|
|
| נשלח ב-18/7/2016 17:55 |
|
| |
| דברוני כתב: |  | נורא פשוט, כי אין פה בהמות כמוך שיהפכו את זה לדיון על קהילת המוצא שלו, אין אנשי רשע שישתמשו במקרה לניגוח פוליטי קהילתי, ובעיקר, אשכול כזה שובר סטראוטיפים ודעות קדומות שמנו סובלים החרדים,
אם האתר החליט במסווה של "רדיפת אנסים" לעשות אורגיה מינית, למה שרק אתה, אני כבר חוזר ובבא הצבוע תלקקו את האצבעות, כולם אמורים להנות.... |
|
נותרתי speechless
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2016 18:09 |
|
| |
הפוסט של תובלקין נגד הליטאים חסר לנו כאן...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 10:33 |
|
| |
חריף כתב נותרתי speechless לקרוא את האשכולות על איזנשטיין והמשגיח לא הייתה לך בעיה, אבל כשאני מניף את הדגל השחור מעל האשכולות האלה וקורא להם בשם, את ספיצלס...
אני בניגוד אליכם לא מתלונן על ההנהלה למה אין אשכולות על חוגים אחרים , למה מוחקים לגור, אני יוצא בקריאה הפוכה להנהלה להפסיק עם אשכולות המציצנות והזימה במסווה של "רדיפת נואפים "
אני קורא לליטאים למצוא ספונסר למחיקת האשכולות שלהם כמו בפרשיית בית כנסת הגדול בבני ברק, זה לא מכבד אתכם ואין בזה שום תועלת, לפרסם כל מקרה משיג בדיוק ההפך מהרתעה ובושה, זה מרגיש שכולם עושים את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2016 10:38 |
|
| |
אני כבר חוזר מפגין היסטריה מעושה
לגזור ולשמור ! איזו גסות לשון איזה מילים הוא כותב כאן שאפילו הקל שבקלים כדברי רש"י בחומש לא היה מעז לכתוב בפורום שכזה לא מאמין,,, אתה יודע מה פרוש המילה? חשבתי שאף אחד לא יבין למה אני מתכוון, אופס מתברר שטעיתי,,,
הפרוש לפי ויקי פעילות מינית רבת משתתפים, זה בדיוק הדגל השחור שאני רוצה להניף מעל האשכולות האלה, די לתחרות עם שאלוזון, אם באמת מישהו יזדעזע ולא כמו ההצגה המעושה שלך והיה זה שכרנו. אני קורא לליטאים להתעשת ולמצוא ספונסר שיחסוך מאיתנו את המכות מתחת לחגורה שלהם, אתם מבזים את כלל הציבור החרדי! נשלח מהאנדרואיד שלי [/quote]
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 16:00 |
|
| |
| נפשיהודי כתב: |  | | סנגוריו של אדם מוכר בקהילה החרדית בירושלים, שהואשם לפני כחודשיים בביצוע שורה ארוכה של מעשי אונס בשלוש אחיות קטינות, קרובות משפחתו, טענו הבוקר (ראשון) כי הוא אינו נושא באחריות פלילית למעשיו. עורכי הדין יהודה פריד וטל גבאי, המייצגים את הנאשם, הציגו לבית המשפט המחוזי בירושלים חוות דעת פסיכיאטרית, הנחשפת לראשונה בוואלה! NEWS, שבה נטען כי הוא סובל מהפרעה דיסוציאטיבית חמורה. בחוות הדעת שנמסרה מטעם ההגנה, כתב פרופ' אלי זומר כי הנאשם, ששמו נאסר לפרסום, יכול להבחין בין טוב לרע בניגוד למקרים אחרים כמו סכיזופרניה, אולם קבע כי לא ניתן להטיל עליו אחריות פלילית, בשל העובדה כי קיימת במוחו אישיות נוספת, מעין "מפלצת", שהיא זו שביצעה את המעשים. פרופ' זומר התייחס לממצאיו, לפיהם הנאשם כלל אינו זוכר את מעשיו, דבר המעיד על כך שצד מסוים באישיותו ביצע את המעשים מחוץ לשליטה של "האישיות המרכזית" שלו ומבלי שיהיה מודע לכך. בחוות דעתו, סייג זומר את האבחנה, כשהוא מציין כי מדובר בצדדים שונים של אותה אישיות, והוסיף כי על בית המשפט להכריע מהי מידת אחריותו של הרב שביצע את המעשים המיוחסים לו בכתב האישום, שאותם הוא אינו זוכר. בסיכום חוות דעתו קבע פרופ' זומר כי הנאשם פעל "באופן אוטומטי" בעת שביצע את המעשים, וכי הוא לא היה נתון לשליטתו המודעת. בדבריו התייחס זומר לסעיף בחוק העונשין הקובע כי "לא יישא אדם באחריות פלילית למעשה שעשה ולא היה בידו לבחור בין עשייתו לבין ההימנעות ממנו מחמת העדר שליטה על תנועותיו הגופניות לעניין אותו מעשה", כשהיה נתון בין היתר במצב של "אוטומטיזם". בנוסח החוק, מופיע מצב זה לצד מצבים תודעתיים כמו היפנוזה. עו"ד פריד וגבאי ביקשו מבית המשפט להורות על בדיקה של הפסיכיאטר המחוזי, שייתן את חוות דעתו בנוגע למידת אחריותו של הנאשם למעשים החמורים המיוחסים לו. מדובר בטענה מקדמית, שהועלתה במשפט לפני שההגנה מסרה את תשובתה לכתב האישום. הנאשם טען כי "המעשיים המיניים הכרחיים ל'תיקון הנשמה'" הנאשם, תושב ירושלים בן 50, מתואר בכתב האישום כמי שמחזיק במעמד "נחשב ומכובד" ברחוב החרדי, וכן בעיני בני משפחתו. לפי כתב האישום, הוא ניצל את תחושת החובה של א', שהייתה קטינה בעת שהחלו המעשים והיום היא בת 27, שלמשפחתה העניק סיוע כלכלי. הוא אף ניצל לכאורה את הידע התורני שברשותו, כדי לטעון כי קיום יחסי מין עמה הם בגדר מצווה וכי הם יסייעו לו להירפא ממחלותיו. בנוסף לכן טען כביכול הנאשם כי "המעשים המיניים הכרחיים ל'תיקון' הקלקול בנשמתה של א' מגלגולה הקודם". את העבירות החל לבצע כשהייתה בת שש בלבד, והן המשיכו והחמירו עם השנים. רק בקיץ 2013 נפסק הקשר בין השניים, לאחר שא' למדה מפי אחותה הקטנה, כי גם היא נפגעה מינית מהנאשם. המעשים באחות הנוספת, ב' בת ה-29, החלו כשהייתה בת שבע. לפי כתב האישום, שהוגש על ידי עורכי הדין ארז פדן ומרים בן גל מפרקליטות מחוז ירושלים, המעשים בוצעו בטענה שקרית לפיה על הנאשם לטפל בבעיית כפייתיות שממנה סבלה הילדה. עוד צוין כי הוא טען שעליו להדריך אותה לקראת חיי הנישואים. הנאשם חזר לכאורה על מעשיו גם בג', האחות הקטנה מבין השלוש, בת 23, כשהוא מתבסס על אותם נימוקים. |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 16:01 |
|
| |
למה את הטענה הם מעלים כעת הרי ברור שבית המשפט
יביא מומחים משלו
תוקן על ידי ברנהארד ב- 21/07/2016 16:07:50
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 17:48 |
|
| |
שיכניסו רק את המפלצת לכלא למאה שנה ואם אי אפשר להפריד אז חוץ מהמפלצת שיכניסו גם את המשגיח נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2016 17:50 |
|
| |
| אסטרניק כתב: |  | שיכניסו רק את המפלצת לכלא למאה שנה ואם אי אפשר להפריד אז חוץ מהמפלצת שיכניסו גם את המשגיח נשלח מהאנדרואיד שלי |
| 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2016 09:58 |
|
| |
| אש_סופרים כתב: |  | בארה"ב זו טענה שכיחה של פושעים חמורים. אחד השופטים אמר לנאשם, שהוא מתנצל בפני כל האישיויות שיכנסו לכלא יחד עם מי שביצע את העבירה... אם העו"ד הלכו על טענה כזו לא מוצלחת, נראה שהבחור הולך להעביר את חייו תחת כנפי השב"ס. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2016 10:31 |
|
| |
| אפגעהיטן כתבה: |  |
| אש_סופרים כתב: |  | בארה"ב זו טענה שכיחה של פושעים חמורים. אחד השופטים אמר לנאשם, שהוא מתנצל בפני כל האישיויות שיכנסו לכלא יחד עם מי שביצע את העבירה... אם העו"ד הלכו על טענה כזו לא מוצלחת, נראה שהבחור הולך להעביר את חייו תחת כנפי השב"ס. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
כנראה בארה"ב בית המשפט לא שוכנע שטענתו נכונה, כאן עדיין אינך יכול לדעת, אם כי נראה לי שמקומו בהסגר בכל מקרה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2016 17:47 |
|
| |
מה שהכי לא מובן , הרי הישיבע בוחרים , הם צעירים ואינטיליגנטים , עם חושים הכי חדים, איך הם לא קלטו באיזו סחורה מדובר ?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2016 18:24 |
|
| |
אפגעהיטן, מי. ס. כבר בקשת סליחה על חודשיים של החזקת העלילה בראש הכותרות?
(אני לא מביע דעה בנוגע למקרה מזעזע זה, אלא רק כלפי הקניבל, שנהנה לאכול בשר של אדם ולשתות את דמו)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2016 09:10 |
|
| |
| סוףלאדישות כתב: |  | אינו עציץ כלל, אך צריך לקחת את כל הענין בעירבון מוגבל, היות ולכל איש כזה יש שונאים רבים, ולא מן הנמנע שמדובר בהתנכלות שתתברר בסופו של דבר כעורבא פרח.
בהכירי את האיש ופעלו היטיב אין לי ספק שזה בודאי הכפשה של משיהו שמתנכל לו
והרי לנו המחשה עד כמה קל להכפיש שמו של כל אדם באשר הוא אגב, כל מי שרוצה יכול להעליל ברגע זה על כל רב מפורסם שעשה... ועד שלא תוכיח אחרת דהיינו אליבי לאותו זמן וכדו' אתה חשוד ולעיתים גם עצור
ועל הבושות שאדם עובר בזמן כזה גם כאשר יתברר לבסוף שהכל שקר וכזב אין דרך לפצות
בקיצור מי שהעליל זאת בודאי קיים בהידור את המצוה של הלבנת פנים בפרהסיא שע"ז זוכים ל"אין לו חלק לעוה"ב
ולכבוד הרב נותר רק לאחל שייזכה שיכפר לו על כל עוונותיו כי לא בכל יום אדם 'זוכה' לכזו כמות של 'כפרת עוונות' ואשרי מי שחושדים אותו ואין בו.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2016 09:58 |
|
| |
|
|
|