ומה באמת זה יגרום? כעת אחרי הבושות של הנפגעות, האם זה יגרום לעידוד הגשת תלונה במשטרה? ובפרט במקרה זה, המשטרה אינה זקוקה לתלונות נוספות, ואני מניח שהנפגעות התחרטו כל התלונה שהגישו.
ומה באמת זה יגרום? כעת אחרי הבושות של הנפגעות, האם זה יגרום לעידוד הגשת תלונה במשטרה? ובפרט במקרה זה, המשטרה אינה זקוקה לתלונות נוספות, ואני מניח שהנפגעות התחרטו כל התלונה שהגישו.
כשיתברר לכולם מה היה המניע שלהם להכפיש אדם ישר דרך שעדיין חזקתו היא של אדם כשר
אולי זה יגרום לעוד כמה בנות חרדיות להתלונן נגד עברייני מין חרדים. ברור שיש המון מקרים שעדיין לא התלוננו עליהם.
כתב האישום המפורט עם כל הבושות, מעודד להגיש תלונה??? אם היו מפרסמים רק את שמו ואת העונש שלו, זה היה יוצר הרתעה, וכן עידוד להגשת תלונה. אבל פירוט מלא וצבעוני???
נשלח ב-22/5/2016 00:20
נחתום כתב:
האמריקאי גם כתב שקופת העיר מממנת את ההגנה המשפטית שלו
מה אתה מקשקש... מנין לך שהמשטרה לא זקוקה לעוד? הכי טוב למשטרה שיש עוד זה מסגיר אותו על דפוס התנהגות. לגבי המתלוננות הכל תלוי איך אנחנו נקבל אותן,אם אנחנו נעודד אותן להתלונן הם לא יתחרטו, ואם ירדו עליהן, אתה צודק.
כתב האישום המפורט עם כל הבושות, מעודד להגיש תלונה??? אם היו מפרסמים רק את שמו ואת העונש שלו, זה היה יוצר הרתעה, וכן עידוד להגשת תלונה. אבל פירוט מלא וצבעוני???
כתב האישום גם גרם למודעות אצלינו ולהזהיר קטנים על גדולים. לכן הפירוט נצרך בשביל להזהיר ילדים וילדות גם מאנשים בעלי זקנים ופראקים שמשמשים כמשגיחים.