא כל הילדים הוציאו את הציציות כמו אביגדור... L גם את אהבת את זה?:) יצא לי אכשהו למסור לאביגדור שאהבתי את הציציות שלו שהיו בחוץ בשיר 'אט אט', והוא ענה שזה היה פשלה מצידו.. באופן כללי הם מכניסים את הציציות כי זה מפריע לריקוד. לדעתי, זה לא סיבה כ"כ משמעותית.(עיין ערך "השכיבנו".. ציציות בחוץ) חיים גלבן שינה קצת במנגינה של המילה "בימינו", לפעמים זה נשמע לי זיוף ולפעמים שינוי ממש חמוד... מה קורה אחרי הסולו של חיים גלבן? אייזיק היה צריך לשיר וכשאביגדור ראה שהוא לא מתחיל הוא ניסה להזכיר לו או שאביגדור התחיל לשיר במקום אייזיק ובגלל זה הוא התבלבל? לשלמה הצפיפות על הבמה לא מפריעה, מופיע כמו שהוא יודע! הקהל מריע לפני הסולו של צבי אפילו שכבר ידוע שהשיר לא מסתיים, צבי הפעם דווקא ביטא את UT UT בחלק הראשון, בחלק השני הוא חוזר לד' שכבר הפך לחלק מהשיר... אהבתי את הקריאות של ה'אט אט' שהיו האחידות אבל הקפיצות היו פחות מוצלחות. גם לירחמיאל הרמקול לא עובד... הצפיפות על הבמה נותנת את אותותיה, ויהודה בראון כמעט מאבד את השיווי משקל. -פעם הבאה צריך לקיים את ההופעה על במה גדולה יותר:) אין לי מושג מה הם תכננו להמשך וירחמיאל החליט לבטל, אבל עצם זה שזה היה אמור להיות עם 'הילד העדין' ולא היה זה מסקרן ומאכזב (בין אם זה שיר ובין אם זה הקראת שמות). נכון מסתבר שלהרים פרויקט חדש ביחד עם תזמורת חדשה זה קצת מורכב. אז זה היה הסיקור הראשון שלי על הופעה המלאה, מקווה שנהנתם! נהנו מאוד!!! שוב, תודה לאלימונסי על ההסרטות והשליחה! - חייבת להוסיף שרוב הסיקור נכתב כבר לפני שבוע אבל האירועים הכואבים בסוף השבוע האחרון מנעו ממני להמשיך. זה כ"כ נכון שיש לנו נטייה להתאחד בזמני כאב, וזה כזה יפה ומיוחד מצד ירחמיאל ליזום אחדות בזמני שמחה. הלוואי שזו תהיה התחלה של אחדות בעם ישראל ומי שאמר לעולמו די יאמר לצרותינו די! אמן! |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-7/7/2016 08:04 |
|
| |
ברור שאהבתי את זה! אם זו פשלה, אז זו אחת הפשלות הכי יפות שיש...
אני תמיד בעד להוציא את הציציות ולא להחביא אותן (למרות שהמקהלה מגוונת ולא כל הילדים עם הציציות בחוץ, אפשר לראות את זה ב"מעם ה'").
מה זאת אומרת מפריע לריקוד? זו לא סיבה בכלל, הריקוד ב'אט אט' קפיצי למדי, ועדיין הציציות הוסיפו כ"כ הרבה חן יהודי טהור.
ולא שחסר לאביגדור חן יהודי, מי שכתב עליו שהוא "נשמה יפה ולב זהב" כנראה ידע על מה הוא מדבר. שמו לב איך הוא מפרגן לצבי שהוא התחיל את ההנחיה של 'דור לדור'.
|
|
|
|
|