בית פורומים בחדרי חרדים

סערה בעולם הישיבות - משגיח עצור על מע"מ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2016 16:50 לינק ישיר 

נאשער כתב:
למיטב ידיעתי זה עירוב של שני סיפורים שונים

אופטימיסת כתב:
איתמר זינגר:
ראשוני - מקרה נוסף ! מלמד בת"ת בקרית הרצוג החשוד במע " מ בילדים נמלט לחו"ל . מדובר במלמד בכיתה ו ' בת"ת המרכזי של קרית הרצוג שנמלט לחו"ל לאחר שנחשד בעשרות מקרים של מעשים מגונים בילדים.
גולש 677
בהמשך לקרית הרצוג זה לא חשוד במע"מ ... מדובר ברב נתנאל הכהן שהסתבך עם השוק האפור ... בשבת בלילה בבית הכנסת תפרת נחמן הרב דיבר שיש אברך חשוב שהסתבך בכסף ונאלץ לברוח מהארץ וצריך לעזור למשפחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי הוא הרב בתפארת נחמן שמחפה על מתעלל בילדים באכזריות ? למה הציבור צריך לממן תוקף ילדים? למה לשקר שמדובר בסיפור של חובות? למה אינו אומר את האמת שמדובר במימון מאות אלפי שח להוצאות משפטיות? למה שלא יינמק בכלא? מתי רבנים ועסקנים יפסיקו למרוח ולחפות על סוטים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2016 17:29 לינק ישיר 

אופטימיסת כתב:
נאשער כתב:
למיטב ידיעתי זה עירוב של שני סיפורים שונים

אופטימיסת כתב:
איתמר זינגר:
ראשוני - מקרה נוסף ! מלמד בת"ת בקרית הרצוג החשוד במע " מ בילדים נמלט לחו"ל . מדובר במלמד בכיתה ו ' בת"ת המרכזי של קרית הרצוג שנמלט לחו"ל לאחר שנחשד בעשרות מקרים של מעשים מגונים בילדים.
גולש 677
בהמשך לקרית הרצוג זה לא חשוד במע"מ ... מדובר ברב נתנאל הכהן שהסתבך עם השוק האפור ... בשבת בלילה בבית הכנסת תפרת נחמן הרב דיבר שיש אברך חשוב שהסתבך בכסף ונאלץ לברוח מהארץ וצריך לעזור למשפחה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי הוא הרב בתפארת נחמן שמחפה על מתעלל בילדים באכזריות ? למה הציבור צריך לממן תוקף ילדים? למה לשקר שמדובר בסיפור של חובות? למה אינו אומר את האמת שמדובר במימון מאות אלפי שח להוצאות משפטיות? למה שלא יינמק בכלא? מתי רבנים ועסקנים יפסיקו למרוח ולחפות על סוטים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

שוב, זה שני מקרים שונים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2016 18:09 לינק ישיר 

מסקנה אחת ברורה. אם חשבו שניתן למצוא סוטים וכדו' רק אצל החסידים בתואנה שנשותיהם לא מספקות אותם ועוד כל מיני מיתוסים והבלים שהליטאים שמחים לקשקש (וכמו שראינו אצל המלמד בת"ת סאטמר, איך שהליטאים קשקשו בלי סוף האשמות וגידופים) הרי שכעת מתברר לעיני פרצופיהם שעל גבם גם לא פוסח העניין הזה.
ולא רק זה, עוד מנסים להפך בצדקותו שוב ושוב ומתקיפים את מי שמעז לדבר בגנות המשגיח הסוטה, והכל בגלל שמדובר בליטאי וחייבים לשמור על הכבוד הליטאי.
כעת נותר לכם רק לחזור למאורתכם ולהתחפר עמוק עמוק באדמה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2016 19:15 לינק ישיר 

אולי בגלל שעטה על עצמו את איצטלת ה'מוסרניק' - לא התאים לו לחיות עם אשתו בצורה נורמטיבית באסכולה הליטאית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2016 19:23 לינק ישיר 
כל הכבוד לקופת העיר שלא משלמים פרוטקשן לאמריקאי, עוד ראיה לא נחוצה לאמינות הקופה הזו

אריאל222 כתב:
נחתום כתב:

האמריקאי גם כתב שקופת העיר מממנת את ההגנה המשפטית שלו

אפשר לברר אם זה נכון?

אם זה נכון
צריך הציבור להחרים אותם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2016 22:53 לינק ישיר 

מתוך הכתבה באתר בחדרי חרדים :

מתברר כי רבנים חשובים תושאלו ומסרו גירסאות במשטרת ירושלים .
על פי המידע שהגיע לידי ' בחדרי חרדים ,' לאחר שהגיע מידע פנימי לצוות חוקרי מרחב מוריה , הם פנו לרבנים שהיו מעורבים בבדיקת המקרה החמור , ואלה מסרו למשטרה עדויות , שסייעו לחוקרים להרכיב את הפאזל - מה שהביא להגשת כתב האישום .
" פורום של רבנים חשובים דנו בעניינו של המשגיח , וניסו לפתור את זה מבלי לפנות לרשויות החוק ," אמרו גורמים במשטרה ל ' בחדרי .' אולם בסופו של דבר המידע הגיע לידי גורמים במשטרה ובעקבות כך נפתחה חקירה סמויה , תחת צו איסור פרסום .
עם הגשת כתב האישום , פרקליטות מחוז ירושלים הגישה לבית המשפט בקשה למעצרו של המשגיח עד לתום ההליכים המשפטיים נגדו , וביום חמישי הבא (02/06/2016) ייערך דיון בעניין בבית המשפט המחוזי בירושלים .
גורם משפטי איתו שוחחנו , העריך כי בסופו של ההליך המשפטי , בית המשפט יגזור על המשגיח לא פחות מעשרים שנות מאסר , ובמקרה של הסדר טיעון לא פחות מ 15- שנה , אותם ירצה המשגיח בין כותלי הכלא , זאת מעבר לקנסות ופיצויים אותם יצטרך לשלם לקרובות משפחתו שנפגעו על ידו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2016 06:44 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

אולי בגלל שעטה על עצמו את איצטלת ה'מוסרניק' - לא התאים לו לחיות עם אשתו בצורה נורמטיבית באסכולה הליטאית?

תתחמק מהאמת של דברי חז"ל שיצר עריות נפשו של אדם מחמדתן,
וזה כולל כ ו ל ם !!!.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2016 08:41 לינק ישיר 

יצחקהספרן כתב:

תתחמק מהאמת של דברי חז"ל שיצר עריות נפשו של אדם מחמדתן,
וזה כולל כ ו ל ם !!!.

צודק.
אך עדיין וטוב שכך, לכולנו יש צפיות יותר גבוהות ממי שמייצג את בורא עולם ואת תורתו ומחנך אחרים לעבודת ה'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2016 09:36 לינק ישיר 

לכל אלה שכתבו שיש בעניין בעיות "הלכתיות" - בכל דפי כתב האישום המזעזע, לא מופיע שום מעשה שאוסרה על בעלה - אפילו ברצון. אין שם מעשה ביאה ממש. יש שם טינופת ואכזריות אך לא איסור על בעלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2016 01:50 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

לכל אלה שכתבו שיש בעניין בעיות "הלכתיות" - בכל דפי כתב האישום המזעזע, לא מופיע שום מעשה שאוסרה על בעלה - אפילו ברצון. אין שם מעשה ביאה ממש. יש שם טינופת ואכזריות אך לא איסור על בעלה.

לא ממש מדוייק ועי"ש ודו"ק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2016 01:52 לינק ישיר 

קיבלתי מחבר:

תשובה של בעל ה - "ערוך לנר" (בשו"ת בנין ציון) על מקרה מאד דומה למקרה של המשגיח המתעלל.

שאלה: הנה זה ימים לא כביר בא מעשה לפני, אשר כל השומע תצילנה שתי אזניו . באחד הכפרים העומדים תחת דגלי דרים שני יהודים, ודרכם לילך על המסחר מהלך איזה ימים, ונשותיהם לבדן בבית עם בניהם ובנותיהם ומשרתיהם. ויהי היום, כאשר יצא האיש כדרכו למסחר, ואיש אחד בא ממדינת פולין ובגדיו קרועים, ויבקש מהאשה מקום ללון. והאשה אשר היתה צנועה ביותר כל ימיה, אבל יראתה כסלתה , ריחמה עליו ונתנה לו מקום ללון וגם לאכול ולשתות. אמנם האורח ההוא לא אכל אצלה שום דבר מן החי, גם לא שתה משקה, רק מים וכהנה עשה מעשה פרישות וסיגף עצמו בסיגופים קשים. כל היום ישב בחדרו מסוגר וספר בידו. גם מדי לילה בלילה עד חצות, ואחר כך היה מתאונן על חורבן בית אלקינו. וכששכב, לא שכב על מיטה וספסל, כי אם על הארץ ואבנים תחת ראשו.
ומדי יום ביומו טבל עצמו במים קרים של נהר פעמים בעת הקור. כן נהג בבית האשה מיום א' פרשת תרומה עד ש"ק פרשת תצוה. אמנם בליל שבת אחר גמר סעודתן, התינוקים ומשרתי הבית עמדו כולם מעל השלחן והלכו לישן לחדר האחרת, והאיש הרמאי עודנו ישב על השלחן עם האשה לבדו.
ונכנס אתה בדברים, עד ששאלה אותו מי אתה ומאין תבא ואנה תלך? וענה לה: שלוחא דרחמנא אנא [=שליח הקב"ה אני], ושמי אליהו הנביא , ואת אחי אנכי מבקש, לקבץ אותם מארבע כנפות הארץ, ואין מגלין הדבר אלא לצנועין.
והאשה לרוב סכלותה האמינה לו. היא הלכה לישן על מיטתה בחדר הסמוך, והעוכר הנ"ל עודנו יושב על מקומו, ועיין בספר עד חצות לילה. ולאחר חצות עמד והלך לאט על אצבעות רגליו אל המטה אשר האשה שכבה שמה, והעיר אותה משנתה, וידבר אליה: הנה הלכתי מקצה הארץ ועד קצה הארץ, ולא מצאתי צדקת כמותך אשר היא ראויה לצאת ממנה משיח, אך המניעה היא מצד בעלך, שאינו הגון לכך. לזאת נשלחתי מן השמים לשכב אותך. וכעת חיה תלדי בן, והוא יהיה משיח בן דוד ויגאל את ישראל. וזה לך האות כי אליהו אנכי, הנה ביום שלישי הבא עלינו לטובה, לאחר היפרדי מאתך, אם תפתח את פתח התיבה אשר עומד פה בחדר משכבך, תמצא שם אוצר מטמון רב ארבע מאות דוקאטען של זהב, אך בתנאי שלא תפתח התיבה קודם זמן המוגבל. כה דבר אליה הנואף, עד שפתה וטימא אותה פעמיים, בליל שבת ומוצאי שבת.
וביום הראשון טרם עלות השחר, ברח הנואף משם ולא נודע מקומו. ואשת כסלות הנ"ל חשה לכתוב לבעלה שישוב מהר לביתו באשר הצליח ה' את ביתו במטמון גדול. והאיש שמע אליה וישב ביום שלישי, ותפתח האשה את התיבה ולא מצאה מאומה מהמטמון אשר אמר הנואף. ובראותה כי שקר בפיו, צעקה ובכתה במר נפשה, וסיפרה לבעלה את כל התועבה אשר עשה הרשע הזה ודיברה על לבו, הלא לא במרד ובמעל עשיתי זאת, סהדי במרומים, כוונתי הייתה לשם שמים, והלא הנואף היה איש מאוס ומכוער מאוד, ומה יסיתני לזנות עמו. אמנם הבעל לא שקט בזה, רק בא אלי וספר לי כל הדברים, ושאל ממני כדת מה לעשות עם אשתו. ושלחתי אחר האשה וחקרתי בחקירות שונות, והיא סיפרה גם לי ככל הדברים הנ"ל, וצוויתי לפרוש זה מזה עד שאציע הדבר לפני מעלת כבוד תורתו נ"י.

תשובה: חזרתי על כל הצדדים, וקשה מאוד למצוא תרופה ומזור למכת האיוולת שתהיה מותרת לבעלה. כי מה שטוענת ששוגגת היא, וכונתה הייתה לשם שמים, אין זו טענה להתירה, לפי מה שכתב המהרי"ק [רבי יוסף קולון, מחכמי איטליה במאה הט"ו], שאם זינתה שסברה שמותר לזנות, הוי כמזידה, ואסורה לבעלה ישראל.
והשתא, בנדון השאלה, שאמר לה הנואף ימ"ש שהוא אליהו הנביא, ושלזאת נשלח מן השמים לשכב עמה, והאמינה בו האיוולת כל כך, עד שקראה לבעלה לקבל העשירות כאלו כבר הוא בידה, אם כן, לפי איוולתה, הייתה מצוה מן השמים על הבעילה עצמה, ואין לך אונס גדול מזה, ולא נתכוונה בהבעילה למעול בבעלה, כי אם כמו שאמרה, שסהדה במרומים שהיה כוונתה לשם שמים. לזה יש לדון, שגם על פי מהרי"ק והאחרונים נקראה אונס גמור, ומותרת לבעלה. כך נראה לעניות דעתי. אכן אין לסמוך על הוראתי, אם לא יסכימו על זה עוד שנים מבעלי הוראה, ואז אצטרף עמהם להתיר אשה לבעלה, ובפרט שכפי שנאמר בהשאלה, אשה כשרה היתה מאז, ויש להם בנים. כך נראה לעניות דעתי, אנוכי הקטן וכו'

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2016 09:11 לינק ישיר 

במה זה דומה?

חוץ מזה שזה וזה ניאוף אין שום דמיון בין המקרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2016 09:32 לינק ישיר 

ליאליא כתב:

במה זה דומה?

חוץ מזה שזה וזה ניאוף אין שום דמיון בין המקרים

הדמיון הוא המניפולציה שהוא עשה גם כאן מעל ראשי הבנות כשהוא מראה להם היתרים ומוכיח להם כביכול שהמעשים הם לצורך מצווה ולתועלת.. וגם כשהן סירבו הוא הוכיח להן מאסמכתאות שונות ואף מהקלטה של ר' חיים קנייבסקי שהן טועות ועליהן לשמוע בקולו, ועוד ועוד כיוצא בזה..

תוקן על ידי נכבדות ב- 26/05/2016 10:25:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2016 09:47 לינק ישיר 

נכבדות, תרגיע את האובססיה שלך.

שמעתי שלפי כתב האישום היא אמרה *לא* והיתה כפיה פיזית, מכות וייסורים.
מספיק בזה כדי להיחשב כאונס. אונס איננו דווקא אונס מיתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2016 09:49 לינק ישיר 

עוד שמעתי [ולא ראיתי] שלפי כתב האישום את הגבול הסופי [חיוב מיתת בי"ד] הוא השתדל לא לעבור,
וניכר שהוא פיתח מערכת שלמה של תחליפים ואלטרנטיבות.\

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סערה בעולם הישיבות - משגיח עצור על מע"מ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 ... 22 23 24 לדף הבא סך הכל 24 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.