|
|
| נשלח ב-22/5/2016 00:25 |
|
| |
| סוףלאדישות כתב: |  | הם עוד יתחרטו עד לשד עצמותם
| עובדתי כתב: |  | | מואי כתב: |  | למה המשטרה/הפרקליטות הפיצו את כתב האישום? |
|
ומה באמת זה יגרום? כעת אחרי הבושות של הנפגעות, האם זה יגרום לעידוד הגשת תלונה במשטרה? ובפרט במקרה זה, המשטרה אינה זקוקה לתלונות נוספות, ואני מניח שהנפגעות התחרטו כל התלונה שהגישו.
|
|
כשיתברר לכולם מה היה המניע שלהם להכפיש אדם ישר דרך שעדיין חזקתו היא של אדם כשר
|
|
תתבייש לך! !! ע"פ פרסומים זרים. זה התחיל בישיבה שהוא למד ואח"כ היכן שהוא עבד הוא הועף מהישוב, וכעת בישיבה הנוכחית, יש כאן חשש ממזרים, אתה מדבר על אדם ישר?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 00:26 |
|
| |
| אריאל222 כתב: |  | | נחתום כתב: |  |
האמריקאי גם כתב שקופת העיר מממנת את ההגנה המשפטית שלו
אפשר לברר אם זה נכון?
|
|
|
| היה נראה שאין צורך להגיב על הודעתו המרושעת של נחתום. נחתום מייצג בהודעה זו קופה מתחרה עליה מרחף בקשת פרוק של רשם העמותות.. ע"כ מיותר להתייחס להגיב וכ"ש לקבל את הודעתו הנ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 00:31 |
|
| |
| סוףלאדישות כתב: |  |
|
|
על מי אתה מנסה לעבוד?
אפילו העו"ד שלו אמר שהוא הודה במשטרה במעשים רק שזה היה בהסכמה ולא פלילי, אז אם זה נקרא בשבילך אדם כשר כנראה שאתה מנוול כמוהו
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 00:40 |
|
| |
| דורוסישורם כתב: |  | | סוףלאדישות כתב: |  | הם עוד יתחרטו עד לשד עצמותם
| עובדתי כתב: |  | | מואי כתב: |  | למה המשטרה/הפרקליטות הפיצו את כתב האישום? |
|
ומה באמת זה יגרום? כעת אחרי הבושות של הנפגעות, האם זה יגרום לעידוד הגשת תלונה במשטרה? ובפרט במקרה זה, המשטרה אינה זקוקה לתלונות נוספות, ואני מניח שהנפגעות התחרטו כל התלונה שהגישו.
|
|
|
|
תתבייש לך! !! ע"פ פרסומים זרים. זה התחיל בישיבה שהוא למד ואח"כ היכן שהוא עבד הוא הועף מהישוב, וכעת בישיבה הנוכחית, יש כאן חשש ממזרים, אתה מדבר על אדם ישר?! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מי אתה שתגיד לי להתבייש? אין לך שמץ של מושג בפרשה ואתה בעצמך כותב רק על בסיס פרסומים זרים שגם הם יונקים רק מהשנאה אליו ברשת ובמקסימום יש עוד כמה שנחשפו לכתב אישום וכדו' לעומתך אני מכיר את ב' הצדדים לפני ולפנים וכן את הישיבה שלו אין לאף אחד שמץ של אמון בשמועות וזה בגלל ההכרות של כולם עם אדם ישר דרך שרחוק מאד מכל ענין העיסוק בענינים שבקדושה ופשוט ישנם אכולי שנאה שבגלל יריבויות איתו יפיצו את גרסת התובעים והנה אנשים כמוך אוכלים את זה בלי לברך לפני
עכשיו בוא נעשה לך תרגיל קטן: א.תשתה כוס מים ותירגע ב.תנסה לצייר בדמיונך השליו והנקי מכל תפיסות מוקדמות דמות של אדם יקר קרוב ומוערך ג.תחשוב על ההערכה שיש לך אליו ואל כל מעשי חסדיו הרבים שהינך מכיר ויודע ד.תחשוב על היר"ש שאתה מכיר אצלו בעמידה בנסיונות יום יומיים ה.תנסה לדמיין בוקר אחד שאתה פותח עיתון ורואה שהוגש נגדו אישום על רצח ו.לא סתם רצח אלא בשיטתיות ואכזריות של שנים של לפיתה ברשת פיתויים וכדו' ז.אתה יודע מה עובר עליו ועל בני משפחתו כעת ח.אתה בודק את צד התובע והרבה עובדות שהוא מספר לא מסתדרים לך עובדתית [אליבי לזמנים מסוימים וכדו'] ט.אתה משער מה הוביל להשמצה זו י. איך אתה מרגיש עכשיו???
אני יענה במקומך ! אתה מלא זעם על התובעים, הפרקליטות, המשטרה, ובעיקר על המפיצים והמכפישים בלי שמץ של מושג
ולסיום תזכורת כל המלבין פני חבירו ברבים אין לו חלק לעוה"ב מי שיש לו חשק לאבד את חלקו בכך הנה דרך קלה ויעילה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 00:53 |
|
| |
תפסיק לצטט ציטטות... אפ' שאתה יודע (לשיטתך)לבנתיים לא הכחשת שום דבר ממה שפורסם! האם היה לו סיפור מיני בישיבה שהוא למד? האם חיתנו אותו בגיל 18 בגלל שחשבו שזה יעלם לו? האם זרקו אותו מהישוב זכרון יעקב בגלל סיפור שהיה לו בתור מדריך? והאם הבי"ד של ר' ניסים נתן את ההוראה להפנות למשטרה (אחרי שהוא שמע את כל הצדדים)? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 00:56 |
|
| |
| דורוסישורם כתב: |  | תפסיק לצטט ציטטות... אפ' שאתה יודע (לשיטתך)לבנתיים לא הכחשת שום דבר ממה שפורסם! האם היה לו סיפור מיני בישיבה שהוא למד? האם חיתנו אותו בגיל 18 בגלל שחשבו שזה יעלם לו? האם זרקו אותו מהישוב זכרון יעקב בגלל סיפור שהיה לו בתור מדריך? והאם הבי"ד של ר' ניסים נתן את ההוראה להפנות למשטרה (אחרי שהוא שמע את כל הצדדים)? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא יודע אם אתה מאלו שמוזנים מהשנאה או שאתה מזין בעצמך אני מפנה אותך לתזכורת שנתתי למעלה
ולשאלותיך 1.3.4. התשובה היא לא מוחלט לשאלה 2 אינני יודע
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 00:58 |
|
| |
| דורוסישורם כתב: |  | תפסיק לצטט ציטטות... אפ' שאתה יודע (לשיטתך)לבנתיים לא הכחשת שום דבר ממה שפורסם! האם היה לו סיפור מיני בישיבה שהוא למד? האם חיתנו אותו בגיל 18 בגלל שחשבו שזה יעלם לו? האם זרקו אותו מהישוב זכרון יעקב בגלל סיפור שהיה לו בתור מדריך? והאם הבי"ד של ר' ניסים נתן את ההוראה להפנות למשטרה (אחרי שהוא שמע את כל הצדדים)? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
אני לא יודע אם אתה מאלו שמוזנים מהשנאה או שאתה מזין בעצמך אני מפנה אותך לתזכורת שנתתי למעלה
ולשאלותיך 1.3.4. התשובה היא לא מוחלט לשאלה 2 אינני יודע
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 01:02 |
|
| |
| מבקרהפורום כתב: |  |
על מי אתה מנסה לעבוד?
אפילו העו"ד שלו אמר שהוא הודה במשטרה במעשים רק שזה היה בהסכמה ולא פלילי, אז אם זה נקרא בשבילך אדם כשר כנראה שאתה מנוול כמוהו |
|
מקודם ראינו דוגמא לאחד שמשקר בלי לדעת כלום והנה דוגמא לשקר למרות אמירה הפוכה לחלוטין

|
|
בבית דין הוא הודה כי הוא חשב שזה יסתיים. ואח"כ שהוא ראה שהפנו את זה למשטרה הוא הכחיש. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 01:08 |
|
| |
גם אם חוזרים על שקר מאה פעמים זה לא הופך את זה לאמת [בדקתי את זה עם בן של דיין]
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 01:19 |
|
| |
|
|
בדקת גם אם אין בעיות של חשש ממזרות? והגר"ח לא רצה לדון בזה בגלל....?!שאלה.יש צא"פ למה חשבת שהוא יענה לך?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי דורוסישורם ב- 22/05/2016 01:20:41
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 01:22 |
|
| |
| דורוסישורם כתב: |  | | סוףלאדישות כתב: |  |
|
|
בדקת גם אם אין בעיות של חשש ממזרות? והגר"ח לא רצה לדון בזה בגלל....?!שאלה.יש צא"פ למה חשבת שהוא יענה לך?
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי דורוסישורם ב- 22/05/2016 01:20:41 |
|
תאלמנה שפתי שקר הדוברות על צדיק עתק בגאווה ובוז
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2016 01:24 |
|
| |
|