|
|
| נשלח ב-5/5/2016 12:19 |
|
| |
מכיר קצת את האיש אמנם לא למדתי בישיבה בה נשא תפקיד אך השתתפתי מס פע ים בוועדים שמסר .מה אני אגיד לכם יהודי שנראה ירא שמים חכם משכיל ובעל מחשבה מאד התרשמתי מאישיותו. אני מתקשה מאד להאמין שהסיפור נכון כיון שמי שמעורה בפרטים יודע שצריך להיות טפש מוחלט !!! בשביל לעשות את המיוחס מלבד הלכות לשון הרע שמחייבים לא להאמין. אך אם הסיפור נכון זה אמור לגרום לכל אחד מאיתנו לחשב מסלול מחדש ולדעת שאסור לסמוך על אף אחד בעולם!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 12:20 |
|
| |
חושב לעצמי מה היה קורה אם היה שייך לפלג הלא נכון...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 12:21 |
|
| |
| נכבדות כתב: |  | | חושב לעצמי מה היה קורה אם היה שייך לפלג הלא נכון... |
|
מסכים איתך הפעם לגמרי היה עובר שחיטה ציבורית מקיפה ואכזרית יחד עם הציבור שלכם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 12:22 |
|
| |
| סנטמוריץ כתב: |  | מכיר קצת את האיש אמנם לא למדתי בישיבה בה נשא תפקיד אך השתתפתי מס פע ים בוועדים שמסר .מה אני אגיד לכם יהודי שנראה ירא שמים חכם משכיל ובעל מחשבה מאד התרשמתי מאישיותו. אני מתקשה מאד להאמין שהסיפור נכון כיון שמי שמעורה בפרטים יודע שצריך להיות טפש מוחלט !!! בשביל לעשות את המיוחס מלבד הלכות לשון הרע שמחייבים לא להאמין. אך אם הסיפור נכון זה אמור לגרום לכל אחד מאיתנו לחשב מסלול מחדש ולדעת שאסור לסמוך על אף אחד בעולם!!! |
|
אין שום שייכות ליראת שמים, השכלה ובעל מחשבה.. "אין אפוטרופוס לעריות" אומר שכולם כולל כ-ו-ל-ם יכולים ליפול בזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 12:22 |
|
| |
בדרך אגב אתה בטוח שהוא לא עציץ?מישו טען לי הבוקר שדווקא כן
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 12:32 |
|
| |
| נכבדות כתב: |  | מכיר קצת את האיש אמנם לא למדתי בישיבה בה נשא תפקיד אך השתתפתי מס פע ים בוועדים שמסר .מה אני אגיד לכם יהודי שנראה ירא שמים חכם משכיל ובעל מחשבה מאד התרשמתי מאישיותו. אני מתקשה מאד להאמין שהסיפור נכון כיון שמי שמעורה בפרטים יודע שצריך להיות טפש מוחלט !!! בשביל לעשות את המיוחס מלבד הלכות לשון הרע שמחייבים לא להאמין. אך אם הסיפור נכון זה אמור לגרום לכל אחד מאיתנו לחשב מסלול מחדש ולדעת שאסור לסמוך על אף אחד בעולם!!!
אין שום שייכות ליראת שמים, השכלה ובעל מחשבה.. "אין אפוטרופוס לעריות" אומר שכולם כולל כ-ו-ל-ם יכולים ליפול בזה! |
|
אני נהנה לראות את ה"מבינים" שמתוך יצרים מגונים רצים לצטט אין אפוטרופוס...
אבל איבדת צלם אנוש? אין לך שום חוקי הסתברות? אנחנו לא מדברים כאן על היתכנות. אכן , אם היה לי סיבה אמיתית לחשוד דהיינו עדות של ב' אנשים בבי"ד וכדו' היה טעם לדון אבל בגלל תלונה במשטרה לחשוד? ועוד באדם שמוחזק וידוע לתלמיד חכם ואיש מחשבה??? בודאי שההסתברות קטינה עד לאפס
ועליך לחשוב כך או ללמוד לחשוב כך . אל תאבד את ההגיון
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 12:32 |
|
| |
אינו עציץ כלל! .יש לו קרובים משפחה עציצים מדרגה ראשונה. אולי לכן הבילבול
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 12:35 |
|
| |
קחו אחריות בענין פרסום הפרטים יש לאיש משפחה מסועפת וחשובה מלאה באברכים ער"ש ושקדנים.אבות יאכלו בוסר וכו. הם אינם אשמים במה שעשה (או שלא עשה!!!) אביהם
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 12:44 |
|
| |
| סוףלאדישות כתב: |  | מכיר קצת את האיש אמנם לא למדתי בישיבה בה נשא תפקיד אך השתתפתי מס פע ים בוועדים שמסר .מה אני אגיד לכם יהודי שנראה ירא שמים חכם משכיל ובעל מחשבה מאד התרשמתי מאישיותו. אני מתקשה מאד להאמין שהסיפור נכון כיון שמי שמעורה בפרטים יודע שצריך להיות טפש מוחלט !!! בשביל לעשות את המיוחס מלבד הלכות לשון הרע שמחייבים לא להאמין. אך אם הסיפור נכון זה אמור לגרום לכל אחד מאיתנו לחשב מסלול מחדש ולדעת שאסור לסמוך על אף אחד בעולם!!!
אין שום שייכות ליראת שמים, השכלה ובעל מחשבה.. "אין אפוטרופוס לעריות" אומר שכולם כולל כ-ו-ל-ם יכולים ליפול בזה!
אני נהנה לראות את ה"מבינים" שמתוך יצרים מגונים רצים לצטט אין אפוטרופוס...
אבל איבדת צלם אנוש? אין לך שום חוקי הסתברות? אנחנו לא מדברים כאן על היתכנות. אכן , אם היה לי סיבה אמיתית לחשוד דהיינו עדות של ב' אנשים בבי"ד וכדו' היה טעם לדון אבל בגלל תלונה במשטרה לחשוד? ועוד באדם שמוחזק וידוע לתלמיד חכם ואיש מחשבה??? בודאי שההסתברות קטינה עד לאפס
ועליך לחשוב כך או ללמוד לחשוב כך . אל תאבד את ההגיון
|
|
לרגע לא דיברתי במקרה הספציפי הזה שבאמת אין לי מושג מה הסיפור וכנראה שגם אתה לא מעורה בכל הפרטים.. רק אמרתי שלטעון טענות של יר"ש וכו' וכו' לא שייך לכל הנוגע ל'עריות' שבזה כולם עלולים ליפול..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 13:14 |
|
| |
לא יודע מה אתם רוצים כבר כתוב אין "אפוטרופוס לעריות" אפילו אדם גדול מאוד יכול ליפול ברגע של חולשה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 13:30 |
|
| |
זה ממש לא רלוונטי תגובות הגולשים לסיפורים כאלו. כי התגובות כבר כתובות מראש וזה מתחלק ל 4 קטגוריות. ספרדים חסידים צאלמרים ליטאים/מכל הפלגים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 13:35 |
|
| |
| רבותי1 כתב: |  | זה ממש לא רלוונטי תגובות הגולשים לסיפורים כאלו. כי התגובות כבר כתובות מראש וזה מתחלק ל 4 קטגוריות.
ספרדים חסידים צאלמרים ליטאים/מכל הפלגים.
|
|
דווקא בקטע הזה אני חושב היום שיש די אחידות בין כולם. מבינים שחיבים למגר את התופעה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2016 16:43 |
|
| |
יש צא"פ ?
|
|
|
|