בית פורומים בחדרי חרדים

סערה בעולם הישיבות - משגיח עצור על מע"מ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/5/2016 08:25 לינק ישיר 

פאת_השולחן כתב:
לפני השאלה  של ממזרות
האם מותר להן להמשיך לחיות עם בעליהן

1. לא היה קינוי וסתירה.
2. לפי כתב האישום גם לא הייתה ביאה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 08:27 לינק ישיר 

תוקן על ידי עובדתי ב- 22/05/2016 09:09:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 08:32 לינק ישיר 

אריאל222 כתב:
סוףלאדישות כתב:

מבקרהפורום כתב:

כשיתברר לכולם מה היה המניע שלהם להכפיש אדם ישר דרך
שעדיין חזקתו היא של אדם כשר

על מי אתה מנסה לעבוד?

אפילו העו"ד שלו אמר שהוא הודה במשטרה במעשים רק שזה היה בהסכמה ולא פלילי, אז אם זה נקרא בשבילך אדם כשר כנראה שאתה מנוול כמוהו

מקודם ראינו דוגמא לאחד שמשקר בלי לדעת כלום
והנה דוגמא לשקר למרות אמירה הפוכה לחלוטין

אתה בוחר לצטט רק את מה שנוח לך. בהמשך הכתבה הוא מודה שהיו דברים אבל לא פליליים.

לטענת עורך הדין, השמועות שטוענות כי המשגיח החשוד שתק בחקירתו אינן נכונות. לדבריו, הוא שיתף פעולה עם החוקרים.

בבקשה שהוגשה הבוקר למעצר עד תום ההליכים נגד המשגיח נכתב כי החשוד קושר את עצמו לחלק מהמקרים, אך פריד מבהיר כי לא מדובר במעשים הנוגעים לחוק הפלילי.

חסר לך בהבנת הנקרא
קושר עצתו לחלק מהדברים אך לא בהיבט הפלילי
הכוונה היא הוא אכן מודה שדיבר/פגש אותה בחלק מהמקרים אך יש לו הסבר לכל פגישה והוא מכחיש כל קשר לפלילים דהיינו לא היה ביניהם שום פעולה פלילית.

כעת זה ברור?

אז גם לשיטתך כבוד הסניגור הוא התייחד עמה ועבר ע"ח איסור דאורייתא.
אז אם כן אני מאמין לכל מה מילה שנאמרה בכתב האישום.

נשלח מהאנדרואיד שלי

היכן ראית שהודיתי שהיה עמה בחדר נעול?
אני לא מבין את האובססיה שלך למצוא בכוח סיבות להפללתו

אולי אתה מחפה על משהו ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 08:47 לינק ישיר 

סוף לאדישות
אנשים פה לא מטומטמים.
הסנגוריה שלך עליו גם לא תשנה את המציאות וגם לא תעזור לו.
אילו אתה באמת חפץ בטובתו תפסיק להקפיץ את האשכול.
העובדה שאתה מקפיד על הקפצת האשכול מלמדת שאתה או לא חכם במיוחד או מעוניין בדישה בסוגיה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 09:02 לינק ישיר 

קיבלתי

בלי נדר
אשתדל לחרוק שיניים ולא להגיב יותר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 10:21 לינק ישיר 

דורוסישורם כתב:
תפסיק לצטט ציטטות...
אפ' שאתה יודע (לשיטתך)לבנתיים לא הכחשת שום דבר ממה שפורסם!
האם היה לו סיפור מיני בישיבה שהוא למד?
האם חיתנו אותו בגיל 18 בגלל שחשבו שזה יעלם לו?
האם זרקו אותו מהישוב זכרון יעקב בגלל סיפור שהיה לו בתור מדריך?
והאם הבי"ד של ר' ניסים נתן את ההוראה להפנות למשטרה (אחרי שהוא שמע את כל הצדדים)?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 10:27 לינק ישיר 

זה הנושא המדובר ביותר בציבור החרדי בימים האחרונים, ותפילה שיצא מזה רק דברים טובים, ויתגלו במהרה כל אותם סוטים צדקניים העושים מעשיהם בחשיכה. ויפסקו ההתעללויות הסוטות מקרב הציבור החרדי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 10:28 לינק ישיר 

אפגעהיטן כתבה:

דורוסישורם כתב:
תפסיק לצטט ציטטות...
אפ' שאתה יודע (לשיטתך)לבנתיים לא הכחשת שום דבר ממה שפורסם!
האם היה לו סיפור מיני בישיבה שהוא למד?
האם חיתנו אותו בגיל 18 בגלל שחשבו שזה יעלם לו?
האם זרקו אותו מהישוב זכרון יעקב בגלל סיפור שהיה לו בתור מדריך?
והאם הבי"ד של ר' ניסים נתן את ההוראה להפנות למשטרה (אחרי שהוא שמע את כל הצדדים)?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 10:33 לינק ישיר 

פאת_השולחן כתב:

לפני השאלה  של ממזרות

כשאין עדים מלמדים את הבעל לומר שאינו מאמין לה וכנראה שלא אומרים שוויה אנפשה חתיכא דאיסורא על חשבון בעלה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 10:44 לינק ישיר 

אופטימיסת כתב:

פאת_השולחן כתב:

לפני השאלה  של ממזרות

כשאין עדים מלמדים את הבעל לומר שאינו מאמין לה וכנראה שלא אומרים שוויה אנפשה חתיכא דאיסורא על חשבון בעלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 12:07 לינק ישיר 

אין הבדל בין כהן לישראל, אלא רק באנוסה. אך אם הוא כלל לא מאמין שנבעלה, גם כהן מותר בה. יש בזה דעות שונות, י"א שאפקעינהו רבנן לקידושין, ויש דעות נוספות. בכל אופן, הדיון גועלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 20:23 לינק ישיר 

היה בעבר פאשקוויל כאן

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 23:15 לינק ישיר 

רשיית המשגיח התוקף : ברוכים הבאים לעולם התחתון שלנו
נחשפתם בימים האחרונים לקצה קרחון קטן ביום בהיר , זה הספיק לערער ולעורר . אני עוסקת בתחום , אני מנסה להכיר לעולם את הדבר הזה , כדי לרפא אותו . חובת הציבור לדעת . אביגיל קרלינסקי בטור כואב ( חרדים )
אביגיל קרלינסקי
|
י " ד באייר תשעו 22:31 22.05.16
תגיות : המשגיח התוקף , לא תשתוק , התעללות
ברוכים הבאים לעולם
התחתון שלנו
( אילוסטרציה : פלאש 90 )
אאא
כמה בלבול יש עכשיו בציבור שלנו , כמה חרדות , כמה תהיות " מי ישגיח על המשגיחים ,"? כמה עשתונות נאבדים , כמה דאגה של כל הורה לילדיו אהוביו , דאגה מטלטלת ומשתקת .
כולם בהלם עכשיו . ואני ? ממש לא בהלם . ממש ממש לא . למען האמת , אני יותר בהלם מכך שאתם בהלם ... מה תפס אתכם דווקא היום ? איפה הייתם עד עכשיו ? שום דבר לא השתנה באמת . הנתונים והזוועות היו כאן כל הזמן .
נחשפתם בימים האחרונים לקצה קרחון קטן ביום בהיר , זה הספיק לערער ולעורר . אני עוסקת בתחום , אני מנסה להכיר לעולם את הדבר הזה , כדי לרפא אותו . חובת הציבור לדעת .
אז בוקר טוב לכם אנשים . ברוכים הבאים לעולם התחתון שלנו . הוא כאן איתנו חי ובועט . הוא מתוחכם כזה . מוסתר כזה . שותק . מושתק . לא תגידו לו יפה שלום ?
• עשו לייק לעמוד הפייסבוק של ' כיכר השבת ' ותישארו מעודכנים
אהבתי
K275
כל אותם אלה שיד ההשגחה הובילה אותם לעסוק בתחום הזה , שומעים המון . שומעים כל שבוע סיפור מחריד חדש . שומעים דמעות . שומעים זעקות עזרה ושבר . שומעים קריאות מצוקה על איבוד אמונה ואמון בכל מה שסביב , בכל העולם הזה .
ברגע זה קורים עוד כמה מקרים דומים , שחלקם , אם יתפרסמו , יגרמו לגל ההלם הנוכחי להיראות קטן וזניח לידם . הם עצומים . הם מזעזעים . כן , גבירותי ורבותי , יש כאן מגיפה מתחת לפני הקרקע ! מגיפה שלא התחילה היום , היא נטועה עמוק עמוק באנושות , בכל דת , בכל מגזר , בכל חצר ובכל מוסד , בכל מקום .
זה לא עניין חרדי דווקא , או חילוני דווקא , זה עניין של כולם כולל כולם . בכל כיתת לימוד בבית ספר יסודי יש מספר ילדים שעברו פגיעה בעבר . בכל כיתת לימוד יש מספר ילדים או ילדות שיושבים ולומדים חומש , ומשנה , ויודעים באותו זמן שאולי הלילה הם ייפגעו . הם לא יודעים מתי , כי זה לא תלוי בהם , הם סתם חפץ כשזה קורה . עציץ .
יש להם איזה פוגע בבית שלהם , בחדר , והוא זה שמחליט מתי מתעללים בהם ואיך , ומתי מניחים אותם בצד . בכל כיתה זה ככה . בכל כיתה . בכל כיתה ! מבינים ?
אין פה אחד שקורא את הטור שאין לו כמה חברים טובים שעברו פגיעה , אין פה אחת שאין לילד שלה כמה חברים בכיתה שעברו פגיעה , שאין לה שכנה שעברה פגיעה . אין כזה דבר . אין ! הנתונים הסטטיסטיים אומרים את שלהם , והם אפילו מעודנים ומקילים , כך אומרים כל העוסקים בתחום .
בשיח הימים האחרונים , אנשים מנסים לברר מאיפה זה בא ואיך ניתן למנוע , ישנם נסיונות לתלות את הפשע הנתעב הזה במנהגים של תרבות חרדית , באיסורים וגדרים של צניעות , או לחילופין בחשיפה לתכנים אסורים , בתרבות מתירנית . לא . אין קשר מוכח . פוגע הוא פוגע הוא פוגע .
קווי האופי ומאפייני ההתנהגות של אדם שפוגע מינית הם קצת יותר מורכבים מהפילוחים הגסים הללו , הם יותר מאפיינים פסיכולוגיים אישיותיים מאשר תרבותיים . רק אופי הפגיעה ואופי ההתמודדות משתנים ממגזר למגזר .
ליטאים חושבים שזה רק אצל חסידים , ספרדים חושבים שזה רק אצל אשכנזים , מודרנים חושבים שזה רק אצל " דוסים ," וכל זה נכון , בכל השילובים שתרכיבו . כל אחד חושב " רק לא אצלי , אצלי זה לא הגיוני , זה לא קשור אלי , זה אצל אחרים ." האמת היא ? זה אצל כולכם , רבותי .
תבינו , אתם האחרים של האחר .
נורא עצוב כל זה , ומשתק , אין מילים לתאר , אבל נקודת אור יש פה עכשיו בימים אלה . אנו , העוסקים בתחום , מברכים על השיח והעניין שהציבור מגלה פתאום . עד עכשיו היה קשה להשמיע , אנשים דחו מידע בנושא , הדחיקו , העדיפו להחליק מה שניתן . לא עוד . תכף מבול . מעל הכל , חשוב להבין שפאניקה לא תעזור , היא תגווע ותיעלם ולא תצא ממנה שום תועלת . עכשיו זה הזמן להפנות את המטען הזה לעשיית סדר ולדאגה אמיתית לעתיד הילדים שלנו , ולעזרה עצמית , למי שנפגע ולא טופל מעולם , וסוחב אתו משא(עד כאן נכנס בהעתק הדבק מתוך כיכר השבת)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2016 23:28 לינק ישיר 

איתמר זינגר:
ראשוני - מקרה נוסף ! מלמד בת"ת בקרית הרצוג החשוד במע " מ בילדים נמלט לחו"ל . מדובר במלמד בכיתה ו ' בת"ת המרכזי של קרית הרצוג שנמלט לחו"ל לאחר שנחשד בעשרות מקרים של מעשים מגונים בילדים.
גולש 677
בהמשך לקרית הרצוג זה לא חשוד במע"מ ... מדובר ברב נתנאל הכהן שהסתבך עם השוק האפור ... בשבת בלילה בבית הכנסת תפרת נחמן הרב דיבר שיש אברך חשוב שהסתבך בכסף ונאלץ לברוח מהארץ וצריך לעזור למשפחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2016 15:40 לינק ישיר 
למיטב ידיעתי זה עירוב של שני סיפורים שונים

אופטימיסת כתב:
איתמר זינגר:
ראשוני - מקרה נוסף ! מלמד בת"ת בקרית הרצוג החשוד במע " מ בילדים נמלט לחו"ל . מדובר במלמד בכיתה ו ' בת"ת המרכזי של קרית הרצוג שנמלט לחו"ל לאחר שנחשד בעשרות מקרים של מעשים מגונים בילדים.
גולש 677
בהמשך לקרית הרצוג זה לא חשוד במע"מ ... מדובר ברב נתנאל הכהן שהסתבך עם השוק האפור ... בשבת בלילה בבית הכנסת תפרת נחמן הרב דיבר שיש אברך חשוב שהסתבך בכסף ונאלץ לברוח מהארץ וצריך לעזור למשפחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סערה בעולם הישיבות - משגיח עצור על מע"מ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 13 14 15 ... 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext